Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
Ó a boldogtalan londoniak... Hol van már a kétezres évek közepe amikor a Chelsea szimpátiát keltett bennem, a drogos románnal meg Robbennel akiről ránézésre azt hittem talán a húszas évei első felében járva hogy lassan visszavonul, meg Drogba, Cech, Terry, Lamps, Carvalho...
#235124Soulfly842:
kb. Mondjuk most a lackó jól megfejte a WHU-t, azt el kell ismerni, Taty KastélyJános 30ért ment, talán belpiacon sem lenne sokkal több. Ennél már csak az lenne viccesebb ha PL-ben jó lenne. 
-
BenHans
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Mou felfelé kerekítve 400 milliót "kapott" 906 nap alatt az 1.97 ppg-hez és ahhoz hogy SAF óta ő a legsikeresebb ManUs a legjobb win%-kal, ez pedig inflával korrigálva sincs 500 millió manapság.
-
BenHans
addikt
Ne haragudjatok, én nem kedvelem ezt a felfújt PL sztorit, ahol valami kitermelt kengyelfutó 50 milliót ér és megtestesíti a fociban a középszerűség fogalmát mindamellett hogy belenevelhető egy rendszerbe és erős meg gyorsan fut.
Na de itt barátok közt meg ilyesmi a Serie A, ami mondjuk egy játékosnak fejben más kávéház, és nem a Rózsára gondolok...Most meg jön szembe velem a Kislány nagy focin egy poszt, azt mondja (elolvastam az eredetit is) Henry Winter újságíró, miközben előveszi a United első embereit, hogy az Amorim 3-4-3-at játszat, és ez nem illik a United hagyományaihoz/identitásához/identity(!) és keretéhez.
Ha csak a keretet írja, az oké, nyilván egy elképzeléshez igazítjuk a keretet, hagyunk neki időt kiforrni vagy épp fordítva, ahhoz választunk edzőt amink van.
De így, leírva egy 3-4-3 az tökmindegy kategória, az lehet a kezdőrúgásnál de a 15. percben is más sőt a végén is, azon túl hogy folyamatosan változik, ez csak egy alap séma.
Mit kell érteni azon, hogy klubfilozófiába identitásba hagyományokba ütközik egy alap séma?Nagyon jól tudom a Roma kapcsán mi az identitás és hagyomány.
Saját nevelésű római játékosok, szép, anno kritizált nem túl olaszos inkább spanyol dél amerikai stílusú támadófelfogás. De ha nincs hozzá Tottid meg Batistutád meg Montellád, meg prime Cassanód Cafúd Maiconod beton középpályád stb, akkor szabhatod. Mou pont ezért lett elfogadva, mert egységet kovácsolt, bárhogy is nézzük egy fejetlenül egymásnak mutogató saját szerepében bizonytalan brigádból magabiztosságot hozott ki, megtalálták a töküket.Olyan szempontból meg tudom érteni a hagyományt és identitást, hogy ne egy Amorim, EtH, Rangnick típusú edzőt keressenek, mert idegen a felfogásuk meg ne újhullámos gondolkodót aki nagyot akar fingani mindig de befosik a végére. De valahogy fel kéne fogni, hogy SAF nincs még egy és egy olyan keret sem 1-2 év innen.
De valami utat választani kéne és kiállni érte 4-5 évig és után értékelni.
Kell emberi kapcsolat is, jön egy új játékos az sem holnapra fog otthonosan mozogni, egy edzőnél meg összpontosul egy keret, akik különböző emberek. Nyilván pedagógia szintjén nem érhet mindenki Ranieri közelébe, de értitek... Itt valamiért mindenki megég, biztos van az öltözőben is vérszívó, de akkor egyben itt jegyezném meg hogy több tiszteletet Mourinhonak.Akkor kérdésem. Ki lesz az aki nem itt akar úttörővé válni és pragmatikus és pl klasszik konzervatív 4-2-3-1-ezni fog és nem fognak a fejére nőni mert korrekt, kemény de pedagógus is? Southgate?
Én amúgy kibekkelném egy beugróssal és kezdjük a nyarat egy jó franciával...
Deschamps!
...I think, this is the beginning of a beautiful friendship.
-
BenHans
addikt
válasz
BenHans
üzenetére
Ilyenért is hallottam már sípszót, vagy legalább visszanézést ha már ebből fordultak és gólt szereztek.
-
BenHans
addikt
válasz
Cs1csó
üzenetére
Kb. De szerintem fentről ki lett adva, az AIA-ba és a FIGC-be beépített érdekképviselők akiknek mindig szemet szúrt a Róma, ha zavarta a topban a köreiket mindig erős ellenszélbe került a csapat.
Ennyi apró kis egyoldalú fújást/nem fújást rég láttam.
Manciot széttaposták labda megtolása után, és dobás.
Fergusont ketten tépik semmi. Dybalát összecsukják ketten, semmi.
Ebből volt tizensok, és furcsán sokat engedett a Nápolynak.
Ettől az elnyomott egojú szarházi tetü Massától nem is vártam sok jót, de ez még tőle is vicces volt. A kommentátor is vagy háromszor mondta hogy sárgát is érhet, aztán rá kellett csodálkoznia hogy dobás van.
Majd jön ismét a bicsibocsi, tényleg hiba volt, de nem úgy meg nem annyi meg a sok ostoba focit csak biztos távolságból kémlelő megmagyarázza hogy kettőt kellett volna rúgni és nem bírózni. -
BenHans
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
De, kimondta.

Taktikailag is összetettebbek, szervezettebben védekeznek és zártabbak, így még neki is extra felkészülést igényelt, tanulnia kellett komplexebben futballozni, mert nem elég gyorsnak és erősnek lenni.Zlatan is megmondta, ha meg akarod tanulni a futballt menj Olaszországba, ott nem elég futni, állandóan gondolkodni kell, minden lépés tudatos kell legyen, hiába lassabb, egy rossz lépés és véged, aki ezt megtanulja megérti a futball mélységét.
Dinho is hasonlókat mondott.
De pl Pepito is azt mondta hogy a Serie A-ban a foci először fejben zajlik utána a lábakban és itt tanulta meg mi is valójában a pozíciós játék.Hát igen... Dovbyk a Laligában erős volt, tudta területbe kapni a labdákat. Itt emberrel a hátán kell dolgozni, legtöbbször nincs 40 méter a kapuig. Megnéztem volna a kis Vinit is pár évvel ezelőtti Serie A középpályások és védelmek ellen. Nem nagyon kellett volna eljátszani hogy fáj, főleg az gesztusai és viselkedése mellett.

