Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Ettetek, ittatok?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
válasz #16514048 #53249 üzenetére
Az a védelem... hát, nem jósolok túl sok jót az elkövetkezendő 10 évre sem. A végén csak adtak majdnem a derék védőink egy gólpasszt az osztrákoknak. A végén ezt a szabadrúgás variációt ki találta ki? Azonnal ki kell rúgni!
20. perctől néztem amúgy. Egy szép támadásunk volt, gyak ziccerig ment, természetesen bele kellett rúgni a kapusba.
___Juj ez a német mez
-
Felhasználom
tag
válasz #16514048 #53249 üzenetére
Szerintem is ez a helyzet....
Az első gól az 70%-ban a kapusé volt. Mi a jó édes a...nak fut el Kenyáig??? Sztem kisodródotta csatár már nagyon. Ha meg kifut akkor miért úgy mint Rambo??? Szépen beáll elé és kisfiús zavarában a csatár alapból kifelé tolta meg a labdát....A labda meg hóna alatt csúszott át, de ez a legkevesebb...
2. Gólnál kb Ausztriáig kellett volna rúgnia a védőnek a lasztit. Ez volt az 1. Hiba.
Amikor megkapta a passzt a gólszerző nekiállt befelé tologatni. Kérdem én, hogy a bent "ragadt" védő miért nem ugrott ki a lövő játékosra??? Állt ott mint egy felingerelt "medve". Ha kilépett volna talán megzavarja a lövőt.
A kapusunk pedig világszínvonalú kirúgásai kemények. Ez a Bobál Dávid meg 10 méteren 12-t kapott az osztrák gyerektől kb 3x
Ezen felül nem játszunk rosszul[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz #16514048 #54492 üzenetére
juj de gagyi reklám. Bár a feliratokat nem értem.
(#54493) Integra:
De ezt így hogy gondolták? Most kéne egy jó kis összefogás. Még az se menjen ki, aki megteheti és ki is szeretne. Kongjon az ürreségtől. Persze, a fejesek úgyis ott lesznek, meg a haverjaik, sajnos ők azért sokan vannak.
Amúgy a chelsea első csapatának asszem a 80%-a ott kell legyen.
homeless09: Hummelsből nem lesz semmi?
[ Szerkesztve ]
-
Rypejakten
addikt
válasz #16514048 #55404 üzenetére
de az a baj, hogy ez a srác több év profi futball után is olyan lomha szar, és 10 perc után márcsak alibizik, futni nemfut, hogy rossz lokalizálni a képernyőn. végre egy bajnokság, ahol kihasználhatná a testi adottságait, erre nem él az eséllyel. Futács Márkó v2.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Enzolord
addikt
válasz #16514048 #61173 üzenetére
Remélem is, hogy nem kell végig szenvedni még egy évet...
Úgy a bajnokságban,mint BL nélkül...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
nagyúr
-
Viszlát
addikt
válasz #16514048 #61288 üzenetére
A golrol pont lemaradtam, de egyszeruen rossz nezni a Unitedet. Ennyire tesze-tosza egy szar jatekot... Meg szerencse, hogy golra jatsszak nem szepsegre, mert akkor csunyan leegnenk.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
nagyúr
-
Enzolord
addikt
válasz #16514048 #63145 üzenetére
Védőnk sajnos még így sincs, de legalább ő termeli a gólokat...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
szab.tam
nagyúr
válasz #16514048 #63251 üzenetére
nem ért hozzá.
