Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
Enzolord
üzenetére
Sajnos igen. Pedig a jó légiósok mellett, ideje lenne beépíteni a magyar fiatalokat, mert ez így pénz égetés, és nagyon visszás. Nem is értem hogy a sok szurkoló kinek szurkol ennyire? Mert a nép csapata státusztól, elég messze van a történet.
5-1 lett végül, de tartom amit írtam. A támadók jók, de a védelem és a középpálya sehogy sem áll. A Slovan ellen ennél több kell.
Beállt végül 4 játékos akikre kíváncsi voltam, de egyelőre nem tudtam meg sokat róluk. Annyit maximum hogy Bassey nem csak a FIFA22-ben gólerős.
LyonnaisFan1:
Össze, de ezeknek a fiúknak szerintem tök mindegy, hogy szlovák vagy grúz az ellenfél. -
válasz
Enzolord
üzenetére
a mu-nál egyik drága igazolás sem hangzott rosszul az elmúlt években, ez az oka annak hogy legtöbbük minden nyáron el is hiszi hogy top2-es csapat lesznek a következő idényben (és nincs kétségem hogy ez idén is így lesz)
a szitkozódás csak azután kezdődik miután már nagyon nem jönnek az eredmények

-
sherlock82
senior tag
válasz
Enzolord
üzenetére
SAF távozás óta kb 5 edzőnk volt ha hirtelen jól számoltam.
Egyik sem tudott nagyon maradandót alkotni.
Az öreghez képest semmiképen sem.
De ez már nem is lehet cél, egyenlőre szerintem, hiszen sokat változott azóta a futball, ami már kevésbé játék és sport, inkább csak üzlet lett. -
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Enzolord
üzenetére
neem.. ez én vagyok.

perempe sportfogadásról nem szeretnék beszélni sem, magam részéről befejeztemolyna, h a wembleyben, ez a nyavalyás magyar válogatott nem kap ki...nincs.
de aztán mégis. bunda volt, nem kérdés
Enzolord az a majom psgogli.. azért psgogli, mert hatalmas psg-rajongó már klub-alapítása óta, és minden második nap megy fodrászhoz -
-
-
-
-
-
-
válasz
Enzolord
üzenetére
Na látod! Pozitívumok egész sora
@Gyula: érdemes. Ég és föld a hoki és a foci. A Tüskében már nem az igazi, de mikor a persterzsébeti falelátós 800 fős csarnokban tömörültünk össze teltházba és a plexire préselődve néztük a meccset, annak olyan hangulata és varázsa van, hogy az instant libabőr.
Azt a csarnokot kinőttük és egyébiránt sajnos méltatlan is volt nem csak a bajnok csapathoz, de bármely NB1-es csapathoz, de attól még azt varázst a Tüske még telt ház mellett sem tudja visszaadni (élen a rántott húsos szendóval és a vizezett forralt borral). Óriási élmény volt minden meccs. És mivel Debrecenben elég jó csapat állt össze, szerintem megér egy próbát, én a helyedben feltétlen kimennék egy találkozóra - engem teljesen beszippantott, magával ragadott a légkör.Én Super Mario-n (Mario Lemieux) nőttem fel, ha usa, akkor csakis a Pingvinek (esetleg a NYI, de csak mert Apám Rangerses volt
) -
-
válasz
Enzolord
üzenetére
Szóval akkor... ha tényleg maradni akar, kizárt dolog, hogy a La Liga ne módosítson, ha valami szabály miatt nem maradhatna. A liga sokkal többet bukik vele, minthogy Pereznek lesz esélye a bajnoki címre egy kiherélt ligában, de még akkor is ott az Atleti

A másik oldal, ha BL-t akar még nyerni, akkor ez a komoly meccseken szedett-vedett Bárka kevés, tavaly is csak akkor ment a Bárka szekere, amikor Messi a vállán vitte.
De még szerintem is lehet bármi.
-
-
venember83
nagyúr
válasz
Enzolord
üzenetére
81 pont? Arról Andrea "Harcbanvagyunk" Pirlo csak álmodhatott volna... Jó, ő nyert két kupát, amit Ole soha nem lesz képes megnyerni.

Gratula! Azért remélem, hogy nem Jaap Stam fogja szignózni az első szerelést. Ő nem a finomságáról híres, márpedig a picikkel érdemes finomkodni.

Tibcsinek: Kezdj hozzászokni :)
-
válasz
Enzolord
üzenetére
Bár csak a cserékkel lenne az egyedüli gond
(mondjuk abban klopp is legendásan szar)ma kijött egy videó Unai edzéséről ahogy gyakorolják a mu ellen a 3412 és középpályás letámadást, transitiont az ellenoldalas félterületben, Gúnár nem volt hajlandó kis betekintést sem adni, rossznyelvek szerint mert nem is létezik nála olyan hogy gameplan

Mintha nem lenne százas, minden csak fántásztik, meg nagyszerű, bármi történik ugyanolyan hidegvérrel nyugtázza, aztán a klasszisai valahogy megoldják

-
venember83
nagyúr
válasz
Enzolord
üzenetére
Sajnos nincs már szükség ezekre az értékekre a mai világban. Lásd Del Piero dicstelen távozását. Ha nincsenek a szurkolók és az a megállíthatatlan vágy, hogy elköszönjenek, még egy qrva búcsúmeccset sem kapott volna a vezetőségtől. Így legalább emlékezetes maradt az utolsó meccse, és számára is rendkívül pozitív a kicsengése az egész sztorinak.
-
venember83
nagyúr
válasz
Enzolord
üzenetére
Nem engednéd őket fel a buszra?
-
BenHans
addikt
válasz
Enzolord
üzenetére
Most mondta el Bede Feri bá, a mai szabályzatban ezt tovább kell engedni, a levételben nem zavarta vagyis a labda első szándékból történő megjátszásában, ami utána következik a labda megjátszása második szándékból, az már másik epízódja a játéknak és ebbe avatkozott bele szabályosan szerzett labdás és akkor már a les nem állt fenn.
UEFA oktatás szerint. -
-
válasz
Enzolord
üzenetére
Jaja, win-win szitu.
A Fradinál ez egyébként eléggé bejáratott szisztéma, a játékosoknál is alacsonyabb az alapfizu, de komolyabbak a prémiumok.Ha már ennyire magyar foci. Dárdai Pál(kó?) a Vidiben? Erről vélemény?
Én komoly húzásnak tartom és még csak nem is tudok drukkolni, hogy ne váljon be, mert ha tényleg jó (és állítólag valóban van benne spiritusz), úgy talán a magyar válogatottnál is tényező lehet idővel. -
-
-
-
-
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Viszlát
addikt
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Enzolord
üzenetére
mondjuk hogy fáj, igen
még úgy is, hogy semmilyen érzelmet nem táplálok a ferencvárosi tornaklub feléa kapuson kívül konkrétan egy magyar se volt a pályán, ember? de még a cserepados nevek is mind afrikai, balkán, meg ki tudja mik??
ez így, neked rendben van?... csak, úgy kérdezemja vagy igen, hát ez van, ezt kell szeretni, ez is fradika! így is imádjuk!
ne vicceljünk már. az inter-ben több olasz van, mint a fradiba magyar..
ide jutottunk. íígy.
Nyilasi Tibi, inkább ne mondj semmit.. megértelek
bár gondolom, ma este..te is inkább örülsz, mint keseregsz -
-
-
-
-
Viszlát
addikt
válasz
Enzolord
üzenetére
Heti fél milla? Az durva lenne, mert bár persze senki se tudja pontosan ezeket a számokat, még DDG is csak 350-re van saccolva és ő kapja elvileg a legtöbbet. Persze ha valós a szám, akkor kölcsön alatt csak nem mi fizettük az egész bérét...
vénember: Az más kérdés, ez az igazolási mérlegen ugye nem látszik.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Enzolord
üzenetére
ja, ez a mentalitás hiányzik a játékosok nagy részéből sajnos

#134366: arra céloztam, hogy a nagy symphonia reklám miatt akár ő is lehetne... 2008-as eb-n emlékszem, hogy löw-öt egyik meccsen kiállították és vip-páholyból nézhette tovább a meccset: tele is füstölte elég gyorsan
...nagy bagós az is, de a pálya mellett állva cigi helyett kényszercselekvésnek maradt neki a fikaevés#134367: hírekből rémlik csak az eset... pesti éjszakai életben nem voltam otthon akkor (sem), fradit pedig abszolút nem szerettem/követtem... magyar válogatott pedig már akkorra is okozott néhány csalódást...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Enzolord
üzenetére
Egyébként ha hiszed ha nem szerintem egy kapus cuccai messze nagyobb behatásoknak vannak kitéve. Gondolj csak arra hogy mennyit vetődnek, csúsznak, másznak. Nekem sokkal hamarabb tönkremennek a focis ruháim mint amikor még mezőnyben toltam.
A Macron mezem is anno a csaaptunk meze volt csak aztán megtartottam kapus meznek és még bírja pedig az is bőven 10+ éves.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...egyik nap olyasmit olvastam, hogy ten Hag tartani akarja továbbra is csk-nak
ha így lesz, én nem aggódok...