2023. március 26., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Moto GP 2012 végjáték…..

  Hajrájához érkezett a MotoGP idei szezonja és bár mindhárom géposztály tartogat izgalmakat én most a királykategória, az 1000 köbcentis motorok küzdelmére koncentrálok.

  A verseny egyrészről szinte unalmas, hisz mindössze két spanyol versenyző Jorge Lorenzo és Dani Pedrosa harcol a végső győzelemért, másrészről nagyon érdekes a jelenlegi állás a motorok és még egy fontos „részlet” miatt…..

  Jelen pillanatban Lorenzo vezet 33 pont előnnyel, ő egész évben kiegyensúlyozott, roppant megbízható versenyzést mutat (mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy eddig másodiknál nincs rosszabb helye!) de Pedrosa rendkívül eltökélt és jelen pillanatban a Hondája erősebb, gyorsabb, mint vetélytársa Yamahája. Az előzményekhez tartozik, hogy mindkét pilóta kiesett egy versenyen tehát az eddig kialakult különbséget ez nem befolyásolja.

  Hogy mi jöhet még?.....bármi…..

  Előfordulhat ugye, bukás, technikai probléma stb. de mivel ez kiszámíthatatlan és bármikor, bárkivel előfordulhat ezt az utolsó négy futam és az összetett VB-cím szempontjából felesleges taglalni. Jelen állás szerint Pedrosa és a Hondája gyorsabb tempóra képes így akár az is előfordulhat, hogy minden hátralévő futamot megnyer de ez még semmire sem elég!

  Folytatás...

  mefistofeles 10 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.