Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirszevenap
addikt
válasz MrPeekaboo #57054 üzenetére
Mert annak úgy gondolják nincs is rá szüksége. Végül is... Mondjuk legalább egy email formájában megkérdezhetnék!
Amúgy nem telekom a szolgáltatóm. Helyi szolgáltatóm van, senki nem ismeri!
[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
zkas90
senior tag
válasz MrPeekaboo #57057 üzenetére
Kedves tőled, de:
Összefoglaló lenyitAz Xbox One platform összes ingyenes tartalma akár megjelenés szerint
-
nagyúr
válasz MrPeekaboo #57060 üzenetére
Kár lenne törölni! Jó fej voltál, csak egy kicsit figyelmetlen.. Biztos van más is, aki még nem ismerte ezt az oldalt..
EmThor: Gondolom a nagy része 360-as.
[ Szerkesztve ]
-
zkas90
senior tag
válasz MrPeekaboo #57129 üzenetére
boxon beütve el kell (elvileg, sose ütöttem ott be kódot) fogadnia magyar régióban is a kódokat, a böngészős a fura
-
betruger76
újonc
válasz MrPeekaboo #60470 üzenetére
Köszi szépen, de sajnos így sem jó. Próbáltam pár angol nyelvterületűvel, de egyiknél sem fogadta el. Azért köszi. Nem tudom mit lehetne vele csinálni. Nekem igazából csak a harmadik rész kellene. Próbáljam meg az összes régióban? A gépen nem akarom állítgatni a régiót, nem is tudom hogy hol lehetne.
[ Szerkesztve ]
-
davidsone
addikt
válasz MrPeekaboo #60502 üzenetére
akkor külön megrendelhetem ezt az adaptert egy sima one kontroller-hez nem? remélem rá lehet mokkolni vhogy win8-ra nem szívesen frissítenék ez miatt...
köszi!
Trenew: bssza meg
[ Szerkesztve ]
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
godzsy2
senior tag
válasz MrPeekaboo #61152 üzenetére
Én azt is olvastam, hogy az MS készül rájuk. Remélem nem lesz olyan fennakadás, mint tavaly.
-
norbi2010
őstag
válasz MrPeekaboo #61749 üzenetére
Áfa az államtól függ, pl. Floridában nem kell fizetni.(xbox store-ban legalábbis)
-
Def26
félisten
válasz MrPeekaboo #62323 üzenetére
És hogy sikerült kártyával? vpn?
Itt már van egy pár akciós ár. [link]
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Jovanny2
őstag
válasz MrPeekaboo #62752 üzenetére
Szerintem indukciós elven működik, ezért ilyen nagy a felület, az akku meg gondolom az új generációs többrétegű rácsszerkezet, ami nem sorban tölt, hanem párhuzamosan, azért lesz olyan rohadt gyors. Simán elképzelhető, hogy ilyen kicsiben megvalósítják, bár én már inkább telefonba várnám, vagy autókba...
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
feco93
tag
válasz MrPeekaboo #63700 üzenetére
Igen pontosan ugyan ez volt a jelenség próbáltam amit te írtál semmi reakció nem volt rá. Csak a teljes visszaállítás segített. Most telepíthetek mindent újra szép móka lesz az ADSL internettel.
(#63673) HGabor89
Igen csak ez segített rajta, próbálkoztam a különböző frissítésnél megjelent hibákhoz kiadott fájlokkal de nem sikerült.
(#63667) hackeeeee
Sajnos nem segített.
-
zkas90
senior tag
válasz MrPeekaboo #64244 üzenetére
Igazat kell vallanod. Minden becsületes ember így tesz, mert ez csak rajtad áll. Az ő rendszerük nem tudja kiszűrni, hogy te igazat vallottál e vagy sem. Legyünk mindig becsületesek és igazak.
-
pzstm
titán
válasz MrPeekaboo #64258 üzenetére
csak ha az MS-féle preview programba jelentkezel, az oprendszer bétáját tesztelendő. Havonta minimum 3 Feedback, 1 kérdőív kitöltése minimum 75%-ra (ettől lehet rosszabb is, de abban az esetben 5%-onként 1USD-t kell utalnod MS-nek. Meg persze fullos NDA van. Hirtelen ennyi ugrik be most.
ui.: természetesen a fentiek egyike sem igaz
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
kiskeke94
tag
válasz MrPeekaboo #64713 üzenetére
Nem nagyon tud mibol levonni penzt. A masik meg hogy 14 napos livom van es szombaton le is jar.
kiskeke94 felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi HardverApró fórumon.
-
lmno
őstag
Nehogy levonják azt a kb. 500 Ft-ot
-
aya
addikt
Elég pofátlan egy húzás ez, ráadásul a one-om azt írta nem volt aktív a renew, az online felület meg egyből kidobta hogy ki kellene kapcsolnom.
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
b_alazs
tag
válasz MrPeekaboo #66037 üzenetére
Köszi a tippet, rá is vettetem magam.
Meg is érkezett a kód, azonban az xbox.com-on a kód beváltásánál hibaüzenetet dob ki a rendszer.
Van valami gond most a MS oldalával vagy csak szimplán nem szokott működni ez a funkció?
Üdv,
Balázs -
axlfsi
veterán
válasz MrPeekaboo #66304 üzenetére
Mar par napja feltunt, de gondoltam atmeneti hiba; az miert van, hogy EA Access-ben CSAK a MADDEN NFL 16-ot latom?!
Vault games fulon vagyok, ahol korabban ott volt egy csomo jatek (ami ugye jar vele), de most csak ez a szutyok amcsifoci es semmi mas ... (Game Trials ful pedig ures...)((januarban vettem 1 ev elofizetest))
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
zsolti72837
addikt
válasz MrPeekaboo #66668 üzenetére
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MrPeekaboo #67575 üzenetére
Eddig is ment, csak NDA volt rá. Egy-két hónapja toltam vele egy két kört, de nem az én játékom. Főleg mert MOBA.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
i@lex
őstag
válasz MrPeekaboo #67709 üzenetére
Igen, egyelőre az APP néha ki-ki dobál úgy random, de jók az újítások.
-
red6t6
tag
válasz MrPeekaboo #69012 üzenetére
Ezt is jól megköszönte valaki...
Nem tudom, hogy mire várok, de ha meglátom, felismerem
-
red6t6
tag
válasz MrPeekaboo #69019 üzenetére
Igen, ott.
Nem tudom, hogy mire várok, de ha meglátom, felismerem
-
nagyúr
válasz MrPeekaboo #69779 üzenetére
Valóban, erről meg is feledkeztem.. Be is tettem a játékaim közé, bár letöltve már nem lesz szerintem.
-
Teko001
őstag
válasz MrPeekaboo #69795 üzenetére
Ezt nekem is csinálta, de nekem csak a teljes reinstall oldotta meg. A Def-el viszont még nem volt ilyen gondom.
-
JamesHun
addikt
válasz MrPeekaboo #69901 üzenetére
az nem lenne rossz
kellene már jó AAA game gold hoz
legalább negyed évente 1 vagy nyáron és télenSeriesX: JamesSHun
-
zsolti72837
addikt
válasz MrPeekaboo #70020 üzenetére
Igen azt olvastam, hogy az üzenetben jót írtak, de nekem ott is rosszat írtak.
Majd kíváncsi leszek.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MrPeekaboo #70847 üzenetére
A demó az eredetileg meglepetés lett volna.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
spae
aktív tag
válasz MrPeekaboo #70844 üzenetére
Nekem 7581-et ír!
Más: A The Crew® Wild Run (9 990,00 Ft) csak egy kieg. és kell hozzá az alap? És a The Crew® Wild Run Edition (14 990,00 Ft) tartalmazza mind kettőt?
-
axlfsi
veterán
válasz MrPeekaboo #70861 üzenetére
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
spae
aktív tag
válasz MrPeekaboo #70867 üzenetére
OK, köszi!
-
EmThor
addikt
válasz MrPeekaboo #70886 üzenetére
Nekem nem tetszett az FFXV demo.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Stevenstyle
senior tag
válasz MrPeekaboo #70945 üzenetére
Nagyon köszi! Be is regeltem aztán meglátjuk, hogy kapok-e valamit Remélem igen Ettől függetlenül köszönöm még egyszer.
Egyébiránt jól látom, hogy a kampánynak nem lesz co-op módja, de valamiféle co-op azért mégis lesz benne (találtam egy co-op videót youtube-on, de ha jól veszem ki az nem a kampány része).
hackeeeee: detto, a linkelt teszteknek is csak gyorsan a végére lapoztam a vélemény / összegzés része, hogy mégis mi a tesztelő véleménye
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MrPeekaboo #71097 üzenetére
Köszönjük a felajánlást. (mások meg 2-3k-ért adják itt aprón. )
Live-Die-Respawn
-
L_YKing
addikt
Ha csak multi van akkor engem nem erdekel, ha van mas is benne akkor szivesen elfogadnam.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
MrPeekaboo
senior tag
Megtörtént a kiválasztás.
-
Quaresma
aktív tag
válasz MrPeekaboo #71210 üzenetére
Nekem MS pontokért megvásárolhatónak dobja fel az Alan Wake főmenüjében.
Ps: brunorbert
-
Stevenstyle
senior tag
válasz MrPeekaboo #71210 üzenetére
Ha visszaolvasol zkas90 kolléga tegnap (megjegyzem nagyon helyesen) nekem is felhívta rá a figyelmem, hogy store-ban a Preorder részletes leírásánál ott volt, hogy a játék megjelenése után fogjuk megkapni, előreláthatóan 7-10 napon belül. Elvileg ugyanez a szitu a PC-s QB kulcs esetében is.
-
negyven2
veterán
válasz MrPeekaboo #71522 üzenetére
És ebben az az érdekes, hogy egy másik profilomra amit szintén Homeolok megvan maga az alapjáték DLC-k nélkül mégis megjelentek a profilomba a DLC-k anélkül, hogy az Xbox.com hozzáadtam volna őket. A QB elörendelését meg még nem kaptam meg
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Csocsy
tag
válasz MrPeekaboo #71522 üzenetére
Köszi az infót, le is szedtem
-
MODERÁTOR
-
Stevenstyle
senior tag
válasz MrPeekaboo #71763 üzenetére
És valóban! Hálás köszönet! Már rég óta tervbe volt véve csak drágának tartottam. Home miatt így tulajdonképpen negyed áron már "elviselhető" az árfekvés
Spae: az még meg sem jelent. Egyébként én is várom, igazán elkészíthetnék.
[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
válasz MrPeekaboo #71814 üzenetére
Ugyanígy érdekelne a just cause 3 is, de ez a dirt rohadt drága még nekem. Bár mit is vártam
-
Lefty
addikt
válasz MrPeekaboo #71986 üzenetére
Koszi!
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz MrPeekaboo #72128 üzenetére
Elkelt.
-
Teko001
őstag
válasz MrPeekaboo #72128 üzenetére
Nekem is van egy, ha valaki ki szeretné próbálni.
-
Dani82
senior tag
válasz MrPeekaboo #72169 üzenetére
Jopofa ez a mirror's edge. Mondjuk az ugrast, amit kb a legtobbszor hasznal az ember, hogy ki hagyta jova hogy az RB gomb legyen? nekem fura ott
-
Dani82
senior tag
válasz MrPeekaboo #72190 üzenetére
Van, checkpointok, eleg surun szerencsere
Szerintem ez a jatek jobban igenybeveszi a kontrollert mint a mortal kombat xl[ Szerkesztve ]
-
pixta78
senior tag
-
spae
aktív tag
válasz MrPeekaboo #72625 üzenetére
És valahogy le tudom szedni a remastered verziót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest