Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
godzsy2
senior tag
Régebben is volt valami probléma a Ghosts kódokkal, lehet Te is olyat fogtál ki. Az 576 valamilyen akció keretében 3 vagy 4 játékot is adott a konzolhoz, akkor sokan rácuppantak és a Ghosts-ot nem lemezes, hanem kódos formában kapták, amit nekik is nehéz volt aktíválni. Keress rá a topikban, én már sajna nem emlékszem hogy sikerült megoldani.
-
addikt
-
sirszevenap
addikt
Maj' lesz! Neem, vicc. Reméljük nem.
(#73044) Spike60: Nekem így van:
Nekem sem tetszik ne félj, hogy ott van. Főleg a kábelek miatt nem, de úgy vagyok vele, hogy inkább működjön mint a szememet kápráztassa.
Ui:. Mennyivel jobb lenne már ott a kép bal sarkán lévő polcon. Pont királyul beférne... Nodehát..
[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
ranlomadi
tag
Miért érné meg a Deluxe Edition-t venni, ha ez mindent tartalmaz?
-
-
addikt
"A jövőbeni kódbeváltásokra szintén konverziós arány érvényes. A konverziós arány módosulhat."
Az biztos, hogy nem vált vissza normálra, de szerintem nem engedi külön-külön hozzáadogatni, mert akkor az már nagyon brutál lenne....bár ki tudjaAz biztos, hogy az Ultimate csomag nem bontható vissza, meg kell várni míg lejár.
(#181347) jarnyz
Azt tényleg bánhatod, nem érdemes kapkodni az Ultimate váltással, aki tud akciós Live vagy GP feltöltést az nyugodtan pumpálja fel előtte, úgy tűnik megéri.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kíváncsi voltam és vettem 1 havi goldot.
Beváltásnál ez a szöveg fogad:"Converting your code
Redeeming your Prepaid Xbox Live Gold 1 Month code will automatically convert to 20 days of Xbox Game Pass Ultimate and will be added to your current Xbox Game Pass Ultimate account. By redeeming this code, you agree to this conversion. All conversions are final; ratio subject to change. See xbox.com/gamepass If you choose not to redeem at this time, you can keep your code and redeem it prior to its expiration date, if any."Van continue és cancel gomb utána. Continue után még egyszer cancel / confirm.
12/18/2019-ből -> 1/8/2020 lett
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Az Apple policy alkalmazàsboltnak tekintí az xCloud-ot, és abból ugye csak az AppStore lehet az eszközön. Ezért csak a MCC érhető el, mert azt is megszabjàk hogy csak sajàt, illetve exklúzívan liszenszelt tartalom lehet benne.
Meg talàn amíg béta, egynél több jàtékot nem tartalmazhat.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
NyMRooD
őstag
Hát elvileg az előfizetés díjának is a 30%-a őket illeti, amennyiben appstore-on keresztül történik (ha jól tudom).
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- Parfüm topik
- E-roller topik
- Automata kávégépek
- Robotporszívók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest