Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
gyuromoj
veterán
Esetleg ha engem PS4 érdekel, attól még beférnék?
Szerk.:
Akkor megveszem mind a két konzolt és nincs harag.Majd E3 és beárazás után fogok dönteni csak, addig követem párhuzamosan mind a két topicot.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Mister_X
nagyúr
Oszt akkor mit akarsz kimenni sógorékhoz? KonzolVilágban tuti ki lesz egy állítva (ugye?).
Én már köv fizetéstől elkezdek spórolni, nyár végére olyan 70-80k-m lesz.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Def26
félisten
Nem, 7990Ft körül van a havi t-home -os csomag. Tv+net+telefon. Most is van, csak már havi 1990Ft. Akkoriban volt egy akció, hogy ha hosszabbítod az előfizetéseket akkor ennyibe kapsz tabletet.
Humarc:
Asszem valami 2x csatorna, alap telefon, meg 10Mb net. És kábelen jön minden, tehát nem adsl.Egyébként most az xbox racer csomag ami 20.000Ft kezdő és 24x1990Ft (67000Ft -ra jön ki összesen) adnak 250gb slim, forza horizon, + 3 hó live, meg valami 2 arcade -ot.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
-
Prof01
veterán
Teljesen megegyezik az X360 Slim elrendezésével.
Egyébként azt nem értem, amikor az ODD mögött annyi hely van, miért nem lehetett a tápegységet is beépíteni, mint ahogy azt a Sony is teszi a konzoljainál?[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Prof01
veterán
Simán meg tudnák oldani, csak lesz*rták szerintem. Ne lenne hely? Ebben a nagy konzolban? Ha pl. az Apple az apró méretű Mac mini-be bele tudta építeni, ebbe vígan elférne.
A Slim megoldásától se estem hasra, egyáltalán. Annyit tettek, hogy kivágták az oldalát és ott fújja ki a levegőt. Ugyanezt megtették sokan házi barkáccsal már a FAT X360-nal is, a 3 Ledes korszakban. Kivágták az oldalát és raktak egy nagy ventit rá. Annyi, hogy nyilván a Silm-nél dizájnosabb.(#531) rocket:
Melegszik, persze, de megfelelő tervezéssel nem hiszem, hogy ne lehetne megoldani, akár passzívan is.[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Jaja..tipikus OW..fika minden mennyiségben..én is utálom őket és kb 1 éve videóikat sem nézem, de ez valahogy elém került, és itt, most szerintem jól sikerült a fikazuhatag
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Ööhm..és ha a különböző kontinenseken különböző TÁPKÁBEL-t adnának?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
HuMarc
veterán
Amikor játszom, teljesen evidens, hogy a konzol rá van kötve az internetre, a multi miatt. De nálunk este 10 és másnap délutan 5-6 között a tévé alatt lévő elosztó (IPTV vevője, a tévé, a DVD-lejátszó, a műholdvevő és a videokazetta-lejátszó) ki van kapcsolva. Van olyan nap, amikor senki nem is kapcsolja be, így kb. 40 órán keresztül ki van kapcsolva. Ha meg elutazunk, természetesen minden áramtalanítva lesz. Emiatt a 24 óránkénti online jelenlét nem nagyon tud megvalósulni Ez a bajom.
-
negyven2
veterán
Ez az egyik. a másik meg, hogy ha valaki kémkedni akar valaki után azt internet nélkül is megtehetik (különös módon ezzel az elmúlt évezredekben se volt probléma az emberiségnek). valamint, ha valaki után kémkedni szeretnének akkor inkább azok után fognak, akik mindent elkövetnek azért hogy elrejtőzzenek.
Amúgy kicsit párhuzamban ezzel, nagyon sokan istenítik az un. okosházakat. Ott hogy is működik minden? Ott nem az van hogy az egész lakás be van kamerázva és mikrofonozva ráadásul éjjel nappal ráadásul mindezt online?
Vagy ott vannak az okostelefonok/táblagépek amik szintén éjjel nappal neten lógnak és szinte mindegyikben van kamera/mikrofon?
Úgyhogy nonszensz ez a félelem (mint a 19 században, az hogy ha valaki 50 km/h többel halad pl vonattal akkor abba belehal.
HunMarc: "Emiatt a 24 óránkénti online jelenlét nem nagyon tud megvalósulni." Ez meg lett cáfolva már (pontosabban az lett bejelentve, hogy még ők se tudják ezt biztosra, hogy mi legyen vele).
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Alexios
veterán
Pedig minden egyes gamerhez külön embert vesznek fel, hogy amikor csak játszik valaki tudja nézni a microsoft a többmillió user mindegyikét
Sőt, nem csak 24órás állandó net kell, hanem megszabják milyen feltöltési sebességel vehetsz xboxot, nehogy a végén még rossz legyen a streamelt videó minősége.[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
Ezzel szerintem semmi baj nincs, hogy nem volt LIVE a dolog. A rendszer gyorsaságán volt a hangsúly! Nem is parancsként adta ki, hogy TV, MOVIE, GAME, hanem csak mondta, és ha távirányitóval is történt a váltás, akkor is iszonyatos sebességről és gördülékenységről tett tanubizonyságot.
-
Mister_X
nagyúr
Még akkor sem, ha bejelentik, hogy Anglia mostantól másik régióhoz fog tartozni?
@ldave: zum Beispiel, Monster Hunter 3G meg sem jelent Japánon kívül, ugye?
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest