Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz venember83 #90198 üzenetére
De bakker, 70 ember nem is olvassa ezt a topikot.
Ez így komolytalan.Szerk: Ez Citronak ment.
Nyomtam egy f5-öt az eredményre, és hirtelen lett+30 arra, hogy ne írjon többet
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
-
addikt
válasz szami777 #90196 üzenetére
Igen, az csak hogy kattinthasson olyan is, akit nem érdekel a végkifejlet.
Most ez komoly, hogy valakik meghackelik a szavazás eredményét? Sokáig szinte változatlan volt, aztán egy perc alatt érkezett egyikre 10 szavazat, aztán meg egy idő után hirtelen sok a másikra is.
Szar a szavazó, nem tudtam, hogy ez nem korlátoz le egy szavazatot egy IP címre.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz Tibiajax #90194 üzenetére
Azért annyira nem.
(#90195) Citroghost
Citro ez a "véletlen pattant be minden"-t hogy értelmezzem? Tartózkodok gomb?Kell a 2/3 itt is?
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Ringman
nagyúr
sajnos igen.
kb kiegyenlített volt az első félidő - na jó a kapufák kivételével
szerk:
azért vicces, hogy higany kis pocakkal nyomja ilyen szinten.[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
MdewC
nagyúr
Ez elsült.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Tibiajax
nagyúr
..ezt már Handa sem védhette..
-
addikt
Mickey Mouse izgalmak
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
Mekkora gól
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
venember83
nagyúr
Ez már a második kapufa...
És PUMUKLI!!! Igen! Handa semmit sem láthatott.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
candreva igazán elfelejthetné a semmirevaló beadásait
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
máyköl
veterán
Mivanitt.
Egyébként a valaha volt legnagyobb játékos Messi. Nem lehet kérdés szerintem. -
Tibiajax
nagyúr
áá, joao mario... vazze
MdewC szorul az ánuszod mi?.. nem csoda. kikaptok
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
Hajrá!!!
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Citroware #90165 üzenetére
Nálam ez nincs benne a top10 góljaiban. Annyi dob rajta, hogy a döntőben csinálta ezt, de nézd meg mit összebénázik, aztán pont jól jön ki neki. Pedig az itteni véleményekkel ellentétben egyáltalán nem futóbolond a csávó.
#90169 Túl sokat sérült, ennyi a baja. A jobb oldali szabadokat ő szokta lőni, ritkán gól, de mindig veszélyes. Ronaldo-é meg sosem veszélyes, de ha igen, akkor gól.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
addikt
válasz venember83 #90166 üzenetére
Nem kell számokat néznem, láttam a meccseit, és tényleg javult a játéka, már nem lóg ki lefele, de felfele sem. Vannak jó megoldásai, meg nagy hibái is. Egy PL 6. csapat kezdőjében átlagos teljesítményt nyújtó játékos.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz venember83 #90161 üzenetére
Vazze Wanyama ha tudna lőni mekkora játékos lehetne. Így is egy boss, csak szegénynek még nem volt veszélyes lövése és valahogy mindig rá jön ki a lépés. Attól függetlenül, hogy nem ez a fő feladata.
#90163 Jó, de Messi nem játszott a Liverpool-ban (szerencsére). Itt Bale is a bomba góljairól volt híres, aztán mióta a Realban van, kb minden gólja fejes.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz NyxNyxNyx #90160 üzenetére
Jó de Suarez miket művelt már a Liverpoolban is? Olyan szituációkból meg távolságokról lőtt gólt, amit Messitől el sem tudnánk képzelni. Nálam az olyan megoldások mutatják meg igazán, hogy milyen egy játékos, nem az, hogy hányszor van ott az eredményjelző táblán - javarészt csapattársainak köszönhetően-, hány trófeája van meg hányszor kapja meg még a semmire is a torna legjobbja címet. (ugye a VB 2014-es azért elég durva volt)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz venember83 #90161 üzenetére
Ez pont szar a WhoScored-ban (elég jobban megnézni, hogy nevetséges, kik mit kaptak), de amúgy a múltkor még az volt a baj, hogy én hoztam fel a számokat, de akkor sem a WhoScored ratinget, hanem annál relevánsabb számstatisztikát.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Citroware #90159 üzenetére
Nekem a havi 1 Barca meccsből amit megnézek pont az jött le, hogy Suarez lövi a góljainak nagy részét olyan szituációból amit kidolgoztak neki. Na nem mintha ezzel azt mondanám, hogy Suarez nincs ott a top játékosok között.
-
addikt
válasz KisTücsök #90158 üzenetére
És az a Messiről írt dolog miért lenne fasság? Valaki nem azt nézi, amit a média bele akar nevelni, hanem szabad szemmel lát.
Egyszer úgy megnéztem volna Messit eligazolni egy másik csapatba, ahol beleszürkülne a dolgokba, mint Pogba, hogy aztán elmondhassam: ugye igazam volt...
Mert nincs még egy olyan helyzet, ahol megközelítőleg ennyire sikeres és eredményes lett volna, hogy már fiatal kora óta kiskirályként kezelik és mindent vele lövetnek. Ronaldo legalább két különböző csapatban letett valamit az asztalra, és saját magának kaparta ki.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Itt van a nagy sziti meg az űber kerete hazai pályán épphogy lenyomta a swanseat, hála a legújabb 40 milliós támadónak...
Ez legyen szem előtt akkor is amikor szidjátok a sokkal de nagyon sokkal gyérebb kerettel rendelkező liverpoolt hogy "nem tud megverni ilyen swanseakat"..... -
szami777
addikt
válasz IreN!CuS #90154 üzenetére
Nem a prémium tagságra gondoltam itt.
De önmagában azért, mert valaki idióta, nem elég arra, hogy bannolják, ha valaki mindig a határon belül marad kretén, akkor nem tudsz vele mit csinálni, csak ignorálni/elrejteni.
Nem lehet ráfogni erre azt, hogy flamelés, mert nem haragot vált ki az emberekből, hanem fejfájást és agyzsibbadást.[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz szami777 #90151 üzenetére
"
Egyébként meg tudom, hogy közösségromboló amit írok most, de van konkrét személy hozzászólásait elrejtő plugin már, akit annyira zavar, vagy ne ragáljon, vagy használja azt.
"Mai modern kor , nem az idiótákat zavarjak el hanem pénzt erőforrást áldoznak arra ,hogy az idiótákat létezhessen csak te ne lásd ( persze ha fizetsz érte ) innentől kezdve.....
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
KisTücsök
addikt
PGO-n egy legenda a gyerek amúgy.
De most komolyan... Ennyi fasságot összehordani. Kizárt, hogy ne trollkodjon. Kizárt.
-
szami777
addikt
válasz Assimilator #90148 üzenetére
" mar minden mas oldalrol evekkel ezelott bannoltak"
Na ez uj info.
Bár nem hiszem, hogy itt ezért bannolnának valakit.
Sztbeni sokkal tovább húzta és mindig sokkal messzebbre ment, mire repült innét.Egyébként meg tudom, hogy közösségromboló amit írok most, de van konkrét személy hozzászólásait elrejtő plugin már, akit annyira zavar, vagy ne ragáljon, vagy használja azt.
A témához: Kurva boldog lennék, ha láthatnák még egy olyan csupaszív játékost a fociban, mint Ronaldinho-t.
Csak miatta néztem Barca meccseket anno, tátott szájjal lestem minden megmozdulását.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Assimilator #90148 üzenetére
A focival kapcsolatos véleményeimnek semmi köze ahhoz, hogy a másokkal való konfliktusokat hogyan kezelem.
Amíg itt valaki nem támad meg, addig nem kell félnie neki sem, meg nekem sem a kitiltástól. Itt azért normálisan viselkednek az emberek.
[ Szerkesztve ]
-
Assimilator
őstag
válasz Tibiajax #90136 üzenetére
Nyugalom sracok. Csak ido kerdese es innen is repul. Valahol mindig eltorik nala valami. Vagy nem tudja tovabb leplezni fanboykodasait. Vagy a vegtelen eszosztas. De jobb ha tudjatok, hogy ez azert meg tole a nagyon lightos verzio. Nem veletlen, hogy kb. mar minden mas oldalrol evekkel ezelott bannoltak.
-
veterán
válasz Tibiajax #90141 üzenetére
Na, megkaptad, amit vártál.
Arra gondolj, hogy az évek előrehaladtával egyre több idióta lesz, mert az jó, ha minél hülyébb a nép.
Ha okos, akkor sokat fog gondolkodni, csak a baj van az értelmesekkel.(#90145) richie900812: mi lenne, ha összedobnánk rajta kívül minden idejárónak előfizetést?
Mindenki beállítaná a tiltást, azt akkor csak saját maga látná az ökörségeit[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
addikt
válasz Tibiajax #90141 üzenetére
Erre nem tudnék normális választ adni. 20-30 éve még annyira más volt a foci, hogy nehéz összehasonlítani a mostani sztárokat a 30 évvel ezelőttiekkel, és a 30 évvel ezelőttieket a 60 évvel ezelőttiekkel...
Arról nem is beszélve, hogy akkor még nem is éltem, én csak 2000-es évek eleje óta nézek focit rendszeresen.
Ha ki kéne emelnem, hogy úgy istenigazából kik voltak a legeslegjobbak ez idő alatt, én Zidane-t emelném ki, Ronaldinhót és Cristiano Ronaldót, időrendben kb így, de hármójuk közül szerintem a középső kicsit eltörpül, de attól még nagy legenda ő is. Nálam Messi csak ő utánuk következik valahol, és még lehet, hogy van köztük más is.De ezt csak úgy, ha nem az egyéni sikereket illetve csapatsikereket nézem, hanem a tényleges saját játéktudást. Mindig is többre tartottam az olyan játékosokat, akik saját maguk tudnak helyzeteket kialakítani, megoldani lehetetlen szituációkat, nagy gólokat lőni, stb. Én nem tudom a fent említett emberekkel egyszinten nevezni Messit, hiába a sok díj meg a rengeteg gól, mert a góljainak nagy része olyan, hogy kiadja szélre, beszalad középre és kapja valamelyik csapattárstól, ahonnan már nagyanyám is belőné. Rá van kihegyezve, hogy a végén ő lője be, akkor is, ha ebben nem sok érdeme van. Rengeteg ilyen gólt lő. Meg büntetőket. Ha ezeket levonjuk, hogy hány olyan gólja van, amiket tényleg szép cselekkel, zseniális szólóval vagy távoli bombával oldott meg, akkor ezek számát tekintve már egyáltalán nem emelkedik ki az élmezőnyből, azokat CR, Suarez és bármelyik top játékos meglövi olyan számban, vagy még többet.
Ezért van meg a sajátos véleményem, hogy sokkal kevesebbet érdemel ez az ember, mint amennyire sokra tartják. Mert mindig azt éltetik, aki nevéhez fűződik a gól, akkor is, ha általában nem az ő érdeme.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Tavaly az volt a csoda, hogy a Leicester megnyerte az angol bajnokságot, idén meg az lesz, ha sikerül bent maradniuk.
Az az érzésem, hogy ki fognak esni, mert Ranierit nem fogják kirúgni, nem lesz meg az a plusz lendület, ami a Hull Citynél, meg a Swansea-nál már most megvan.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Ringman #90137 üzenetére
Lesajnált, előtte meg ő volt az isten, az inter csapatkapitánya meg elsőszámú védője, volt már minden, érdekes egy életpálya. Mondjuk egy-egy jó meccse még Messinek is van néha (mármint amikor saját tudásából lő gólt, nem csapattársai kiszolgálásával vagy szerencsével ).
-
Ringman
nagyúr
válasz Citroware #90133 üzenetére
azt nem szakértenéd meg, hogy lett a mindenki által lesajnált, hibát-hibára halmozó ranocchia a whoscored statjai szerint a hull-'pool meccsen a legjobb?
-
veterán
válasz venember83 #90132 üzenetére
Onnan ismeri, hogy az első kötetben volt róla egy fejezet.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #90130 üzenetére
persze..titkolják...
Citroghost amit nagyanyám is belőne
önmagadat múlod felül folyamatosan[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Tibiajax #90128 üzenetére
Ja, állandóan gólt szerez, minden meccsen, amikor meglátom hogy ő lőtte a gólt, na mondom ez nagyon nagy tehetség, aztán megnézem az összefoglalót, és minden egyes gólja olyan, amit nagyanyám is belőne, szóval még várnék azzal a kijelentéssel, hogy nagyon beválik, annyira még nem volt alkalma bizonyítani.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #90127 üzenetére
és az új brazil gyerek menti meg a seggüket..
egyelőre bejön nekik ez a gábriel jesus. tényleg jónak tűnik -
Tibiajax
nagyúr
uppsz city, egy gólocska... megint szopsz vajon é?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #90124 üzenetére
csak Pepe ne kezdjen el majd rugdosni..
Candreva, Gagliardini, Kondogbia, D'Ambrosio; Brozovic igen, hát szóval ez egy igen erőteljes kp, csak hát.. mi lesz a többi csapatrésszel
mindegy, este derbiiiiiiiiiiii 'd Itália ! -
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #90123 üzenetére
Ez valami 3-5-2 akar lenni, ha nem tévedek, nagyon masszív középpályával. Cél a Juve bedarálása.
Kíváncsi vagyok, mennyire tudnak majd így pörögni a Real ellen. Tán csak nem futották ki magukat ennyitől. Komoly meccs lehet, ha a Napoli képes ezt a formát átvinni a BL-be, és a Real Madrid lesz oly kegyes, és belemegy a játékba.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Ringman #90121 üzenetére
3 védőnk lesz, juve ellen, idegenben?.. hehe.. hibátlan
#90120 venember83 nézted akkor a meccset.. fasza volt. rohadt jó kis csapat a nápoly, nem győzöm elégszer hangsúlyozni. jó focistáik vannak. mertens is, insigne is, kevernek kavarnak, mennek mint a mérgezett
nagyon várom a már a madridiak elleni derbijüket. nyamm nyamm. ..vajon kiknek fogok szurkolni, elképzelni sem tudom xd[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #90119 üzenetére
ezzel a felállással 1 lőtt gól is meglepne, nem tudom, hogy gondolta ezt a mester
INTER (3-4-2-1): Handanovic; Murillo, Medel, Miranda; Candreva, Gagliardini, Kondogbia, D'Ambrosio; Brozovic, Perisic; Icardi.
szerk:
valószínűleg úgy, hogy a 0-0 jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #90117 üzenetére
persze..más is csak a labdát nézi, úgy csúszik be, aztán vagy szárkapocs-csonttörés, vagy sem..
szánalmas. leütötte a gyereket, így fejelt. nálam bocs, de ez nem fér bele a keményebb/határozott játék fogalmába
de köztudomás, h sosem a kemény futballért rajongtam, hanem a szép futballértviszont azért, mert a lelkembe tiportál, még +2gólt fogtok este kapni, csak az íze kedvéért
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #90116 üzenetére
Érdekes módon Henry és Souness szerint sem volt szabálytalan a gól, ahogy Conte is elmondta, hogy meglepő Angliában ilyen esetben a gól érvénytelenítéséről beszélni, hiszen Alonso csak a labdát nézte, és kb. fél méterrel feljebb is ugrott, mint Bellerín.
