Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz HollyBoni #71452 üzenetére
A WD40-ről mindenki azt hiszi, hogy kenőanyag, ergo nem kell utána semmi kenést biztosítani a csapágyaknak. Ez viszont nem igaz. Illetve egy esetben az lehet, ha ködkenést alkalmaznak az adott csapágy esetén. Ez viszont csak olyan helyeken van alkalmazásban, ahol van kiépített központi sűrítettlevegő hálózat.
Maga a WD40 az egyik legrosszabb találmány. Szerintem nincs még egy anyag, ami ilyen mennyiségű csapágy halálát okozta volna. Egy túlmisztifikált szemét.
-
kivulallo
tag
válasz CJ4567 #71442 üzenetére
szerintem ha megveszed a gtx750-et, ugyanezen a felbontáson mondjuk 40fps-t fog produkálni a bf3 (tippelem én, a konfigot végiggondolva), full hd-n esetleg egy-két medium szösszentéssel lehet hogy még megmarad 30 fölött.
Ha mondjuk van lehetőséged hogy idővel befektess egy jobb alapra (vele ramokra is, hogy a DDR-t lecseréld) , CPU-ra és esetleg tápra, szerintem megveheted.
Saját tapasztalatból mondom: először érződni fog a nagy különbség, aztán egyre kisebb lesz és végül egy enyhe csalódással jegyzed meg, hogy lehetne jobb is.De hogy érződjön a különbség, ismerősömnek ugyanaz a HD7770-e van mint nekem, csak egy ASRock 970 Extreme3-ban, és egy AMD Phenom II X6 mellett. na, most ezzel a cuccal a srác medium beállításokkal, élsimítással, fullhd-n BF4-ezik, stabil 30-40fps-el.
...és ugyanaz a 7770 ami nekem itthon szenved a BF3-al. -
zsoltie14
csendes tag
Hello,
Tudtok esetleg arra megoldást/programot, hogyan lehetne elrejteni egy programot ami éppen fut. Úgy értem pl. ha az irodában tiltott egy program használata, és ha távolról ellenőrzik a gépet,hogy milyen programok futnak éppen a gépen amit használok, az ne legyen látható számára?
Köszi
-
MR_Joe
senior tag
válasz zsoltie14 #71458 üzenetére
Egyetértek a kollegával: nem kell olyat futtatni. Amennyiben egy rendszergazdi érti is a dolgát, az úgysem azt fogja nézni, hogy az asztalon, vagy a tálcán milyen ikonok vannak kint, ergo felesleges szöszölni vele. Amennyiben meg nem érti a dolgát... úgy alapból megette a fene az egészet
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz zsoltie14 #71458 üzenetére
A "távolról ellenőrzésnél" gondolom a feladatkezelőt (vagy az adatforgalmat) nézik, onnan meg még a legügyesebbek sem tudnak elrejteni semmit, úgyhogy felejtős. Ha a program engedi, akkor lehet, ún. "főnök gombot" megadni, de a folyamatok között attól még ugyanúgy látszik, csak a képernyőről tűnik el.
-
OC
őstag
Sziasztok!
A következő megoldandó helyzettel fordulok hozzátok:
Hangkártya telepítés közben a driver nem települt a megfelelő digitális aláírás hiánya miatt.
Kutakodás után akadtam egy tippre, ami alapján CMD-t indítva (adminként) a következő parancsot adtam ki:
bcdedit /set nointegritychecks offA gép újraindítása után a win nem tölt be, az alábbi hibaüzenetet kapom:
<ENTER>-re rendszerválasztó, ahol azonban vagy win7 indítást tudok választani (ami visszadob a fenti képernyőre), vagy memó diagnosztikát tudok választani.
Slussz poén: Hiába nyomkodom az F8-at akár itt, akár boot közben, egyéb lehetőségek vagy csökkentett mód nincs.
Kérlek Titeket, segítsetek megoldani a helyzetet.
Előre is köszönöm!
-
Gergő170
aktív tag
Sziasztok!
Miskolcon valaki tudna nekem írni valami számítógépes boltot ami olcsó és ez a konmf kijönni 150k alatt
pcx.hu-n 144-e ft de mivel holnap megyünk ezért lehet megtudnám ott venniItt a konfig:
proci: i5 4440
lap: gigabyte b85m-d3h vagy asrock b85m-pro4
ram: CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 CML8GX3M1A1600C9
hdd: WD Caviar Blue 500GB 7200rpm 16MB SATA3 WD5000AAKX
ház: Zalman Z9
táp: FSP Raider 550
vga: ASUS R7260X-DC2-1GD5 R7 260X 1GB GDDR5 PCIEVálaszokat előre is köszi
-
CJ4567
nagyúr
Sziasztok. Az adatlapomon lévő gépre mi lenne a legjobb vírusírtó? Jelenleg Security Essentials van, még egy ideig ingyenesen leszedhető a Bitdefender Internet Security(6 hónapos kulcsot adnak), azon gondolkoztam.
No Sana No Life
-
orion1025
őstag
válasz #65675776 #71464 üzenetére
Kár a WD40-l foglalkozni, meg minden más anyaggal, ami folyékony halmazállapotú.A teflon spray sem alkalmas ilyen célokra, maximum bringa láncot fújkálni, mint a WD40-l.Aki ilyennel áll neki csapágyat mókszerolni, az meg is érdemli a sorsát, ha utána nem használ valamilyen zsírt.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
starpeter
senior tag
Vettem egy iphone3-at és szeretnék létrehozni egy fiókot.
Hogy kell? Illetve ez ingyenes ,mert amikor regisztráltam kért tőlem bankkártya számot. -
Rivaul
addikt
válasz starpeter #71475 üzenetére
Egymillió iphone topic van a fórumon. Ott célszerűbb kérdezni. Ami a legcélszerűbb ha elolvasod az első hozzászólásokat és használod a keresőt.
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
CJ4567
nagyúr
válasz Dell XPS #71474 üzenetére
Viszont nekem nem kell az Internet Security része, elég lenne egy sima vírusírtó.
Új: Sziasztok. Egy LG Flatron W1943SB monitorral(1360x768 felbontás) működne a downsampling? Pl. 1360x768 helyett 1600x900.
(#71457) kivulallo Tehát max 40 helyett folyamat 40 lenne? Már az is jobb, idővel új alaplap lesz, de még a videókártya nem biztos, csak az AQUA csinált nyereményjátékot amiben egy 750 TI OC-t lehet nyerni, Gamestar is hírezett róla, holnap lesz sorsolás.[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Vakegérke
félisten
Lapot és procit szándékozom cserélni. Az ok egyszerű: SATA 3-as, és USB 3-as portokra van szükségem. Ez azt jelenti, hogy le kell térnem a 775-ös "útról".
A kérdés az, hogy melyik szaktopicba térjek be először. A proci, vagy a lap legyen a meghatározó tényező?
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Met
nagyúr
válasz Vakegérke #71478 üzenetére
Van Milyen alaplapot vegyek topic vagy Milyen gépet vegyek topic
Találd ki hogy mennyit szánsz rá, mire használnád és milyen alkatrészeket szándékozol megtartani a mostani konfigból.
[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
CJ4567
nagyúr
Sziasztok. A Downsamplinghoz muszáj legalább 1080p monitor meg hiper kategóriás videókártya?
No Sana No Life
-
worylicious
újonc
http://www.kephost.com/image/B7W
Sziasztok!
Egy olyan problémámmal fordulok hozzátok, hogy 2-3 perc játék után a processzorom hőmérséklete 60-65 fok között ugrál és olyan szinten akadozik a játék hogy az hihetetlen, beakad a hang és a kép és mintha lánc fűrészelne valaki... Beköszöntött a nyár és egyszerűen még a ventillátor sem segít a problémámon.
Gyári hűtésem van.
Processzor : AMD FX(tm)-4130 Quadcore processor ( 4CPUs ~3.8GHz )
Videókártya : AMD Radeon HD 7770 Series ( 2gb-os de a rendszer 3gb-nak érzékeli )
Alaplap : Asrock 960GM-GS3 FXRemélem valaki tud segítséget nyújtani mert már a hajam égbe van
Üdv.
Veres Bence[ Szerkesztve ]
-
MacCaine
őstag
válasz worylicious #71485 üzenetére
Takarítsd ki, meg nézd meg, hogy ki van-e száradva a paszta a procin.
-
nyunyu
félisten
Combosabb procihuto?
Esetleg legkondi, es akkor teged sem ut meg a guta.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz worylicious #71489 üzenetére
Vinyo hofokkal nem kell foglalkozni.
Egy idoben zart vizhuteses vinyodobozt hasznaltam, es nem ment venti a radiatoromon.
Ugyhogy ~60 fokos vizzel sikerult futeni a vinyokat par honapig.
Tuleltek.Aztan kihajitottam a dobozt a gepbol, most koszonik szepen elvannak csupaszon, 43C-t mutat az Aida.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Rivaul
addikt
válasz worylicious #71489 üzenetére
ilyen időben gyári hütésel egy zártabb házban ne is csodálkozz azokon a fokokon. Hűtőcsere és +2-3 ventivel egy légcsatorna létrehozása a házban. Enélkül nem úszod meg.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
pjen
félisten
Szia.60-65 fokos CPU hőmérséklet nem olyan vészes,attól még mehetne jól a gép.
-
Blue Eagle
őstag
Érdekes ez az egész, mert a 60-65 fok az nem olyan sok. Viszont, a GPU feszültséget picit keveslem. 0,82 V. (?) Legalább 1,0 voltnak meg kéne lennie szerintem. Mekkora, milyen tápod van?
-
nonee
aktív tag
sziasztok!
van egy MSI MS-7336 lapom.
A problémám az hogy a proci venti nagyon felpörög egész végig fullon ,nem tudom a biosban sem állitani mert ha enabled akkor szabályozza ,de ha disabled akkor meg fullon pörög.leszedtem a speedfan nevü progit de az meg pfff
vki segítene ebben?üdvA futballban mindenkinek van véleménye, és mindenki ért is hozzá.Ha privátot kapsz,illik válaszolni!!!!
-
Gergő170
aktív tag
Sziasztok ! Gyors kerdes Miskolcon hol vehetnek vga dvi atalkitot? Es esetleg klimpelőt ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Politika
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- NVIDIA® driverek topikja
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest