Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#158630) mefistofeles

Igazából nem is az a lényeg, hogy néz ki valaki (beezony!) hanem, hogy mennyire érzi jól magát a bőrében.

Nekem van egy testes nő ismerősöm (nem az a térdéig ér a hasa féle) vállas, nehéz csontozatú, nagy segg, vastag karok, has is van stb.na ő pl. tökéletesen érzi magát a bőrében! harmonikus kapcsolatban él, utazgat, egészségesen kajál de ILYEN és ezzel semmi baja. Kiegyensúlyozott, magabiztos, boldog. na az ilyen csajnak úgy is hiába dumálnál nem feg életmódot változtatni.

A gond azokkal van akik nem elégedettek magukkal de nem tudnak vagy nem akarnak tenni ellene, illetve ha elszalad velük a ló és már 38 kiló de még mindig kövérnek látja magát! Ezek állandó diétával sanyargatják magukat, elégedetlenek, savanyúak irigyek másokra na ez a gáz! Vagy épp az ellenkezője, dagadt de nem tud (nem akar) változtatni, befordul, személyiség zavaros, kissebbségi érzése van, beteg....

Amitől meg hányok az az ajak feltöltés (azt hiszik nagyobb kedve van a férfiembernek leszopatni ha olyan a szája mint egy összecsomagolt szaros pelenka) a félméteres, köröm és szempilla a 10 centi vakolat a képén, ja meg mikor a dagadt csajok cicanaciban meg haspólóban grasszálnak!

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.