Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8080) kNG válasza meroly (#8078) üzenetére


kNG
senior tag

#Ijk: Egyelőre elég, sőt pont jó, de 1 hónap múlva már nem biztos...mondjuk ez a gyakszi épp elég jól megy, 4 széria (12, 10, 8, 8) kb. ennyi szokott menni...nem sok, de ha pl. 4x12 fog menni akkor már jó lenne 2 kg-t emelni a súlyokon..fehérjén megpróbálok kicsit emelni, lehet veszek még plusszba húst, köszi a tippet!

#meroly: francia rudam van igen, egyenes nincs, de azt szeretnék venni magamnak, meg olyan +30kg súlyt a jelenlegi mellé...a pad az olyan hogy csak egyenes, de 45 fokosra is állítható...van rajta combhajlító meg combfeszítő is, de a tárcsákat nekem kell rátenni...a negatívat úgy oldom meg, hogy van ilyen hasazós akármicsoda baszás (az is pad), és az állítható negatívba, így pont olyan mintha negatív padon nyomnék! Egyébként egykezes nyomásra is jó lenne, kb. 100-120kgig elbírja a súlyt a pad (barátaimtól vettem a padot, tényleg szuper, nagyon stabil), viszont kétkezessel nem eddzek mellre, mert a vállaim fájtak tőle (dunno why), az egykezeseket viszont nagyon érzem, kontrollált formával, lassan eddzek).

Egyébként a gyakorlatokhoz mit szóltok? Van esetleg 1-2 amit ki kéne cserélni, illetve mást ajánlanátok? A military press pl. elég jó lenne vállra szerintem, (bocsi, magyar nevét nem tudom, rengeteg külföldi videót nézek, így a gyaksziknak szinte csak az angol nevét ismerem).

A húzódzkodás (alsó felső fogással) és a fűrészelés elég hátra? Vagy nem ártana még egy 4. gyakorlat bevezetése ezek mellé?

A lábaim miatt "aggódok" még, de azzal max. annyit tudok hogy itt a Mátra, és irány futni felfelé (ha kijön a jobb idő). + ugye nagy ismétlésszám, amit írtam is (4x20-ig sztem el lehetne menni ezekkel a gyakszikkal ha már kevés lesz a súly).

[ Szerkesztve ]

MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.