- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz
Soulfly842 #222093 üzenetére
A sorrend jó, az összeg meg vicc. Mind annyit ér, amennyit hajlandó fizetni érte.
Bukósisakért ~75M, Barcola ügyes srác ~60M, Noni is ügyes, de nem fog felnőni sose szellemileg ~40M, Doku gróf ~40M, rá kellett keresnem ki ez a srác(), de ügyes CB tán, így ~50M.
-
mephi666
nagyúr
na, ezt megnézném
Chiesa főzne tésztát Salahnak, majd beszólna evés közben, hogy "passzold a parmezánt"
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Soulfly842 #222096 üzenetére
Én is kíváncsian várom mivel magyarázza. Az indok az időpontra hogy nem akarja hogy a kupadöntőbe bezavarjon ezért tartja a tájékoztatót a hazautazás után.
-
Creative997
őstag
válasz
Soulfly842 #222096 üzenetére
Tök mindegy, ideiglenesen reggelve vannak.
Ezen lapocka el fogja mondani, hogy ők mindent megtettek, időben beadtak (értsd belengettek egy fecnit hogy majd valaki valamikor fizet 100M) de a gonosz bürokrácia, a lalika fokancellar szembeszegul a lazadassalvagyis a szabályokat nem betarto csapattal. Ebből társaim, véres polgarhaboru lesz, a szakadár tico már megjelent a frontra -
Soulfly842
addikt
válasz
Napfénysüti #222094 üzenetére
Nem lesz az egy kicsit későn? Vagy mire számítanak - addig leül a téma? Hááát.. itt kötve hiszem.
-
sherlock82
senior tag
válasz
Creative997 #222091 üzenetére
Felőlem mindenki azt néz amit szeretne.
De láttam már elég meccset 92 óta ( amire emlékszek ) és már nem akkora újdonság 1 - 1 bl meccs. Ahol futószalagon gyártják őket nem hozza lázba annyira a nézőt. Szerintem a kevesebb néha több. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Soulfly842 #222092 üzenetére
Állítólag Laporta kedden nyilvános tájékoztatón elmagyarázza a miértet.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #222092 üzenetére
Forrás:
-
Soulfly842
addikt
Nyunyókáztok meg egyebek, de a legfontosabb (!):
Más... szimpi, hogy kiállnak az igazságosságért!
Romano
💣🚨 𝐒𝐔𝐑𝐆Ő𝐒: Az Atlético Madrid nyilatkozatot adott ki a Barcelona ellen! 😳😳
„Az Atlético de Madrid szeretné kifejezni mély aggodalmát a spanyol labdarúgásban kialakult helyzet miatt, amelyet a Felsőbb Sporttanács ezen a szerdán hozott döntése váltott ki. Úgy véljük, ez a döntés veszélyezteti a jelenlegi rendszert, megkérdőjelezve a játék szabályait.
Világos és mindenki számára egyenlő szabályok nélkül nem lehetséges tisztességes verseny.”De hát izé... egy olyan csapatnál, aki azért fizet bíróknak bírói szövetségnek, hogy - izé - szellemi tréninget biztosítsanak a játékosoknak - ott semmi sem meglepő
-
Creative997
őstag
válasz
sherlock82 #222084 üzenetére
Szóval akkor aki a 70-80-as években született, ne is kapcsolja be a TV-t mert már mindent látott ami foci?
-
válasz
Creative997 #222076 üzenetére
Nem kell kapus, elég berakni egy jól passzoló játékost.
-
venember83
nagyúr
válasz
grizlisandor #222083 üzenetére
Hívja fel Giuntolit. Vagy Milano egyik sóher klubját. Kölcsönben simán elfogadják a srácot, ha a United besegít a bérezésbe. A Serie A-ban most már a gazdasági szempontok kerültek reflektorfénybe, minden egyéb minimum másodlagos. 2028-ig érvényes a szerződése, sok sikert az eladáshoz, van idő a tárgyalásra. Meg a kölcsönszerződésekre.
-
válasz
grizlisandor #222085 üzenetére
Haver sokkal többet ér! Nem kell vissza ennyiért?
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #222072 üzenetére
Így már értem Jackson5 105M árát.
Noni 92M?! Bólé szerintem tönkre menne, ha el tudnánk adni ennyiért.
Hafvertz 130M?!Ne nézzétek meg, vicc ez a cikk.
-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor #222073 üzenetére
Igen a Classicó jelző ma is jól cseng, bár a fénye megkopott szerintem. Nem a kellemes nosztalgia mondatja velem, de aki a 70-80 években született annak ma már sok újat nem lehetett mutatni. Aki látta annak idején kor klasszisait futballozni annak már nem újdonság a mai kor meccsei. Szerintem.
cyberkind
Nekem eszembe nem jutna utólag legyártott mezt megvenni.
Pl. Nekem is van amit régóta szeretnék a 90 - es évekből megvenni de oylan magas az ára hogy nem veszem meg. Talán lesz valamikor 80 euró körül majd. -
grizlisandor
veterán
Garnacho-nak 4 év után honvágya van és hazatérne Spanyolországba?
Védekezés nem az erőssége, így a Simeone foci halál, Margitba nem kell több támadó, Bőrszalonna még az Olmót sem tudta beregisztrálni.Lesz itt pénz igazolni Manchester vörös oldalán.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #222057 üzenetére
Megkerestem a jelenetet(tiktokalert), nem magától esett el a védő és sípszóig megy a játék; de a döntést Dzsúnior sem vitatta.
-
atee_13
őstag
válasz
Creative997 #222077 üzenetére
Azért az rohadtúl nem látom, hogy akármilyen számítás ellenére nyunyókáért valaki 100 at fizetne akár mennyi legyen a szerződéséből vagy akárhány éves legyen.
Azt se nagyon tartom pl valószínűnek, hogy höjlündért valaki többet fizetne mint az ágyúsrizsért hiba van poszt és korkülönbség. És azért lehetne még benne szemezgetni.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #222074 üzenetére
Nem ütött az ellenfél fejére, nem értem mi a probléma. Csak kölcsönösen megigazították egymás mezét!
-
cyberkind
félisten
válasz
sherlock82 #222070 üzenetére
Ha már replika, mert valszeg nem lesz emberi áron eredeti, akkor legyen jól kidolgozva mindene.
-
Creative997
őstag
Forceberg @ muntyennel a 4. számú kapus fog kezdeni?
-
atee_13
őstag
válasz
Creative997 #222072 üzenetére
Kovu ki fog borulni, hogy nyunyóka a 2. legértékesebb a poolból értékesebb mint a holland gráven
-
Creative997
őstag
Ezért még lapot sem adnak, Vinit már elfoldeltek volna szerintem
Bár Gavi ellen megértem -
grizlisandor
veterán
válasz
sherlock82 #222071 üzenetére
De, mert a döntőben Classico van megint.
-
Creative997
őstag
Nunez 100M
-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor #222032 üzenetére
Szerintem ez miatt annyira ne bánkódjunk.
-
cyberkind
félisten
Tudna valaki ajánlani egy tisztességes weboldalt, ahonnan belehet szerezni minőségi, régi idők mezeit replikaként, mert még egy 2002-es Zidane mezt is halál volt vadászni.
Köszi!
-
válasz
DeathAdder #222047 üzenetére
Ezek se normálisak.
-
grizlisandor
veterán
Broja rotyi rosszul ért földet, lába és válla is fáj neki, hordágyon fogják levinni..
Young papát beküldték a pályára, de a vendégeknél nem akarják a fiát beküldeni, pedig erre vár a nép.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #222063 üzenetére
Én már nem tudom, az FB már kiírni sem tudja a sok kéretlen Barcás oldalak írásait.
-
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #222061 üzenetére
Jatszhatnak. Vagy mar megint valtozott valami?
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #222060 üzenetére
Annyira nem érdekelt, hogy kirakjam a streamet a TVre.
Spíleren nem kapcsoltam el elég gyorsan és kaptam a mini híradót a háborús uszítással.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #222058 üzenetére
Reálnak kedveznek, mert nem játszhat Olmo meg PViktor.
-
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #222059 üzenetére
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #222057 üzenetére
Néztem volna az egész meccset, de hát 🐐 országból nem jön a jel a NERTV-be.
Így az Dyche mentes Evertonnal ismerkedek.
-
Creative997
őstag
Ez a Raul Asencio egy igazi rohadék. Imádom
Ennek a Maffeonak kicsit megszaladt a tesztoszteron a végére
Akkor jöhet a classico. Persze bárka 1 nappal többet pihenhet, de mindig a realnak kedveznek.. oh wait
-
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #222056 üzenetére
Kecskebaszo földön ez elvaras
Gerincre vágta na, ma már kihalt a romantika
Na de nézd meg az egész jelenetet inkább
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #222053 üzenetére
Ez valami régi kép?
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #222051 üzenetére
Off, de akkor hogy is van ez?
