Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz Boxer001 #8790 üzenetére
Jön lát lő gól...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz homeless09 #8797 üzenetére
Sziladekor.. védelem a padon..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
így van....
Ha kiejtjük a Realt, akkor irány a döntőig...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
Azért van rá sansz...
Főleg, ha az öreg megtalálja a Barca ellenszerét..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz KisTücsök #8887 üzenetére
HA jól emlékszem, elsőre sikerült..
-
Enzolord
addikt
válasz Ps Vita #8893 üzenetére
És más United...
Mostanra kezd ismét összeállni a csapat C. után...
Nem egyszerű pótolni egy ekkora klasszist..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz KisTücsök #8895 üzenetére
Való igaz, mindenki a Barca-t akarja legyőzni, nem rosszak, de az, hogy 4szer nyert Messi aranylabdát úgy, hogy semmit nem nyertek válogatott szinten, vagy BL szinten, ez azért már k.idegesítő....
Jó, nyertek BL,t de: Iniesta, vagy Xavi sokkal jobban megérdemelte volna, EB VB, nem is értem..
Bár azt sem, hogy Giggs egyszer sem kapott, pedig nagyon nagy játékos..
És Beckham sem kapott 99 után, hanem Rivaldo kapta meg, holott semmit nem nyert...UI: Régen szerettem a Barca-t de mióta mindenki el van ájulva tőlük, valahogy már nem...
A játékuk sem tetszik, inkább megnézek egy hajtós Angol, vagy Skót bajnokit..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz KisTücsök #8898 üzenetére
Nem, nem kell szégyellnie magát...
Csak lassan már az ő bránerét szopogatja mindenki, és hogy hí meg há meg vau meg minden..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Ps Vita #8899 üzenetére
Jobban megérdemelte volna, mint Owen...
És Messi előtt mindig a BL győztes csapatból került ki az aranylabdás...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Tibiajax #8904 üzenetére
Szakadjon meg az ELMÜ, elfelejtettünk egy csekket befizetni, így kikapcsolták az áramot, gyertyafénynél vacsoráztam, és nem láttam a meccseket, ma visszakapcsolták, erre a Digi korlátoz le...
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #8908 üzenetére
Wot az már van, tegnap nem volt, kicsit pipa is voltam..
-
Enzolord
addikt
válasz NyxNyxNyx #8916 üzenetére
Én sajnos ismerem Shaquirit...
Még a Baseles korszakából...
Nem kedveltem tavaly..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz KubanitoS #8918 üzenetére
Angol-Olasszal egyet értek, de a németeknél 2 évente a Bayern nyeri a bajnokságot, mert mindenkit megvesz az előző év bajnok csapatából.... Az Olasznál azért van 5-6 csapat, bár a Juve most megerősödött, én szívből utálom őket... De én nem is tudok egy meccset sem objektíven nézni, a szívem mindig elvisz valamelyik irányba...
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #8928 üzenetére
Rendben.. Nem utálom a Madridot, régebben nem szerettem, főleg, mikor elvitte C,t de mostanság annyira a Barcat nyomják, hogy felfordul tőle a gyomrom....
Ja és azt a színész Busquetset nem bírom elviselni... A legellenszenvesebb focista, akit láttam eddig...(#8929) KubanitoS
Ezért írtam, hogy minden második évben nyer a Bayern, elviszi a bajnokok legjobb játékosait...KubanitoS a spanyolban a kicsik is technikával próbálnak menni, az angoloknál meg küzdenek hajtanak, odavernek 2t..
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
Úgy látom, nektek egy szobában van a TV meg a gép is...
Nekem ki lett állítva a tv, asszonypajtás előkapta a piros lapot, választhattam, hogy vagy a gép, vagy a tv marad a szobában, úgyhogy jó meccsnézést, szünetben jövök....Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
Hát ez király... Nagyon érdekes kis visszavágók lesznek.. Nehogy angol helyett spanyol ne legyen a legjobb 8 közt.
-
Enzolord
addikt
válasz cyberkind #8984 üzenetére
A Juve nem keveset fizetett, hogy ők vezessék a bajnokságot.
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #8995 üzenetére
Ó bazzzz... missing Messi.. Nagyon nagy.Messing in action..
(#8994) Motion_Blur Hamar kész lett.. Respect..
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
Az viszont mekkora haver, Mourinho nem nyer semmit idén, valószínűleg, elmegy, és kap 10 Milla bánatpénzt....
Te elcseszed a munkád, lehet, elég egyszer, és repülsz a p*csába, és jó, ha nem perelnek be....Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #9018 üzenetére
intelligens vagyok nem is szeretem a Barca-t, jó estém is volt..
Azért remélem, még lesz 1-2 jó estém idén..
Azt hiszem, délutánig abba hagyom az írogatást, mert kihagyok szavakat..[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #9025 üzenetére
Nagyon ritkán örülök egy csapat veresegenek.. van pár ilyen, de nem sok.. viszont, bennem kivált egy erős ellenérzést, ha valakit ennyire sztarolnak. Emelt fővel viselték, amikor lenyomtak minket a bl döntőben, elismerték, hogy jobbak, és csendben hallgattam a legnagyobb barca drukker 18 éves mindent megélt kislány nagypofajusagat... De mióta a barca folyik a csapból, és hogy hű meg há azóta bevallom, minden ilyen kis bukasuknak örülök.. és ebben az is benne van, hogy örök harc folyik apám és köztem, mindig más csapatnak drukkoltunk, és nem hagyjuk ki, ha zrikálhatjuk a másik csapatát.
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #9034 üzenetére
Szó sincs róla... Az egyik legjobb barátom is Barcas, együtt neztuk a barca mu bl döntőt, és szó nem volt semmi haragszom rád-ról meg ilyenekrol. Azt utálom, hogy a csapból is ők folynak.. sőt, a fifa válogatottba csak alakulóban játszó emberek fértek be, ettől is felfordult a gyomrom... A drukkerekkel semmi bajom, nagy részt, csak az ujhullamos divatdrukkerekkel, meg a mediaval... Nem akkor lettem Mu drukker, amikor bl-t nyertek.. Cantona miatt szerettem meg őket... Picsogas vége.
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #9036 üzenetére
Persze, hogy nem tudunk ez ellen tenni.. De egy angol drukkernek bosszantja a csőrét...
-
Enzolord
addikt
"első félidő
kijöttek a csapatok, a Milan beállt védekezni, a Barca meg tiki-takázott a a kaputól 40 méterre
eltelik 20 perc, az olaszok várják, hogy támadjon a Barca
eltelik 30 perc, még mindig várják az olaszok a Barca támadást
40 perc után értetlenül néznek a Milan játékosai Allegrire, hogy ilyenkor mi van, az Istennek sem akar támadni a Barca
Allegri kérdően néz Rourára, hogy mi van, ne szívassák már őket, jöjjenek támadni
Roura rejszol egyet, amikor Xavi a kétszázadik hajszálpontos 6 méteres passzát adja hátra Puyolnak
lefújják a félidőt, Mexés felkölti Abbiatit, hogy jöjjön, a szunyókálást folytassa az öltözőben
Allegri felhívja Murinnyót, hogy ilyenkor mit kell csinálni, a Barca nem akar támadni
Mou erre azt mondja, semmi gond, az utóbbi 1-2 évben vele is ezt csinálják, rájuk kell hagyni...
Közben bejön az öreg Berlu, vakarja a fejét, ő sem érti, mi van
Allegri arca tikkelni kezd
Szól a spori, hogy lassan mehetnek ki a gyepre, mert a Barca már 5 perce passzolgat
2. félidő
Barca passzolgat, a Milan játékosai beszélgetnek a saját tizenhatosuk előtt
Muntari megteker egy spanglit
Xavi a négyszázkilencvenedik passzt adja Puyolnak
a közönség elkezd hőzöngeni, mert unják magukat
Roura extázisban, Allegri Angry Birds-t játszik az ájfónján, Abbiatinak még a nyála is kicsordul, olyan jóízűen alszik a kapufa tövében
Mou Madridban bekapcsolja a tévét, és küld egy sms-t Allegrinek: "kérjétek már el a labdát, oszt rúgjatok 2 gólt, mert tettem rátok 100 eurót hendikeppel"
Messi közben kimegy a büfébe
Boateng és Muntari odamennek Xavihoz, hogy elkérnék a labdát egy rövid időre
Xavi vérig sértődik, de végül odaadja
a két milános szépfiú gyakorolja a kapura lövést, kettő be is akad
Xavi visszakéri a labdát, Messi visszajön a büféből
Milanosok szépen beállnak védekezni, a Barca passzolgat, Roura extázisban, Allegri arca tikkel, Balotelli tűzijátékot lő
Abbiatit a bíró hármas sípszava ébreszti fel
Balotelli közben felgyújtotta a szektort, mindenki spurizik kifelé"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #9052 üzenetére
Nem az enyém az érdem, egy Barcas barátom posztolta, de tényleg k.jó..
-
Enzolord
addikt
válasz Ps Vita #9055 üzenetére
A BLben? Az igen érdekes lenne...
-
Enzolord
addikt
válasz Ps Vita #9063 üzenetére
Ahogy elnézem, a Dortmund idén nem annyira jó...
A Bajorok meg ki fognak pukkanni..
De hát láttunk már csodákat a BLben..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #9066 üzenetére
Én is...
De inkább egy 99es BL döntőt...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #9072 üzenetére
Szép a Balotelli idézet, de biztos segítettek neki megfogalmazni...
Nem tudom, meddig nézte a meccset, mert sietnie kellett a kocsihoz, nehogy lehugyozzák megint..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz KubanitoS #9078 üzenetére
Hogy az a Béke Nobel díjas agytröszt mit művelt azzal a szegény autóval!
Ezért megérdemelne 5 év magánzárkát, hogy azt a gyönyörű Bentley-t terepszínűre festette...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
És ezt a kapust akarja mindenki vinni...
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #9128 üzenetére
Az olaszok nem szoktak bundázni...
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #9138 üzenetére
Én olyan meccsen játszottam anno, hogy a pályáról letolták a havat, de maradt még rajta, és körbe 2 méteres hóbuckák...
Első becsúszás után 3kgmmal nehezebb lett a gatyám..
Ja víz, és nem a másik..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #9148 üzenetére
A legnagyobb....
-
Enzolord
addikt
válasz homeless09 #9157 üzenetére
Nagyon nagy...
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #9165 üzenetére
Azért Keane klasszisokkal szebben csinálta..
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #9171 üzenetére
Giggsy a király!!!
ÉS soha nem kapott aranylabdát..
Ez mekkora ...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
Valaki tudja, hogy miért rühellik Youngot a QPR drukkerek?
Rafaellllllll
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz homeless09 #9187 üzenetére
Na most már mehet neki az aranylabda....
Jaja... Én meg azt néztem, hogy elszurta...
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz homeless09 #9190 üzenetére
Ha akar játszani, nagyon jól nyomja...
Csak ez nála nagyon hangulat függő...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz homeless09 #9193 üzenetére
Igen.. Viszont a másik két szélsőnk a kanyarban nincs...
-
Enzolord
addikt
válasz homeless09 #9195 üzenetére
Az X is jó...
És C. óta nem volt 7esünk...
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #9216 üzenetére
Én nem bosszankodom e miatt...
-
Enzolord
addikt
válasz homeless09 #9219 üzenetére
Kiderül..
CSak remélem, Hogy RVPnek nincs komoly baja..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Boxer001 #9242 üzenetére
Nem távcső nincs, hanem mikroszkóp..
Én is leültem, 1-es..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
A Viasat 3 adja most az Elizabethet, hát ki az egyik főszereplő???
Eric Cantona...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
Na, a jó öreg Mancini mentegeti az állását..
Azt találta nyilatkozni, hogy a United szerencsével vezeti a bajnokságot...
Sok gólt szereztek az utoló percekben, ezért szerencsések..
CSak hogy, ha ezt az elvet követjük, akkor megkérdezném, hogyan nyertek tavaly bajnokságot???
Ki a szerencsés Mr Mancini????Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #9265 üzenetére
Vajon ebbe beletatozik a Reserve, meg az Ifi is?
Mer akkor anyukának hosszú estélye lesz..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz homeless09 #9267 üzenetére
Sőt, már oktató videót is láttam, de azért arra a 3 hole-ra 60 ember....
Azért az idő..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
Elkúrtam...
Estéje...
a nagy estély után...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest