Hirdetés

2024. június 30., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu

A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.

A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#154506) erahurka válasza spiky03 (#154505) üzenetére


erahurka
félisten

Azért nem kell sírógörcsöt kapni, 350 forintot emeltek ami 1 Euró lenne ha kompetens kormányzás folyna Magyarországon. Továbbra is ott a 10 ajándékjegyes kártya amit 6 hónapon belül kell elhasználni, cserébe 2070 forintra mérsékli az árat (ez is drágább lett amúgy de a kedvezmény továbbra is combos). Szerintem most elmentek a lélektani határig, 2500 még csak-csak, de felette már komoly lemorzsolódás jönne.

Követni fogja a többi mozi is a CC-t amúgy, el se merem képzelni milyen árazása lesz a CinemaMOM-nak ahol a mostani CC ár a sztenderd vagy fél éve. A Pólusban amúgy 2640 lesz egy jegy október második felétől (2300-ról vagy mennyiről emelnek).

Nyilván valakinek meg kellett lépni elsőként, bár a CC szerintem eléggé tátott szájjal szaladt a kukkererdőbe azzal hogy stikában csinálta, két héttel előtte ha kiadnak egy közleményt és csinálnak valami kedvezményes hétvégét, egész máshogy csapódott volna le. Abban reménykedem hogy a drágítás megszűri a közönséget legalább, és talán még a feliratos vetítések is erőre kapnak (hiszen annak a rétegnek aki így néz filmet valszeg kevésbé fog fájni 350 forint).

Ja, és nőttek a büfé árak is, fura hogy egyik nagyérdemű sajtóorgánum se kérdezett rá (ez mindent elmond a színvonalról...).

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.