- Fórumok
- Egyéb hardverek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- (kiemelt téma)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2014-05-05 09:36 Téma összefoglaló
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt

JoolsNOSIlyen esetben inkább más gépbe tenni a winyót amin megfelelő védelem van. Saját fertőzött rendszert kitakarítani tapasztalataim szerint elég nehéz ha nem lehetetlen. Persze csak ha van lehetőség másik gépbe tenni

A malwarebytes jó ajánlás, mellé egy norton 360-at tennék. Azoknak ki kell szűrniük.
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
Sziasztok.
Összepakoltam egy gépet. Eddig ez legházsártosabb jószágom, pedig már volt egy konténernyi. Mind1. Végre dűlőre jutottam vele mindenbe kivéve hogy ha alvóba rakom akkor önhatalmúlag időközönként felébred, ketyeg egy kicsit és visszaszundizik. Mivel van benne vagy 12 venti így nem értékelem ezt a cselekedetet az éjszaka közepén. Stabil helyen van, mozgási lehetősége nincs, minimális dolog van az oprendszerre téve, mindennemű frissítés le van tiltva. Win 8 és 8.1 alatt is csinálja. Tippek? -
Rivaul
addikt
Üdv. Tv-s set top box-ból jövő hdmi jelet hogy tudom megosztani? A céltopicba napok óta csend van. Mind két tv-n ugyan azt az adást nézném természetesen.
-
Rivaul
addikt
Udv. Hdmi kabelbol jovo videojelet jelet szeretnek megosztani. Upc box. Erre egy ezer forintos sima eloszto megfelel?
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
Üdv.
Hogyan tudom kikapcsolni hogy a regelt mail címemre új üzenetet küldjön a ph ha friss hsz érkezett (jelen esetben ebbe topicba)?? A beállítások alatt már minden értesítést kikapcsoltam
Már rég nem vagyok aktív itt de az üzenetek meg jönnek, és ugyebár ez pörgős topic így van bőven 
-
Rivaul
addikt
Dugj rá másik táp/sata csatit mert lehet azt nem díjazza.
-
Rivaul
addikt
Kicsit túl feszülöd a dolgot. Ha meg akar halni akkor meghal akár a táptól akár csak mert "kedd" van stb. A sentinel 100/100-as teszt elég eladáshoz mert egy hozzávetőleges állapotról tájékoztat. Használd úgy mint a másikat. Megjegyzem inkább azt használnám adat tárolásra és az egészségesebbet rendszerre.
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
Driverből rakd fel a gyári dvd-n lévőt elsőre. Ha azzal is ezt csinálja akkor térj vissza.
-
Rivaul
addikt
Ha sata a hdd akkor mehet bele az asztaliba mert ugyan az minden. Ha nem az akkor kell egy táp sajna.
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
Ha nincs hozzá frissítés akkor nem hiszem hogy rá lehet forrasztani új rendszert. Esetleg a tv/típus/gyártó topicjába bekérdezhetsz hátha van valami megoldás. Inkább egy androidos okosítóba látom a lehetőségeidet vagy egy media boxba mint az asus o!play.
-
Rivaul
addikt
Ugyebár egy-egy formátumhoz dekódolásához kell az erősebb hw, viszont mostanság leginkább sw függő a dolog. Sok esetben később adnak ki egy frissítést a tv-hez amivel több mindent tud lejátszani, ez is az sw pártjára állítja a témát.
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
Anno volt itt róla szó. Semmi extrát nem kell várni. Bemész és veszel egyet bárhol ahol lehet kapni. Egyedül Lompos48-nak volt hozzáfűzni valója hogy mire érdemes azért figyelni. Azon kívül bármelyik használható.
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
Meg kell nézni mennyit bír a routered. Annál többel nem fog menni a net mint amit az bír ha, kábel ha wifi. A max wifi az ugyan az mint kábelen, esetleg a távolság, falak stb ronthat. persze tudni kell hogy mit értesz letöltés alatt? Speedtest mér 240 körüli sávszélt? Vagy 80-at mér sávszélnek? Mert letöltésre a 240-re teljesen ok a 80.
-
Rivaul
addikt
Az alaplapos topic nem pörög így be teszem ide is.
Van egy ilyen lapom, a memória sínek közti alsó kondi hiányzik. Jelenleg telepítek a gépre és nem veszek észre hibát. A memókat a két fekete slotba tettem. Mi lehet a buktató a kondi hiányában? Van egy másik ilyen lapom de azon meg a hang szaraxik...
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
Magát az exét nem tudod megnyitni és szerkeszteni az író program nélkül. Vissza kéne fejteni és utána se azt kapnád amire számítasz. ha a magyarosítást akarod akkor a kicsomagolás/telepítés után keresd meg a szövegfájlt és azt szerkeszd.
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
Mert túlhúzás után egy biztonságosnak ítélt értékre lövi be a bios. (mint írtam a 2800+ csak elnevezés, az i7-es procik se 7 magot takarnak...) Te meg a névleges értékre próbáltad feltépni szerencsétlent. Ha azt csinálod amit pjen mond akkor helyreteszi nagy valószínűség szerint a bios az értékeket. Ettől még marad a gyengeség. Irodai gépeket amik jóval erősebbek 5k-ért lehet kapni itt ph-n. Ha nem találsz ilyen áron akkor adok én is neked ennyiért ha érdekel.
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
Üdv.
Sikerült egy olyan dologba belefutnom amibe eddig még nem
Tv-n nézem a filmet és egyszer csak elmegy a hang. Előlapi kimeneten van bekötve rca-val. Átdugom hátra ott jó. 10 perc múlva ott is elhallgat. Se elől se hátul nem megy. Bedugom a fülest hogy azzal jó-e erre megjön a hang. Ha kihúzom a fülest akkor viszont elnémul. Szóval alaplapra hátra dugva az rca, elől meg a füles. A füles nem szól de az rca igen míg ki nem húzom a fülest. Ezzel most nem tudok mit kezdeni... A teljes némaságba is jelzi a win hogy megy a hang csak épp nem mukkan.
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
Akkor reinstall a tuti. Origin topicba biztosra mehetsz.
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
Nincs sok különbség a két gép között. Mármint amit írtál és a lapodon van. Ha nekik megfelelő játékokkal játszol akkor a másik erősebb is lehet magonkénti kihasználás szempontjából... Ha nem eszi meg a 3 gigát a játék akkor a memó mérete is mind1. A két kártya közt meg nincs akkora difi hogy ne hozhasson jobb teljesítményt, főleg jobb processzoros aládolgozás alatt (a pci vs agp itt is lényegtelen nagyjából). Tedd újra a gépet azzal kizársz minden szoftos bukkanót.
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
Én is pjen módszerét használom, míg bent van a régi addig eltávolítom az eszközkezelőből hogy biztos ne ragaszkodjon semmihez a régi driver törlése alatt. Utána restart, ha alap felbontással indul akkor mehet be az új kártya és a telepítés.
Mindemellett ha nv-re telepítem a rendszert és utána ati-ra cserélek vagy fordítva akkor én az egészet újra rakom. Bár és a legtöbb cserénél reinstallal járok el. Még ha sokak szerint nem is kéne, megszokás

