Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz Tibiajax #91580 üzenetére
De az baj, hogy ezt megint barca vs angolosokra szűkíted le. Egy szóval sem emlitettem a barcát, és igenis szerintem klubtol függetlenül kibaszottul gáz, hogy 2017ben az ilyen emberi balfaszságok döntenek egy párharban. És nekem ne mondja senki, hogy ez is a sport része stb, mert ordas nagy faszság. De mindegy, befejeztem.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #91595 üzenetére
miii, Barthez 1.83??.. nekem mindig olyan alacsonynak tűnt, még a mezőnyben is, nemcsak a kapusok közt úgy általában
na bakker
jó hát Campos-hoz ne mérd magad, az egy állat volt -
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #91593 üzenetére
pedig volt tehetséges, de alacsony kapus annak idején még a united kapujában is..[link]
sőt, még vébét is nyert a végén, valahogy.. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz Tibiajax #91592 üzenetére
Ilyenen még nem gondolkodtam de ha kellene hát megoldanám.
Alapvetően a meccsek előtt amúgy izgulós vagyok de amint beállok a kapuba elmúlik és felváltja a magabiztosság.Mondjuk a magasságom (hiánya) miatt alighanem sose kellene komolyabban nagypályás csapatban gondolkodnom. Gyerekkoromban mondták hogy tehetséges vagyok menjek el Vidi válogatóra de nem vitt rá a lélek.
Més que un club!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #91591 üzenetére
basszus, ahogy az első mondatodat végigolvastam, azonnal jött a kérdés a fejemben, Citroghostnak is?.. de aztán meg is válaszoltad
azért, milyen lenne már 90k néző előtt a nou campban, bl-tétmeccsen állnod a kapuban? képviselnéd egyszerre a katalánok kapuját, meg Magyarországot.. elmerengtél már ilyenen? remegne a lábad, mi?
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #91587 üzenetére
Akkor reálisan a spanyol 6. Villarreal-nak nincs helye az EL-ben sem.
Nem értem ezt. Fáradtan, rosszul játszott a csapat, rendben van, vagyis a francokat van rendben. Hozzátenném a keret sem elég mély, oké létszámban maximum, de minőségben nem. Spalletti is elcseszte, nem is értem a 80. perces cseréit, de komolyabb téttel bíró meccseken ugyanaz a 13 játékos játszik, a kapusokat érthető okból nem vettem bele. Fáradtan az egyéni teljesítmények sem húznak...De ez nem lefutott ahogy a kupa sem. A tegnapi első félidő alapján bőven nem lehetetlen 2-3 gólt rúgni otthon a Lyon-nak, és a védekezés minősége sem volt a megszokott szinten. Úgy éreztem a második félidőben látottak alapján mintha 2*15 perces hosszabbítás második felét nézném és elfogyott az erő, a védők nem lépnek ki, alig van mozgás. Nem lesz egyszerű, de koránt sem megoldhatatlan, az idegenben lőtt gólok fontosak lehetnek.
Szomorú vagyok, de egy hullámvölgy sem tart örökké, bizakodó vagyok az EL-t és a kupát illetően is.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #91586 üzenetére
ennyi a történet. ő intézi a szabiját, papa fizet, és mentek.
valami első soros helyet intézz, aztán ha véletlenül odajön egy labda, vetődj majd ki rá. pont ugyanúgy, mint a múltkori amatőr focis videódban, ahogy elvetődtél. mint egy tigris. és ha kis mákod van, még a kivetítőn is látszódni fog, amire lehet h felfigyelnek majd a katalán játékosmegfigyelők. és ennyi, onnantól egyenes út vezet Cillessen helyére. aztán ha már igazolt Barca-játáékos leszel, szerzel és küldesz nekünk vip jegyeket majd el classico-ra -
Napfénysüti
nagyúr
válasz venember83 #91587 üzenetére
Nem csak a poén színvonalából gondoltam hogy onnan lehet.
Més que un club!
-
venember83
nagyúr
válasz Napfénysüti #91586 üzenetére
Talán inkább reális?
