Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-18 09:42:28

LOGOUT.hu

Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget! :)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24371) blakey válasza TCr (#24370) üzenetére


blakey
titán

A HDR leginkább azon múlik, hogy valóban HDR-es az anyag vagy sem, a mesterkélt HDR nem sokat ér. Amit én láttam az annyira nem hozott lázba tehát tudok nélküle élni és ami egyelőre a legfontosabb, a filmeket, sorozatokat nem tudom 100%-ban HDR-rel nézni, szóval én még várok és akkor amikor már gyakorlatilag alap lesz a HDR akkor fogok olyan lejátszót is választani. egyébként 15-20e Ft egy lejátszóra próba gyanánt nem sok, persze számomra is kérdés, hogy valóban azt hozza amit kell. A helyedben inkább vennék egy HDR képes UHD Blu-ray lejátszót és kész, arra a pár filmre bőven elég és van olyan lejátszó ami a hálózattal is jól bánik, a legújabb Sonyk egész tűrhetőek, minden freki működik.

"Eladó: X96 Max+ Amlogic box" - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.