Az elégedetlenkedőket meg nem értem, hogy ha ennyi keménység és határozottság nem fér bele, akkor minek néznek angol meccseket? Természetesen sajnálatos Bellerín sérülése, jókorát kapott, és remélhetőleg a következő meccsen már játszhat, de tényleg nem értem, hogyan lehet bírózni ilyen esetben egy alapvetően kemény és határozott angol bajnokságban.
Elnézést, ha a véleményemmel a lelkedbe tapostam, de ezt gondolom. Függetlenül, hogy éppen milyen csapatok vannak a pályán.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #90114 üzenetére
érthető.. nagyon gyenge a csapat, az a csoda, h 4-gyel megúszták
Özil-t pl egyszerűen fel kéne pofozni, és felajánlani neki szépen, h na most volt elég, akkor következő fordulótól vagy felmutatsz valami értékelhetőt is, minimum félidőn keresztül, vagy mehetsz a krva anyádba haza, a bundeszligába
mer én, kb, a magam részéről most untam meg korcs töröknémet őkelmétés érted nyomják orrba szájba egész héten a fészbukon a sok buzi képet, arsenal edzésről, h özil így meg úgy edz, milyen szépen rúg szabadot, nevet, jól érzi magát a többiekkel. aztán jön a hétvége, mocsok chelsea ellen, amikor rohadtul virítani kéne, nem a köcsög edzésen, hanem a pályán, a legnagyobbb városi burzsuj rivális ellen és semmi az ember. eltűnik. az amit mutat, az nulla, értékelhetetlen. az egész csapaté az, de az övé mindenkinél nullább.
oké, a kékek egyértelműen érettebb, drasztikusabb focit játszanak ma, edzőjük is összehasonlíthatatlanul motiváltabb, de akkor is. ez a csapat ennél sokkal több tud, mint amit tegnap láthattunk tőle
szabáltyalan első gól ide, vagy oda -
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #90111 üzenetére
rano vissza ne jöjjön!
juventino edzőt inkább kösz, de nem.
most néztem, hogy mancsi a 2. (!) leghosszabb időt a padon töltő edző az internél - herrera után.
-
venember83
nagyúr
Jujj, az Útwengernél nagyon komoly a frusztráció, vigyázzatok.
-
BenHans
addikt
válasz 7600 GS #90112 üzenetére
AS Roma - Barcelona 3 - 0 Emerson (Candela assziszt), Montella (Totti), Tommasi (Cafú)
Manapság sajnos nagyon sok múlik az anyagiakon, és egyre inkább efelé is haladunk tovább... A tetű pénzügyi fair play meg jobban sújt minket mint az óriásokat.
Én anyagi erősödést csak a stadion által várhatok. Abban viszont hiszek. Ha minden igaz a közlekedést kell áttervezni meg egy két apróságot és akkor egyezség születhet az ügyben. Remélem a stadiont kezdik először építeni és amint az kész van már költözhetünk.Addig viszont okosan kell bánni a pénzzel, és minél többet gyűjteni ez EL-ben majd jövőre a BL-ben.
A jelenlegi sportigazgatónk Massara nincs a helyzet magaslatán hiába dolgozott az öreg bagós Sabatini mellett. Nyártól viszont sokat segíthet Monchi, aki minden bizonnyal a Sevilla után a mi sportigazgatónk lesz.
Talán villant valamit már nyáron.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
7600 GS
addikt
Vajon mikor lesz megint ilyen szinten az olasz és az angol foci? Annyira jó ezeket az összefoglalókat visszanézni a vasárnapi reggelihez.
Manchester United vs AC Milan 3-2 - UCL 2006/2007
-
Richard!
addikt
-
Richard!
addikt
válasz DeathAdder #90103 üzenetére
Minek? Hogy szarrá verjenek mindenkit?
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #90101 üzenetére
nem kétséges!
a b csapat is ütőképes.
ranocchia nem fért be az interbe, a hull cityben kezdő volt, meg is verték a liverpoolt, véletlen lenne?Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból