Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
A gép később bővíthető külső, USB-s merevlemezzel, szóval akár az 500-as is elég lehet, de meg kell nézni az árkülönbséget - ha drágább egy 500GB-os külső drive, mint amekkora az árkülönbség a két modell között, akkor szerintem egyértelmű, hogy melyik éri meg jobban. Én ezzel együtt inkább a nagyobbat venném (vettem).
A Live Gold rendszer, amire gondolsz, szerintem az xbox egyik legnagyobb előnye a playstationnal szemben, gyakorlatilag amellett, hogy az online játékhoz kell, havonta négy ingyen játékot ad (amikkel addig játszhatsz, amíg él a gold előfizetésed, de ha nem fizeted be egy ideig, de később megint, akkor ismét), amik között egészen szórakoztató, és használható darabok is vannak. Mindemellett online, digitális vásárlásnál gyakran ad extra kedvezményt is. Emellett él a visszafelé kompatibilitás egy egész szép, és folyamatosan bővülő választékkal az xbox360 játékok közül, amiket aztán tényleg bagóért lehet az online store-ban digitális formában megvenni. A harmadik lehetőség olcsó játékok beszerzésére a használt dobozos kínálat figyelemmel követése, bár ez kezd beszűkülni, mióta egyre többen veszik a digitális verziókat.
Játékkal együtt max újan vegyél gépet, ilyenkor vagy dobozos játékot, vagy letöltőkódot adnak, használt gépet rajta lévő accounttal, és arra megvásárolt játékokkal veszélyes dolog venni, ha a korábbi tulaj úgy dönt, hogy mégis inkább megtartaná a játékait, akkor egy levélváltással visszaszerzi, neked meg semmi nincs a kezedben.
Június közepén az E3-at mindenesetre most már érdemes lenne megvárni, a pletykák szerint lesz valami xbox-related bejelentés, utána lehet, hogy változik kicsit a piaci helyzet.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
"...van használaton kívüli 1terrás USB-s vinyóm, akkor azt rá tudom kötni?"
Ha SATA3-as, akkor igen, ez az egyetlen követelmény. Illetve még annyi, hogy leformázza magának az xbox, tehát másra nem fogod tudni használni.
Szerk.: Amúgy Kinectet elég sokan árulnak külön, sokaknak nem jön be, illetve valóban borzasztóan korlátozott a játékkínálat hozzá, ráadásul jó ideje mintha az MS maga is lemondott volna róla, nem is jön hozzá új tartalom.
Szerk2.: A Terra a bolygó, a Tera pedig a mértékegységmódosító (meg a népszerű művésznő keresztneve).
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
oriic
HÁZIGAZDA
De mivel kulcsos oldalak, mindenki csak saját felelősségére használja.
___
Xbox One vs. Xbox One S (OG az eredeti gépet jelenti)
Booting Rise of the Tomb Raider from disk:
– Slim: 15.64 seconds
– OG: 16.82 seconds
Rebooting:
– Slim: 1 minute 26.94 seconds
– OG: 1 minute 36.56 seconds
Plex:
– Slim: 8.70 seconds
– OG: 8.52 seconds
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
melan
senior tag
Sikerült felvennem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal: akinek ilyen gondja van - azaz a garancia idő kevesebb, mint a vásárlástól számított 2 év - vegye fel velük a kapcsolatot telefonon, egyszerűen visszahívnak. Egy e-mail üzenetet küldenek, melyre válaszolva kell elküldeni a számlamásolatot és korrigálják a hibát, amit általában az eladó vét (mármint szerintük).
Egy dolgot nem tudok csak, hogy a kontrollert, amit külön vettem, hol lehet regisztrálni, mert az ügyfélszolgálatos ugyanazt a linket küldte, amit eddig is találtam - ahol a konzolt lehet regelni. Viszont ott nem fogadja el a számot, mondván, nem a terméktípushoz tartozik. -
birorichard
őstag
Én kb a felénél kicsit tovább járok az elsőnek, nem crashelt egyszer sem. Hangulata nagyon ott van egyébként.
(#83406) bulikavagyok: ha van... jelenleg nem kapható, de addig is olcsóbb üzletpolitikával nemrég egy hét alatt kétszer jártam meg náluk.
(#83408) Game-over: küldhetnék már őket.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nincs koze BC-nek ehhez, nativ XO jatekrol beszelunk.
Nem tudom hol lep ki, de nem mindegy hogyan inditod el, mert missziok utan kitesz menube folyton ha nem quick game-et indit az ember.
A mentes meg ilyen, kozel 17 eves jatekrol beszelunk, csak checkpointok vannak, azok is sokszor elcseszett helyen.
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
Hova van telepítve a játék? Nekem a FH3 csinálta ugyanezt (illetve durvább hibákat is), de mióta átraktam a belső merevlemezre nincs semmi baja.
birorichard: Tehát nincs raktáron? Pedig a honlapon "azonnal átvehető" státuszban van. Ez nem túl korrekt tőlük.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Sajnos egyik rész sem sokkal jobb mentés szempontból (5-öt nem tudom), nagyon hosszú szakaszokat kell teljesíteni. Nálunk is a fiam miatt volt gond, több órát kellett engednem játszani, hogy ne kelljen neki elölről kezdeni egy nagyobb szakaszt
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
zsolesz010
senior tag
Co-opban nincs checkpointos folytatási lehetőség, ha kilépsz az aktuális pálya befejezése előtt. Halál esetén használja a checkpointokat, játékból kilépés esetén nem. Ezt ki is írja minden alkalommal, amikor co-op módban indítasz játékot.
[ Szerkesztve ]
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Szerintem ma már a Halo 1 játékmechanikája, pályatervezése eléggé idejétmúlt, én sem voltam képes vele pár óránál többet játszani, egyszerűen idegesített. 30+ éve játszom videojátékokkal, szóval pár dolgot láttam már életemben, de ez nem öregedett szépen szvsz.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
postasbeci
csendes tag
Azt általában nem jelzik.
De utána néztem annak a pár játéknak amin van Magyar felirat, meg jelezték már itt is hogy letöltőkóddal vásárolt Division-ban is van.Az Xboxunkban a régió Magyarra van állítva mindig, így letöltés után magyarul indult, állítani se kellett a nyelvet.
-
Zoleee83
addikt
válasz melan #101511 üzenetére
Igen, de végre betették egy app-ba, annyira zavaró volt, hogy ömlesztve volt egy halom játék, így legalább átlátható lett.
A mellette lévő BF + Fifa + Andromeda szerintem olcsóbban kedvezményesen vásárolható Access megléte esetén, bár nem vágom minek tette ki ide is, mert van BF1-em. Majd kijavítanak a többiek ha nem igaz[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz melan #102091 üzenetére
Ezt a verziót töltsd:
Minecraft Xbox One Edition Limited Time Unlock [store link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hitchins
őstag
válasz melan #107672 üzenetére
Amit penzert megvettel azzal tud. Amit games with goldban (tehat havi ingyenes jatekkent kaptal) azzal nem. Ahhoz azon a profilon kell aktiv gold elofizetesnek lennie amivel letoltotted. Azaz a tieden.
Mondjuk azt nem ertem miert kell most a jatekhoz profilt valtani. Ha a tied homekent van fenn a gepen akkor minden mas profillal lehet jatszani az altalad megvett jatekokkal.[ Szerkesztve ]
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz melan #112993 üzenetére
Eddig is tudott volna multizni és az account-odon lévő játékokkal játszani az ő account-ján, mindössze azt kell beállítani, hogy a te account-oddal bejelentkezve tedd a konzolt home konzollá. Ezután minden játék és egyéb szolgáltatás (gold, EA access stb) ami a te account-odon van elérhető lesz a többi bejelentkező account számára is.
-
parandroid
félisten
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz melan #114999 üzenetére
Nálam is ez volt. Van amikor egyből bekapcsolt arról is meg volt, hogy várni keleltt rá... Aztán átraktam, hogy mindig legyne éber és cső. Néha nyekereg de nem zavar. Mondjuk 2 napja azt hittem, hogy alakot vált olyan hangokat adott ki.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
parandroid
félisten
válasz melan #114999 üzenetére
Ha engem zavarna a cicergés, és emiatt nem tudok aludni, akkor én leszarom az instantont, és leáramtalanítom a gépet. Majd instantonoljon akkor, amikor napközben nem vagyok otthon. De látom, élvezed a problémát, úgyhogy szerintem meghagyjuk neked a továbbiakban is.
Amúgy azzal együtt, hogy valószínűleg nem maga a gép cicereg, hanem a tápegység, illetve egyéb kóbor áram alatt álló alkatrészek, ezzel az égegyadta világon semmit nem fogsz tudni kezdeni az áramtalanításon kívül. Kérdezz meg bármilyen macskatulajdonost, hogy egy akármilyen kósza tápegység egész napos megfigyelnivalót ad a cirmosnak, még akkor is, ha a gazdi nem is hallja a cicergést.
Másrészt pedig ha egyszer azt várod a géptől, hogy külső beavatkozás nélkül, önállóan dolgozzon a háttérben, amikor egyébként nincs bekapcsolva, akkor ezt meg is fogja tenni, és ezekben az időszakokban úgysem lesz hangtalan. Szóval ha a fiadat a cicergés zavarja, akkor egy hajnali háromkor kezdődő letöltés is zavarni fogja, és erre sem lesz szoftveres megoldás (hacsak a fejére húzott puha párnát nem soft ware-ként kezeled).
p
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hálózati / IP kamera
- Bluetooth hangszórók
- Renault, Dacia topik
- Politika
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest