Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8609) Eagl3 válasza meroly (#8605) üzenetére


Eagl3
veterán

A legnagyobb baj az, hogy nem is akarsz mit tenni ez ellen, lemondtál az egészről, hogy úgyse fogod tudni megenni... így aztán tényleg nem is lehet.

Én például nem szeretem a halat. Mióta az eszemet tudom horgászok, de sosem ízlett a hal, pedig mindig megpróbálkoztam vele, mikor pl. halászlé volt vagy rántott hal. Egyszerűen van benne egy íz amit nem bírok és valószínűsítem a nyers hal szaga miatt alakulhatott ez ki bennem.
Pár éve, mikor elkezdtem foglalkozni azzal, hogy mégis mi van abban amit megeszem, tudatosult bennem, hogy bizony a hal hús baromira egészséges és elkezdtem eszegetni ilyen-olyan formában. Mára ott tartok, hogy nyáron a hekket sült krumplival tartárral rendszeresen megkívánom, a tonhal salátákat is megeszem illetve a rántott halat. Persze nem tudom olyan jó ízűen enni, mint egy jó sült húst, de megeszem és jól szokott esni.

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy eleve rosszul közelíted meg ezt a dolgot szerintem, biztosan van mód arra, hogy valamilyen formában tudj zöldségeket fogyasztani.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.