-
Creative997
őstag
válasz
Graham Potter és a sonkák kamrája
-
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #222050 üzenetére
Pedig visszafogott az egész meccsen. Az egyik védő próbálja provokálni meg szineszkedik. Gondolom a kemeid erre próbálnak asszocialni: a védő vállal meglokte, ő meg erre megpockolte a mellkasát, aki ettől elterult. Már féltem, hogy mentőt kell hívni hozzá, szegény pára.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Tulajdonosváltás nélkül egyedül Dyche tudja betartani az Evertont.
Jön új tulajdonos vagy 19-re lapot húztak?!
Meccs előtt kirakni az edzőt? -
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #222046 üzenetére
Kémek jelentik, hogy Dzsuniór már megint produkálta magát.
-
Creative997
őstag
Nehéz szülés volt, úgy harmadjára már sikerült betalalni..
-
atee_13
őstag
válasz
akkor sonka drukker is leszel?
-
DeathAdder
veterán
Dyche is kibaszva, Moyest akarják
D ez a Friedkin everton is egy mennyben köttetett házasságnak igérkezik. kár hogy nem bírnak kiesni, úgy megérdemelnék
Közben Potter-WHU hivatalos
-
Creative997
őstag
Mallorca idohuzassal, szineszkedessel próbál időt nyerni magának, nem is igazán akar játszani
Mire leirom lett egy lehetősége
-
atee_13
őstag
válasz
Creative997 #222041 üzenetére
Itt minden fasza én nem vettem fel devizát se meg CSOK-ot se, de örülök, hogy az én pénzemből is megvan mentve a tróger nemgoldolkodó.
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #222024 üzenetére
A liga meg a RFEF is megtamadja a CSD döntését Ólom ügyben
-
válasz
Creative997 #222041 üzenetére
Igen, a svájcifrankos bulival nem mindenkit mentettek meg csak aki tudott végtörleszteni. Az igazán szegények baxhatták. Én sem offolok többet.
-
grizlisandor
veterán
válasz
szotyika77 #222035 üzenetére
Köszi!
A mai királyi gárda meccset akartam nézni, de ebből alvás lesz.
-
Creative997
őstag
válasz
atee_13 #222038 üzenetére
Nyilvan költői túlzás volt a börtön. Nem élek a csudálatos orbanisztanban most már több mint 10 éve szóval nem tudom hogyan mennek a dolgok ilyen téren manapság, de anno a hitelkarosultakat pont leszartak. Túl magasra szökött a törlesztő? Semmi baj, a bank atkonstruktalja neked egy új fajta hitelbe, amivel még rosszabbul jártál sok esetben. Majd a behajto cégek megvettek a hitelt, na az már a vegjatek.
A hitelkartyasok szoptak meg a legtöbbször amúgy, mert nem tudták hogyan kell rendesen használni. Utolsó melohelyem bankban volt, aztán úgy voltam vele hogy ott bssza meg az egész rendszer, én lépek..
A hanyatló nyugaton a hitelvelvetel egészen máshogy működik.
/Off end -
atee_13
őstag
válasz
Creative997 #222037 üzenetére
" Ha ezt én próbálnám meg, majd nem tudok fizetni és szólok a kormánynak, hogy meltanyolja már a helyzetemet, én kerülök börtönbe."
Devizások, CSOK-ok?
-
Creative997
őstag
válasz
forceberg #222033 üzenetére
Méltányosság, értem. Szóval ha felelőtlenül gazdalkodsz és ugy veszel valamit "hitelre", azzal az igerettel hogy kozel fel év múlva megoldod, majd mégsem és miután még kaptál 3 napot(!) a határidő lejárta után is kétes a garancia amit próbálsz adni, akkor még babusgassunk is, nem? Ha ezt én próbálnám meg, majd nem tudok fizetni és szólok a kormánynak, hogy meltanyolja már a helyzetemet, én kerülök börtönbe.
Veszel valamit úgy hogy tudod hogy nem tudod regisztrálni. Majd szerencsés vagy mert valaki megserul... már ez elég visszás de van 5 hónapod megoldani de te csak kivarsz majd valami bürokratikus szervezet megment. Közben meg feljelentgeted a ligat mert már nem hisz mindenféle igereteknek mint korábban, hanem penzmozgast akar látni. Ami nincs.
De ebbe is sikerül belemeszelni a madridot. Gratulálok
-
mephi666
nagyúr
nb1 kiesőjelölt csapatot cserél laliga kiesőjelöltre
KTE: 17 meccs - 11 pont, valladolid: 18 - 12
...nincs nagy difi (csapat összértékben viszont 8milla vs 42... és a KTE-ben Nikitscher volt a legértékesebb... akinek az értéke valószínű tovább emelkedik ezen a ponton)
-
szotyika77
aktív tag
válasz
grizlisandor #222032 üzenetére
Igen, de itt egy összefoglaló ha érdekel: [link]
-
grizlisandor
veterán
válasz
Napfénysüti #222031 üzenetére
Lehet alkalmaznak szövetségi kommunikációs összekötőt is.
-
válasz
Napfénysüti #222031 üzenetére
Méltányossági eljárás! Már nagyon kilóg még így is a mészfehér lóláb.
-
grizlisandor
veterán
Spanyol Szuperkupa meccsek jogai tényleg a Diginél vannak, de nem tudták átvinni az új One szolgáltatóhoz?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Creative997 #222024 üzenetére
Azt én se vágom hogy ezt most hogy. Mert akkor ha van egy szabály és nem sikerült betartani akkor ennyi ha meg a szövetség hibázott akkor az megint gáz.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Citroware #222028 üzenetére
...jelentéktelen, kivéve annak, aki már 10x megnyerte és 11-edjére is szeretné
...oké, az Anfielden ha Szoboszlaiék is bevetésre kerülnek, simán benne van egy fölényes hazai győzelem
tegnap nem játszottunk jól, csak 1-1 rövid szakaszában a mérkőzésnek, viszont a csirkék még szarabbak voltak és csak ilyen erős támogatással tudtak győzni...
-
mephi666
nagyúr
válasz
mephi666 #222025 üzenetére
...na hát ezt is csak erős játékvezetői támogatással tudták megnyeretni velük, mint amikor 1.5 éve a semmire kettős emberhátrányba raktak minket
...2kezes lökést meg CuJo megrúgását viszont meg se nézték, amivel lehetett volna kicsit kompenzálni az elmaradt egyértelmű kiállítást
...oké, hogy lesz visszavágó, de addig 3-4 naponta meccs és jobb lett volna előnnyel nekimenni
-
grizlisandor
veterán
-
mephi666
nagyúr
...itt a piros, hol a piros?
...pályán se kéne lennie ennek a fasznak, persze rúgjon egy gólt... úgy, hogy nekünk kellett volna emberelőnyben lenni, ehelyett majdnem lesérül a görög és még pályán se lehetett... viccbazmeg
-
Creative997
őstag
válasz
szotyika77 #222019 üzenetére
Ideiglenesen, nincs még végleges döntés. Kész vicc az egész.
De persze hogy a döntőben újra ott lehetnek és csak fiszfasz kupameccseket kellett kihagyni. Hagyjuk már..
És még hogy mindig a reallal kiveteleznek, ezt az alszentseget -
DeathAdder
veterán
ez is egy okos uru, majdnem kitörte a saját nyakát. nem az első ilyen eset nála
https://www.reddit.com/r/soccer/comments/1hwtoxa/bentancur_injury/
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #222021 üzenetére
CuJo-Chiesa csere kell ide
Jota helyett meg Darwin
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #222018 üzenetére
Majdnem jó, azért biztos ami biztos lölözöm
-
szotyika77
aktív tag
Közben a spanyol szuperkupában Bilbao-Barca 0-2.
És a CDS engedélyezte Olmo és P.Victor regisztrációját. Ha továbbmegy a Barca, játszhatnak a döntőben. 😉😉 -
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #222016 üzenetére
főnixes jelek alusisakos képet kellene kicserélni gyíkemberes alusisakosra, de így meccsköbe nem tudok ráizgulni a gpt-re
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #222011 üzenetére
nincs valami alusisakos gyíkember mém erre?
-
grizlisandor
veterán
Mi ez az alámondásos kommentár?
-
válasz
DeathAdder #222011 üzenetére
serlog b+
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #222009 üzenetére
...vagy nagyfater házi főzete és nagymama újévi kocsonyája összeveszett
-
mephi666
nagyúr
Szoboszlai ma is pihen...
-
válasz
grizlisandor #222003 üzenetére
Biztos medicinlabdával készültek a meccsre.
BTW Puma Orbita a labda, tehát az orbitális pályára lövésre utal a neve is.
-
grizlisandor
veterán
Labdával provokálják az Arsenált.
---
WHU-nál végre elkezdték használni a fejüket és kibszták Lopótököt és, ha minden igaz, akkor Potter felkészül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÚJ Assassins Creed Shadows - The Complete Official Guide - Collectors Edition
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- Eladó DOXA 165.10.015.10 óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest