Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-18 09:42:28

LOGOUT.hu

Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget! :)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19151) junkpod válasza Erwinke (#19144) üzenetére


junkpod
nagyúr

LibreElec letolt, kártyára kiír, telepít, újraindul, kényelmesen hátradől.
Problem solved.

Ja és még egy: RTFM, azaz olvasd el kérlek a topic összefoglalót.

Box's don't touch!

(#19152) Erwinke válasza Pelican (#19145) üzenetére


Erwinke
aktív tag

(#19153) dugesz77 válasza Erwinke (#19152) üzenetére


dugesz77
őstag

Friss Kodit raktál rá vagy a gyárilag telepítettet használod. Azért ilyen hibákat egy alap Kodinak sem szabad dobnia. Android beállításoknál is nézd meg a hang beállításokat,ott ha le van tiltva akkor Kodi alatt sem fog megszólalni. Az ugrások talán kadencia problémákra utal, azt Android alól nem fogod tudni 100%-osan orvosolni. Ezért ajánlja mindenki az LE-t. Minden engedélyezve,alig kell valamit állítani és megy minden.

(#19154) RedCat válasza blakey (#19147) üzenetére


RedCat
senior tag

Feltettem a 8.0.1j-t, egy sorozat részt meg tudtam nézni, amikor stop-al megállítottam, fekete maradt a kép, majd bejött a tv saját képernyővédője. Eddigi verziókkal (8.0.0d-ig használtam őket a suspend miatt) több évadnyi sorozatot néztem meg. Szóval nem hiszem hogy kábel vagy erősítő, esetleg tv baj lenne. Megy vissza a 8.0.0d, amivel a hétvégén kb 30 órát ment a cucc hiba nélkül. Nem tudom mi lehet a baj, és hogyan derítsük ki?

(#19155) Erwinke válasza dugesz77 (#19153) üzenetére


Erwinke
aktív tag

Link vagy bovebb info az LE-rol? Koszonom. A hang androidon belul le van tiltva csak az optikai szabad. Megis megy hdmi rol. Minden programbol a legfrisebb van fenn.

(#19156) gg72 válasza blakey (#19149) üzenetére


gg72
veterán

Hát sok beállítást nem tudok megváltoztatni, a TV-t kalibrált beállításokon használom, a boxokon meg nagyon nincs mit beállítani, ami pl. a chroma-upscaling-et befolyásolná. Vagy te mikre gondolsz?
Ugyanezt a fájlt kiírtam BD-re, mindkét asztali lejátszómon (Panasonic BDT500 és Sony BDP-S6500) a 8-as LE-hez közeli tesztábrákat látok, a 7-es LE-vel nem.

(#19157) dugesz77


dugesz77
őstag

A 24. hibrid 7-es nekem is csinált tegnap/tegnapelőtt érdekes dolgokat. Filmet elindítva a kép kimerevedett a menünél a fim mehetett a háttérben,mert a hang ja az megszólalt. Csak újraindítás segített 3X is sikerült előhozni a hibát. Beletekerés jó volt. Tegnap frissítettem az újra azóta jó.
A 8i meg tekerésre besötétedik a kép kb. 2 másodpercre majd megmozdul a kontúros részeknél és meggyógyul..
Hát.. amennyire stabil volt anno 7-es 009 azóta eléggé eltávolodtunk ettől..
Talán a tegnapi hibrid.. de már nem merem egy nap után rávágni,hogy jó.

(#19158) blakey válasza RedCat (#19154) üzenetére


blakey
titán

Pedig az új verziók olyan módosításokat is tartalmazhatnak amiket vagy a tv-d vagy a kábeled már nem tud kezelni. Semmi olyat nem tapasztaltam mint amit írsz egyik verzióval sem. Most nézem a Sherlock utolsó részét és és eddig szintén nagyon rendben van az LE8j és ebben van Alvó mód. :)

(#19156) gg72
A legújabb LE8-asban is megvan a banding, nem tudom te mit látsz de minden apró részlet gyakorlatilag azonos az LE7k és LE8j esetében is. Van egy Apple TV4-em amin MrMC (Kodi fork) fut, na azon tökéletes, makulátlan a banding és nem Bilinear hanem Bicubic az eredmény, de szerintem mindegy is, leginkább HDMI capture-rel tudnánk elemezni, én most csak szemrevételeztem.

Az új LE8 jónak tűnik, nagyon is. Pár napja írtam, hogy már nem szeretnék tesztelni, ma kártyát cseréltem, hogy ránézzek, de most már tényleg nem szeretnék kártyát cserélni, stb. Meg kéne állapodnom. :)

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#19159) Dayco


Dayco
tag

Ha frissítem a LE-et - 8.0.1h-experimental -ról j-re - (Beelink GT1 Ultimate, S912) akkor a device tree img-t is be kell másolni az update mappába, vagy csak az új img.gz fájlt? :F

[ Szerkesztve ]

(#19160) gg72 válasza blakey (#19158) üzenetére


gg72
veterán

nem tudom te mit látsz
Amit írtam, azt látom. Nálam ez van. Ennyi. ;)

Az LE8j nálam továbbra is laggol, ahogy [itt] már szó volt róla, így én maradok a LE7k-nál. Még jó, hogy van választék.

[ Szerkesztve ]

(#19161) Osynho válasza Erwinke (#19152) üzenetére


Osynho
addikt

Tehát M18. :D Tegyél fel egy Libreelecet, próbáld ki úgy.

(#19162) RedCat válasza blakey (#19158) üzenetére


RedCat
senior tag

Senki másnak nincs ilyen gondja? Külföldi fórumokon sem? Eddig minden verzió tökéletesen ment. 4k tévém van, 2160p tökéletes volt eddig. Hol és hogyan keressem a hibát?

(#19163) tothl válasza Dayco (#19159) üzenetére


tothl
addikt

Szia!

Elég csak a sima .tar.....a device tree nem kell...

(#19164) blakey válasza gg72 (#19160) üzenetére


blakey
titán

2x ellenőríztem, LE712k és LE81j pontosan ott sávosodik mindkettő, mindkettő ugyanott jó ill. rossz, nincs különbség. Ha te különbséget látsz akkor nem azonosak a beállítások, alapból eltérő beállítások vannak friss telepítés után, érdemes ellenőrízni. Örülnék ha ennyire hibátlan lenne az LE8-as képe de nem az, tudom milyen lenne a hibátlan. Egyébként igen, egyelőre van válaszék.

(#19162) RedCat
Milyen kábelt használsz? Ez az elsötétedés leginkább arra utal, hogy valami nem frankó az átvitellel. Szerintem úgy tudnál közelebb kerülni a válaszhoz ha dokumentálod az eseményeket, hátha csak egy bizonyos érték esetén van a jelenség, lehet, hogy egy bizonyos bitráta fölött jelentkezik a probléma. Az LE8.0.1d óta elég sokminden változott így előfordulhat, hogy valami érzékeny a rendszered. Esetleg log file is segíthet a fejlesztőnek, hátha kát valami hibát. Semmi ilyesmit nem tapasztaltam eddig.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#19165) Technoman


Technoman
őstag

Csak egy (hülye) ötlet/kérdés: az itteni -főleg az új 8-asokkal való- problémákhoz nem lehet annak köze, hogy rengeteg márkájú/fajtájú készüléket (értsd: "A", "B", "C" kategóriát) használunk?

(#19166) gg72 válasza blakey (#19164) üzenetére


gg72
veterán

Ha te különbséget látsz akkor nem azonosak a beállítások, alapból eltérő beállítások vannak friss telepítés után, érdemes ellenőrízni.

Légyszíves írd meg pontosan, hogy milyen képbeállításokat ellenőrizzek le és megteszem.

2x ellenőríztem, LE712k és LE81j pontosan ott sávosodik mindkettő, mindkettő ugyanott jó ill. rossz, nincs különbség.
Én is leellenőriztem 3X! :P Nálam meg vannak különbségek. De ezt az értelmes párbeszédet eljátszhatjuk napestig. ;)

[ Szerkesztve ]

(#19167) Dávcy


Dávcy
csendes tag

Sziasztok! 40e-50e huf ért milyen készüléket érdemes venni ?
Nem akarok vele sokat kínlódni Filmeket vigye meg a DTS hangot egy Samsung Lcd tvre lenne rákötve Hdmi vel!
Ja és a telefonommal készített 4K videókat! :)
A lényeg h szép legyen a képe! :)
Minix Neo u1 et nézegettem ami szimpatikus, de kérlek segítsetek! Köszönöm előre is!

(#19168) blakey válasza Technoman (#19165) üzenetére


blakey
titán

Nem tudom mihez lehet köze de valami nem 100% az biztos.

(#19166) gg72
Mivel a 2 Kodi nem teljesen ugyanazzal a menü felépítéssel rendelkezik így nem írom le, hogy mi pontosan hol van, mert könnyen összekeverem, de általánosságban minden ami a képminőséggel kapcsolatos azt érdemes ellenőrízni, minden menüpontban és almenüben.
Eljátszhatjuk napestig de LE8 alatt van banding, djnice is írta és én is látom. Tehát amit te annyira jónak látsz az valamilyen képjavítónak, bárminek a hatása ami jó, de nem tudjuk, hogy mi az.

(#19167) Dávcy
Először is ajánlom az összefogalló elolvasását majd a topikban olvasgatni, rengeteg infót tatlász, ajánlásokat "orrba-szájba" kaphatsz és utána sem fogod tudni, hogy mit válassz. Lehet, hogy az adott összegért másmilyen készülékben (is) kéne gondolkodnod (nem Amlogic).
Neo U1-em van és nagyon elégedett vagyok.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#19169) DoItYourself válasza Technoman (#19165) üzenetére


DoItYourself
Topikgazda

Kipróbáltam M18-on a friss, ropogós LE 8.0.1j verziót, nem tapasztaltam semmi sötétedést, képkiesést. Csak egy gyors tesztre volt erőm, megnéztem rajta a Joshi féle 4K videókat is, mindegyik ment.

Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105

(#19170) gg72 válasza blakey (#19168) üzenetére


gg72
veterán

minden ami a képminőséggel kapcsolatos azt érdemes ellenőrízni
Én már széttúrtam az egész menüt (Kodi), de szerintem itt csak olyan általános beállítások vannak, mint felbontás, képfrissítés, és kb. ennyi is. Semmi egyéb olyan nincs, mint pl. egy Panasonic BD-játékos beállításaiban, ahol pl. a Chroma-beállításokba bele lehet nyúlni, vagy az YCbCr beállításokat megváltoztatni, de ide sorolhatnám még a kép-paramétereket (élesség, kontraszt, zajszűrő) is, mindezek a Kodi-ban nincsenek, vagy csak én nem találtam meg idáig őket. :U

Eljátszhatjuk napestig de LE8 alatt van banding, djnice is írta és én is látom. Tehát amit te annyira jónak látsz
Lehet rosszul fogalmaztam, nálam sem tökéletes a banding 8-as esetében sem (a Panasonic BDT500 lajátszómon az), de jobb, mint a 7-esnél. Én azért nagyon kíváncsi lennék djnice véleményére is, hogy ő milyennek látja a 7-es és 8-as LE chroma tesztvideójában az ábrákat, mert a mi kettőnk szájkaratéja pillanatnyilag 1:1-re áll.

(#19171) blakey válasza gg72 (#19170) üzenetére


blakey
titán

Van egy olyan, hogy Jobbminőségű képjavító használata, azt is nézd meg, hogy mire van állítva.
A 4:4:4 vs. 4:2:2 miatti elérés eredménye is lehet, hogy másnak látod, lehet, hogy a megjelenítők eltérően kezelik. Apple TV4-en Sony Blu-ray-en hibátlan, makulátlan a kép.
Azt hiszem vezsek egy HDMI cpture, a többi eszközöm mellett már ez is elfér, hátha tudom használni a grafikusi munkámhoz. :)

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#19172) envagyok válasza gg72 (#19170) üzenetére


envagyok
veterán

Óvatosan azért, mert a banding lehet megjelenítő függő is szerintem.
Simán elképzelhető hogy egy bandingmentes videó jelet egyik tv szépen mutat, a másik sávosan

Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!

(#19173) blakey válasza Technoman (#19165) üzenetére


blakey
titán

Egyébként az van ezzel az LE7 és LE8-cal, hogy igen, túl sokféle hardver létezik, pontosan emiatt lehetnek/vannak eltérések a viselkedésben. Nagyon hasonló a Windowshoz, ugye ott is rengeteg gyártó létezik és az alap rendszer nem mindig és minden esetben úgyanúgy működik, az Androidos telefonoknál is ugyanez a szitu.
Többek között ezért választottam olyan eszközt ami többé-kevésbé "jobb" alkatrészekből áll össze és kevésbé lehet eltérés az adott típuson belül, aztán jó döntésnek bizonyult hiszen a fejlesztő is elkezdte rajta a fejlesztést így amiken biztosan működik a rendszer azok többnyire olyan készülékek amivel rendelkezik a fejlesztő, nyilván sok olyan készülék is létezik amelyek szintén hibátlanul működnek de ott olyan gond is felmerülhet, hogy azonos típuson belül pl. két példány eltérő egy-két hardverelemben.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#19174) djnice válasza gg72 (#19170) üzenetére


djnice
veterán

Éppen felújítunk, költözködünk, így kb 1 hónapig nem tudom most leellenőrizni a chroma ábrát sajnos.

(#19171) blakey: A chroma tesztre HDMI capture eszközből 4:4:4-et tudót érdemes csak venni, ami sajnos elég drága (~75k) és csak PCIE változat létezik belőle. A 4:2:0 és 4:2:2-esek gyakorlatilag visszabutítják a chroma felbontását ha a bemenő jel 4:4:4 volt, így adtunk a sz*rnak egy pofont :)

Amit még észrevettem, hogy az S905 (MiniMX III) és az S905X (Tanix TX3 Pro) képe is különbözik a chroma tesztnél, amin igencsak meglepődtem. Már nem emlékszem melyik volt a jobb, de különböző volt az biztos.

(#19175) junkpod


junkpod
nagyúr

kb 3-4 verzió óta meg van nekem, hogy YouTube lejátszáskor a frakcionális képfrekik esetében 2x vált frekit a tv, látszólag mindkét alkalommal a helyes értékre (bár nem tudom biztosan mert a TV 24p-t ír ki 24p és 23,976p esetében és 60p-t ír ki a 30p, 60p, 29,xxx és 59,xxx esetén is).
Másnak nincs ilyen gondja?
NAS-ról lejátszáskor nincs ilyen gondom.
A speckó (1080p-t engedélyező) kiegészítővel használom a YT addont.

Box's don't touch!

(#19176) Technoman válasza blakey (#19173) üzenetére


Technoman
őstag

Ezért is írtam le neked a gyanúmat. Lévén, hogy mindkettőnknek Minix-e van és a többieknél -akik nem Minix-esek-, olyan hibák jelentkeznek, amik nálunk nem.
Ha ez így van, akkor itt is beigazolódni látszik a matek:"többféle vas + egy szoft = inkompatibilitási valószínűség". Ugye mennyire nem ismeretlen (pld Android telók)
Persze ez sem kell túlgondolni (legalábbis addig nem, amíg a fenti tézisem nem nyer bizonyítást)

(#19177) gg72 válasza envagyok (#19172) üzenetére


gg72
veterán

Ez is lehet. :K

Amúgy én is kezdem azt a nézetet vallani, amit blakey is, hogy hiába ugyanaz az LE és látszólag ugyanarra a chipre épülő hardver, mégis lehetnek az egyes készülékek között olyan eltérések, amelyek ezeket a különbségeket okozzák (laggolás, chroma-eltérés). Vagyis aki biztosra akar menni, a MINIX NEO U1 és társai (?) felé kell elindulnia.

(#19178) Petyás


Petyás
tag

Sziasztok!

Lehet nem a legmegfelelőbb helyre írok, ezért előre is bocsánat:
Egy olyan eszközre lenne szükségem ami:
-microSD-ről másol meglevő USB 3.0-s merevlemezre.
-olcsó
Mindez egy nyaralásra kell, ahova nem akarok laptopot vinni, telefon lesz.
Internet, wifi nem lesz. TV lesz a szobában, de nem biztos, hogy hozzá lehet férni.
Van valami javaslat, esetleg másik irány?
Köszönöm!

(#19179) csongi válasza Petyás (#19178) üzenetére


csongi
veterán

A merevlemeznek lehet kulso tapegyseget adni?
Ha a telefon OTG kepes akkor kozvetlen mehet a masolas. Paticios tabla lehet korlatozo, de ha windows a telefon, akkor az sem.

(#19180) DoItYourself válasza Petyás (#19178) üzenetére


DoItYourself
Topikgazda

Ha nem 4K 60fps videókat akarsz rögzíteni, akkor lehet, hogy jobban jársz, ha veszel még egy pár sd kártyát. Sincerity trading ebay-es eladót keresd.

[ Szerkesztve ]

Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105

(#19181) Petyás válasza csongi (#19179) üzenetére


Petyás
tag

Ezt nem igazán értem. USB elosztó és OTG kábelen keresztül?
A külső vinyónak nem kell plusz táp.

DoItYourself
De ha már van egy nagy külső vinyóm...
Amúgy elgondolkodtam rajta, az előző kártyát is onnan vettem.

Köszönöm!

(#19182) mayday00 válasza gg72 (#19177) üzenetére


mayday00
őstag

Biztos, vagy a készülékekben van a hiba, és nem a programban. :K

Nekem volt már Beelink MiniMXIII-am is. Azon pl sok gond volt a LE-el. Pl állandóan lefagyott bekapcsolásnál.

Sokszor nem tudtam bekapcsolni, csak akkor, ha 10szer ki be húztam a tápkábelt..Akkor nagy nehezen bekapcsolt. De voltak más problémák is..Nem akarom részletezni..Viszont MINIX NEO U1-alatt tökéletesen megy a LE. Nem fagy le, rendesen bebootol, nincs semmi akadozás, minden film tökéletesen megy. Jó a hang. Semmi röcögés, tökéletes a mozgásmegjelenítés. De volt sima Mini MX-em is, azalatt is voltak gondok.

MINIX NEO U1 alatt miért nincs gond? Miért nem fagy le hidegindításból pl..? Mert ez egy minőségi készülék szerintem. Nem hinném, hogy maga a LE program lenne a rossz.

Meguntam a sok gondot, és ezért vettem MINIX NEO U1 készüléket.

[ Szerkesztve ]

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#19183) djnice válasza mayday00 (#19182) üzenetére


djnice
veterán

Semmi köze a készülékek árának ehhez. Amelyik lefagy induláskor ott a temp_sensor_disabled verziót kell használni. Nekem a MiniMXIII tökéletesen működik, semmi gond nincs vele.

(#19184) mayday00 válasza djnice (#19183) üzenetére


mayday00
őstag

Nekem avval a verzióval is fagyott, szóval a készülék rossz :K

MINIX NEO U1 alatt viszont a sima verzióval sem fagy le. :K

Ahhoz, hogy tökéletesen működjön a LE, kell egy jobb készülék is.

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#19185) kmarci25 válasza mayday00 (#19184) üzenetére


kmarci25
veterán

Helyesen: a Te készüléked volt rossz. :K

[ Szerkesztve ]

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#19186) djnice válasza mayday00 (#19184) üzenetére


djnice
veterán

Ahhoz, hogy tökéletesen működjön a LE, kell egy jobb készülék is.

Hát ez pont nem igaz. Még a 25 dolláros Tanix TX3 Pro-n is tökéletesen megy minden funkció.

(#19187) csongi válasza Petyás (#19181) üzenetére


csongi
veterán

Van olyan OTG amihez több usb eszközt lehet csatlakoztatni. De mivel a vinyód az USB-ről eszik áramot, ezért a telefon nem fogja elbírni, működésre késtetni szerintem, Így a projekt mgdőlt ebbe az irányba.

(#19188) darvinya válasza csongi (#19187) üzenetére


darvinya
titán

OTG nem több eszközt jelent, hanem fordított adatkapcsolatot.
Y-OTG-vel megoldható nagyobb terhelésű USB harddrive működetés.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#19189) hackeeeee


hackeeeee
Jómunkásember

Valaki próbálta már az új V10 Pro-hoz tartozó dual boot-os firmware-t?

Most kaptam meg a venz-től, libreelec 8.0.1-gyel.

Véleményem szubjektív...

(#19190) kicsi007 válasza mayday00 (#19184) üzenetére


kicsi007
tag

Ez tényleg nem igaz, mivel NEXBOT A95X-l kezdtem, a B7N verzióval, s tökéletesen működött LE alatt! :K

Apple TV 4K/ Iphone 13 Pro Max/ Apple Watch NIKE S9/ Ipad AIR 4. Gen

(#19191) interstate76 válasza mayday00 (#19184) üzenetére


interstate76
addikt

Semmi baj nincs a Beelink Mini MXIII-assal, nem kellene ilyen nagyívű kijelentéseket tenni.

Egy 11 és egy 7 hónapos példányt nyúzunk itthon. A 11 hónapos még áramtalanítva is alig volt: napi szinten órákat megy rajta játék/YT/filmnézés, utóbbi hónapokig LibreELEC alatt, most egy ideje - minixes fw segítségével - minix XBMC-t futtatva, android alatt.

Semmi problémám nem volt egyikkel sem. Ill. amíg a nappaliban lévő példány egy Toshiba TV-n lógott, addig a hdmi cec TV-n történő aktiválása esetén nem bootolt be a LibreELEC.

"Ahhoz, hogy tökéletesen működjön a LE, kell egy jobb készülék is."

Mi a jobb? Ami drágább? Mert akkor ez sem igaz. Van egy Beelink Mini MX-em is (ill. most már egy családtagnál van, de gond nélkül megy az is): tavaly augusztusban vettem a GearBest-től, pontokat is felhasználva 15,33 USD (!!!!!) ellenében (pontok nélkül kemény 21,90 USD lett volna). Hibátlanul fut rajta a LibreELEC, amit nem frissítget senki, én pedig már nem is emlékszem, melyik verziót pakoltam fel rá.

Ez egy olyan durva akció volt, hogy - ha jól tudom, akkor - azóta sem lehetett ennyiért S905(X)-es készüléket venni (a Mini MX-hez hasonlóan 1 GB RAM-mal szereltet sem). Viszont emlékeim szerint annakidején kszaq barátunk épp egy ilyen masinán csiszolgatta a buildjeit (ebben nem vagyok biztos).

[ Szerkesztve ]

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... továbbá eladó Xiaomi Mi 12T Pro, Teclast P26T tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#19192) Beni2360 válasza mayday00 (#19184) üzenetére


Beni2360
félisten

Hát nekem van egy másfél éves K1 Plus készülékem amit elsőként vettem itt a csoportban. Még a mai napig is szinte minden LE verziót kipróbáltam és mosta 7-8-s keverékkel is simán megy minden akadás mentesen.

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#19193) kicsi007


kicsi007
tag

Most próbáltam a "j" verziót Joshi korábban linkelt négy tesztvideójával, sehol semmi akadás,csúszás. Még a Beauty Taiwan videóban, az óriáskerekes résznél sem volt semmi akadás, ami a korábbi LE verzióknál jellemző volt!

[ Szerkesztve ]

Apple TV 4K/ Iphone 13 Pro Max/ Apple Watch NIKE S9/ Ipad AIR 4. Gen

(#19194) blakey válasza kicsi007 (#19193) üzenetére


blakey
titán

Ma volt egy kis időm és megnéztem az LE7 12k-t ami ugye némileg LE8-as is és az LE8 1j-t, az a helyzet, hogy ez a LE7 12k gyakorlatilag hibátlan, semmi olyan apró hibát nem produkál ami LE8-ban esetleg van, pl, nem fagy le a kép az anyag utolsó 1 másodpercében, indítottam egy folyamatos lejátszást és ma találkoztam olyannal LE8 1j esetében, hogy fekete volt a képernyő a következő anyag első néhány másodpercében, aztán megjött a kép, hang az volt, LE7 12k esetében semmi ilyen nem volt. A tajvanos videó LE8 1j esetében azért egy picit meg-meg döccent, LE7 12k esetében hibátlan, nagyon jónak tűnik ez az LE7 12k, gyakorlatilag hibátlan, kár, hogy csak most lett ilyen hibrid verzió. Most már úgyis az LE8-ra koncentrál @kszaq, szóval fgyelem, hogy javul-e valami vagy sem, azt hiszem addig a keveréken leszek.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#19195) csongi válasza darvinya (#19188) üzenetére


csongi
veterán

A kábelre az YOTG re gondoltam, az viszont nem jutott eszembe, hogy ezen van töltő kivezetés. :) de a készüléknek akkor is támoatni kell ezta funkciót.

Van már csomagszámom, kíváncsi vagyok mennyi ideig jön befele. :)

[ Szerkesztve ]

(#19196) Heisenberg válasza blakey (#19194) üzenetére


Heisenberg
tag

Vártam ezt a hozzászólásod :)
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy blinkmxq második hibridje (0430), vagy a LE7 12k a jobb? A kszaq félénél maradtál?
(Nem volt még lehetőségem összehasonlítgatni, ezért kérdem, h mik a tapasztalatok a LE7 vonalon)

(#19197) Heisenberg válasza darvinya (#19188) üzenetére


Heisenberg
tag

Vagy aktív USB hub használatával.

(#19198) darvinya válasza csongi (#19195) üzenetére


darvinya
titán

Amelyik OTG-t támogatja, annál van Y-OTG töltés.

Heisenberg

Aktív Hub csak nagyon ritka esetben tudják telefonok kezelni rendesen, mivel normál OTG-nél készülék biztosítja tápot.
Aktív Hub ellen tápláláskor tiltja port telo.
Ezért van Y-OTG, hogy átkapcsoljon.

[ Szerkesztve ]

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#19199) kicsi007 válasza blakey (#19194) üzenetére


kicsi007
tag

Maradni fogok a 8-as változatnál, mivel nálam teljesen jól működik, valamint a család is ezt a KODI-t tanulta meg kezelni! :)

Apple TV 4K/ Iphone 13 Pro Max/ Apple Watch NIKE S9/ Ipad AIR 4. Gen

(#19200) Heisenberg válasza darvinya (#19198) üzenetére


Heisenberg
tag

Kösz az infót, ezt nem tudtam.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.