- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Victoryus: Help! - építményadó
- Victoryus: Except in Hungarian :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
Dell XPS #71803 üzenetére
T7100 lett bele véve
Ventiszabályozás van, mert ha nagyon meleg akkor már nagyon pörög, idle-n még tűrhetően halk
Fólia nem hiszem hogy lenne bárhol is, pasztát kapott rendesen, 2-3× újra lett pasztázva próbaképp
Először fogkrémmel is próbáltuk, tök jól működik 1-2 napig, míg meg nem szárad
A gáz eltávozás az lehetséges sajnos -
CJ4567
nagyúr
válasz
Dell XPS #71474 üzenetére
Viszont nekem nem kell az Internet Security része, elég lenne egy sima vírusírtó.
Új: Sziasztok. Egy LG Flatron W1943SB monitorral(1360x768 felbontás) működne a downsampling? Pl. 1360x768 helyett 1600x900.
(#71457) kivulallo Tehát max 40 helyett folyamat 40 lenne? Már az is jobb, idővel új alaplap lesz, de még a videókártya nem biztos, csak az AQUA csinált nyereményjátékot amiben egy 750 TI OC-t lehet nyerni, Gamestar is hírezett róla, holnap lesz sorsolás. -
orion1025
őstag
válasz
Dell XPS #58666 üzenetére
Köszönöm válaszod!
Ha kiveszem az alaplapi elemet, akkor kicsit tovább jut már telepítésnél is, de .dll hibát ír ki, és mindig ugyanazt.Ellenben simán kicserélve a régi memóriával a telepítő befagy már az elején.Nagyon nem örülök neki, mert újonnan vettem, és nem is volt olcsó
-
panzer2
csendes tag
válasz
Dell XPS #55210 üzenetére
Konkrétan a játékbeli teljesítmény érdekelne, hogy melyik felelne meg jobban a mai kornak, a méretük számomra nem túlzottan fontos, bár ha nagyobb az sose baj...
szóval a kérdés adott tegyük fel bf3 ra vagy arma2-3 ra mi felelne meg jobban? Igen sajnos nem tudok eligazodni, bár az alienwarbe később lehetne lökni egy 7970m et vagy akár kettőt aztán usgyi neki
-
-
sznyunyi
tag
válasz
Dell XPS #54196 üzenetére
esc gombra nem reagál, illetve nem ad választási lehetőséget (ezzel a módszerrel csináltam a pendriveot a westlake féle enkóros win7sp1 telepítőből)
csak fél másodpercre felvillan egy fekete háttér fehér szöveggel ha folyamatosan nyomkodom az esc-et és újraindulgat, ha elengedem akkor be is bootol c-ről...(#54199) ggg666:secure boot funkciót nem találtam a biosban
-
draff
aktív tag
válasz
Dell XPS #53610 üzenetére
Nem a túrót nem lehet egy modemet konfigurálni.
Van valami IP számsor, amit be kell írni az internetes keresőbe s máris beléptél a modembe. Ott lehet beállítani a tűzfalat és a más egyéb védelmeket, a jelszót meg hasonlókat ...
Ám nemigen érdemes összevissza babrálni /ha nem értessz hozzá és ha nem tudod mi micsoda/ mert a végére szépen kizárod magad a működése előnyeiből.
Oszt akkor annyi! -
pelenka35
őstag
válasz
Dell XPS #53610 üzenetére
Valakinek van ötlete ,hogyan álljak neki a win 8.1 telepitésnek egy olyan nootbokon amin freedos van .
pendriverol telepíteném a win.-taptio setup bios fogalmam nincs hogy kell beállítani ,hogy a pendrivról történjen a bootolás.
köszönöm a segítséget
ui .csináltam már hasonlót ,de ez a bios+freedos kifogott rajtam.
-
Tikakukac
titán
válasz
Dell XPS #48075 üzenetére
Nem kell ide nagyon durva CIA izékre gondolni, 10 évnyi bulizós képeinket mentem most le, 2 darab BluRay lemezre, egy sima vinyóra és felhőbe lesz felrakva, szóval nem halál ha előkerülnének, csak azért a jóféle 28 karakteres rar jelszó egy picit gyengének tűnt ezért kérdeztem rá.
-
-
-
falaci2002
tag
válasz
Dell XPS #37033 üzenetére
Szia!
ASUS A6RP a laptop. Ugyanaz a helyzet. Már kettő Procival próbáltam (T3400 és T2370), de nem megy. A BIOS 214 verzió, ami állítólag a legújabb, és ettől mennie kellene a dual prociknak is 667 fsb-ig.
Itt egy külföldi oldal, ahol leírják, hogy milyen procik mennek tutira, ezzel a BIOS-sal, ebben a laptopban.
Meg melyikek mehetnek talán az adataik alapján.
Meg melyikek nem olyan foglalatúak.Csak a gugli fordított. Valamit elolvastam, vagy éppen olyan procikat fogtam ki, amelyek nem működnek együtt az alaplappal? Valóban nincsenek felsorolva az ajánlottak között, de gondoltam, hogy a 2370 nincs olyan messze a 2300-tól.
Működhet valóban dual-os proci ebben az alaplapban ezzel a BIOS-sal?
-
killergyuszi
tag
válasz
Dell XPS #32972 üzenetére
Egy Asus k50af-ről van szó.
alapjáraton, csak a windows és a mozzila futígy néz ki.
Terhelés alatt 100fok körül van, bár érdekes módon nem kapcsol ki és alapjáraton sem akar a venti fentebb kapcsolni, 100 fok viszont már nagyon hangosan megy a venti,
Arra gondoltam, hogy lehet a szenzor lehet rossz, de az alaplap csere előtt is ugyan ez volt. -
killergyuszi
tag
válasz
Dell XPS #32966 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszod.
Ami szerintem szóba jöhet a felvetéseid közül az 1,3,5
A vga-t nem heatpipe hűti, hanem közvetlen a venti fölött vön, köztük alu van nem réz és egy gap pad tölti ki a rést. A gap pad minőségéről nem tudok mit mondani.
Alaplap hiba nem lehet, mert elméletileg most cserélték újra.
A biosban nem tudom állítani a ventiszabályzást. -
-
AndrisBoy
aktív tag
válasz
Dell XPS #28852 üzenetére
Én inkább az utálom, hogyha átmész a fórumra ahol kérdeztem : [link]
Érthetően feltettem a kérdést #16803
Erre kapok 1 értelmetlen választ.
Ez még oké.
Aztán felteszem ujra.
Erre olyat kérdeznek, amiről szó sem volt.
Kérdeztem én olyat hogy melyiket ajálják? nem.
Kérdeztem olyat hogy 4S-nél mire kell odafigyelni? nem.Azt irtam hogy 3GS-t csak használtban tudok, mert új nincs (hacsak vkinél nem porosodik) ott mire kellene odafigyelni, nem akarok pofára esni.
Erre fel : Döntsd el először melyiket akarod... wtf -.-"
és erre másik 2 hobbit is dicséri, hogy növekedjen a hozzászólása, és űber*sza tag legyen
szánalmas...
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Dell XPS #27822 üzenetére
Mármint milyen kupon? Vásárolni kell előbb X összegért, és azután adnak kupont, amivel vásárolhatsz pendrive-ot, vagy hogyan? Illetve fontos lenne tudni, hogy a kuponnal több is vásárolható-e? Cégen belül vennénk pár darabot olcsón, bár a Verbatim szimpatikusabb, aminek a reklámját láttam, de nem találok róla semmit. Kár, hogy nem olvastam el az apróbetűs részt a plakáton.
-
sixpack89
tag
válasz
Dell XPS #27170 üzenetére
elképzelhető,hogy az internet,vagy egyes hálózati erőforrások nem érhetőek el. a probléma azért merült fel,mert nem sikerült hálózati címet kiosztani a számítógépnek.
ezt írta ki az én gépemen a hálózati kapcsolatoknál.
a laptopnál pedig ezt,miután rámentem a a probléma diagnosztizálása részhez:
nincs bedugva a helyi kapcsolat hálózati adapter kábele.
ami nem tudom mit jelent,mivel minden be van dugva ami eddig is bevolt,mégsincs net. -
Lovegirl
csendes tag
-
M4tth3w.1992
csendes tag
válasz
Dell XPS #25720 üzenetére
Volt rajta még anno Ubuntu, de azóta már párszor újra lett rakva és nem volt vele probléma... most jelenleg a HDD-n Win7-van de most kikaptam belőle a vinyót és még mindig ezt a szöveget írja ki :/ most csak a CD meghajtó megy dobtam bele egy XP CD-t de semmi Ubuntu-val dettó :/
-
fracture333
aktív tag
válasz
Dell XPS #23726 üzenetére
akkor nagy mázli hogy nem olyanom volt
egyébként a régiek (5-6 éves) közül a legtöbbnél működött ez a módszer, többen is mondták hogy ők is ezt csinálták barátnő, anya, apa stb gépével és működött. utána meg amikor azok csodálkoztak hogy hova tűnt a jelszó és mért van 6. hó 24.-én január 1.-je, akkor simán ráfogták egy noname vírusraneten is utánaolvastam és ott is azt ajánlották a legtöbben hogy az elemet távolítsam el majd rakjam vissza és elfelejt a rendszer mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest