Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1228) vagamo válasza hossszú (#1226) üzenetére


vagamo
őstag

:B :B
Nehezen tudok, bármelyikről is jót mondani, mert mindegyiket sz@r szerelni! :U Sok alkatrész nincs bennük, kidolgozásban is közel azonosak! Legfőbb különbség, hogy a drágább darabok, rozsdamentes elemei le vannak sorjázva /nagy szó/! A bennük lévő mozgó alkatrészek többsége mindegyikben azonos, csak a felfogatásuk változik /keringető motor, mágnesszelepek/fűtőtest (csőfűtőtest). Itt a legfontosabb szempont a zaj, olcsó gépek nagyon hangosak, olyan mintha szökőkút lenne a lakásban :DDD ! Eért megéri kicsit többet áldozni olyan gépre amibe tettek hangszigetelést is! Másik szempont a kidolgozás erről meg csak vizuálisan lehet meggyőződni, hogy megfelel-e!
A 45 cm-es mosogatógépek mindig drágábbak a 60cm-es testvéreikhez képest! Ugyanis akik 45-öst vesznek helyszűkében/kényszerben vannak és ezt tudják a gyártók is :((( !

tildy: Neked akkor SBS hűtők közül kell választanod [link] Ebben a kategóriában, mindegyik minősége és műszaki tulajdonsága kiváló!!! Válogatni lehet, csak a pénztárca bírja :) !

[ Szerkesztve ]

Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.