Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz BenHans #54107 üzenetére
"Aláírásomból kiderül hova húz a szívem"
ez így van. senki sem lehet tökéletes.üdv.
***egy mondatot megtanultam olaszul.
30+ éve.
2 percünk volt rá, de beleégett az agyunkba, mert annyira fontos volt
csak fonetikusan tudom leírni.
hátha megérted:durante lefelmate(?) nelle stazioni e vietato di servizi del gabineto
kb. ennyire emlékszem.
de fonyódon az olaszok a szemben lévő vonatablakból nagyok néztek....****
még1-2:
itt sportos emberek vannak csak, és nem iszik senki.
nem "szupi", hanem "szupcsi".
mert a margit mályva meze után metroszexuálisodik a focitásadalom, és idomulni kell.és tényleg üdv.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz BenHans #54137 üzenetére
"Én itt vagyok..."
össznépileg magunk alá vizeltünk aggodalmunkban, mert nem tudtuk, mi lehet veled.
sűrűbben kötelező bejelentkezni, hogy tudjuk, élsz...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
nagyúr
-
nagyúr
-
viharhozo
addikt
válasz BenHans #55181 üzenetére
A Bild 30 milliot ir, innentol fene tudja. Az biztos, h a Bayern 40-et nem ad erte, viszont az igazolasokert felelos Reschke veletlenul pont Romaban van. Persze kozben azt is irjak, h Benatia mar lepaktalt az MU-val.
Mondjuk amiota megtudtam, h az ingyen jott Lewandowski 20 millioba kerult a Bayernnek, kicsit szkeptikus vagyok az atigazolasi osszegekkel.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
forceberg
veterán
válasz BenHans #55190 üzenetére
Mivel a Bayern nem azt játszotta, amit tavalyelőtt, így már az ő munkája volt a tavalyi is.
Szerencsejáték ez részben, hogy melyik évben, kinek mi jön be, vagy épp hány kapufás lövés pattan kifelé, stb. tudjuk nagyon jól, csak néhányan struccként dugják a fejüket a földbe.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
salival
aktív tag
válasz BenHans #55187 üzenetére
Azt a guardiolát semmire tartani, aki megalkotta a kétezres évek legnagyobb csapatát és utánozhatatlan, egyedi stílust alkotott elég nagy butaság. Bayernes munkája alapján meg nagyon kori ítélkezni.
Amúgy Benatia a világ egyik legjobb védője, akárki szerzi meg veszett nagy vétel lenne. Nálam az ultimate védőpáros jelenleg a Thiago Silva - Benatia páros lenne. Kompany meg cserének.
YNWA
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #55428 üzenetére
Egyetértek.
Nekem se nincs bajom Balotellivel(amíg nem a kedvenc csapatomban játszik). Viszont ha félretesszük, hogy mennyire buta, és a piti kis botrányait (amikért nem jár 4 hónap eltiltás), akkor igenis egy nagyon jó csatár lehet belőle a Poolnál ő inkább poénfigura, a terepszínű bentley, hogy tűzijátékozni akart a házában ami lángra lobbant, az hogy kifog rajta egy mez stb...Jól mondja Salival, Sturridge is milyen volt, és milyen lett.. ráadásul a zabolátlan Suárezt is kordában tudták tartani miután jobban oda lett rá figyelve, csak aztán a VB-n megint elszabadultak az indulatok.