-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
Asszem nekem van egy balos kábelem de az teljes kábel. Tudsz vele valamit kezdeni? Ha igen akkor írj rám pm-et és előkeresem neked. Nem kérek érte semmit, max ha postázni kell akkor azt te fizeted

-
Rivaul
addikt
Nem tudom pontosan mi a problémád mert kicsit ködös de itt aprón hosszabbítókat 1-200 forintokért kapsz. Nézz körül.
-
Rivaul
addikt
Egy másik venti szabályzóját műteném ki leginkább.
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
Ha meg akarod ölni a laptopod akkuját akkor keresgélj csak tovább... A teljes merítéssel olyan folyamatokat indítasz az akkuban ami drasztikus élettartam csökkenéshez vezet. Nem véletlenül vannak megadva ezek az értékek. Kikerülni biztos ki lehet de csak akkor tedd ha karácsonyra új akkut kérsz a jézuskától
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
"nagyon jó aux kábel" kérés alatt nekem nem a 100ft kategória jut eszembe. Ezt felesleges is feszegetni sztem.

-
Rivaul
addikt
Ezt ugye most nem mondtad komolyan

-
Rivaul
addikt
Ugyan olyan a dvi kábel feje? Többféle van, hasonlítsd össze őket. Hallottam már ilyet és ott a kábel volt a ludas, az hogy a más fej vagy egyéb ok arra már nem emlékszem sajnos

-
Rivaul
addikt
Megnyomorgattad a házat és zár a lap a géppel valahol. Nézegesd meg hol lehet ez, ezen kívül szedd ki a vga-t és rakd be újra. ha nem segít akkor jön a drasztikusabb csavarozgatás. Szedd ki a lapot a gépből és az asztallapon rakd újra össze, ha ott működik akkor meg is van a baj és körültekintően rakd újra össze a házában.
-
Rivaul
addikt
Vedd ki az alaplapi elemet úgy hogy ki van húzva a gép a konnektorból, 2 perc után mehet vissza, ez mindent alapra állít.
-
Rivaul
addikt
A blade topic brutális felkészültségét ajánlom. Nekem is volt anno ilyen telóm és elképesztő miket csináltak vele a kollégák. Ha ott nem akkor sehol nem találsz megfelelő segítséget

-
Rivaul
addikt
Az nem baj ha formázva van. Ontrack easy recovery amit keress, azzal visszahozod gond nélkül ha az előbb leírtak nem történtek meg. Nagyobb sikerrel jársz ha az eredeti törlés helyén keresed majd a fájlt.
-
Rivaul
addikt
Ha lett ráírva arra a részre akkor nem tehetsz semmit. ha törlés után nem lett használva a törölt mappa helye vagy a lomtár akkor visszahozható. Viszont a régebbi rendszer utalás után nem hiszem hogy sok sikerrel járnál.
-
Rivaul
addikt
Én többször az albérlet.hu-n találtam korrekt albikat amikből többet ki is vettem már. Hála az égnek ez a gond már megszűnt...
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
A 142 iphone topic-ot pedig nem túl nehéz megtalálni

-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
Ez elég baromság már megbocsáss vagy az volt egy barom aki ezt megcsinálta
. Az lehet baj ha az alap rögzítő/távtartók rossz helyre rakva és te azokat ott hagyva csavarozod be a lapot mert akkor valóban kiégetheted. Ha nem vagy biztos a dolgodban akkor szedd ki az össze tartót és tedd be az alaplap furatai alapján újra, így nem lesz baj. A csavarokat se tépd meg egyszerre, hanem elsőre becsavarod minden és utána átellenben húzol mindig rá a következőre, pont szorosra. -
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
Annyira nem elterjedt böngésző. Főleg itthon, hogy általános kérdésekbe legyen reális a kérdésed. A topicját megtaláltad, kérdezz ott, de az is sokat számít ha nem csak kérdezel hanem használod a keresőt a topicon belül és olvasol. Az ott feltett kérdésed pl 2 másodperc alatt megoldható ilyen módon. Lehet nem pörög de közel 1100hsz van a topicban amibe azért akad info sztem.

-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
Nem zavarod meg. A leállást meg lehet szakítani, persze csak ha van rá időd. Ahhoz is az kell hogy a leállítás parancsa után számtalan programot akarj elindítani. Pl: 2-3 játék,1-2 videó, net, winamp, tc stb. Ilyenkor szépen "elfelejti" a leállást és használható a gép. Ez viszont nem életszerű természetesen. Néha viszont jól jött

-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
Van egy dobozom ami egy mosógépnyi ilyen kábelt tartalmaz apokaliptikus állapotban sok, sok éve. Egyiknek sincs baja pedig van hogy idegből szedem szét. A gyár is feltekerve adja a töltőket. Nagyon sokan így használják, a folyamatos egy ponton történő ide-oda hajlítgatással lehet a belső szálakat megtörni inkább.
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
Azért a komplett win-t lefrissíteni egy driver miatt az elég meleg. Főleg ha eddig nem volt. én amúgy is utálom az updatet mert csak bajt okoz...

ricsiii01Eszközkezelőbe keresd meg a sárga kérdőjeles eszközt és ott katt az illesztő frissítésre. Vagy google segítségével keress egy drivert hozzá és tedd fel manuálisan.
-
Rivaul
addikt
Nem jársz messze az igazságtól de nem Pterodactylus hanem Implantosaurusok "természetes" lelőhelye.
-
Rivaul
addikt
Való villa a való világ beltenyészetének tárhelye...
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
Akkor elsőre a vírusvédelem lenne a fontosabb nem a mappa védelme nem?
Malwarebytes és esetleg mellé egy norton 360 sztem most a legjobb de szabad az út más irányba is. Utána meg pl az origo szoftverbázis, letöltés.hu stb nyílt oldalakról szedd le ahol látható hogy több ezren szedtek le ilyesmit. Az hogy milyen a kérdés nem az off-on múlik, így könnyebb elcsúszni felette. az itteniek mindent végigolvasnak így nem kell attól tartanod hogy nem kapsz választ, kivéve ha az aktuális fent lévők nem tudnak válaszolni. -
Rivaul
addikt
Nem tudom miért raktad off-ba a kérdésed de google segítségével elég egyszerű lett volna a dolgod. Azért segítek egy kicsit.
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb hardverek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- (kiemelt téma)
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Analóg fényképezés
- Parfüm topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Samsung kuponkunyeráló
- Jogász topik
- Autós topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BMW topik
- További aktív témák...
- Gigabyte H77M-D3H + Core I7 2600 + 4x4GB DDR3 RAM (Félkonfig)
- 1TB és 2TB 7.2k 3.5" SAS HDD-k, több darab, HDSentinel 100/100
- Asus Zenbook 14X OLED AMD Ryzen 9 5900HX 16 GB LPDDR4X 4266 MHz RAM 1 TB SSD
- Magyar ! DELL LATITUDE 7420 2-in-1 14"iPS TOUCH / i7-1165G7, 16GB/512GB NVMe / irisXE TB4 +SZLA GAR
- Samsung Galaxy S24+ Plus 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszönöm.
Már rég nem vagyok aktív itt de az üzenetek meg jönnek, és ugyebár ez pörgős topic így van bőven 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Malwarebytes és esetleg mellé egy norton 360 sztem most a legjobb de szabad az út más irányba is. Utána meg pl az origo szoftverbázis, letöltés.hu stb nyílt oldalakról szedd le ahol látható hogy több ezren szedtek le ilyesmit. Az hogy milyen a kérdés nem az off-on múlik, így könnyebb elcsúszni felette. az itteniek mindent végigolvasnak így nem kell attól tartanod hogy nem kapsz választ, kivéve ha az aktuális fent lévők nem tudnak válaszolni.