Nem is kéne uniformizálni a különböző bajnokságokat, szépen vissza kell nyúlni a hagyományos értékeikhez és arra alapozni. A közös platform az autógyártásban is szar.
-
BenHans
addikt
Halloween elmúlt, ijesztően hülyének öltözni is jó lett volna, de farsangra még bárki beöltözhet Ranthony Trélornak.
Elképesztő, hallatlan, mindenben megszólalásig hasonló.Teljesen igaza volt amúgy, hogy azt mondta szégyen, hogy Budapestről menekülnie kellett, mert nem szabadott volna... hagyni. Mentségére legyen mondva hogy a VAR ott nem segített, így nekik is kijárt volna a búcsúztatás.
-
BenHans
addikt
[Új reklámban Capitano és a kopasz.]
----
Bohóc bíráskodás megint. Milan - Pisa meccsen a 2-2-es egyenlítőgólt megadták, itt copypaste ugyanazt Souletól elvették.
Következetesség elvtársak.Btw Mourinhonak megint nem igaza volt hanem igaza lett, török bíróbotrány... Nem lepődnék meg ha itt sem lennének véletlenek a var általi szerencsekerék pörgetésekből hozott ítéletek.
Mint előző szezonban a koné esés, amire azt mondták először hogy nem volt kontakt, majd hogy nem volt elég nagy a kontakt, majd hogy volt kontakt de túlságosan el akarta adni. Aztán egymás után két fordulóban fújtak csont ugyanarra tizit. De nem kell nagyon visszamenni az időben Gimenez kamutizijéig a Milan-Fioron. Annál nagyobb kamu csak ez volt hasonló.
-
BenHans
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
Ismered azt a
viccetWirtzet amikor a Pool 120 milliót ad egy Bundes sztárért aki aztán botladozik a labdán?
Mindeközben Diaz dupla...Téjlorpatkánynak meg már kijárna egy orrbaverés hogy Voldemort szerepére pályázzon a black mambás Harry Potter soriban (Piton) meccsek vezetése helyett.
-
BenHans
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Soulé általában jól mozog és nagy érték, rá nem haragszom.
Dovbyk viszont már felqr, elhiszem hogy lalikában a 3-5 méterre elé felpasszolt labdákat megfutott és beütötte, de amikor focizni kell akkor nulla, egy 190 centis nagy droid, de az hogy Lukaku veri első érintésben az már egy szint. Játszatni meg kell különben itt ragad ha kell ha nem.
Biztos jó srác, nem vitatom, látszik, biztos lelki problémái is vannak de na... ...hétvégi gól után kétszer úgy odaállni mint egy ernyedt f és két ilyen lagymatag "lövést" megereszteni ugyanúgy ugyanoda. Ahh
-
BenHans
addikt
Nagyot harcolt a
nizzaa bíró a francia fociért, biztos a trafó múmia kabalafiúja fizette. Hihetetlen hogy a gyarmatokról műugrókat és légibalettosokat is tudnak hozni ligőzni.
0 vs 6 sárga biztos pártatlan és nincs benne kivetnivaló.
A tizi nélkül kaput találójuk nem volt, de ezt a szitut is kapu előtt 10/10 rögzítettnél elengedik sőt még komolyabbakat is.
Szerencsére nem voltak olyan szinten hogy ne legyenek verhetőek erős ellenszélben is.Remélem a Lille meccsre valami olyan embert küldenek aki látott közelről focit. André Benjamin is náluk játszik, egy színészt legalább már ismerek közülük.

-
BenHans
addikt
Azért Hajdúbé egy ilyen nyugisan alakuló meccsen is felborzolja az ember idegeit, a repülőrajt egy dolog, el tudom engedni, na de hogy nagyon bízik Fergusonban a Roma új edzője Fonseca?!
Állj leee!Mondjuk amúgy joggal bízik benne Gasp, jobban mozog mint az ukrán, nem kell pokrócot dobnia a labdára és nem csak mélységbe indítva tud játszani, sőt nem is olyan kínosan egylábas.
-
BenHans
addikt
Ez full jogos most. Simán bevállalnám Rashit Vlaho helyére.
Én viszkettem MekkTomitól meg a full alibista Antonytól is, de megkövetem őket, mert ez a ManU hatás.Na jó, talán LukSó máshol sem lenne focista, de Hojlund és Garnacho már nem valószínű hogy elfelejtettek focizni vagy hogy sosem tudtak, valakinek nagy fogások lehetnének.
-
BenHans
addikt
Azt hiszem a legtöbb amit írhat az ember, hogy YNWA.
Földöntúli erőt kívánok a hozzátartozóknak!
-
BenHans
addikt
Nem is feltétlenül posztriválisok amúgy.
Wirtz balra volt kitolva a Leverben, sőt mint anno Totti, balról játszott hamis 9est amolyan 9.5est, míg Szobi inkább középen volt a Poolban, inkább box-to-box ő mint Wirtz.
Szerintem nagy potenciál lehet abban hogy ők cserélgetnek, és bármelyik beléphet akár 9esbe is.
Lehet Diaz vagy Nunez helyében jobban aggódnék...
-
BenHans
addikt
válasz
Tibiajax
üzenetére
...fölöttébb durva és antiszociális...
Problémád támadt a vécécsészékkel?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ún. szép modern vektoros eladható márkajel.
-
BenHans
addikt
válasz
venember83
üzenetére
"Azóta már nincs ott Igli Tare, hanem a jövő Milanját építi."
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
...szezonkezdésre Modric éppen betölti a 40-et.
----
Szurkolóid éltessenek nagyon sokáig Rómám! 98! ♥
Ennek örömére a vezetőség, tudom tudom álszent populista módon, amit jobb helyeken hagyománytiszteletnek is becéznek, bejelentette hogy visszatérünk a régi címerhez kicsit átdolgozva.Nem kell a grafika stúdió a vektoros fiszemfaxom márkajelzés dizájn, történetre és hagyományra van szükség, ez a futball, maga a szurkolás.
A rohadt kapitalisták el is érték, hogy vegyek új mezt, immáron Adidas Elite mezt. Szemetek! Haladni kéne a kórral és multikolort kéne csinálni a címerből, abból tuti maradna készlet!Lehet barátok közt a serie a, de legalább nem elbábozása a szuperligának 80 milliós középszerekkel.
-
BenHans
addikt
válasz
atee_13
üzenetére
x50.000
Avagy a jól sikerült arab - afrikai integráció. Megnyilvánult a kultúrkör, akik majd ebből írják a disszertációt. Deee a lényeg hogy a németek is a Magyarország feliratos feketepólós terroristákat állították falhoz.
Lassan elesik Spanyolország is, pl Cartagenaban egyre nagyobb a no-go zóna. Cserélődik le szépen a stadionok közönsége is, de valahogy nem látom őket elfogadóbbnak... cserébe viszont több a drog. -
BenHans
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Grande Luis Enrique! Bravo!
Örültem volna, ha olasz nyer, de igazából szerettem volna boldognak látni ezt az embert.
Légy boldog Luis, valahol látja ezt akinek látnia kell! -
BenHans
addikt
válasz
szotyika77
üzenetére
Pláne hogy rég tartó barátság van köztük.
A dolog pikantériáját a mester korábbi éles szavai adják, amivel nem túl népszerű a római közegben.
Meg hát odio bergamo...
De Mancio is onnan jött és a Róma alapköveinek egyikévé sőt ízig vérig romanistává vált, kapitánnyá! -
BenHans
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Egy igazi zseni, ja. Olyan tizivel amit a Rómának utólag elvett a VAR szoba elég véleményes indoklással egy röhejes bírói párbeszéd után, így hiába a pályán megítélt a döntő ha nincs egyértelmű hiba. Kontakt márpedig volt és így szembementek a saját szabályalkalmazásukkal mint oly sokszor.
Köszönjük Di Francesco, megérdemelte volna a Venezia a bentmaradást!Grande Roma! Grande Claudio! Grazie!