Csatár pedig nagyon kellett, jövőre jön már Origi, de Stu-n egyedül túl nagy lett volna a teher, ráadásul sérülékeny is..(amúgy én is bírom Mourinhot, szóval nem vagy egyedül, csak a csapatait nem, és a játékstílusát nem)
-
szami777
addikt
válasz BenHans #55441 üzenetére
Ezt már láttam A legjobb az, amikor nem tudja felvenni a kis trikóját
Hivatalos hír is van már: [link] [link](#55440) salival
Tessék, egy ilyet találtam izibe Én bírom a stílusát egyébként.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
-
gmx9
aktív tag
válasz BenHans #55812 üzenetére
Glazernek köze nincs az átigazolásokhoz. Ő odaadta a pénzt, fel lehetett használni Moyesnak is, LvG-nek is. Woodward eleve hátrányból indul, meglátják szegény fejét és süt róla, hogy köze nincs az egészhez, így alapból a dupláját kérik egy adott játékosnak. A klub pánikban van, kívülre azt közvetíti, hogy sürgősen gyökeres változás kell. Aki tudja, az lehúzza a Unitedet ezért.
Szerintem ezt a 3-5-2-t kellene elfelejteniük, mert nem ehhez van meg a keretük. A vb-n is kb. Robben nélkül nem ért volna semmit.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #55814 üzenetére
Ha neked van egy futballcsapatod, akkor nem szólsz bele ilyen apróságokba, hogy igazolások, hanem megszerzel olyan vezetőket és szakembereket, akik jól ellátják ezt a feladatot. S csak azért nem szólsz bele ilyesmibe, mert akkor hozzáértő emberek véleményét kérdőjelezed meg te, aki korántsem rendelkezel olyan szakértelemmel, mint a kinevezett személyek. Vagy ha igen, akkor rosszul választottad ki a vezetőket. Legalábbis én így gondolom.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz BenHans #56570 üzenetére
A stadionos résszel nem tudok egyetérteni. A második bekezdésedhez: Ez így van, én is tapasztaltam kézilabdán hogy a pénzesekkel sokkal többet foglalkoztak. Sajnos semelyik sportban nem tudtam komolyabb szintig eljutni az említettek miatt. Kajakoztam is, de egyszerűen nem tudtak nekem adni rendes hajót a méreteimhez, mert arra nem futotta az egyesületnek. Én meg nem fogok kiadni százezreket hajóra félig kezdőként. És engem ez zavar, hogy a stadionokra fordított pénznek a töredékéből fel lehetne virágoztatni vagy egy tucat másik sportágat.
Na mindegy ez OFF téma csak gondoltam kisírom magam. Marad a kondi mint testmozgás meg néha foci a haverokkal.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
KisTücsök
addikt
válasz BenHans #56570 üzenetére
"(Ugye egy esetleges EB rendezés esetében nem keveset hozna, de ezt nem részletezem aki érti érti aki nem az nem.)"
És melyikben rendeznénk? A panchoban? Az ftc stadionjában? Egyedül a (majd egyszer 100 milliárdból) megújuló puskás stadionban lehetne, mellesleg ugye, akkor már csak városos eb lesz. Egyszer még összejöhetne egy EL, majd talán egy BL döntő. Aztán 30 évig semmi.
Most 24-re feltolták a csapatok számát is... minek? A 16 is sok volt.
-
szami777
addikt
válasz BenHans #57518 üzenetére
Egyébként Mezei hihetetlen fapofával és higgadtsággal nyugtázta ezeket a borzalmakat.
Ehhez is kell pofa, hogy ne hajítsd el a beszélőt és távozz a kommentátor állásból ilyenek után.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz BenHans #57570 üzenetére
Jó, most ezt a magasság dolgot lehet másként is kezelni. Messi valószínűleg nem lenne ekkora spíler (vagy másmilyen stílusú spíler lenne), ha 184 centi lenne. A magassága miatt tud megetetni egy-két csellel akármilyen rutinos védőt. Én például nem tudok gyorsan irányt változtatni a súlypontom miatt, mert kibillenek a sok centimmel. (meg persze ezen kívül is rossz vagyok fociban )
Szóval ha a srác nem nő nagyra attól függetlenül lehet még belőle valaki
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
7600 GS
addikt
válasz BenHans #57830 üzenetére
Egy az egyben adom amit mondasz, csak én ezt nem tudtam volna ennyire szépen megfogalmazni.
Amúgy véleményem szerint ugyanabban a hitben élnek, mint tavaly év elején (új edző, új impulzusok), holott meg ugyanazt a szar tiki-takát tolják mint tavaly, én nem úgy látom hogy direktebb lett a focijuk. Kíváncsi leszek hogy mire lesz ez majd elég, no meg hogy a nagy csapatok ellen mit mutatnak.
-
IreN!CuS
őstag
válasz BenHans #57830 üzenetére
Nézd természetesen igazad van abban ,hogy ez a mostani meccs egy kalap szar volt.De tessék kicsit mögé nézni a dolgoknak.
6 meccs kapott gól nélkül ami baromi nagy szó ismerve az elmúlt években mi zajlott hátul, az első döntetlen/pontvesztés, megint új edző , az új edző elsőre egy jó kis munkáscsapatot akar megspékelve a tiki-takáva , sok új - vagy felhozott játékos ezáltal nincs még teljesen összeszokva a csapat .
Ezek nem mentegetőzések - hanem tények - mivel egy ilyen meccs után nincs is mit de...
..
..
Vicces hogy az első ilyen meccs után jöttél és megírtad nV meg ráhelyeselt mint a húzat.
Ez olyan mint ha én a 4:2 után megírtam volna hogy szar az egész elment a bajnokság és a többi.
Szerintem kár egy egy meccsből kiindulni , főleg ha nem vagy tisztában a háttértörténésekkel.És a legfontosabb olvasva a madridi fórumot , mindig minden kis csapatnál megy a sírás ,hogy élete meccsüket hozzák le bezzeg a Barca ellen , tudod megnéztem volna a Madridot a tegnapi Málaga ellen , pontosabb mint kezdett volna a Madrid ezzel a felállással/taktikával amivel játszott a Málaga , mert remélem egyszer megélem ,hogy a Barca ellen fogják a nyíltabb!!! focit felvállalni ahogy azt mostanság teszik a Madrid ellen.
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Sickboy25
addikt
válasz BenHans #57862 üzenetére
Vagy Disneyland ellen :-) gyalogkakukk es tasmán ördög tarthatatlan volt a széleken, a védelem tengelyében az összeszokott trió a 3 kismalac és a kapuban gooffy es a fergeteges csodacsatár már Liptaknak is sok nem más mint tapsi hapsi...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Integra
titán
válasz BenHans #58231 üzenetére
a digi is alapvetően oda megy, ahol megéri neki. várhatok én itt digire, sosem jönnek ide, nem éri meg nekik, ezért a hatalmas "versenyben" van 8e ft körül egyedüliként tré 15/1.5-es adsl sokszor minősíthetetlen minőségben... és örüljünk, hogy ez van egyáltalán.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
venember83
nagyúr
Ugyanezt mondom én is. Azzal, hogy átadja a csatornáit, saját terjeszkedését korlátozza. Itt Romániában a Digi kábel és net (mobilnet is!) már bent van pár ezer lakosú városokban is. Meg a Digi megjelent mobilszolgáltatóként hálózaton belüli korlátlan beszélgetéssel, korlátlan mobilnettel nagyobb városokon belül, verhetetlen külföldi percdíjakkal, mindezt havi kb. ezer forintos díjért. Na mindegy, én részemről drukkolok nekik, valahogy inkább ők, mint a vodafone, Telekom, UPC és így tovább.
-
viharhozo
addikt
A Digi az orszag egyharmadan erheto el, a Tre meg gyakorlatilag mindenhol. Utobbinak ara van.
Ertem, h ez teged nem erdekel, de engem meg az nem, h milyen jo ott, ahol van, ha egyszer itt nincs (Bp, Rozsadomb, igazi pusztulat kornyek).
Egyebkent a Digi az elmult harom evben viszonylag masszivan es folyamatosan bukja az elofizetoit, ennyire jol megy a terjeszkedes.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja