Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#111397) BalanceR válasza FrezeR (#111396) üzenetére


BalanceR
addikt

Hol írtam én olyat, hogy sehol nem tüntet senki.
Arról volt szó, hogy a három napos Mihály napi kamionos, traktoros, tuningverdás rendezvényt hatalmas szállítmányozási bojkottnak, 35-40.000 fős , az országot megbénító tüntetésnek harsogják az Antiwaxxerek , "nem lesz benzin, üresek lesznek a polcok..." de nem csak nálunk, több európai országban is, és a sok agyas , megvilágosodott között alig van pár aki utánanéz, a többi birka csak megosztja, és örül, mert azt hiszi ez igazolja, hogy nem ő a hülye, "Há ott is hatalmas tüntetésnek vannak".
Az általad felsorolt tüntetésnek összes résztvevője nem éri el az emlegetett 35.0000 főt ,pedig nem egy ország, nem egy város. Kisebb bolondgócok mindenhol vannak, csak megsúgom nálunk is tüntettek hetekig a várnál, az eü dolgozók vakcinációja ellen (csak épp eü dolgozók nem voltak köztük) tübtettek Pócsért a MOK előtt pár százan, tüntettek Szegeden Gödényért, és kb minden hétvégén összejön pár száz ember tüntizni valahol, néha elérik a rettenetes 1000 főt is, ha a nyugdíjasok, és a karenek, meg az ezo-táltosok éppen ráérnek. Ilyen mindenhol van, de egyik sem egetrengető, persze mind úgy van előadva, mintha hatalmas megmozdulás lenne ami a többség véleményét tükrözi.
Ugyan így lesz az elenyésző vakcina mellékhatásból tömeges halál az Antiwaxxerek fakenews köreiben, vagy így gyógyítja a c-peptid meg a c-vitamin a rákot, így lesz chip a vakcinában, vagy szabadkőműves jelkép a parlamenten és 5G halálsugár....

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.