-
BenHans
addikt
Méltó lezárása lett az angol házidöntőnek! A futball legjavát mutatták, kevés pénzből, mert ők onnan jönnek ahol az utolsó is megveri az elsőt és akiknek csak a BL számít.
Majd a rejtély rt meg a myth busters együtt vizsgálja a brit tudósokkal, hogy hogyan sikerült eddig eljutniuk. A többiek rosszabbak lennének, aligha, a szerencse állt melléjük, meglehet, de a konkrét választ talán sosem tudjuk meg.
GG Spursy!
A MU kövi szezonban végre tud majd csak a bajnokságra fókuszálni! CR és Anthony volt itt a gond meg a terhelés!A lényeg hogy bemondták, a Fradi a győztestől is kikapott, de csak szűken, ami mindenképpen megsüvegelendő!
-
BenHans
addikt
Forza Crystal Palace!
-
BenHans
addikt
A HSV újra az élvonalban.
-
BenHans
addikt
válasz
mephi666
üzenetére

Régi ismerőse, barátja, Giuseppe Pagano atya egy interjúban árulta el róla, hogy szeret autót vezetni, szereti a baseballt és a futballt és nagy AS Roma szurkoló.
"Ama guidare la macchina, lo farebbe per ore, ama gli sport, andava allo stadio volentieri e nel calcio è un grande tifoso della Roma. L'ho sentito dopo la partita Roma-Fiorentina. Gli ho detto scherzando: 'La vittoria della Roma è il primo miracolo di Francesco dopo la morte'"
-
BenHans
addikt
válasz
venember83
üzenetére
♥ ...és romanista ő is.
-
BenHans
addikt
válasz
forceberg
üzenetére
Ha beüti még lehetett volna meccs...
Sajnálom őket amúgy, már Calafiori miatt is, meg jó kis társaság ez az Arsenal, de kéne egy-két olyan játékos akik arcot adnak ennek a csapatnak.szerk. Nem Sterlingre meg Sakára gondolok, direkt nem színt írtam
, hanem egy karizmatikus arcra a divatlap arcú jófiúk közé. Mint pl Xhaka volt, olyan most egy sincs. -
BenHans
addikt
válasz
Ringman
üzenetére
Rosszul látod!
Kvázi az Arsenal játéka dominál, csak épp a PSG kellett hogy gólpasszt adjon nekik a téglalapon belül hogy a becsületgól sikerüljön. Dicsértessék és kvázi!
Egy igazi romkocsmaszakértő így elemez egy másik tweetet fordítva.
Ez egy félidő után olyan kaliberű kraftsörhabos okosság, mint a német japón fél óra után kijelenteni hogy az elf abszolút csúcsfutballt játszik és hű meg ha lesz itten.
-
BenHans
addikt
válasz
venember83
üzenetére
De szépen illusztrálja ez az írásod mephiéhez viszonyítva a külső és belső szemlélő közötti különbséget, még érzelmeket kizárva is.
Ne értsétek félre, nincs ebben több mondanivaló, senkit sem minősít, csak egy kis megjegyzés, mert ehhez képest mephinek még így kívülről is szoktak lenni jó meglátásai.
Nem lehet minden csapat ütőerén az ujjbegyünk, és amikor nincs így más lesz a megítélés, kevesebb a naprakész információ.
Ha érdekel egy csapat pontosan ezért nem nso-t meg ilyesmit kell olvasni, mert 3 hét csúszással írják meg a két héttel azelőtt cáfolt hírt - amiről közelebbi források azonnal tudták hogy kamu -, de humoros mód valami clickbait felütéssel is címzik meg.
Van aki a saját csapatához sincs olyan közel mint akár mephi az olaszokhoz és mégis velős véleményt fogalmaz meg, az már inkább problémás. Aki meg vitrint nézett előbb és utána csapatot az annyit is ér. -
BenHans
addikt
A Real habfehér feketéi törzsi alakzatban, priceless.

Viniről mindig a kis zsákból kiugró bennszülött jut eszembe az Ace Venturából, akivel harcol...
Spanyol színház és cirkusz, mondjuk inkább ez legyen nekik mint a bikák csesztetése.
-
BenHans
addikt
De tudtam hogy a Butajó elcseszi.

Öhm, kvázi a legjobb szélső és tulajdonképpen taktikailag sokoldalú és kvázi.
-
BenHans
addikt
Milyen csodás ez a nap!
Csak a visszavágón se forduljon meg a dolog és minden faxa.
Ritka amikor felmegy a pulzusom más csapatok góljainál, de Lautaro és Rice gyönyőrűi és Frattesi (remélem nyáron már bordósárgában újra) katarzisa, hát na, tetszett.
Rice szabadjáról egyből Lollo jutott eszembe és nem volt kevésbé fontos gól. [link]
Ma még a BVB alkothatna valami szépet.
-
BenHans
addikt
válasz
Ringman
üzenetére

♥ Alapból nagyon szeretem az öreg romanistát, ez csak ráadás.
Ő tud valami olyat amit mások nem, vagy talán csak nagyon nagyon kevesen és szerintem ez az intellektusában és a szívében keresendő, egy plusz kapocs egy különös erő, hitet tud adni.Nem tudhatjuk hova jutottunk volna De Rossival, de az tény, hogy Juric képes lett volna arra amibe anno mindenki belebukott, mégpedig hogy porig rombolja Rómát, fix alsóház.
Lehet itt beszélgetni hűmegha progresszív edzői felfogásról, - aminek mostanában kissé le is lett törve a szarva -, de sokoldalúság tekintetében is csak tanulni lehet tőle.
Ha az épülő új stadiont nem is, de új edzőpályát azonnal el is neveznék róla és képet róla a mindenkori öltözőbe. Az ő lelkülete képviseli legjobban a mondást: "Roma non si discute si ama" Claudio Ranieri szabad fordításában így hangzott ugyanez amikor kétszer is visszajött: "Quando la Roma chiama, io devo rispondere sí"
Ő egy csepp esszencia abból a futballból amit mindannyian szeretünk, amiért mindannyian megszerettük. Szükségünk van tündérmesékre a sportban is.
HdRew:
-
BenHans
addikt
Ez sárga?

Oooookkkéééé.Több sarat és ködöt a pályára! Vissza a gyökerekhez, hogy a játékvezetés is otthonosan érezze magát!
Kapcsolok is a Derby della Madonninára. Nyomi szigetlakók.
-
BenHans
addikt
válasz
venember83
üzenetére
-
BenHans
addikt
válasz
Peterhappy
üzenetére
Aki ezt statból meg a Hold állásából kiszámolgatta jópénzért azt is megcipőzném kicsit. El tudom képzelni a tüdőszűrős Pulai imitátort ahogy kiokoskodja, hogy kvázi meg bigdata meg valószínűségszámítás.
Hánynom kell.A családjára nem gondolnak? Nekik mit fizetnek? Ja, hogy materializálni nem lehet, mert nem hozható vissza... Jaaa, így már nem is számít.
Ahh.
-
BenHans
addikt
Fiola. De nem akarom ismételni önmagam.
Ez a védekezés mi a bánatos ahh... Moziznak, akkor emeli a fejét amikor már úton van valahova a labda. Hárman kísérik balra forsított fejjel a labdást.
Ilyen nem létezik. Szobo passzolta el elöl, de 60 méteren nincs megoldás? Nem ehhez van szokva, ha langymeleg fos van hátul akkor nem lehet kockázatot vállalni elöl.
Bozsik meg megint nüanszozik.
sh4d0w: Pontosan. Nem piros. És pontosan, mozi.
-
BenHans
addikt
A második bekezdéssel egyetértek, annyi kiegészítéssel, hogy jól sem.
Az első mondattól eltekintek. Szerintem nem értettél.
Nálam ők padosak és jobb játékos kell a helyükre ha tartani akarjuk a lépést. Fiola 35, Nagy pedig 32.
Rossi azért játszatta elöl Zsoltot hogy védekezésben legyen már az első sortól stabilitás, és a magassága miatt, de a Puskásban elért 10 gól nem teszi őt támadóvá. Túl sok nyert fejpárbajt nem láttam tőle.
Fiola hatékonysága sem volt az igazi, szereléseknél pl.
Nem tenném oda a lécet, hogy aki 80%-kal passzol és több mint 50%-át nyeri a párharcoknak az jó lesz, mert akkor megint elkezd repedezni amit sikerült felépíteni.Sokkal jobban nézett volna ki az egész akár ha Kerkez lép feljebb és Nagy visszább. Bolla említése kihagyott helyzetnél pedig azért érdekes, mert ő mondjuk nem egy Maicon, tehát befejező szerepkör nem áll hozzá közel.
Igen, nagyon hiányzott Sallai.
Paradox de aláírom amit mondtál, nem lógnak ki lefelé, de azért nem, mert ők már beleszoktak a válogatottba, új embert pedig (ha van kaliber) nem lehet próbálgatni ilyen meccs előtt 2-3 nap alatt, így abszolút megkérdőjelezhetetlen volt a helyük tegnap. Na de később?
-
BenHans
addikt
Bozsik és a nüanszok
-
BenHans
addikt
Nagy Zsoltot szedje már le. Örüljünk hogy nem lesz ott a visszavágón.
Full vakon van, hologram ma a pali. -
BenHans
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére

----
Jaj Jota... Ez is fake. Pedig szerintem elérte volna a labdáját, nem tolt túl nagyot, akár be is üthette volna ha nem akar esni. -
BenHans
addikt
Csöves Juric szépet megy a szószemptonnal, pont ahogy vártam.
Szegény Foresthez ment az a gyökér Lina, sajnáltam volna ha odaviszi ezt a temus hókuszpókot, miután a Róma élére is ő választotta.
Ellenben Friedkinék láthatóan jól döntöttek az Evertonnál, hogy Dyche-t Moyesra cserélték. -
BenHans
addikt
válasz
Phoen|x
üzenetére
Elég annyi hogy a szakértőalkatúak szerint egy klasszis a srác, vagy idézzem inkább DeathAddert? Lukaku, Abraham meg Ferran 100x szarabbak!
A Citys szerződéséből már csak 1 év volt hátra, így is kiadott 56 millió eurót érte a Chelsea. Micsoda fogás!
Már az ágyúsok élvezhetik ahogy lubickol a pályán, gólt nem lő de kettőznek rajta és kiválóan fut a labdával.
-
BenHans
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
Legkevésbé sem vagyok besztlíges és nem is kívánok az lenni, de a gyerek játszott Rómában is, taktikailag fegyelmezetlenebb volt, ami nem csoda 20 év alatt főleg Serie A-hoz, de a tehetsége, ahogy lekövette a szituációkat az már akkor látszott.
Én örültem volna ha megtartják, de sajnos nem sikerült. Azóta jött egy kiváló Hummels meg egy Hermoso akivel befürödtünk és lepasszoltuk a leverkusennek, aztán most reménykedem hogy Nelsson nálunk marad.
----
Tegnap ismét a Rómát vette célkeresztbe a bíró. Ranieri nagyon helyesen nem engedte a játékosooknak hogy odamenjenek hozzá, még a köszönést sem érdemli meg. Mancio teljes joggal mondta a sípszájúnak hogy tisztelje a klubot, ha már a játékosokat nem.
A Taylorral való hasonlítás is abszolút helyes volt az öregtől.
De úgy látszik valakinek tetszik ha stadionokban tízezrek szeme láttára lopnak meg sportklubokat büntetlenül.Ha valakinél nem lóg ki a lóláb 3 sárga vs 8 sárga 1 piros + 1 piros pályán kívül esetén, annak a lófej jobban állna.
Dybala térdének egyértelmű elrúgása ami miatt le is kellett cserélni sárgát sem ért. -
BenHans
addikt
Na ez nálam piros, amit a kis En'ci'so csinált. Szerencse hogy 60 kiló vasággyal.
mephi666: De, egy sárgát nagy nehezen előtúrt...Amúgy ki ez a Danns? Salah már nem kócos, de van utánpótlás kócbohóc megjött a Simpson családból a Killer Bob.
Salah meg volt a Szaffiból a Puzzola. 
-
BenHans
addikt
Daniele De Rossi az Ostiamare tulajdonosaként. ♥
Róma mezben..., de milyen szép az az Ostiamare mez!
A kisebb gyártók tudnak még alkotni. ----
Nézegetem ezt a 'pool meccset. Nyilván nem a legnehezebb ellnfél ez az Iszpiccs, de azért eszembe jutott pár dolog...
Gakpo szép csendben hasznosan eldolgozgat, kb minden csapatba kéne egy ilyen jómunkásember, és még gólt is lő néha. Nekem mondjuk elég fura egy ekkora tornyot látni szélről indulva.Salah még mindig jó, Szoboszláj is. Igazából megértem hogy index meg egyéb ilyen lófüttyjóska nso-k az ő nevével futtatják magukat, különben véletlen kattintásuk se lenne.
Virdzsi viszont nagy tanár, lehet már nem olyan gyors, lehet öregszik, de a karizma, ahogy a társakat dicséri egy ügyes labdatartás vagy labdafedezés után, erélyes de mégis higgadt. Nagyon sokat veszítene vele a Liverpool.
ps. Arnoldkát még mindig a holdig rúgnám.

szerk. Közben újabb Gakpo gól.
#222865 DeathAdder: Micsoda szerencse és egyben csoda, hogy nem nálunk érett be...
👌✌️ -
BenHans
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Sunderland til I die van! Vagyis inkább Til they get promoted... Mert Le Fee záradéka így aktiválódik miszerint 23 millióért meg kell venniük a Rómától.
Come on Black cats, bring luck!
-
BenHans
addikt
Ezért még csak sárga sem járt a lazio játékosnak.
Egyes gyengeelméjűek szerint az alábbi képen látható labdaérintés felmenti a nyújtott lábbal, talppal előre, túlzott erővel berepülve stb stb súlyos sérülés kockázatával járó belépő jogos következménye alól. -
BenHans
addikt
válasz
Iramirez
üzenetére
Kezdve azzal hogy Maldini a hibás, nem tesz eleget a poziban, távolítsuk el. Ostoba f@sz vezetőségek, egy Maldini kaliberű játékoslegenda kisujjból többet tud arról ki kell a csapatba vagy mi illik egy brigádhoz mint ezek a stathuszár bigdata makik.
Róma a másik, Friedkinék cégvezetőként full jók, a számok a stb, na de a focit nem értik pláne az olasz közeget, erre neveznek ki minden jöttment jogásznőt meg egoista félhülyét, akinek szabad kezet adnak a sportcsapat irányításához. Na most talán változik valami, hogy kinvezték a stadion miatt is a kapcsolatai okán Marzio Perrellit, aki 26 évet töltött a legnagyobb bankoknál (Goldman stb) és vice presi volt a Skynál is, plusz a pályán történtek azaz a foci értése miatt tanácsadói szerepkörbe kérték Ranierit a nyárig tartó edzősködésen felül.Jut eszembe a Linácska ment a csóri Foresthez. Majd dönt 80 férfi fölött, de jaj ha valamelyik megkérdőjelezi a sportszakmai hozzáértését.
Juric meg a Szószemptonba ment. Jól is megy neki. Zseni ott is. A nagy gondolkodó. Két meccsen eddig sikerült nulla pont a WHU és a Kristály ellen, de innen legalább csak felfelé lehet elmozdulni. Rohadjak meg vele kiesőjelölt lenne a Róma is a veretes 1.25ös ppm-mellett, meg hogy belső védőként játszatta a 170 centis Angelinot.
Közröhej volt, legjobb videó, ahogy Ranierit papát kérdezik erről...
Ez a zseni ha megkapná Messit betenné kapuba.
Tudjátok hol lehet biztos kiesőre fogadni?
-
BenHans
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
A stadion a hírek szerint jó úton halad, már hivatalos megerősítést nyert. Hogy másképp fogalmazzak, már a helyi politikai erőknek is érdeke, olyannyira, hogy a kisebbségi komplexusos Lotito is előhúzott a zakózsebből a szotyi mellől egy tervet a Flaminio Stadium és környékének felújításáról amit szintén hajlandóak elindítani, mert akkor már ők is megmutatják hogy elköltöznek az Olimpicoból.
Mondjuk ha nem bővítik a Flaminiot akkor talán meg is tudják tölteni.
A városvezetés szerint 2027-re vagyis a Róma 100. születésnapjára kész is lehet a Stadio della Roma.
Ha meg nem a Roma lenne nekik az első akkor adják el, arrivederci. -
BenHans
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Valami ilyesmiről hablatyoltak, hogy Friedkinéknek ezért kell a Roma mellé a nagy pénzből is csöves Everton, meg a francia négyből a Cannes. Bár az utóbbi inkább csak filmes pélóméregetés volt szerintem.
Egyelőre nem kell attól félni, hogy mindkettő indulna UEFA égisze alatt nemzetköziben, de arra az esetre ott a kiskapu hogy névlegesen átruházzák harmadik félre az egyiket. Talán lehetek olyan nagyképű, hogy a Roma előbb ér vissza a helyére BL/EL mint az Everton a felsőházba.
*wishfulthinking*Mondjuk azt nem tudom ki lenne az a játékos az Evertonból akiért megéri akár egyik zsebből másikba tenni a pénzt.

Segíts kérlek! Tudom szeretitek őket...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
BenHans
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Sajnos bedobálja ha valaki retweeteli akit követek, meg ajánlja is a focis threadek miatt. Majdnem olyan megkerülhetetlen mint a Románó.
Szerencsére a youtube unibet már offos, a másik irritáló pacallal a félinformált terápiás Dáviddal együtt.Edoardo Bove: A kis romanista, Mourinho "veszett kutyája" sajnos valószínűleg nem játszhat többet Olaszországban, sem klub sem válogatott szinten, mivel hasonló a problémája és a kezelési terv is mint Eriksen esetében.
Forza Edo!
-
BenHans
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Jaj ez a rossz abált borjúfej...

Vállaljon már valami futballközeli szerepet, csinálnék egy csapatot neki, az összes upban csinálunk csapatot, legyen tao, de kár elpazarolni a tehetségét twitteres meg youtubeos nagyotmondásra, hass alkoss gyarapeets!Soha nem felejtem el, németjapán meccs, kiírja 20 perc után, hogy ez a tökéletes progresszív topfoci amit a németek nyomnak. Aztán rúgtak rá kettőt a japók. Ez egy VB, itt tovább kell jutni, nem a 90% passzpontosság meg a 80% birtoklás a lényeg.
Qrva nagy baj, ha valaki számokból magyarázza meg a focit, ahogy az is ha valaki eredményből teszi ugyanezt.
(Tegnapi Róma... Nem is voltunk szarok, két megpattanó lövésből lett gól, és csak egy olyan ziccere volt a Bergamónak amiből simán gól kellett volna legyen, mégsem abból lett hanem a véletlenből védő hátáról irány vááltó meg védő fejére fejelt ezáltal ívet kapó labdából. Míg Dovbyk mondjuk mellényúlt a labdának kapussal szemben az ötös vonalán, plusz később Mancio a légstopp után gyertyát rúg ugyanonnan.)Körbemagyarázza a témát, Pepnek játékos kell... Aztaaaa!
Josénak ne kelljen már azért, hát na...
Ranieri akkor a legnagyobb koponya, ő már oktatta a kopaszt, jó pedagógus is, mindent tud a fociról a közegről a lélektanról.
Pep egy nagy edző, de legyen bátor, üljön le korábbi klubja padjára, jöjjön Rómába. Mou esetében a KL jaj easy win, EL döntő, háhá kikapott, (csalva jogtalanul és így is csak tizikkel) pedig ott egyesek szerint favorit volt a Róma, na tessék építs Pep, évi kb 100 milliós büdzséből, tudom jól mutatna a végén még egy nulla, de ez a + fizukkal együtt ennyi. Tessék. Imádni fogunk! -
BenHans
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
Mondjuk már a puszta távozása is kapásból jót tenne a csapatnak.
Kevesebb feszültség és felesleges mellékzönge játék közben, MBappe játszhatná azt amit legjobban tud.
Ahogy én látom nektek egy 9-es kell, aki szvsz Gyökeres lesz.
Valami CB kéne még, meg ugye Carvajal és Lucas sem lesznek fiatalabbak...Hova tovább neki? PSG-n kívül mást nem tudok elképzelni Európában.
MÁS:
Davide Massa várhatóan nem bíráskodik a hétvégén, amiért pályán hagyta Lukakut a Napoli - Roma meccsen. Amikor a gólt szerezte már rég törölköznie kellett volna zuhany után. -
BenHans
addikt
válasz
atee_13
üzenetére
Nem azt mondta...
Szerinted amúgy a fotmob, whoscored 8.7/8.8-as értékelése hogyan történhetett?Nem azt mondom, hogy hypeolni kell orrba szájba, de a fikázás is kurta uncsi már. Rohadt jól játszott ma. Ha ezt tudná hozni állandóan, nem a 'poolos helyét vitatná a sok kígyóvállú meg sosemfociztamdenemérdemlimeg, hanem az lenne a kérdés, mikor viszi a Real Modric/Jude helyére.
-
BenHans
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Remélem volt valami okosság Juric szerződésében, ha kib*sszák akkor nem kell végig kifizetni csak valami fix lelépési pénzt.
Ranieri papa meg valószínű ismét azt tette meg amit korábban, hogy nincs elvárás, írjatok valamit a papírra...
Ez az 1 milla simán jó helyen van nála, pont annyira szemmel látható összeg, remélem aztán az igazgatói/tanácsadói fizujaként is megmarad ez.
Belefér...#219220 mephi666: Hohó! Tessék csak olvasni ezt Ranieri papa!
Az edzőválasztási tanács pont jól jönne a vak amcsiknak, haza kell hozni Don Carlót! Elég volt neki a habfehér balett meg a csúcslóvé, rágó van bőven itt is.
Meg aztán mondta is már, hogy egyszer örömmel visszatérne mert a szívébe zárta Rómát.
-
BenHans
addikt
Bentornato a Casa Sir Claudio Ranieri! ♥
A romanista mint fogalom.
Nem csak edző lesz, hanem nyártól igazgató és tanácsadó, az edző kiválasztásában is közreműködik."Se la Roma chiama, io devo rispondere sì. Perché sono tornato? Perché è la Roma." (Claudio Ranieri - 2019)
"Amit életünkben teszünk, az az örökkévalóságban visszhangzik." (Gladiátor - Maximus)
Ranieri Eterno!
Hála az égnek nem valami jöttment ül le a padra, aki orrvérzésig tolja a lázálmában látottakat, trust me bro, meccsről meccsre látom a pozitívumot és a játékról alkotott elképzelésünket alapon, hanem egy olyan ember aki stabilitásra törekszik és képességekhez, egyéni profilok komfortjához próbál igazodni meccs közben is képes újragondolni, mellette pedagógiához is van érzéke, nem csak a mágnestáblán tud dolgokat megmozgatni. Ezen felül pedig senki nem mer beleállni mert abba más fog...
-
BenHans
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
na ez most nekem új volt, köszi az infót
Grande Torino nem hiszem hogy lesz még egy, de grande ranzitklub tehetséggondozó még lehet, és akkor stabilan ott lehetnek a nagyobb klubok nyakán a nemzetközi helyekért.EtH témához: Antonyt ide ne merje hozni! Legfeljebb ha ilyen rászalagozott repiként adják valami értelmes sráchoz.
-
BenHans
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére

Elvileg Montella és Mancini a fő kiszemeltek, de Friedkinéknek tetszik EtH profilja.
Olaszok menni Ámeriká jó cucc. Fordítva nem annyira. A texasi szakértse a lovakat, a focit csak üzletileg szagolgassa és a szakmai munkát bízza egy helyire akinek van kötődése.mephi666:
úgy úgy úgy, ahogy zsákfos mondaná
Esküszöm jobban járnánk ha téged kérnének fel általános igazgatónak, külső szemmel is egész jól objektíven szoktál gondolkodni a csapatról.szerk. Ismét egy olyan edző kéne ide aki azon felül hogy jól méri fel vagy inkább alulbecsüli a keret minőségét, hitet ad ezeknek a nyomorultaknak... ...és igen, aki behisztizik takarodjon innen.
A példa ott van, Stephan El Shaarawy, akinek minden érintése parádé technikában, és minden edző alatt csendben tűrt, amikor lehetősége volt meg hajtott és a szíve a pályán volt, mert szereti a klubot és nagy szavak nélkül is kapcsolódik a táborhoz.
-
BenHans
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
-
BenHans
addikt
válasz
Ringman
üzenetére
Igen! Hivatalos!

Na most örülök a válogatottszünetnek.Elvileg kinevezik az új igazgatókat és az új edzőt is, aki 90% hogy Mancini lesz. Mondjuk az a hír járja hogy komoly garanciákat kér a piacra és kettő + 1 év opciós szerződést.
Amúgy viccen kívül, lehet még Mazzarri is jobb Juricnál. Ez a pali mit tanult Gasperinitől? Kávét főzni kotyogósban? Mert akkora wtf dolgokat láthattunk alatta a pályán, pozíciókban, cserékben, kb mindenben hogy a Fradika megsétáltatta volna Dollal is nem csak most.
-
BenHans
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Már eldobta a turbánt, és kapott 20M€ lelépési zsetont.
-
BenHans
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Róma Bolognát kihagytad! Nagy meccs lesz, a római siker garantált!
Mivel ha igazak a hírek ez Juric búcsúmeccse.Hétközben két védő nem állt rendelkezésre és Hummels helyett inkább betette hátra Cristantét. Na, a mai erős Interben egy nyugger Acerbi klasszist nyom, akkor ne b*ssza már meg hogy Hummelst nem lehet betenni valami túró csapat ellen.
A meccs után meg azt mondja látott sok pozitívumot, de negatívat is, viszont egy pont jobb mint a nulla.Roberto Mancini a poleban. A két üres igazgatói székbe pedig Carnevali és Ranieri ülhet. Legyen így, ez még jól is elsülhet.
-
BenHans
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ezt komoly szerek nélkül nem lehet bírni.
Amúgy Potter is képben van, meg Montella meg Mancini meg Allegri, meg Terzic...
Napfénysüti: Ááá, az már megvolt, most szeretett klubom és vezetése tart sokkterápiát...
----
Kis gyűjtés a Roma elleni bírói "különleges hadművelet" csapásairól.
[Thread.]
+ videó a Verona második góljáról. Egyszerre két szabálytalanság történik, leütik a védőt, közben akadályozzák a kapust az ötösön belül.
A bíró és a var közti csevegést kivételesen nem osztották meg a dazn adásában sem...Bármennyire szar most a Roma, a játékvezetői merényletek nélkül belátható közelségben lennének a nemzetközi kupaindulást jelentő helyek. Minimum egálban lennénk a Milannal.
-
BenHans
addikt
válasz
Ringman
üzenetére
Visszasírom.
Ugyanitt: Juric vatteneeeee!
Ez az ember egy npc, mik ezek a cserék, mi a f*xom ez az egész? Esetleges zilált fos, mióta itt van annyi sem látszik mit szeretne vagy mi lehet az a játék amire törekszik a Róma.
Azt tudja a forma, hogy a játékosai milyen poszton vannak? Nem úgy tűnik. Rendszeres, hogy 20-25 méteres légüres tér, kb egy M7-es van keresztben a hátul és az elöl lévő játékosok közt, ahová labdaszerzés után zavartalanul léphet be az ellen és ha nincs kedve futni is bevárhatja a többit mert kávéra is lenne ideje.
...és mindig azt mondja hogy látja a pozitívumokat, összességében nem is olyan rossz. Ennél a wd40es majorannától jobbat látsz talán.Megyekettes, jobb napjain NB3-as focit játszat az ember, most viccen kívül. Ha van egy kis tartás benne nem kirúgják este, hanem lemond és bejelentkezik Kecskeméten.
-
BenHans
addikt
Szabálykönyv kiegészítés: a támadó fejesgólja érvényes akkor is, ha előtte felugrás közben könyökkel kiüti a védőjét.
*Az AS Roma ellen feltétlenül alkalmazandó.*
[Szemléltetés.] -
BenHans
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Atya ég, és tényleg.
Ugyanaz az elegancia, ugyanaz a stílus...
Örülök a "sikerüknek".
-
BenHans
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Igen az én fejemben is így szeretne élni a csapat, Olaszország latin focizó brigádja az egykori testvér de később már mostoha Napolival karöltve. Finom szinte telepatikus egyérintős passzok, Totti - Montella - Cassano közt, bokából pörgetve oxival odahúzva, sarkazva, kapásból lőve...
Kár is volt felhozni...

-
BenHans
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Akkor adj tippet kérlek. Ki lenne jó vagy jobb?
Maradjon Juric, aki hátrányban posztra cserél és szerkezetet nem vált?
Jöjjön Mazzarri, Ballardini, Giampaolo közül valaki vagyis inkább úgy kérdezem hárman érnek egy felet?
Csöves szakadt Sarri? Felvenne egy zakót?
Montella? De Rossi? Rudi Garcia?
Tuchel vagy Terzic?Oké, jöjjön Terzic, Hummelst ő is tudja padoztatni, de akár át is értékelődhet a viszonyuk.
Általános igazgatónak viszont a túlkompenzáló jogászπcsa hűlt helyére valaki olyat kéne tenni akinek van fogalma az olasz fociról meg úgy egyáltalán a hatalomgyakorlás és gazdasági módszertanon és manipuláláson kívül ért a futballhoz és nem akar más posztokon lévő embereket önhatalmúlag megkerülni és hajlandó csúnya férfiak közt mediátor pozíciót felvenni (ceo - ds - coach).
-
BenHans
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Kösz a kérdést, -6 pont.
De a fontosabb, hogy jelen pillanatban a morál, a játék és az edző is Balrog tüzes valaga alatt van a mélyben.Mindent elmond, hogy Svilar zsenije 80+ védési % kell ahhoz hogy a meccsenként átlag engedett két ziccerből(!) legalább egyet megfog. (már kevesebb, de csak a Fior meccs miatt)
Mourinhoval is jobb minőségű helyzeteink voltak, az ellenfélnek meg kb túró.
Na mindegy. A mister látja a pozitívumokat. Szerintem az EtH összest forgatja lefekvés előtt. Jelenleg álmodom Allegriről, jó pedagógus, karizmatikus, picivel kreatívabb talán mint José volt.
Ennek a brigádnak ez kell, beseggelni és 2-3 pofás támadásból legalább egy gólt lőni. Az is pozitív előrelépés lenne amit DDR akart, hogy labdával is menedzselni a játékot szűk előnyben, nem csak labda ellen focizni. -
BenHans
addikt
Juric vatteneee!
De Rossi alatt volt elképzelés, volt átmenet nem túl gyors de volt, volt futball. Semmi nem volt még tökéletes a megújult kerettel de látszott mit akarnak.
Most a védekezés szar, focink nincs, letámadás megugrott mutatóira verdesheti a Peet Unibeten, de szervezetlen és kinevetik, átmenetek nulla, széleken van pár passz, de felállt védelem ellen csak a kib* beadások a kupacba. Marad hogy hátulról meglövik Dovbykot, de egyedül kellene fingból kötelet vernie 50 méterre a kaputól, erre sincs séma arra hogyan kéne használni mint anno Dzekonál volt.
Aki eddig stabil futballista volt a csapatban az is olyan faék lett el sem tudom képzelni hogy lehet pár hét alatt így leépíteni játékosokat.10 kapura tartó tesz ki 1,0 qrva ikszgét, mert egy rakat fos a helyzetkialakítás, ellenben az ellenfél átlag kétszer kerül ziccerbe, és abból Svilar emberfeletti extraklasszis hatékonysága (80+ save%) miatt van 0 vagy csak 1 gól. Most is Kone gólja nem akció, csak egy jól eltalált rakéta, szép de ritka.
Ez nem Mourinho foci, ez nem progresszív foci, ez nem ilyen köztes mint De Rossinál, ez egy batyuf*sz.
Neeem, nem várok csodát, de Juric menjen innenszerk. Grazie Bove! ♥
-
BenHans
addikt
Futóbolond teknős, micsoda képzavar.
Nem tudja átvenni erre Modricnak magyaráz...
Gyorsan futni és nagyot lőni, ennyi lenne a modern futball?
Viniciust meg Holdig rúgná egy rendes hatos, nem a cselei, hanem a rongyosra tépett hatalmas szája miatt, de legalább próbál focizni nem csak fut.Beszarás hogy a sporikát mindjárt elzavarja Vini, és nem kap semmit mert "védett".
Jude meg harmadszor botlik el a labdában. Így nehéz ha egyik sztár sem villog.
-
BenHans
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Csak az igazságérzetemet bántja, de amúgy leszarom a sok bohócot meg azt a sok madarat is aki ennek tapsol és hangoztatja a lózungokat akár a stúdióban is, hogy ugyebár tessék annyival jobban játszani hogy ne számítson és egyéb baromságok. Az ilyennek halvány fingja nincs milyen a pályán belülről átélni a dolgokat csak vakargatja az excel táblát meg húzogatja a
fasvonalait és az általános iskolai ki(s)számolóból elmélkednek a hipszterfutballról. Na ettől van lejjebb a játékvezetés.
Kemény meló lehet hétről hétre pénzért hozni ezt a szintet töretlen lelkesedéssel, mert szerintem van amúgy lelkiismeretük, csak a margójára ki van tűzve az utalási napló.Namármost a csöves Lacikát én nem akarom pártfogolni, de a tegnapi bírói teljesítmény után simán megtehetném. Alakul a juve next gen az AIA-ban is.
Ez a meccs egy megyei roncsderbi volt, a Juventustól ha megkérdezték volna hogy isszák a kávét még arra is egy Vlahovic felé szánt ívelés lett volna a válasz, közben a Lazio a kiállítás után még próbált kaparni, de amikor lett volna esélyük valamire, a bíró mezőnyben lépett a lábukra azzal, hogy a juve játékosoknak sokszor sípra sem kellett számítani szabálytalanság után, Douglas Luizt két ízben küldhette volna le a pályáról. Aztán bebénáztak egy gólt a saját kapujukba, ha már szar legyen büdös is alapon és hatalmas megkönnyebbülést láttam Vlaho arcán, hogy nem kell elindulnia egy újabb beadásra.Ezek után pedig tessék megnézni mire kapott büntetőt ma a Napoli, Politano pici tyúkszemére ráléptek. Hmm, amikor Baldanzi lábfejéről támasztva ugrott fel a védő és még a térhajlatába is belerúgott az semmi. Mennyi minden változik egy válogatottszünet alatt. Na azért el ne higgye senki, lehet pont ma este lesz megint másként.
Itt a tizi hol a tizi, avagy ne a sípot várja mert csalok! -
BenHans
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Vigyázz, bemondja a meglepi holland győzelmet, aztán ha nem jön azt se mondja fapapucs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- iPhone topik
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
kb. Mondjuk most a lackó jól megfejte a WHU-t, azt el kell ismerni, Taty KastélyJános 30ért ment, talán belpiacon sem lenne sokkal több. Ennél már csak az lenne viccesebb ha PL-ben jó lenne.