Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankdelgado
őstag
válasz Stauffenberg #92851 üzenetére
Én is örülök a BC2-nek, meg a BF3-nak is, újabb kétjáték, amivel játszottam már és többet nem fogok, de ott a lehetőség legalább..... Van Bf1 és BF4, a 3 esetleg akkor érdekelne, ha a pc-s karakteremet át lehetne hozni....
-
assalkah
tag
válasz zsolti72837 #92826 üzenetére
Jobbulást kívánok Apukádnak és kitartást az újrakezdéshez!
XOne GT: aSSalka PSN: assalka
-
nagyfejü
őstag
válasz frankdelgado #92904 üzenetére
köszönöm!
-
sting2
addikt
válasz frankdelgado #92905 üzenetére
Nincs ideje elmenni venni, annyit játszik...
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Atomgeszi
veterán
válasz twingers #92909 üzenetére
Szerencsére ez nem panel, hanem téglaépület, de hát a tényen mit sem változtat. Amennyi szerencsém van, ha esetleg családi ház lenne, akkor meg vasárnap 7-re vagy valaki füvet nyírna, vagy menne a Stihl és körfűrész komponálás állandó jelleggel.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Gyurman75
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok még a konzolosok között (One S tulajként), úgyhogy nézzétek el, ha olyan dolgot kérdezek,ami másoknak evidens. A fórumot olvasgatom rendszeresen az elmúlt hónapban, és látom, hogy vannak bizonyos játékok, amiken található magyar felirat. AC sorozat bizonyos részei, Division stb. Erről van valahol esetleg egy lista? Illetve ezeken a játékokon csak a lemezes változatokon van meg a magyar feliratozás, vagy ha EU régióból való Store-ből tölti le az ember, akkor is? Vagy csak magyar Store-ból? Előre is köszönöm a segítséget és a választ.
-
Atomgeszi
veterán
válasz Gyurman75 #92911 üzenetére
Lista szerintem nincs, bár ezt a pár játékot nem nehéz megjegyezni.
Szerintem az xbox nyelvének kell magyarnak lennie(magyar menü nem lesz a boxban, de a speaken résznél állítható az English(HU) nyelv), többen vettek pl. Global Division kódot cdkeys/g2a-ról és volt benne magyar nyelv.
AC -nek sem minden részében van sajnos magyar nyelv.Vigyázz, mert pl. Witcher 3 GOTY -ból van angol és van magyar változat is lemezesen, az angolon _jelen állás szerint_ nem kivitelezhető az utólagos magyar nyelv.
(#92868) Madridista83 Hogy oda mekkora vászon elférne.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Bishi
tag
Skacok a tegnapi "mivel nem vagyunk elégedettek az Xbox-szal vagy az MS döntéseivel" témával kapcsolatban hazafele gondolkoztam...
Oké, hogy sok minden változást lehet sajnálni, amit sokan kihagyott ziccernek gondolnak, és én is sok dologban írtam nem tetszésemet ( bevallom konkrétan mindenben már, ami kifogásolható ) - annak ellenére, hogy tetszik az Xbox -, de ezzel nem változtatunk a helyzeten, ha csak ide írkáljuk, még ha fájó is bizonyos jó dolgok hiánya, vagy elvesztése. Valahogy kéne az MS-sel ezeket tudatni, hangot adnia több embernek, talán úgy lehetne jobb irány.Aztán képzeljétek ( valahogy véletlenül ? ) erre az oldalra találtam este:
https://xbox.uservoice.com/forums/363186--new-ideasTalán ha itt aktívabbak vagyunk lehet, több hatása van. Úgy látom lehet új ötleteket felvetni, és azokra szavazni is.
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Lassan kezd megtelni az 500GB tarhely 😜😜😜
Nem gondoltam volna 🙄😅 -
assalkah
tag
válasz Atomgeszi #92910 üzenetére
Én a Béke téren (13.ker) laktam fél évig (nyári szezonban) egy újépítésű társasházban.
Ami viszont fura volt, hogy más szokványos zajt, mint a húsklopfolás, fúró, kalapács stb. nem tapasztaltam egyszer sem, csak ezt napi 1x max 2x. Szerencsére hamar kész lett a lakás és húzhattam vissza a jó régi nyugis lakásomhoz.A sok örömlány kéjenc sikolyától bírtam a falra mászni a nyitott ablaknál (muszáj volt nyitva hagyni, mert nem volt légkodni). XOne GT: aSSalka PSN: assalka
-
i@lex
őstag
válasz frankdelgado #92905 üzenetére
Igen, majd ha jön a Skorpió, oda tervezve van egy legalább 160cm+ 4k tv. Aztán 10 évig megint kuss a nevem.
[ Szerkesztve ]
-
eL Geri
őstag
A Battlefield 3-nak nagyon örülök. Az volt az első játék, amit már nem bírt el rendesen a PC-m. Most itt lenne ideje pótolnom
Viszont a listán sajnos az áll, hogy csak lemezesként működik. Szóval olcsón, digitálisan nem lehet majd beszerezni / felhasználni
A Battlefield Bad Company 2-öt többször is kijátszottam PC-n. A legjobb volt, de elég már
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz eL Geri #92922 üzenetére
Simán lehet, hogy valami bug volt.. Benne van.
Nekem nagyon bejött a Single.. PC-n is végig kéne már tolni.
Most a Rayman-en agyalok.. Régi időkben még nem húztam be az XO-s játékokat, mert úgy voltam vele, hogy minek nekem a goldos One-os játékok.
Véleményem szubjektív...
-
lacy86
addikt
Lehet szőke kijelentes de cdkeys-rol vasarolt The Division is magyar 😜😜😜
( most raktam fel )[ Szerkesztve ]
-
_adaml21_
őstag
Sziasztok!
2 játék érdekelne jelenleg, a Horizon 3, és a GTA 5.
A kérdésem az lenne, hogy ezeket jelenleg hogyan lehetne a legolcsóbban beszerezni?
Használt (vagy új) lemezes, és digitális is szóba jöhet, lényeg, hogy minél olcsóbban ússzam meg. -
assalkah
tag
válasz _adaml21_ #92936 üzenetére
Ahogy El Geri is írta. Használtan, lemezes formában éri meg a legjobban. Ajánlom, hogy nézelődj Xboxos FB csoportokban. Sokszor látom, hogy nyomott áron szabadulnak meg a játékoktól. Én így szereztem be a FM 5-6-t lemezesen 3900 Ft-ért. Egyébként abból a két játékból amit említettél annyi van, hogy Dunát lehetne rekeszteni. Egymás alá mennek az árakkal.
-
okibots
aktív tag
válasz hackeeeee #92940 üzenetére
Igen érdekes oldalra vezet a link, annak a függvényében vizsgálva, hogy Xbox One játékokat akar a fórumtárs megvenni
Látom javítva lett, kicsit meglepődtem az eredeti linken ebben a topikban
[ Szerkesztve ]
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
_adaml21_
őstag
-
okibots
aktív tag
válasz hackeeeee #92946 üzenetére
Elő hát
Legutóbb épp ide linkeltem Minecraftot ugyanilyen okok miatt. Aztán barátnőmnek akartam linkelni valamit de akaratlanul neki is Minecraftot linkeltem el. Erre vissza ír, hogy "már azzal is játszani akarsz, én biztos nem veszem meg neked"
Amúgy meg ha már linkelted, elolvastam a cikket is, szóval nincs is már miről beszélni a továbbiakban
[ Szerkesztve ]
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz IntelKiller7 #92947 üzenetére
Én simán rájöttem már.. Eladás-csere menüpont, és ott a szűrő jobb oldalt.
A kapcsolatfelvétel kicsit körülményes, macerás.
@okibots: Akkor már megérte!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
assalkah
tag
válasz IntelKiller7 #92947 üzenetére
Ezért nem használom ezt a honlapot, mert olyan mintha oda lenne böfögve az egész. Igényesség nulla, és maga a kivitelezés is zero és ebből kifolyólag kedvem sincs böngészni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen házat vegyek?
- GTA V
- Weblap készítés
- PlayStation 5
- Tovább kavar a nevekkel a Realme