-
Napfénysüti
nagyúr
-
venember83
nagyúr
Mi a közös az Arsenalban, a Romában és Cicciolinában?
Mindannyian szopni járnak Európába.Nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #91583 üzenetére
én is itt vettem a jegyeket az inter-roma-ra, hibátlanul működik, fizeted és küldik. az árak meg.. ez van, ennyibe kerülnek. ne törődj vele, csak egy halom kibaszott papír a pénz, csak egy szaros eszköz. annyit sem érnek, h gyötrődj rajta. ki tudod fizetni a többet? akkor fizesd és felejtsd el. az élmény a lényeg. amit kapsz majd, mással ne foglalkozz. ezért melózol, ezért élsz, ezért gürizel a kurva anyját, h ilyenekbe részesülj. egy pillanatig ne foglakozz, hogy 30ezer vagy 55ezer. nem rohadtul tökmindegy? egyszeri alkalom lehet, az egész életedben
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Jhonny06 #91581 üzenetére
Hú, valóban szép áraik vannak. Én a Barcelona hivatalos oldalán néztem, ott már nem vot jegy pedig valami 51 eurótól indulnak. Ennyi felárat nem fizetek meg főleg hogy ketten mennénk.
Espanyol meccsen is gondolkodtam de ők meg pont idegenbe mennek azon a héten. Lehet azért a stadionjukat meglesem majd.Més que un club!
-
törölt tag
válasz Richard! #91574 üzenetére
Így van, 1 véleményes tizi volt. Meg egy olyan, amit befújtak, pedig nem volt az, illetve a másik oldalon egy egyértelmű, amit nem adtak meg.
Jobb volt a Barca szerdán, de nem annyival, hogy önerőből tovább tudtak volna jutni, illetve nem annyival, amennyivel jobb volt tőlük a PSG az első meccsen. Nagyot küzdöttek, ezt elismerem, de nem játszottak kifejezetten jól, a gólok sem a szokásos szépen felépített támadásokból születtek, a 6 gólból volt 2 Benny Hill-ezés, meg 2 tizi... Persze ugyanannyit érnek ezek is, csak nem tartom őket annyira megérdemeltnek.
Mindegy, ez van. Befejezem, mert kezdek félni, hogy az én profilképem is beszürkül.
-
Jhonny06
veterán
válasz Napfénysüti #91579 üzenetére
Itt pl. van, de elég lehúzós site sajnos.
-
Napfénysüti
nagyúr
Na úgy néz ki egy hónap múlva kijutok Barcelonába egy hétre. Épp akkor lenne a Real Sociedad elleni meccs de lehetséges hogy elfogyott már az összes jegy erre?
Kézilabda meg sajnos pont nem lesz akkor hazaiban.Ha mást nem egy stadionnéző túrára meg egy mezre azért benevezek.
Més que un club!
-
szami777
addikt
válasz #16514048 #91570 üzenetére
+1
Kár hozzáfűzni bármit is, már mindenki leírta a lényeget.
Sajnos a bírók ellehetetlenítik a 11 v 11 összecsapásokat, Enrique multkor verte az asztalt a videobiro miatt, most valamiért már nem.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Jhonny06
veterán
Ezek is kurva nagy "drukkerek", hogy a saját játékosaikkal képesek így bánni egy elvesztett meccs miatt..
-
Richard!
addikt
Ha hányingered volt, miért nézted? A jobb csapat jutott tovább, próbáljátok meg feldolgozni, még ha nehezen is megy.
1 véleményes tizenegyes volt... a világon mindenhol előfordulnak bírói tévedések, csak azokat nem verik nagy dobra, mert nem a katalánokkal történik. És amúgy is, az utóbbi években nagyon sok egyértelmű tizenegyest nem adtak meg a csapatnak. Ennyi járt.
Szóval be lehet fejezni a bírózást, mert már nekem is kezd hányingerem lenni tőletek...
Peace ✌Ma kezdődik életed háralévő része
-
veterán
válasz DeathAdder #91572 üzenetére
Ahogy azt a kis kézrátételt eljátszotta, az nem zseni megmozdulás volt?
Zseni, de mondhatni, hogy nem túl sportszerű. Ezt kellett tennie.
Csak a sikerről szól minden. Ezért edzenek, mert hidd el, nem is olyan egyszerű 7 napból legalább 6-ot focival foglalkozni top szinten.
Szerintem ezért hullanak ki a magyar játékosok, mert nem képesek fiatal kortól egész a visszavonulásig napról-napra és évről-évre 100%-osan odatenni magukat. Ezért rekednek meg egy szinten, ami szint nem elég pl. egy Bundásliga 1-be. Legjobb példa erre a nemzet Zsuzsija. Elért egy jó szintet, azt kifújt, már csak visszafele vegetál - Milliárdokérthttp://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
DeathAdder
veterán
Hát kizárólagos angol foci rendszeres követése mellett ez nagyon szánalmasnak tűnt, valóban.
Nem vagyok elfogult az angol focival, meg is van róla a magam véleménye, de legjobban azt szeretem és azt nézem szinte csak hétről hétre rendszeresen. Ezek után ez a tegnapi valami nagyon más volt. Nem kéne ilyen sunyi alattomos módon szemétkedni, talán kevesebb lenne a siker, de az érdemeiket akkor sem vonná szerintem kétségbe senki, legfeljebb az elfogult buta ellendrukkerek, akik mindig is voltak és lesznek.
Valahogy a latinok genetikájába van kódolva ez az attitűd, mert hazudnék ha azt mondanám hogy Suárez nem ugyanezt csinálta az előző csapatában is annak ellenére hogy egy kibaszott zseni..
-
törölt tag
válasz Tibiajax #91561 üzenetére
Akár az ő képét is berakhattad volna, ő is tett érte annyit, mint Zsunior.
Na mindegy, az a lényeg, hogy mindenki úgy fog emlékezni erre, hogy futball történelmet írt a Barca, olyan csodát tettek, amire csak ők képesek.
Még egy fair play díjat azért kiosztanék a csapat minden tagjának, amiért kivételesen csak az utolsó fél órában kezdték el dobálni magukat a tizenhatoson belülre érve.Hányinger volt az egész... Nem volt elég, hogy egyébként is mennyi mákjuk volt (PSG öngól, kapufa, 2 nagy kihagyott ziccer), még a bírónak is tolni kellett őket.
De így legalább nem a PSG-t kell néznem a következő fordulókban, őket még annyira sem szeretem, viszont mindkét meccset figyelembe véve szerintem igazságosabb lett volna, ha ők jutnak tovább.
-
MdewC
nagyúr
válasz DeathAdder #91565 üzenetére
Ez mi?
(#91566) J.Hetfield: Masszív kis csapat a Lyon, a Juve is megizzadt ellenük, idegenben GIGI bravúrjai nélkül nagy baj lett volna.
Lacat meg Tolissot elnézném szívesen nálunk. Maradjunk annyiban.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz DeathAdder #91563 üzenetére
Nem hittem volna, hogy így leverik a Romát Lacazette leléphetne lassan valami topcsapatba.
-
DeathAdder
veterán
Bakker ez a lyon nem lehet szar, mehh pedig nézni akartam..
mencseszter junájtid xd -
Tibiajax
nagyúr
fél óra alatt az egy órás termést újra hozni, de úgy, hogy most már játszik a psg is... nem lehetetlen, de nem sanszos "ZavaBalazs"
nem latom annak az eselyet, hogy itt 3 golt lonek, es nem kapnak melle egyet sem. "BMW001"
ez a Barca is csak addig volt jó amíg a PSG cél nélkül botorkált. A harmadik után mint ha felébredtek volna. Persze a meccs ettől még szégyen de a Barca már be nem ver hármat. "mefistofeles" -
L_YKing
addikt
válasz DeathAdder #91558 üzenetére
Hálisten le.
Többet nem fogok magyar adókat nézni, inkább 20mp-es késés.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
DeathAdder
veterán
Ja és Lineker, Gerrard, Ferdinand, Owen így örültek a stúdióban amikor a franciák megkapták a kegyelemdöfést
hülye angolok, angol hülyék
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
válasz DeathAdder #91556 üzenetére
Bárki is volt jól tette.. Ma visszanéztem az egész meccset teljesen, fantasztikus így, angol kommentátorral.
Ja s azt figyeltem meg, hogy a magyar kommentátor ugyanabban az időben kb ugyanazt mondja..Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
viharhozo
addikt
válasz forceberg #91553 üzenetére
A bajnoksagot nem kevernem ide, ott van 38 meccs, sokkal kisebb a hibak miatti szoras.
Nyilvan ki lehet emelni egy-egy dolgot, de egy bajnoksag nem ezen mulik. A kedvencem a Leverkusen fantomgolja. Ha az nincs, akkor a Wolfsburg mehetett volna BL-selejtezobe, igy meg maradt neki az EL. De azert volt ott meg 33 masik meccs is.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
viharhozo
addikt
válasz wednesday #91548 üzenetére
Meg azt is el lehet mondani, h a biro adott a Barcelonanak masfel golt, senki nem fogja megmagyarazni, hogy fejezhette be ezt a meccset Neymar, miert nem fujta vissza az utolso szabadrugast etc.
Vegul is mindegy, en beerem azzal, h Ovebro miatt ennyi jart a Barcelonanak, de innentol nekik megint kuss van birougyileg.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #91546 üzenetére
Khedira helyett elnézegetnéd valószínűleg.
-
wednesday
őstag
válasz sh4d0w #91547 üzenetére
Így van. Mondhatjuk, hogy a PSG ezerszer jobban tolta a Barca szekerét, mint bármiféle bírói döntés. Úgyhogy megérdemelték.
Ilyet én még nem láttam komolyan. Olyat igen, hogy egy csapat összeomlik és kitömik, meg boxzsáknak használják. Akkor van ilyen eredemény. De ez mi volt?
A PSG-nek elég lett volna egy közepes teljesítményű, adok-kapokba belemenniük és simán mennek tovább. Ők ejtették ki magukat.
-
sh4d0w
félisten
Emery a tegnapi meccsel odakerult Ranieri melle, a luzertaborba. A PSG mindent megtett a katalanok tovabbjutasaert, nem is erdemeltek mast, mint kiesest.
https://www.coreinfinity.tech
-
Cartevo
őstag
válasz venember83 #91541 üzenetére
A tegnapi teniszeredmény az olimpiai pályázatnak is betörte a kirakatát.
(#91543) Napfénysüti: Nemi szervnek?
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #91541 üzenetére
Persze, csak éppen nem mindegy, hogy az ember melyik végén van a dolognak.
Verratti-t ne cikizd, nagyon jó kis játékos. Arról nem tehet, hogy Balfék Bob az edzője jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Napfénysüti #91540 üzenetére
A nagyobb csapatok szurkolóinak elég értelmetlen a bíráskodás miatt panaszkodni, mivel számtalanszor születik olyan ítélet, ami az illető csapatot segíti, máskor meg persze hátráltathatják is ezek az ítéletek a csapatot. Úgy nem lehet fejlődni és előre lépni, ha folyamatosan a bírókkal foglalkozik egy csapat és/vagy a szurkolók.
Marco Verratti testvére a Barcelona elleni meccsek előtt arról beszélt, hogy a PSG nem elégedhet meg a francia sikerekkel, a BL-ben is bizonyítani kell, a testvére is erre vágyik, viszont tegnap már a L'Équipe-nek azt mondta, hogy Marco élete végéig a PSG-nél maradhat, bár fiatalon a Juventusnak szurkolt. Kíváncsi vagyok, mit fog mondani a tegnapi komoly pofon után.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz venember83 #91538 üzenetére
Realoskent mondom, hogy minden elismeresem a barcanak, mindenfele biroi dontestol fuggetlenul. Vegig motoszkalt a fejemben, hogy ezt bizony osszehozhatjak, de amikor di maria kihagyta az ajto-ablak helyzetet onnantol kezdve mar szoritottam is erte, nehogy ez a rissz-rossz psg menjen tovabb...
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
venember83
nagyúr
válasz IreN!CuS #91525 üzenetére
Elszomorodott, mert a Barcelona alaposan rácáfolt azzal, hogy komolyan megleckéztette a focizni már nemigen akaró, csak pályára lépő párizsiakat.
Bírói szempontból elég nehéz meccs volt, nem is született mindig helyes ítélet. Pl. utánarúgásért Jr.-t ki kellett volna állítani, de megérdemelten nyertek a katalánok.
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz cyberkind #91533 üzenetére
A PSG hatalmas csalódás volt tegnap. Persze nyilván ezt nem bántam de valami elképesztűen nem akartak focizni. Nem is értem, mert ha normálisan játszanak, akkor még ha ki is kapnak de nem ennyivel és továbbmennek simán.
Suarez tizije az tényleg elég ajándék volt el kell ismerni, mondjuk az elmúlt meccseken itt a BL-ben máshol is voltak elég "érdekes" ítéletek.
Az első kép gól meg igen vicces volt, ilyeneket egy PSG szintű csapatnak nem illene kapnia.Més que un club!
-
Enzolord
addikt
válasz cyberkind #91535 üzenetére
Hát elgondolkoztam így shift vége felé, hogy mégis hol a bánat van voltál, RO-ban, mire leesett..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz cyberkind #91533 üzenetére
Te még élsz? És nem is egy Madrid meccs hozott vissza ide?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
cyberkind
félisten
Beszarok milyen meccs lehetett, én meg bealudtam félidőben és én hülye nem raktam meg a Barca-t pedig a 3 hétben mennyit gondolkodtam ezen de csak nem hittem el és tessék.
Az ilyen PSG meg menjen a picsába, szart se csináltak.(#91529) IreN!CuS
Vagy véglegesen nem írhat ide, csak nézz be a Ryzen topikba, ott több szürke avatar van mint a Jurassic Park-ban dínó.[ Szerkesztve ]
-
dejvid8
őstag
Azért ezt megélni... Nem semmi, történelmet írtak. Aludni sem birok.
Visca!Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
KisTücsök
addikt
De ahogy látom, nem csak az övé.
lul
Gyerekek............................... óvoda
-
IreN!CuS
őstag
válasz NyxNyxNyx #91528 üzenetére
Félek mert olyan mintha egyé vált volna a ph-val azért " simult " a háttérbe
MdewC: ilyen van ?
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
Mitől lett "szürke" Citroghost kolléga avatarja ?
nyú dszenerésőn hekk ?
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
MdewC
nagyúr
válasz forceberg #91523 üzenetére
Persze, ezek mind igazak, a PSG mindent megtett, hogy kiessen. Ez nem is vita. Sztem még a saját drukkereik is elismerik, hogy maguknak köszönhetik. De egy kézrátétel nem eredményezhet tizenegyest, ugye? Pláne nem is nyakát fogta meg, mint amit a játékos próbált eladni.
-
veterán
-
MdewC
nagyúr
-
DeathAdder
veterán
Sziti is X-elt az elmaradt PL meccsen.
Esélyes hogy holnap felmegy az olaj ára, bosszúból
-
addikt
Hát gyerekek, ezen a héten, a BL 4 meccsén volt egy csomó tizenegyes-gyanús eset, volt amit befújtak, volt amit nem, Walcott esése, Koscielny löki Lewandowskit, meg ilyenek, ma is kezezések, Neymar átesése, meg Suarez homorítása, sokmindenért reklamáltak tegnap is meg ma is, de az a helyzet, hogy én egyetlen egy büntetőt nem fújtam volna be egyik esetért sem, szerintem egyik sem volt az. Azok sem, amiket a bíró sem fújt be, meg azok sem, amik be lettek fújva...
[ Szerkesztve ]
-
Cartevo
őstag
Majdcsak összekerülnek a Bayernnel. Nem kell felbuz(d)ulni.
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
- Bonjour!
- Bonjour.
- Öt szelet párizsit kérnék.
- Oui... hat lett. Maradhat?nyehehe
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
MdewC
nagyúr
Nagyon sajnálom ezt a meccset.
Elvette a kedvem a BL-től.
A PSG amatőr és nevetséges hozzáállása, a Barca pártolása (finoman fogalmaztam) nagyon beárazta a sorozatot. Szubjektív vélemény, nem kell egyet érteni vele.
Csak azért sajnálom a spanyoloktól ezt a rekordot, mert ha egy olasz csapat kap egy 11-est, ha jogos is, akkor is sokszor megy a csalózás.
(Meg lehet magyarázni, hogy más is elesett volna, persze, lehet, de ez akkor se mentség. Persze értem, ha védi mindenki a csapatát, nyilván én is ezt teszem. Szóval baromi kényes volt ez az este. Nem volt szép meccs. Nekem csalódást keltő volt.)
Nem sok értelme van így egy ilyen rangos sorozatnak, ameddig nincs videó bíró.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Citroware #91505 üzenetére
Mikor kikap a csapat akit te nyertesnek jósolsz:
Ha ez lett volna, akkor bla bla...
Ha emez lett volna bla bla...Mikor nyer a csapat:
Na én megmondtam bla bla
Mikor látja már be mindenki bla bla
Túlértékelt ez a nemzetközileg elismert top játékos bla blaIlyenkor nem számítanaka a "ha"-k, csak hogy nyertek.
addikt
válasz máyköl #91504 üzenetére
Blablablabla
Az a helyzet, hogy akármennyire szar volt a PSG és akármekkorát küzdött a Barca meg csodát csináltak, akkor sem mentek volna tovább, ha a bíró nem tesz alájuk, ennyire semmi esélyük nem volt.
Én az ilyen nem megérdemelt, külső tényezőket, mint komoly bírói tévedések (vagy lesérülés), eddig sem tudtam és ezután sem fogom figyelembe venni, mint lehetséges tényező.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz Baaraanz #91498 üzenetére
Hihetetlen, hogy még mindig osztja az észt...
Mekkora arca volt pedig a meccs előtt, hogy mit képzel itt néhány szurkoló, hogy eszébe jut egyáltalán, hogy ne a PSG menne tovább...Komolyan már csak miatta nincs sokszor kedvem olvasni ezt a topikot, pedig értelmes, normális futball szerető csapat van itt, de ez az ember minden kedvemet elveszi az egésztől, tudom hogy csak felhúzom magam a kommentjein...
-
KisTücsök
addikt
válasz Richard! #91494 üzenetére
Hát érte nem hiszem. A csapatért már inkább. Ha kellően belém nevelik. Mondjuk Suarez a színészek között is a legnagyobb. De nem ez a lényeg, hanem, hogy az a bizonyos 12. személy nem sárgát adott és szabadot kifelé, hanem egy tizit, a meccs legkritikusabb pillanatában.
Csak ne úgy menjen be ez a párharc a történelemkönyvekbe, mint a valaha volt legnagyobb csoda, amikor a barca a lehetetlent megcáfolva az évezred fociját bemutatva továbbjutott. Mert nem ez történt.
___szerk: Most nézem, a city meg x-elt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Richard! #91491 üzenetére
Mindenki ezt tette volna.
Csak az a baj, hogy ő már a PSG gólja után minden alkalommal eldobta magát, ha a 16-oson belülre ért.
Szerencsére "csak" egyszer vette be a bíró, bár szerintem a másik tizi is elég véleményes volt.Grat a Barcának, nagyot küzdöttek, de elég nagy mákjuk is volt. Kellett azért ehhez a bíró, egy szerencsétlen öngól, meg 3 hatalmas kihagyott helyzet a PSG-től is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Roventa hajformázó új 6hó jótállással!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Újszerű hajsütővas 6hó jótállással!
- Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest