Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
Kerestem választ, de nem volt tiszta, nincs ONE-om, de pár hónapon belül tervezek venni, érdemes "megvenni" ONE-ra az ingyenes havi GOLD játékokat úgy, hogy nem tudom letölteni? Ha jól tudom itt másképp megy mint 360-on.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz zkas90 #51074 üzenetére
köszi!
360-on goldos vagyok pár éve, de először elkezdtem "megvenni" a gwg játékokat, utána abba hagytam, mert úgy értettem valamit, hogy nincs értelme így előre megvenni őket, de akkor most folytatomKönyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
Az 500Gb-os és az 1TB-os alapgépben sima hdd van, és az 1TB-os elitben SSHD? Gameshop oldalán egyedül az 1TB-os elitnél látom, hogy sshd. Ha igen, akkor ennek van most vagy lesz a jövőben jelentősége?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
Ez jól hangzik:
"Az egyik ezek közül az Elite Bundle lesz, amely tartalmazza magát a gépet, de nem a normál, hanem az Elite gamepaddel, továbbá az adattároló is egy 1 TB-os SSHD lesz. Ezért 499 dollárt kell majd fizetni. Az Elite Bundle egyébként az ünnepi szezon után is elérhető lesz, tehát ez lesz az egyetlen, nem limitált szériás kiszerelés."
-
StLui
veterán
-
StLui
veterán
válasz szcs82 #52344 üzenetére
Azért most ennyire ne ragadj már le mert neked ez nem jó, honnan tudja, hogy innen fórumról hány embernek jó ajánlat ez? Pontosan ilyenekre is való a fórum, ha egy ember jár arra és megveszi máris haszna volt a beírásnak
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz SpeedHUNGARY #52637 üzenetére
Router valószínűleg mindenkinek közbe van iktatva, inkább az a kérdés vezetékkel kapcsolódsz rá vagy wifi-vel
-
StLui
veterán
Aki esetleg jártas Amazonos vásárlásba, létezik, hogy ezt 470 USD-ért ki is szállítja, mert már a hitelkártya adatokat kéri és még más árat nem láttam. Nem szeretném még megrendelni, egyelőre csak kiváncsi vagyok, nálunk csak nagyon fura boltokban elérhető, de csak rendelésre ott is.
-
StLui
veterán
Köszi mindenkinek! Akkor ebből az jött le hogy a lányomhoz sem rendelhetem (értelmes áron) Franciaországba, vagy az unokaöcsémhez Svájcba.
-
StLui
veterán
válasz tunkiih #52704 üzenetére
Itt ugyanúgy buktak meg csalók, én is hirdetek, pontosabban feleségem, jófogáson és senkit nem csaptunk be soha, itt meg én hirdetem a kütyüimet, de csak mert célirányosabb. Szerintem pont olyan százalékban csalnak ott is mint máshol. Nem vettem magamra ne érts félre, de szerintem egyszerűbb úgy vásárolni bárhol is, hogy jobban utánanézni, és inkább személyesen átvenni dolgokat. Most pl a kormányomat nem is nagyon szerettem volna postázva még eladni sem, ezért inkább kivártam a személyes vevőket, megnézte, kipróbálta, átvette, így a tiszta.
-
StLui
veterán
válasz bulikavagyok #52699 üzenetére
Na ezt már akartam is kérdezni, így már azért nem rossz ez a szett, jó lenne Halo5 ilyenben is kijönne, "fiamnak", persze, milyen jó lenne karira. Anúgy Halo rajongó, szóval tényleg örülne nagyon neki. Halo packon így is gondolkodom.
-
StLui
veterán
svájci MM, elite bundle csomag, 145eFt körül jön ki
és találtam 1TB halo5 csomagot 135-140eFt között, árfolyamtól függően
sajna ez kb az áfa különbözet[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
2 percig azt hittem van egy One 1TB FM6 packom a MM-ban, de miután kiszámlázták, 2 percre rá közölték, hogy csak 18 havi kamatmentes (haha) részletet kaphatok, 18% kedvezményt nem, elvileg választható, hogy melyiket, gyakorlatilag nem.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
360-as kinectes játékot próbált már valaki One-on? pontosabban érzékel vajon ebben az esetben? (Feltételezem, hogy egy One-ra tervezett kinectes játék már pontosabb)
-
StLui
veterán
válasz negyven2 #53031 üzenetére
Köszönöm, akkor lehet megtartom végképp a 360-at, gyerek szeret kinecktezni néha, nem akarom újra megvenni a One-os kinectes játékokat, annyira nem érzem a késztetést. Mondjuk attól függ mennyire kell lemennem a 360 árával, hogy elmenjen
-
StLui
veterán
válasz sirszevenap #53062 üzenetére
Én annyira, hogy ma vettem egy kontrollert, mondván majd szükség lesz második kontrollerre az elite géphez Gép meg még sehol kb decemberig, nálam marad úgy tűnik a svájci beszerzés.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Donibrasco #53068 üzenetére
Én nem beszéltem megjelenésről, rokon dec 15-e körül jön haza és tudja hozni nekem ne idegeskedj
-
StLui
veterán
válasz tunkiih #53089 üzenetére
Hát nem tudom, hdd és ssd között brutális a sebességkülönbség PC-n, én szerintem jelentős lesz itt is pályabetöltések stb-nél is, HA, a játékok valóban betöltik időben a szükséges fájlokat rá
svájci MM-ba okt 29-et írnak (499chf)
-
StLui
veterán
válasz bulikavagyok #53090 üzenetére
HA van géped nem téma, de ha gép is kell és elite kontroller, akkor ez a legjobb választás árban
-
StLui
veterán
válasz tunkiih #53099 üzenetére
Én úgy számolok, hogy egy 1TB-os alapgép áráért + 15eFt kapok 1terrás sshd-t és egy upgradet normál kontroller helyett elitet, ami önmagában 29eFt-tal drágább (16 helyett 45) konzolvilágos ár, hogy minden összevethető legyen
-
StLui
veterán
válasz sirszevenap #53154 üzenetére
Mi a célod a boxon keresztüli tévézéssel? Mit szeretnél így megoldani?
-
StLui
veterán
válasz sirszevenap #53157 üzenetére
Ez ok, nem is baj, csak nem tudom ez miben segít neked? Ha nincs STB-od, akkor eddig is antenna ment a tévébe, tévét bekapcs, és nézted az adást, most ha keresztülviszed a boxon, akkor boxot is mindenképpen be kell kapcsolni?
Amit kaptam választ Nordorn-tól , hogy mire jó azokból itthon semmit nem lehet használni ha jól értem.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Itt már többen eladtátok a 360-at, ezért hátha tudjátok a választ, hogy jól gondolom-e
kérdésem a 360 topicbanKönyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz zsolti72837 #53543 üzenetére
Én meg csak poénkodtam
-
StLui
veterán
válasz gianni85 #53738 üzenetére
Két éve vettem egy használt 55-ös tévét szinte csak a játékra, mert a másik helységben filmre vetítő van, de most bedöglött a tévé, rákötöttem a boxot (360) a vetítőre, és még az 55" után is hatalmas élmény a vetítőn játszani 270cm-es képátlón, pedig az 55 is óriási volt a 40 után. Igaz itt már kicsit gyengusz a képminőség halo 4-ben , mást nem próbáltam
-
StLui
veterán
Nem tudok dönteni, az 1TB-os Tomb Raider-es Bundle csomag jól nyit Auchanban 130-ért, erre elkezdtem megnézni Svájcban, van lehetőségem egy gépet behozatni, ott 108eFt, de a terv az Elite csomag volt 142-ért szintén onnan. Tulajdonképpen ha levonok egy sacc/kb árat a játékokra, akkor jó 50eFt-ot fizetek az elitért felárként. Ezt pedig sokallom, nem vagyok olyan profi játékos, sőt, hogy megérje. Ráadásul az elite kontroller 35 körül pótolható lesz, marad csak az sshd a sima 1TB-os HDD helyett 15eFt-ért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest