Hirdetés
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
szotyika77
aktív tag
válasz
Cartevo
üzenetére
Amennyiben a zöld-fehér együttes kiharcolná a továbbjutást, abban az esetben a sorozat két esélyesének is számító Athletic Bilbaóval vagy a Lazióval találkozna nyolcaddöntőben március 6-án és 13-án.
Remélem továbbmennek, és játszanak 2 jó meccset vagy a Lazióval, vagy a Bilbaóval.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Cartevo
üzenetére
Konkrétan egy nagy szar. Az utóbbi 5-6 év legrosszabb csapata, a legtöbb pénzből. Remélem bukják a bajnokságot, korán kiesnek a magyar kupából, nem szereznek nagyon pontot az EL-ben, különben nem lesz változás.
Bár ha az itthoni trendeket nézzük, lehet még több légióst hoznának több pénzért, a sok birka meg benyelné Kubatovék baromságát ugyanúgy. Én leginkább hányok tőlük, pedig valamikor szurkoló voltam.
Szép volt Paks!
-
-
-
-
-
Sempronius89
tag
válasz
Cartevo
üzenetére
Nem fogják sajnos, mert a válogatott összemákolt és véletlen sikerei miatt meg fogják koronázni a Zorbánt ő meg direkt nem akarja bevezetni az Eurót mert akkor az Amazon webshopról a gamerek olcsóbban tudnának videókártyát venni, de a Zorbán sajnos azért mert 1G utálja és libsinek tartja a gamereket és nem tűrheti az ő örömüket.
-
BenHans
addikt
válasz
Cartevo
üzenetére
Az igen! Erre még nem gondoltam. SZóval szurkoljak a Juventusnak, hogy ők menjenek BL-be mert úgy jobb lesz meg nagyobb a közönségük.
Itt most megígérem, ha találsz olyan cuccot ami ezt váltja ki.......na nem, akkor sem.
Bocsi. Gyenge vagyok.
De kiváló okfejtés és valid érvek amellett, hogy inkább készítsek be valami üdítőt a Roma meccsekhez, mondjuk egy hetvenkettes Tatrateát.
-
-
-
Soulfly842
addikt
válasz
Cartevo
üzenetére
Csak nézem, hogy mi van itt, hogy így megélénkült a topic.
Hááát... Az A-B csoport azért elég erős.
A leipzig okozhat azért meglepetést, majd Szoboszlai megoldja
Mindenesetre kva kemény lesz... (azért a Leipzig is ott volt az egyenes kieséses szakaszban, most jó lendületben lehetnek majd)A porto se fogja feltenni a kezét, de ebből a Milanból azért nem nézem ki, hogy számolni kellene vele ilyen ellenfelek ellen.
Változott egyébként valami a kalap beosztásnál? régebben mintha kontrolláltabbnak tűntek volna a kalapok. Nehezebben alakultak ki ilyen halálcsoportok

-
-
Piftuka
veterán
válasz
Cartevo
üzenetére
Csak az a probléma, hogy milliószor láttuk már az elmúlt évtizedekben, hogy "mérlegelés" történt.
Pedig nem szabadna, hogy így legyen. Hát nem az a szabály lényege, hogy betartsák, és betartassák?
Igen, állítom (és az ominózus EB-n arra is számítottam, hiszen a döntéshozók ezt ígérték), hogy a FIFA által leoktatott bírók szórni fogják kifelé sárga és második piroslappal a gólvonalról elugráló kapusokat. Annak lett volna foganatja.
De mint tudjuk, és mint említettem fentebb... már azon az EB-n az első 11-eseknél is megbukott a rendszer.
És azóta is. VAR ide, vagy oda. Őszintén... ki hány nagy tornáról emlékszik visszarendelt büntetőrúgásra, és sárga, esetleg piros lapra a kapusnak?
Számomra a legemlékezetesebb eset alig 2 éve a Craiova - Honvéd találkozó. A botrányos folytatást követő 11-es párbajban ugyan a kispesti játékosok bitang szarul (is) rúgták a büntetőket, de a románok kapusa minden 11-esnél már fél-egy méterrel a gólvonal előtt járt, amikor a rúgó játékos eleresztette a lövést. (Akkor készült, megfelelő, pillanatfotókon ez jól látható volt.)
(Megjegyzem - ha már ez a mérkőzés szóba került -, hogy az a találkozó még jó analógia is a mostani EB-re, a "térdeplésre", és erre a liberális őrületre. Érdekes módon, akkor a "Respect", a bíró és a magyarok elleni számos atrocitás senkit nem érdekelt sem a FIFA fura urai, sem más nemzetek a labdarúgásban érdekelt szereplői közül...
) -
válasz
Cartevo
üzenetére
ja.. olyan EB ahol pl. az angolok ha végigvinnék egyetlen egy mérkőzés lenne amit nem hazai pályán játszanának..
btw olvasom hogy temetik a németeket hogy minek jutottak tovább ilyen teljesítménnyel, hát ahogy elnézem ha az angolokon átmennek (szerintem át fognak) akkor svéd/ukrán negyeddöntő, majd holland/cseh/wales/dán elődöntő, szóval a döntő is simán összejöhet nekik.
-
Tibiajax
nagyúr
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
Cartevo
üzenetére
Hát egy Francia-Portugália mellett látva az elmúlt évek Német válogatottját persze hogy nem az. Jó, tiszteletben tartom a döntését, de én máshogy döntöttem volna. Egyébként nekünk pedig eléglehet 2 bravúr X (mondjuk Portugál-Német) hogy befussunk a 3. helyre és akkor a nyolcaddöntő nagy valószínűséggel Hollandia ellen lenne a Puskásban.. Szép álmok, én már nagyon várom az EB-t.

-
venember83
nagyúr
válasz
Cartevo
üzenetére
Igen, van igazság abban, amit írsz. Valamint nyilván egy hanyatló olasz futball (játékosok minősége, játékstílus, vezetőség és tulajdonosi háttér) is kellett a Juve 9 scudettós sorozatához.
Helyzetjelentés Continassából:
A Juve vezetősége jelenleg Pirlo helyzetéről tárgyal. Egyik opció a szezon végéig megtartani őt, míg a másik megoldás a mester azonnali menesztése, állítja a Sky Sport Italia.
Gianluca Di Marzio szerint a vezetőség egyelőre nem hajlik a mester menesztésére. -
válasz
Cartevo
üzenetére
2 kör + alsó-felső ház (6-8) mellett még 2 kör egyébként még akár egy próbát meg is érne.
@Gyula: 12 csapatot nem tudsz megtölteni épkézláb magyarokkal. A légiósok nem csak olcsóbbak, sajnos zömében jobbak is. Ha 16 csapatot akarnál magyarokkal feltölteni, az vagy a bajnokság színvonalának esésével járna (ami még mindig nem túl magas, de legalább már van honnan leesnie), vagy még több légióssal.
@Balázs: nekem fradista létemre eddig épp semmi bajom nem volt a Roma-val - hát most már van

@Vénember: mi baráti körben épp most tippeltük meg, meddig húzza
A 20 hónapos tippemmel én adtam neki a legtöbb esélyt. -
bagyulajuve
addikt
válasz
Cartevo
üzenetére
legjobb tudomásom szerint az külön van, van a mennyei bajnokság (NB1) és van a mennyei megyei (megye 1)

#146615 Peterhappy - nem értünk egyet, szerintem a 16-nak bele kellene férnie és akkor talán még több magyar játékos lehetne az a topligában
lehetne olyan mint régen hogy 2 egyből kiesik a 13-14 pedig osztályozót játszik a nem kiesésért, nb2-ből pedig jön 3 csapat hasonlóképpen eldöntve
12-őt annak idején, mikor bevezették azt gondoltam, hogy lesz 2*11 meccses, majd rájátszás az első 6 helyezett között a bajnoki címért és az alsó 6 pedig kiesési osztályozót játszik
-
BenHans
addikt
válasz
Cartevo
üzenetére

Azért ne túlozzunk, avagy Donyeck és 'gladbach kedveli ezt.#146520Soulfly842: Valóban, tudta, hogy nem kell a BL/EL bajlódás.
Ha okos vagy nem lehetsz buta, mondá Conte.
Ha nem lesz apanázs akkor Conte ázott kutya fejjel, 10 euróval a zsebében hevesen prüszkölve hátat fog fordítani és önelégülten leül egy másik padra. -
BenHans
addikt
válasz
Cartevo
üzenetére
Ebben egyetértünk.
Mondjuk szerintem a top 5 bajnokság közül mindegyiknek jobb lenne.
Az utolsó két csapat minden bajnokságban kb ugyanott tart pontokat nézve, kivétel csóró Schalke, ami a 18 csapatos Bundesben utolsónak is rossz. Nem is értem hogy juthattak ilyen mélyre.Ringman: "a gond csak ott van, ha a sassuolo sem akar a konferencia ligában játszani"
Mondjuk ha önző lennék még jó is lehetne ha biztosan tudnám hogy jönnek pl Fehérvárra, még ha csak ifivel is. Tuti kimennék rá. -
atee_13
őstag
válasz
Cartevo
üzenetére
#146368atee_13
A képanyaggal kezdődött
ha ezen nem látod koccints bandus haveroddal
ha nem bunkóskodtál volna #146376Cartevo
elmagyaráznám, hogy mit is kellene nézned, hogy hol is a lökőmozdulat amit még a vak is lát, vagy hogy mi az oka, h mezőnyben sem fújják le azt amikor chilwell kinyújtja a kezét, de amolyan adjon isten fogad isten alapon bajlódjon veled aki akar
-
válasz
Cartevo
üzenetére
haggyadazt. szerencsétlen inas nem fogja ezt megérteni sosem
a realnak mindent le kellene fújni, ellenük pedig valójában sosem szabálytalankodik senki. rég nem ez a lényeg, hogy mi volt szabálytalan és mi nem, csak bíróbíróbíró. nem is értem miért nézi ezeket a meccseket. -
hobizoli
nagyúr
-
viharhozo
addikt
válasz
Cartevo
üzenetére
Az Uefa neggyel emelne a meccsszamot, hatrol tizre. Az uj liga hatrol (ill. nyolcrol) emelne tizennyolcra. Nyilvan nem a meccsszam volt a problema.
Igazsag szerint a szovetsegeknek semmilyen eszkozuk nincs. Az, h kitiltjak a jatekosokat az EB-rol/VB-rol sztem nem fog megallni semmilyen birosag elott, a bajnoksagbol valo kizaras meg pl. az angoloknal a teljes osszomlast hozna el.
Kozben Agnelli helyere Rummenigge kerult, szoval a Bayern eleg erosen beleallt a nem-be.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Cartevo
üzenetére
nem zörög a haraszt:

(katt a képre, kicsit apró lett
vagy itt van az uefa honlapján: [link] )remélem szénné fogják szopatni ezt a próbálkozást, kezdésnek eltiltanak minden ebben résztvevő csapatot a nemzeti bajnokságtól, és betartják a korábbi igéretet, miszerint eltiltanak minden játékost az EB/VB/egyéb tornáktól.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bittorrent topik
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, szűrőszett
- Tag Heuer Carrera Chronograph Extreme Sport férfi karóra CBU2081.FT6274 (CBU2081-FT6274)
- Vostok Europe Limitált 3000db Space Race automata
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Elden Ring PS5 játék
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

argentína, japán, csigazabálók, marokkó....
Szalai már hullafáradt volt