Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#105301) radi8tor válasza pjen (#105300) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Jah mert kb 30 adag lett belőle.

⭐ Stella

(#105302) kolopele válasza pjen (#105300) üzenetére


kolopele
nagyúr

Maximum attól :DDD Néhányan túlzásba viszik már ezt a "jaj, ne együnk kicsi zsírt sem, csak zöldségeket meg gyümölcsöt". Az ember mindenevő, szüksége van mindenre, a mértékekkel vannak inkább bajok, meg a mozgáshiánnyal. Nyilván cigire meg hasonlókra nincs szükség.

[ Szerkesztve ]

(#105303) Disk4mat


Disk4mat
csendes tag

mRNS vakcinák és szívizom gyulladás, ezúttal nem a "mindmeghulunk" oldalról...

[ Szerkesztve ]

(#105304) _Atesz válasza Disk4mat (#105303) üzenetére


_Atesz
addikt

Köszönöm, hogy megosztottad, teljesen meggyőzött a videó.
El is határoztam, hogy regisztrálok. Mit javasolsz, melyik vakcinát kérjem? Pfizert?

Ne adjon aggodalomra okot ez a hsz. a videó alatt?
"A 2. Pfizer után több mint egy hétig nagyon rosszul voltam, szívritmuszavar, fulladás, mellkasi fájdalom, Ha kell 3. én biztos nem adatom be."

Szerk: most látom véletlenül a dislike-ra nyomtam a videó alatt, most már mindegy, legközelebb jobban figyelek. :(


kolopele

Persze, sőt, jött tanulmány, miszerint szükség is van állati eredetű zsírokra.
Nemrég beszéltem egy nyugdíjas bányásszal. Elmondta, hogy annak idején 5km-t gyalogolt a bányába, ott ledolgozta a 8 óráját vájárként, majd vissza gyalog. Után még délután kiment a kertbe is kicsit dolgozgatni.
Utána kicsit átértékeltem a dolgokat.

[ Szerkesztve ]

(#105305) Disk4mat válasza _Atesz (#105304) üzenetére


Disk4mat
csendes tag

:D Egy videó miatt ne oltasd magad, illetve azért sem, mert itt a többség be van oltva. Ősszel a "mindmeghalunk az oltásoktól" statisztikához meg kellenek olyanok is, akik nincsenek oltva, illetve kiváncsi vagyok, eljut-e komlóra a delta.

A komment a videó alatt pedig szerintem teljesen normális, nagyon ritkán, akár hosszabb ideig is eltarthat az oltási reakció (mert ez egyértelműen nem mellékhatás).
És érdemes belegondolni, hogy ugyan ennek az embernek mit okozott volna, ha valóban elkapja a covidod.
Most csak a minimális tüskefehérjétől volt szarul egy hétig, ha a covidot szopja be, ott a teljes vírussal, annak szaporodásával, több ezerszer ennyi tüskefehérjével , endotail problémákkal, majd az esetleges long coviddal kellett volna megbírkóznia a szervezetének.

A disklike miatt ne aggódj, előfordul, hogy mellényom az ember, ha nem azt hallja, amit hallani akar.

[ Szerkesztve ]

(#105306) Cs1csó válasza _Atesz (#105304) üzenetére


Cs1csó
félisten

NEHOGY beoltsd magad! Még a végén szívizomgyulladásod vagy vérrögöd lesz. Helyette inkább vállald a vírussal való megküzdést az esetleges végleges szaglás és ízlelés elvesztését, a maradandó tüdőkárosodást!

(#105307) radi8tor válasza Cs1csó (#105306) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Hogy is van ez a végleges szaglás és ízlés elvesztés? Ez nekem új.

⭐ Stella

(#105308) Disk4mat válasza Cs1csó (#105306) üzenetére


Disk4mat
csendes tag

Kihagytad a nanorobotokat, meg az 5G-t amit az ázsiai dokival ellentétben egy "hiteles" orvos is állít.
(Bár kib@szták az összes orvosi közösségből, kamarából a MOK is elhatárolódik tőle...)
Btw érdemes megnézni a hátteret, meg stúdió környezetet... az asztalon a kínai aranysztaniolos almát a mai napig nem értem. :D

Radi8or#105307:
Az még nem tudni, hogy végleges-e, de a cégnél a Gazdasági CEO februárban esett át, bár kórház még épp nem kellett, de megszenvedte. A szaglása hónapokig nulla volt, és lassan kezdett visszajönni, elmondása szerint még most is kb. 60%os, de már ennek is örül.
Jah, és leköltözött az elsőre, mer a harmadikra már nem tudott felmenni.

[ Szerkesztve ]

(#105309) _Atesz válasza Disk4mat (#105305) üzenetére


_Atesz
addikt

Természetes. Mondjuk ha szerencsétlen pára belehalt volna a mellékhatásba, akkor jó eséllyel a Covid is elvitte volna, tehát akkor az 1-1 szitu. :R


Cs1csó

Nem igen olvasod ezt a fórumot, ha máshogy lenne láttad volna, hogy - többek közt - természetes proteázgátlókat szedek.
Persze tudom én, jobb ma egy oltás, mint holnap öt csepp rozmaring tinktúra pl.

Ajánlom figyelmedbe ezt a hsz-t ( [link] ), összefogtak a jófiúk, hogy megmentsenek minket, már nem kell sokáig kitartani és jönnek tömegével az oltások.
Szorítok. :U

(#105310) Cs1csó válasza radi8tor (#105307) üzenetére


Cs1csó
félisten

Van akinek közel egy év után sem jött vissza csak torzultan persze ez nagyon kis százalék de akkor is valós veszély.

(#105311) Ringman válasza radi8tor (#105307) üzenetére


Ringman
nagyúr

lehet nem végleges, de van akinek 8 hónap után sem jött vissza:
Clinical Outcomes for Patients With Anosmia 1 Year After COVID-19 Diagnosis

We evaluated 97 patients (67 women [69.1%]; mean [SD] age, 38.8 [11.5] years) with acute smell loss beyond 7 days.
...
After subjective assessment at 4 months, 23 of 51 patients (45.1%) reported full recovery of olfaction, 27 of 51 patients (52.9%) reported partial recovery, and 1 of 51 patients (2.0%) reported no recovery. On psychophysical testing, 43 of 51 patients (84.3%) were objectively normosmic, including 19 of 27 (70.0%) who self-evaluated as only partially recovered (all patients who self-reported normal return of smell were corroborated with objective testing) (Table). The remaining 8 patients (15.7%) with persistent subjective or objective loss of smell were followed up at 8 months, and an additional 6 patients became normosmic on objective testing. At 8 months, objective olfactory assessment confirmed full recovery in 49 of 51 patients (96.1%). Two patients remained hyposmic at 1 year, with persistent abnormalities (1 with abnormal olfactory threshold and 1 with parosmia causing abnormal identification). Among those who underwent subjective assessment alone, 13 of 46 patients (28.2%) reported satisfactory recovery at 4 months (7 with total and 6 with partial recovery), and the remaining 33 patients (71.7%) did so by 12 months (32 with total and 14 with partial recovery).

More than 1 year into the pandemic, we describe the long-term prognosis for a cohort of patients with COVID-19–related anosmia, most of whom (96.1%) objectively recovered by 12 months. Our findings suggest that an additional 10% gain in recovery can be expected at 12 months, compared with studies with 6 months of follow-up that found only 85.9% of patients with recovery.4 This supports findings from fundamental animal research, involving both imaging studies and postmortem pathology, suggesting that COVID-19–related anosmia is likely due to peripheral inflammation.4

[ Szerkesztve ]

(#105312) Qtya123 válasza Disk4mat (#105233) üzenetére


Qtya123
őstag

"megkérdezhetem, hogy melyik városban élsz, mennyi idős vagy, és mivel foglalkozol?"

Ugyan nem nekem szántad ezt a kérdést, de már többször láttam tőled, hogy aki nem oltatta magát, annak feltetted ezt a kérdést. Olyan érzésem van, hogy valami házi "statisztikát" gyűjtesz fejben, amivel azt akarod igazolni, hogy az nem oltat, aki alacsonyabb végzettségű, "egyszerűbb" munkát végző ember.

Az én oltatlanokat tartalmazó buborékom nagyrészt mérnökökből áll, én is az vagyok (és nem vagyok beoltva), de nem klasszik mérnöki területen dolgozom.
Az oltatlan ismerősök/barátok között van IBM-nél vezető beosztású, amerikai vegyipari cégnél dolgozó cimbora, aki egész Közép-Európa üzleti ágát viszi, van egy háziorvos, sok beosztottként dolgozó mérnök és néhány közigazgatási diplomával rendelkező. Budapestről beszélek 1-2 kivétellel.

Egyikük sem vírus és oltásellenes, mindenkinek hasonló a véleménye, azért nem kértek oltást, mert még túl kevés a tapasztalat a vakcinákkal hatásosság, időtartam és minden más téren. És nem, nem azért mondja mindegyik ugyanezt, mert két hetente összeülünk és egymást tüzeljük fel ezzel a nézettel. Vannak olyanok, akikkel évente 2-3 alkalommal tudok találkozni/beszélni és mindenki így gondolkozik. Továbbá senki nem az itt sokat emlegetett szövetkezet tv-n és a facebook bohócok összeesküvési nanorobotos billgéces elmebeteg oldalain tájékozódik.

Ha már a munkakört, végzettséget görgetem tovább, akkor viszont a kétkezi és kiszolgáltatottabb munkát végző ismerősök/rokonok közül többnél is az volt az indok, őt nem érdekli az egész, se a vírus, se a vakcina, se az, hogy mi hogyan és miként működik az egyes típusok közül. De beoltatta magát azért, hogy ne csesztessenek/mehessek nyaralni/ne rúgjanak ki stb.

[ Szerkesztve ]

(#105313) Gsx-rr


Gsx-rr
veterán

Tegnap beszelgettem egy Nogyogyasz ismerosommel.
Elmondta nagyon sok nonek okoz komoly menstruacios zavarokat es allergias reakciokat a Pfizer.
Szinte 100 szazalekban nem is oltatjak be magukat a masodik dozissal es ezt is javasolja nekik.

(#105314) lacafaca válasza Ringman (#105311) üzenetére


lacafaca
őstag

nézze a jó oldalát...nem kell többet budiillatosítóra kőttenie :DDD

lányom 2 osztálytársának nem jött meg az első óta...67. napja. 17 évesek. csak 5 degenerált szülő van nálunk, az összes többi fölvilágosult és bátran dobták be a közösbe az utódokat :N

[ Szerkesztve ]

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#105315) _Atesz válasza Gsx-rr (#105313) üzenetére


_Atesz
addikt

Innen üzenjük neki, hogy antivaxxer! Jobb ha tud róla.
Másik dolog, hogy a Covid-tól amúgy is ugyanezeket a tüneteket kapták volna a hölgyek!

(#105316) Disk4mat válasza _Atesz (#105309) üzenetére


Disk4mat
csendes tag

És bzmg belinkeled az egyik legnagyobb konkrétan laposföldet és minden egyéb konteót nyomó antivaxxert, aki "Harmonikum" cseppet online árul ( csapvíz, amit ő maga rezget, hogy gyógyítson mindent is) végzettség nélküli sarlatánt.
:C :C :C

(#105317) radi8tor válasza _Atesz (#105315) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Gyorsan tanulsz. :D

⭐ Stella

(#105319) Gsx-rr válasza _Atesz (#105315) üzenetére


Gsx-rr
veterán

Ja ja en is tudom ezek az apro problemak folott a masik oldal siman elsiklik, hogy persze elofordul az ilyen ,de ez nem szamottevo.
Ja ezek a fiatal lanyok 100 szazalek jobban jartak volna oltas nelkul akkor is ha elkapjak a covidot

(#105320) _Atesz válasza Disk4mat (#105316) üzenetére


_Atesz
addikt

Először is a hivatalos doksikat linkeltem, nézegesd azokat. Akinek kell kommentár hozzá, annak linkeltem a videóját, amibe nem igazán lehet belekötni.
Nem mindennel értek egyet, amit mond/csinál, de ebben a videóban odatette magát.

A harmonikum cseppet pedig nem ő állítja elő, egy teljesen másik csapat, és hivatalos engedélyt kapott az a csepp. Szóval kopogtass be a megfelelő szervhez és kérdezd meg őket mire fel adtak rá engedélyt.

(#105323) Gsx-rr válasza Disk4mat (#105322) üzenetére


Gsx-rr
veterán

Zombik oldjak meg maguknak a nyaralast ne rontsatok ott a levegot.
Szerinted most neveket kéne leírnom hogy ki mit mondott?

Remhirkeltes????

Nem szoktam moderatorért kiabálni de nem lenne rossz hogyha helyreraknának téged.

(#105326) _Atesz


_Atesz
addikt

Ne essetek már egymás torkának. Már leírtam korábban, teljesen mindegy mit írunk itt a fórumokon, végre fogják hajtani a tervüket a világ "nagyjai".

A rémhír pedig nem egy orvos magánvéleménye.


radi8tor

Gondoltam megnézem milyen a levegő a dark side-on. :D

(#105327) Disk4mat válasza Gsx-rr (#105323) üzenetére


Disk4mat
csendes tag

Továbbra is azt állítod, hogy Te, személyesen Te beszéltél egy ismerősöddel, aki jelenleg aktív, hivatalos engedélyekkel rendelkező, praktizáló nőgyógyász, és
Ő mondta, hogy "nagyon sok nonek okoz komoly menstruacios zavarokat es allergias reakciokat a Pfizer." és ezért "szinte 100 szazalekban nem is oltatjak be magukat a masodik dozissal" és Ő ezt is javasolja nekik.?

[ Szerkesztve ]

(#105328) Gsx-rr válasza Disk4mat (#105327) üzenetére


Gsx-rr
veterán

Neked a vakcina mellékhatása az emlékezet kiesés vagy nem tudsz olvasni?

Legközelebb majd leigazoltatok mindenkit, Felveszem azt amit mondanak le gépeltetem és utána aláíratom velük. Úgy jó lesz neked?

[ Szerkesztve ]

(#105329) radi8tor


radi8tor
MODERÁTOR

Plz, személyeskedés nélkül fórumozzatok!

⭐ Stella

(#105330) Gsx-rr válasza radi8tor (#105329) üzenetére


Gsx-rr
veterán

Normálisan leírtam azt amit hallottam, már megszoktam hogy itt írásban mindenki bármilyen hangnemet megengedheti magának a való életbe természetesen meg se merne szólalni.
Ne kelljen már magyarázkodnom és bizonyítanom valamit, viszont azt sem kell elviselnem hogy valaki hazugnak nevezzen természetesen minden következmény nélkül

(#105331) lacafaca válasza Disk4mat (#105327) üzenetére


lacafaca
őstag

mi abban a hihetetlen? vagy úgy gondolod az orvosok mind egységesen oltáspártiak? mert akkor ki kell ábrándítsalak..

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#105332) radi8tor válasza Gsx-rr (#105330) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Az már törlésre került. Volt nincs.

⭐ Stella

(#105333) Disk4mat válasza radi8tor (#105329) üzenetére


Disk4mat
csendes tag

Ebben egyetértünk, személyeskedésnek nincs helye, ahogy rémhírterjesztésnek sem.
"A rémhírterjesztés a köznyugalom elleni bűncselekmények csoportjába tartozó bűncselekmény. E bűncselekmény során zavar vagy nyugtalanság keltésére alkalmas hamis tényállítások vagy híresztelések által sérül a köznyugalomhoz fűződő társadalmi érdek.

A bűncselekmény elkövetési magatartása a zavar vagy nyugtalanság keltésére alkalmas valótlan vagy elferdített tény állítása, híresztelése.
:R
Így már csak a képernyőképek maradtak, meg az archive.
Reméljük nem lesz ilyen többet :K

[ Szerkesztve ]

(#105334) Gsx-rr válasza lacafaca (#105331) üzenetére


Gsx-rr
veterán

Mit kellene egy orvosnak javasolni amikor bizonyítottan az oltástól van problémája és nem tudnak rá semmilyen megoldást. Oltassa még be magát esetlegesen kockáztassa azt hogy meddő lesz? Akár csak ideiglenesen is. Mert gondolom azért itt a sok agytröszt azt felfogja hogy egy ilyen hormonális problémának elég komoly következménye lehet.
Nem kell ehhez orvosnak lenni!

(#105335) Gsx-rr válasza Disk4mat (#105333) üzenetére


Gsx-rr
veterán

Már csak egy dolgot árulj el ebben mi a rémhírterjesztés?

Mutassák be neked olyan embert akinek ilyen problémája van?

[ Szerkesztve ]

(#105336) Disk4mat válasza Gsx-rr (#105335) üzenetére


Disk4mat
csendes tag

Az, hogy nem történt meg.
Az, hogy valótlan információval hozakodsz elő nyilvánosan.
Az, hogy ezek alkalmasak mások megtévesztésére, és nyugtalanság keltésére alkalmas.

Radi8or: Ha te is úgy látod, hogy nem kell ez ide, plz töröld a thread-et ahonnan indult ez az egész, logban úgyis ott lesz. :R

[ Szerkesztve ]

(#105337) t72killer válasza kolopele (#105296) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Agyi CT volt már neki?

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#105338) Gsx-rr válasza Disk4mat (#105336) üzenetére


Gsx-rr
veterán

Mi nem történt meg? Ha valaki valakivel beszél utána itt az idiótáknak bizonyítani kellene a beszélgetés tartalmát időpontját és hitelesíttetni kellene egy közjegyzővel?

Tehát ha valaki a ti elképzelésetekkkel és meggyőződésetekkel ellenest állít akkor az hazugság

[ Szerkesztve ]

(#105339) lacafaca válasza Disk4mat (#105333) üzenetére


lacafaca
őstag

már megint házmesterkedsz :N má mondtam, vérciki...ez egy fórum, ne izmozzál, mert röhejes nagyon :D

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#105340) Disk4mat válasza lacafaca (#105339) üzenetére


Disk4mat
csendes tag

Boldog névnapot ;)

(#105341) Gsx-rr válasza lacafaca (#105339) üzenetére


Gsx-rr
veterán

Miért? Szerinted hol máshol tudná ezt megtenni? A való életben? Kétlem ,gondolom laposkúszásban közlekedik!

[ Szerkesztve ]

(#105342) lacafaca válasza Disk4mat (#105340) üzenetére


lacafaca
őstag

:R

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#105343) Gsx-rr


Gsx-rr
veterán

Nekem ugyan olyan rémhírkeltés,Hogy valaki a vírus miatt nem tud tájékozódni. Van erről valami bizonyíték ami ezt feketén fehéren bizonyítja a Covid miatt van? ha nem akkor ez a rémhírterjesztés!

(#105344) Qtya123 válasza Disk4mat (#105336) üzenetére


Qtya123
őstag

Függetlenül attól, hogy az ő sztorijában mi a valós és mi nem, ennyi erővel az is rémhírkeltés, aki/akik itt mantrázzák már vagy ezredszerre, hogy meglássátok a vírus szeptemberben vissza fog térni.
Az is egy alaptalan félelemkeltés nem?

[ Szerkesztve ]

(#105345) Disk4mat válasza Gsx-rr (#105343) üzenetére


Disk4mat
csendes tag

Ott nem történt tömegeket érintő probléma említése, egyedi esetleírás volt, nem volt orvosra , szakemberre való hivatkozás sem.
Megvárom a moderátorok véleményét.

(#105346) kolopele válasza t72killer (#105337) üzenetére


kolopele
nagyúr

Volt, és ki is mutatta az agyi károsodást. Ritka eset az ilyen, de létezik. Nyilván sok más későbbi szövődmény is van, és a végén ezek összeadódnak, így elég sok lesz a végére amikor összeadódnak.

[ Szerkesztve ]

(#105347) t72killer válasza kolopele (#105346) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Sajnos nem annyira ritka, hogy ne hallottam volna róla. Hálistennek közvetlen ismerősi körömben nincs.

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#105348) kolopele válasza t72killer (#105347) üzenetére


kolopele
nagyúr

Nekem is csak ez az egy, de szinte minden egyéb post covid is előfordult már a környezetemben, a vezető tünet a több hónapja tartó íz és szaglásvesztés, fáradékonyság, szívizomgyulladás, vérrögképződés, megemelkedett vérnyomás. Az biztos, hogy egyik sem az oltás következménye, mert akkor még nem is oltottak.

(#105349) t72killer válasza kolopele (#105346) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Sajnos nem annyira ritka, hogy ne hallottam volna róla, a "brain fog" sajna ismert fogalom. Hálistennek közvetlen ismerősi körömben nincs. Amiről mostanság nincs szó, a vese, tavaly nyár elején az volt a sláger.

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#105350) nagylaci6417 válasza kolopele (#105295) üzenetére


nagylaci6417
aktív tag

Jaja full alkesz vagyok.Havonta megiszok 8-10 sört

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.