Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
Sziasztok, valaki játszik Apex Legendsel?
Vettem egy Monster energiaitalt ma és a nyitófülön ingame cucc van hozzá, érdekel valakit?
-
akooos
veterán
válasz
Zsadi
üzenetére
Alaplap probléma, HDMI gond vagy hasonló. Nem adott képet egyáltalán, 3 TV-n, több kábellel tesztelve. COD MW közben elkezdett csíkozódni és 10 másodpercenként feketén villogni bármelyik megjelenítő

Aztán mókás volt tényleg amikor az első javítás után visszaküldték betört borítással
-
akooos
veterán
válasz
Throme
üzenetére
Én direkt vettem 3 év EA playt, hogy 1 év ultimatere váltsa át. Szerintem ez az emberek 80-90%-ának jó volt, hogy az 5 játék helyett kapott 300+ darabot. A legtöbb ember az átváltás idején harcolt azért, hogy át legyen váltva neki GPU-ra, de nem kevésszer jelezték is, hogy meg fog történni. Egy darab emaillel ezt tényleg megakadályzohattad volna és akkor nem éreznéd magad átverve.
Milliók kérték amúgy, hogy kerüljenek be az EA play játékok is GPU alá.
-
akooos
veterán
válasz
Hawk74
üzenetére
Nekem már úton van visszafelé a 3. javításból az xbox, tegnap adták fel. Azt mondta support (múlt héten simán elértem őket telefonon), hogy beírja megjegyzésként, hogy cseréljék, ne javítsák. Ezen felül írtam nekik egy szívhez szóló levelet a csomagba, hogy ez már a harmadik eset és nem érdekel, hogy nem a limitált kiadás jön vissza, de egy újat szeretnék kérni (3. javításnál jogom van, ha nem változtak a törvények...
)
Jövő héten ha megérkezik, remélem arról tudok beszámolni, hogy kaptam egy újat.
Ezt tudom kívánni neked is
-
akooos
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Igen, szerencsére azt, de már az sem érdekel, ha zacskóban küldik a komponenseket, csak legyen egy új...

-
akooos
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Visszaküldtem még akkor, kicserélték a borítását és annyi, senki nem vállalt felelősséget, senki nem mondta, hogy bocs.
De holnap újból hívom őket és nem fogom elfogadni a javítást. -
akooos
veterán
Sziasztok, megint a CP2077 limited One X, amit összetörtek

Tegnap este elkezdett egy olyat játszani, hogy minden percben egy 5-10 másodpercre elfeketedik a tv / monitor. Philips tv kiírja utána, hogy nem támogatott videóformátum. Samsung és LG tv csak sötét lesz és nem ad hibajelet. Ezt csinálja játékban, böngészőben, dashboardon is. Próbáltam 3 tv-vel, 1 monitorral és 3 kábellel is, de mindegyikkel ugyanazt csinálja.
A szerviz az már tuti, 2 hónapon belül harmadjára. De magára a problémára tipp? Alaplap? A múltkori törés miatt a HDMI port nem jó? Nincs az MS-nek valami policyja, hogy 2 hónap alatt harmadjára kell szervizbe küldenem a gépet, akkor küldenek helyette egy újat? Kicsit gáz ez így, hogy először elszállt teljesen a kép, fekete volt minden, aztán visszaküldik törötten, most pedig percenként fekete a kép

Kicsit kezdek frusztrált lenni. -
akooos
veterán
-
akooos
veterán
válasz
akooos
üzenetére
Kis update, még aznap több órát telefonáltam supportokkal. 3 nap múlva jött újra az UPS futár, ugyanaz a srác aki a múltkor hozta, azt mondta, hogy volt már a Microsofttal ilyen egymásra mutogatós gondjuk. Ma kaptam emailt reggel, hogy beérkezett a központba a csomagom (UPS tracking alapján 4 napja!!), 2 órával később pedig arról emailt, hogy feladták a csomagom.
Érzésem szerint két lehetőség van.
A) Úgy kapom vissza ahogy elküldtem és lesz mégegy köröm, de ahhoz valami jogorvosló szervet is keresek.
B) Kicserélték az egész xboxot egy újra.
C) Series X-et küldenek kárpótlásul
-
akooos
veterán
Igazatok van, általában ha rendelek valami nagyobb értékűt, akkor videóval nyitom ki. Most nem láttam szükségét, tekintve, hogy eddig sosem volt gondom az MS-től érkező csomagokkal, hiszen profi módon vannak becsomagolva. Van kép arról, hogy milyen állapotban érkezett be hozzájuk, azt mondta a support, hogy sértetlenül, de feladás előtt nem csináltak képet.. (gondolom nem kell).
Csináltam pár képet még, hogyan volt berakva a dobozba (itt nincs rajta az a vékony, puha takarószerű cucc, ami rajta volt...). Ha "szép" a doboz és sértetlen rajta a seal, akkor is videóztatok volna?

Ha szállítás közben sérül, akkor nem kéne látszódnia a dobozon és a hungarocellen is valaminek? Ez pont olyan, mintha a sarkára ejtették volna. Küldtem a supportnak is képeket, majd hívnak...Szerk.: igen, természetesen hivatalos MS garanciás ügyintézés volt, nem valami magánkodás, még másfél évig gyári garancia van a Boxon (vagyis így már nem tudom...)
A panaszt az MS-nél megtettem, elküldöm azért a UPS-nek is emailben, bár a csomagolás ténylegesen sértetlen...oriic: pont beleillik a dobozba és rajta van az eredeti MS-es fuvarlevél, ami nem újraragasztott.
-
akooos
veterán
Hívtam a supportot, egyből ráfogták a futárra nyilván, dehát becsomagolva, hungarocellbe meg puha borításban érkezett, a dobozon semmi sérülés...
Még nekem kell bizonyítani a végén, hogy nem én törtem szét nyitásnál...

-
akooos
veterán
Srácok, most jött vissza az xboxom a szervizből...
Be van törve az oldala
Nem a UPS volt, mert bontatlan és sérülésmentes csomagolás volt....Szerintetek?
-
akooos
veterán
Beszart a CP limitált X-em. Nem ad képet semmilyen megjelenítőre, egyedül csak bekapcsol és ki. HDMI-t nem érzékel. Holnap jön érte futár, nem ezzel van a baj.
Nem tudom, hogyan jelentkezzek ki belőle, ha usb-s factory reset sem sikerült a $SystemUpdate-el... El van mentve a bankkártyám, a profilom pedig nem kér passt a belépéshez

Neten valahogy tudom törölni a profilom egy kikapcsolt xboxról? Vagy bízzak abban, hogy a szerviz - ha megjavítja - nem él vissza vele?
-
akooos
veterán
válasz
banderasz77
üzenetére
Az tökéletes is!

-
akooos
veterán
válasz
banderasz77
üzenetére
Úgy tudom, náluk lehet paypallal fizetni. Vagy legyen egy virtuális webkártyád, ami nem a rendszeresen használatos bankkártyád, vagy paypal.
Normál kártyával semmi ilyen helyen nem fizetnék. -
akooos
veterán
Használhatod te is, amíg nem gondolja azt a kedves eladó, hogy ő mától más jelszót használ
Amit ő csinált, amit facebookon reklámoznak, az illegális és nem is kellene itt beszélnünk róla 
Ez kidobott pénz, ha tudod használd az accountot, de sok jóra ne számíts, hogy véglegesen a tiéd lesz a játék. (Sosem lesz, bérled az accountot) -
akooos
veterán
válasz
yuing
üzenetére
Nem a zombikra
Amúgy én ajánlanám bármelyik telltale games játékot. Feltéve, ha nem zavar, hogy sokszor a valasztasaid teljesen irrelevánsak a történet szempontjából.A walking dead például egy több részes sorozat, aminek a központi szereplője egy kislány, akinek végig lehet követni a fejlődését az elkorcsosult zombis világban.
Szerk: nem tudom mi van a telltale közül gamepassban, vagy hogy hányadik walking dead.
De van még a Tales from the borderland, Wolf among us, Game of thrones, batman, back to the future és minecraft is. -
-
akooos
veterán
Vett mostanában valaki Cold Wart? Van valahol emberi áron?
Ha lenne* indiai gift card, akkor tök jó lenne 
*jó áronEmészthető ez a 15k a storeban, köszi

-
akooos
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Na, little nightmares egész jó!
-
akooos
veterán
válasz
szimszonos
üzenetére
Igen, itt mindenki hülye, csak te vagy helikopter
Bicskanyitogató stílusban írsz mindenről, ne csodálkozz, hogy sok embernek tele a töke ezzel. -
akooos
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Basszus elfelejtettem regisztrálni rá
Gratulálok és köszönjük a felajanlást. -
akooos
veterán
válasz
mike1334
üzenetére
Igen, játszottam vele egy 6 órácskát. Van néha nagyobb akadás, amik ritkán dashboardra ki is bsznak.
A játék nekem tetszik, szerintem szép, bár nem vártam RTX-et meg 120 fps-t
Az élmény pedig baromi jó. FPS drop egyszer volt, látszatra 30-at fixen tartja, bár annyira nem vagyok hc gamer, hogy ebből bármit észrevegyek.
-
akooos
veterán
Nem tudom játszik-e valaki one X-en CP-vel. Engem másodjára dob ki a játékból teljesen.
-
akooos
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Konzolon nézd meg, lehet, hogy az engedélykérésekben van... Tiszta facebook

Csak akkor látszik az appban, ha már megnyitottad konzolon... agyfsz. -
akooos
veterán
válasz
Jeffi
üzenetére
Nekem sem engedte, csak talán harmadikra, hogy továbblépjek...
De max próbáld meg a supportot felhívni holnap munkaidőben:Telefon: +3680018590 (magyar)
-
akooos
veterán
válasz
Jeffi
üzenetére
Egyszerű, [link] az oldal alján ott van a "Jelentkezz be, és ellenőrizd a kontrollerre vonatkozó garancia állapotát." ott megadod a kontroller serialját a hátlapjáról és követed az utasításokat. Fogsz kapni egy UPS matricát / címkét, amit kinyomtatsz, ráragasztasz egy dobozra (csak a kontrollert küldd vissza minden nélkül), felhívod a UPS ügyfélszolgálatát, hogy csomagot küldenél a Microsoftnak és ott a kislány mindenről tájékoztatni fog. Ennyi

-
akooos
veterán
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Mindennel együtt 9 nap volt a kontrollerem cseréje.
-
akooos
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem egyszer ott voltam már, hogy átállítom easyre, nekem ez nem megy, aztán a warning message után mindig inkább vettem egy mély levegőt és próbáltam újra
-
akooos
veterán
válasz
v-man
üzenetére
Ugyan, csak telepíteni kell egy régi verziót
[Júliusi verzió] De azért valaki erősítsen meg abban, hogy tényleg működik még a redeem.
-
akooos
veterán
válasz
Fernet
üzenetére
Hm, nem fogok most már minden üzenet után írni ide updatet, de ez picit vicces:
"Sorry for making you wait. We're getting an error while applying the subscription. Please allow me to have a few more minutes. We deeply apologize for the inconvenience."
Nem tudja, hogy mi a baj, csak azt, hogy nem sikerül hozzáadni.
-
akooos
veterán
válasz
zojjektum
üzenetére
Én live chaten beszéltem most velük, nagyon nehezen sikerült a tudtára adni, hogy mi a baj.
Csak az átváltásról és a GPU meghosszabbításról beszéltem, erre küld egy reddites linket, hogyan lehet letölteni EA Play játékokat
Aztán elmagyaráztam újból, hogy mit kellene látnom, a 3 napos lejárat helyett 8 hónapot, erre azt mondta, hogy
Thank you for the details! We're now validating the subscription. Please bear with us as we would like to sort this out today.Talán holnapra meglesz

-
akooos
veterán
Van még rajtam kívül olyan akinek azt írja, hogy GPU-vá konvertálva az EA Play, de mégsem történt ez meg?

11.15-én jár le a GPU-m, 2 év EA Playt vettem, ez legrosszabb esetben is 2021.áprilisig ki kéne bírnia
-
akooos
veterán
Bocs, hogy beleszólok a végeláthatatlan vitába, xcloud help kellene

S10+, 4g mobilneten játszanék, de rohadtul laggol, újraindítás után is. 5GHz wifin pedig 1 percenként újratölt az app, de csak az a része, amikor repül az x repülő rajta és ki van írva, hogy bétaverzió. Utána folytatódik tovább a játék. Kicsit élvezhetetlen így.
Van ötlet, hogyan tudnám jobbá tenni? Nem kell full smooth 120 fps, de legalább ne töltsön újra percenként
Köszi! -
akooos
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Igen, ezek az októberiek
-
akooos
veterán
Az új droidos xbox appban nem lehet "recently played" embereket megtalálni?
Ha esetleg üzenetet szeretnék küldeni neki? -
akooos
veterán
válasz
banderasz77
üzenetére
Mobilnetről sem?
-
akooos
veterán
válasz
petikeszabo
üzenetére
Telefon store régióját USA-ra állítva simán be tudod váltani.
-
akooos
veterán
Láttatok már ilyet kontroller gari intézésnél??

"Thanks for contacting Microsoft Support for Xbox
At this time, we are not able to process your controller exchace request.
Kindly re-sudmit the request using the correct Microsoft account."Biztos én vagyok a béna...

-
akooos
veterán
El akarom küldeni javításra a CP limitált Kontrollert. Microsoft oldalán megadtam az adatokat, de nem kér rendes leírást, hogy mi a hiba, csak "To get a replacement controller, go to Xbox Support."
Ez így jó?
Ott kértem a cserét most, jól jártam el? 
-
akooos
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Gigabites digim van most, de visszasírom a 200 megás telekomot, mind sebességben, mind megbízhatóságban

-
akooos
veterán
Látott valaki akciós kontrollert? Mindegy milyen, csak bt-s legyen
Elromlott a CP-s X-hez kapott konti, az LB néha nem érzékelődik, kéne egy második amíg elküldöm cserére.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- E-roller topik
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Arany János - Kapcsos könyv
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest