Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_YKing
addikt
Egy kis unaloműzés.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Jovanny2
őstag
Fura. Ugyanígy jártam egy S kontrollerrel pár hete, de visszautalták az árát (mondjuk én rögtön hívtam a bankomat is). Vagy innen, vagy onnan, de visszakaptam volna. A paypal utalta vissza végül, a bankomtól meg kaptam egy határozatot, hogy lezárták az ügyet, a "társ pénzintézet" kártalanított.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Årpi
őstag
Sziasztok! Refundoltam 42$-ba kerülő játékot microsoft storeból és ez most az egyenlegemre került,mi a legegyszerűbb mondja hogy ha nem is 42$-t de egy részét IRL moneyba ki tudjam hozni?
Előre is köszi a válaszokat!
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
nagyúr
-
zsolti72837
addikt
Ilyet se láttam még.
Hírnév
KerülendőELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Bogyi007
veterán
válasz Stauffenberg #92113 üzenetére
Kenjék a hajukra akkor...
Ami PC-m van az elég arra a célra amire használom, játékokban meg nem vagyok grafikabuzi s a VR sem érdekel...
Maradok One S tulaj - ezek is csak erősítik azt bennem hogy ez az utolsó konzolos érám...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Jovanny2
őstag
válasz zsolti72837 #92112 üzenetére
Hivatalosan is bajkeverőnek nyilvánítva a MS bonyolult algoritmusai által. Sajnos annyira nem vicces, mert nehezen fog neked multiban ellenfeleket találni, max más "bajkeverőkkel" rak össze.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Medocsabi
addikt
Kicsit off de muszáj megosztanom:
Pár napja árulom a boxot(több oldalon is),hogy "S"-re váltsak.Az egy dolog,hogy elképesztő összegeket ajánlanak nekem(40és tásai).Ezt már megszoktam.De az,hogy valakivel konkrétan lebeszélem hogy érte jön,és útközben a kocsiból felhív,hogy útban van,de csak 20.000fttal kevesebbet hozott,ez így jó lesz.e?? ->majdnem kicsúszott h @nyád.Akkor én meg csak a tápot és a kontrolllereket adom jó?.....
Illetve ma reggel kaptam egy kihagyhatatlan ajánlatot:egy RGH-s(!!!!!!) 360 kinecttel,2 kontrollerrel egy az egyben csere....Erre még udvariasan válaszoltam,h kösz nem.
Na megyek megiszom a kávémat,attól biztos minden szebb lesz! -
Jovanny2
őstag
válasz Medocsabi #92116 üzenetére
Elmúlt Karácsony, már csak az alja maradt a "vásárlóközönségnek". A jelentkezik, megegyezünk, biztos kell, aztán elfelejtjük egymást az teljesen általános, de a kevesebbet hoztam az tényleg durva.
A legrosszabb viszont amikor elvisznek 60 mázsa kukoricát, segítesz felpakolni a megélhetésinek, még új zsákokat is veszel neki, aztán a végén szól, hogy kellene kivenni pénzt, közben a kukoricát elviszik, te elviszed a mocskos megélhetési szukát pénzt kivenni, aztán visszajön, hogy elnyelte az automata a kártyáját. Majd holnap hív...te meg azzal a lendülettel a rendőröket, ő meg elslisszan a gettóba. Aztán amikor elkapják és elítélik, kap pár nap közmunkát, büntetlen előéletű marad (!), te meg 300k minuszban maradsz... Na ez a rosszabb. Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
assalkah
tag
Én ezért használtam ki az 576kybte beszámításos "akcióját". Nem volt kedvem szórakozni a sok madárral. Úgy vigyáztam a boxra, mint a szemem fényére. Makulátlan volt a Drága. (Bnőm azóta is 2. szerelmemnek aposztrofálja) Én se kaptam anno sajnos jobb ajánlatot 50ezernél. Így meg beszámolták 70ezerért. Drukkolok, hogy sikerüljön eladni
XOne GT: aSSalka PSN: assalka
-
GRaul
őstag
igen, eleg sok felkegyelmu van sajnos mar PH-n is.
De a geped max 50eftot er, ha tetszik ha nem. Tarthatod 60ra is de a kutya nem fogja megvenni.
Termeszetesen a gep es joy alapfelszerelesre gondoltam 50ert. A tobbit meg mindenki dontse el maga mennyit er.[ Szerkesztve ]
Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Ismét akciós a COD Ghosts a cdkeys-en.
Én is ennyiért húztam be pár hónapja, ugyanitt. Nekem nagyon megérte, amolyan jó kis old school COD, a maiakhoz képest -
Medocsabi
addikt
Naaaaa...Azért 50.000ft egy olyan gépért amire 8 hónap Ms gari van 2 kontroller,és BF4,ill. Halo Master Chief collection?
Egyébiránt nem esem kétségbe ha nem megy el,annyira tartósra sikerültek ezek a gépek hogy még gari után is jópár évig hibátlan lesz sztem
Ha jön a scorpio ezt majd megkapja tesóm 50ért.Ha jól emlékszem a MS azt írta hogy a jövőben megjelenő játékok mind3 gépre megjelennek majd.Így még ő is fog tudni újabb gameket venni magának(bár 360on is van bőven elmaradása)
szerk:Jaaa úgy már reálisabb az 50[ Szerkesztve ]
-
assalkah
tag
Igazad van, de ne legyen már egy fél éves (tehát még 1.5 év garival) és egy 3-4 éves gép is 50ezer! Elhiszem, hogy mindenki a legkevesebb kiadással akar minél jobb gépet venni, de azért némi plusz értéke legyen már a garanciának mondjuk, ha csak az alapfelszerelést nézzük ahogy írtad is. Ez ahogy észrevettem nem valósul meg sajnos.
(#92124) HKorn: Pontosan! Haha
-
i@lex
őstag
"Pár napja árulom a boxot(több oldalon is),hogy "S"-re váltsak."
De miért csináljátok ezt, könyörgöm... Minden bántás nélkül kérdezem
Miért nem várjátok már meg a skorpiót.Ha van One-od, tök felesleges az S-re váltás. Ha 2-3 év múlva jönne a Skorpió, még azt mondom ok, de így???
Konkrétan kérdezem, nem csak tőled: Miért, mi benne a ráció?
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Szerintem az a koncepció a dolog mögött, hogy a Scorpio megjelenésekor könnyebben eladnak egy garis S-es modellt, mint a korábbi, esetleg már nem garis fat-et.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
GRaul
őstag
válasz Medocsabi #92127 üzenetére
Az alapkonstrukciora gondoltam, tap, joy gep stb. Sztem 50et er. Az uj S hasznaltan 70ropi. Arra meg tuti van masfel, 2 ev gari. megneztem a hirdetesed, a halo collection netrol 2eft sincs. Bf 4 meg Ea accesben van. Szoval 1 evre 6 ropiert meg tobbet is kapsz. A hasznalt kontroller meg kb 8-9eft-ot er sztem.
Szóval 60-62eft realis ar a gepert.
Egyaltalan nem eri mar meg eladni a gepet, nekem is van itthon 4k-s HDR-es tv-m... De pont nem erdekel az uj xbox S. Pc-n jatszom. Xbox-on NHL, NFL, Destiny miatt van.assalkah: Értő olvasás Fél év gari van rá amit hirdet. Xbox S release date miatt, még rendelkezik 2 vagy 1,5 év garival. Plusz újabb, kisebb, HDR, Bluetooth joy stb. (hype).
[ Szerkesztve ]
Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
i@lex
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #92133 üzenetére
Akkor inkább azt a pénzt, amit a One - One S váltásába invesztálok, félrerakom a skoprióra, nem?
Ez egy teljesen felesleges, és nyögvenyelős kör.Pláne úgy, hogy szerintem amikor itt lesz a skorpió, akkora lesz a hype meg minden, hogy a kutya nem fog egy korábbi modellt venni, még akciós áron sem.
Én természetesen csak magamból tudok kiindulni: majd pont egy ONE S-t fogok venni, amikor a csapból is Skorpió fog ömleni.
-
HKorn
veterán
576-os akció jó volt erre, mert ott minimális buktával ki tudtad hozni az S-re váltást, de azóta már nem állja meg a helyét a stratégia. amennyit buksz most a FAT->S váltással, ha azt hozzáadod majd az S->Scorpio buktához, akkor várhatóan ugyanannyira fog kijönni mintha rögtön FAT-ról Scorpiora váltanál szerintem.
Run&Ride
-
i@lex
őstag
-
Stauffenberg
nagyúr
Én ezért nem adok el szinte semmit. A kütyüim rendszeresen a családban landolnak elajándékozva, miután rendesen leszolgálták az idejüket nálam. Mobilok, laptopok, ilyesmik általában oda mennek, ahol éppen szükség van rá.
Szerintem a gyökér eladónál csak a gyökér vásárló a rosszabb. A gyökér eladót legfeljebb meg sem szólítod, de a vásárlókkal nem tudsz mit tenni.
Nekem ajánlottak már 70 ezerért hirdetett makulátlan laptopért rekesznyi Jack Danielst, bontott BMW X5 visszapillantót, 70 ezernyi Erzsébet utalványt, de a legkeményebb talán az "értékegyeztetéssel muskátli föld" volt. Hirtelen elképzelem, ahogy a Deák téri kávézóban ülünk, ő leteszteli a laptopot én meg az ujjaim között sodorgatom a földcsomókat a minőségét vizsgálva...
Utálok apróhirdetni.
-
assalkah
tag
Szerintem nem nekem akartad címezni vagy félre értettél. A box eladásával kapcsolatos saját esetemet mondtam el. Nem az övét.
(#92132) Madridista83 : 11ezer Forintba került nekem a váltás az 576 beszámításos akciójában. Szerintem ennyit még megért. + 20-30ezret már én se adtam volna ki érte.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz assalkah #92122 üzenetére
Pontosan így tettem én is. Meg is dicsérték az 576-nál a gépem hogy milyen jó állapotban volt. A Vasemberes matrica külön piros pont volt.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
HKorn
veterán
válasz Stauffenberg #92141 üzenetére
"Deák téri kávézóban ülünk, ő leteszteli a laptopot én meg az ujjaim között sodorgatom a földcsomókat a minőségét vizsgálva"
És a torkodat köszörülve mormogod, hogy ez nem az a minőség, amiben megegyeztünk
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
adalbert1
veterán
Én az 576-os akcióban váltottam, pár használt játékot beszámíttatva (majd azokat olcsóbban megvéve digitálisan) 1xk-ból kijött a váltás, ennyit megért számomra, ezért a pénzért kaptam egy BF1 játékot, újrainduló 2 év garanciát (amiből szerintem a legfontosabb, hogy a kontrollerre is ismét 1 év garancia van). Mondjuk egy 25-30k ráfizetésért én sem váltottam volna.
-
StLui
veterán
Én meghirdettem az 1 éves 1TB-os FM6 limited változatomat, próbálkoztam 79900-zal, nem volta kapás egy hétig, csak két csere ajánlat, levittem 69990-re, pár nap után elment, játék nélkül persze, doboz, minden megvolt, hibátlan állapotban. Az alá nem is mentem volna, megmaradt volna második gépnek, így lett az itt ajánlott svájci OneS most, amiből meg is kértem volna unokaöcsémet, hogy vegyen még egyet, de már elfogyott 200CHF-ért, nem volt 300CHF alatt.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Medocsabi
addikt
Valaki játszik esetleg guitar hero-szerű dologgal?
Még sosem játszottam,de érdekelne,mivel nincs most kinect de ha átjönnek tesómék/haverok szerintem jó móka lehet(ne)!
Most ha átjönnek mindenki azt néhi ahogy fifázunk,az annyira nem buli,csak emiatt meg nem vennék még 2db kontrollert ráadásul kettőnkön kívül senki nem szeret fifázni.[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Stauffenberg #92141 üzenetére
"Hirtelen elképzelem, ahogy a Deák téri kávézóban ülünk, ő leteszteli a laptopot én meg az ujjaim között sodorgatom a földcsomókat a minőségét vizsgálva..."
Ezen azért felvinnyogtam...
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS5 Slim (garanciás)
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest