Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Apple notebookok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-31 18:13:27

LOGOUT.hu

Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44400) Raz3r


Raz3r
tag

Sziasztok!

Véleményetekre, segítségetekre lenne szükségem!
Van egy 2013 late 27" i7, 32gb iMacem, grafikusként dolgozok, legfőképp Photoshop és Illustrator, de videót is szoktam vágni fcpx ben illetve after effectshez is előszeretettel nyúlok.

Viszont változtak a helyzetek, külföld és belföld között fogok ingázni iszonyú sokat. Így szükségem lenne egy macbookra. A keynote nagyon elkeserített.

Tehát, 15ben gondolkoztam, mert 13 ban lévő integrált vidkari nem tudom mennyire szolgálna ki. Külső monitorokat is használni fogok az biztos, vszeg hdmin de lehet thunderbolton, az még elválik.

Szerintetek mi lenne az ideális választás?
Az újaktól (amit most jelentek meg) sem határolódok el, nem akadály az az 1-2 átalakító amire szükségem lesz. Van rá bő 1.5hónapom, hogy megvegyem. Az ssd kb tökm1 akár 128gbal is elvagyok, 8gb memória nem tudom mennyire elég egy macbookba, de inkább a 16felé hajaznék. (a korábbiakból ha jól látom, már cto-t sem lehet összerakatni :( pedig a régebbi modellhez talán jobban húzna a szívem, de kérlek segítsetek, mi az ami tökéletesen kiszolgálna, és ár-érték arányban nagyon jó választás lehetne)

Mit mondanátok, mit/ket javasolnátok?

Köszi szépen előre is!

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Apple notebookok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.