de hogy mozdult, tevékenyen megtévesztette a kapust, aki kicsit meg is torpant, mert ő reflexből arra készült, hogy rooney beleér, és akapu bal oldalába megy a labda.***
és így már könnyű nyerni.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
itouchfan
senior tag
válasz #16514048 #64135 üzenetére
mindkét véleményben van igazság szerintem. az angol a legkiegyenlítettebb, ahol tényleg az aktuális forma, meg a küzdés dönt, akár a kicsik is képesek pontokat szerezni a nagyok ellen (nem évente 2x mint a spanyolban), ill. bárki megtréfálhat bárkit, tényleg 3 esélyes meccsek vannak legtöbbször. Viszont a spanyol meg a német bajnokságban vannak azok a csapatok, akik a kiegyenlített angol mezőny legjobb csapatainál is erősebbek, ezért én a spanyolt mondanám a legerősebb bajnokságnak, az angolt viszont a legkiegyenlítettebbnek. más ország, más játékstílus, nem azt mondom hogy nem lehet összehasonlítani, de nehéz jó mutatókat találni rá. a nemzetközi kupákban pedig egyértelműen az látszik, hogy spanyol uralom van.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
IreN!CuS
őstag
válasz #16514048 #64135 üzenetére
"Jó dolog ez a uefa-együttható, de személy szerint én egy olyan bajnokságot nem fogadok el legerősebbnek, ahol rendre ugyanaz a két csapat van elszakdva kilométerekre a többiektől és csak néha tudja őket megközelíteni egy-egy harmadik csapat."
Ez szép mondat meg igaz is, csak nézd meg a spanyol 3.4.5.6 csapatot ATMA Sevilla Valencia Villarreal
Szerinted ezek a csapatok nem férnének be az pl topba ?ATMA nem túl veretes csoport de elsőként továbbmentek.Jelenleg bőven van sanszuk továbbjutni a legjobb 8 közé a bl-ben.Tavaly bl döntő , megnyerték a ligát.
Bilbao kiesett a csoportból majd az EL-ból is ,idén nem túl erősek.
Sevilla és a Villarreal pont egymás ellen fog játszani most az EL-ben.
Valencia kilóg a sorból idén nem indultak nemzetközi ligában , viszont idén jó esélyes olyan helyen fognak végezni.Tavaly 4 között estek ki az EL-ben.
Sevilla megnyerte az EL-t.Tavaly az Arsenal kiesett a Bayern ellen a 16 között , idén kiesnek a Monaco ellen.
City kiesett a Barca ellen , idén is nagy sansz van rá.
Man UTD kiesett szintén a Bayern ellen 8 között idén semmi.
Chelsea tovább ment a PSG ellen 4 között kiesett.Idén a Liverpool csoportból sem jutott tovább egy Basel megelőzte.
Chelsea kiesett.
City/Arsenal már említve volt feljebb.
És akkor nem említettem a nagyszerű Tottenham-et.( nem néztem utána )Te azt mondod ,azért erősebb a pl mert a kicsik is erősebbek mint máshol. Legyen igazad , és azt miért nem számolod ,hogy amíg a veretes angolok kiesnek mindenhonnan addig a többieknek úgy kell megverniük a gyengébb kicsit ,hogy mellette nemzetközi porondon is tolják a ki ki meccseket...
Azt nem számít?
SZÓVAL NEM ÉRTEM ![ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
szab.tam
nagyúr
válasz #16514048 #64668 üzenetére
jó tanítómesterük volt az atma...
nincs még vége, de az 1. fi. azért jobb volt...
(#64670) B0V9B
de.
a spori a sárgát mindjárt lecseréli pirosra.
(habár azt állítólag nem nagyon osztogat. de ma fog...)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
válasz #16514048 #64969 üzenetére
pontosan, csípem én is, amikor még tavaly volt SportKlubom, egy Bayern meccset kommentált felvételről (valamelyik BL meccs volt), körülbelül csak 10 percet láttam belőle, de nagyon szórta a poénokat az öreg
na, úgy néz ki, hogy James felépült végre, elvileg vasárnap már a kezdőben lesz, hátha nem tapossák meg rendesen, mint legutóbb
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Enzolord
addikt
válasz #16514048 #65221 üzenetére
Ez az... Be kell darálnunk a mocskos olajosokat...
Meg a lilákat, és akkor már jó lesz a hétvége...2:1.. ezzzazzzz...
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz #16514048 #65423 üzenetére
Az idegesít, hogy a cselszki kurv#ra nem érdemelt 1 pontot se, ez volt a 7. 1 gólos győzelme, ők az angol Juve.. na mind1 jövőre kifújjuk az olajon hízlalt orrukat... GGMU
-
szami777
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest