Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-01-14 14:06:07

LOGOUT.hu

Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#65180) Sándor -P20- válasza Barret001 (#65175) üzenetére


Sándor -P20-
senior tag

Robi 55-öt annó egyet mi is kivégeztünk.
Totál lekopott a csiga a hajtásházban, és úgy döntöttünk nincs értelme tovább kínozni. Addigra szerintem a motor tömbön, és a burkolaton kívül szinte minden ki lett már rajta cserélve, volt ami többszörösen.
A leg emlékezetesebb szívást az elkokszosodott kipufogócső okozta... :W
Utána egy Tecumseh motoros motoros gép lett véve, amiben idáig csak a karburátor tűszelepét kellett cserélnem. Azzal is van pár jó sztori, de még működik....

Ja amiért elkezdem ezt a hozzászólást írni: A háznál amit "örököltünk" a párommal találtam az egyik sufniban egy Robi 55-öt... :K Nem engedtem kidobni. :DDD

És ha már a ház. Jöjjön néhány fincsi kép.

Elméletileg a hétvégén költöznénk. :F Ha nem derült volna ki, ez a konyha akar lenni.
A másik pult lábai állnak, az kellene rögzíteni, mosogatót belevágni a pultba, vizet átszerelni, minibojlert bekötni, lefolyót totál átszerelni, mosogatógép szerelvényeket bekötni, a festősegéd által otthagyott hiányosságokat pótolni, második réteget felkenni.
Ja és osztódni, osztódni, osztódni... :D
Na mind1 innen szép nyerni.

40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.