Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz
Blizzard által támogatott videokártyák listája
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36401) F-ECT$ válasza birno (#36398) üzenetére


F-ECT$
titán

Most már korántsem olyan nehezek a heroicok, mert:
-valaki már biztos járt ott a csapatból, így tudja, hogy mire kell figyelni
-DF buff, full random party esetén +15% HP, +15% dmg/healing done
-mindenki jobban gearelt, mint az első napokban, így a boss gyorsabban hal, könnyebb healelni és a tank se hal el 2 ütéstől
-elég sok nerfet kaptak az insták

Dive ever, work never.

(#36402) H.O.D. válasza Lirion (#36397) üzenetére


H.O.D.
senior tag

Gondolom, nem 200-as kék cuccokban mész be, hanem 251/264-es lilákban. Úgy nyilván vicc, amikor egy tanknak már tóbb HP-ja van, mint egy trashmobnak. Nem voltak azok annyira egyszerűek a szintjükön. BC idószakban ha volt egy T5 szintű geared. ott sem volt kihívás egy HC insta.

Where do you want to go today?

(#36403) Ribi válasza F-ECT$ (#36400) üzenetére


Ribi
nagyúr

Vagy demo, vagy afli.
Én anno demoval fejlődtem és nagyon egyszerű volt. Most főleg a pörgő vackával igen gyorsan sok aggrot termel.
Afflin a szuku is nagyon jó, mert távolról is sebez így azonnal rá mennek a mobok, nem kell megvárni míg mondjuk a void odasétafikál.
Ott pedig állandó HP szívás van így ott se kell megállni. Szukunak is van aoe sebzése, amivel megintcsak magára húzza a kósza mobokat.
Elitek miatt mondjuk inkább demo talent a jobb, főleg ha már megvan a daemon form.
Eltolsz minden CD-t és simán bedarálsz bármit. Amolyan pánik gombnak is jó a daemon form.

[ Szerkesztve ]

(#36404) H.O.D.


H.O.D.
senior tag

Megint az ásáss témája...

Néha (gyakran) negtörténik, hogy odarepülök egy digsite-hoz, de mire idaérek, valahogy despawnol, vagy nem tudom. A world mapen látom a jelet, de a zone map nem jelöli és ásni sem tudok. Ez azért furcsa, mert csak akkor tűnik el a digsite, amikor az adott zónába belépek, tehát, ha momdjuk EPL-en vagyok és megnyitom Hinterlands zónatértképét, akkor ott a plecsni, de ha belépek Hinterlandsre, akkor már nincs.
Map addont nem használok. Tulajdonképpen most semmilyen addon mincs a WoW alá téve. Logout/login és game restart sem segít. Tipp?

Where do you want to go today?

(#36405) Arnold2 válasza H.O.D. (#36404) üzenetére


Arnold2
őstag

Ez igen érdekes. Nekem még sosem tűnt el digsite. Ha a térképen megjelent, akkor az ott is maradt míg oda nem mentem és meg nem találtam a 3 ásatási helyet.

Nem lehet, hogy csak szürke a plecsni és beleolvad a térképbe?

Sajna jobb tippem nincs, mert még nem hallottam ilyen problémáról.

(#36406) H.O.D. válasza Arnold2 (#36405) üzenetére


H.O.D.
senior tag

Mikor utoljára láttam, még piros volt. Az az érdekes, hogy most a myolc digsite-ból egyet sem jelöl zone map szinten, csak az ásókat látom a world mapen...

Where do you want to go today?

(#36407) H.O.D. válasza H.O.D. (#36406) üzenetére


H.O.D.
senior tag

Egy repair megoldotta, most látszanak. Hogy mi volt a reőair tárgya, azt nem nagyon tudom, de áshatok tovább és ez a lényeg :)

Where do you want to go today?

(#36408) Arnold2 válasza H.O.D. (#36407) üzenetére


Arnold2
őstag

Na örülünk :)
Akkor most már ezt is tudjuk.

(#36409) Lirion válasza H.O.D. (#36402) üzenetére


Lirion
addikt

Catas zöldekben vagyok. :) Így szokott lenni átlag 40-45k hp-m és 4-5k dps-em. Viszont a csapattársak ritkán ilyen jól geareltek, sokszor több a hp-m, mint a tanknak és a többi dd is csak az én dps-em felét, harmadát tolja ki, annyira nem geareljük túl. Mondjuk volt már, hogy full cata geares party összejött, akkor kevesebb, mint egy óra alatt lenyomtunk 4 heroicot simán.

(#36410) szőröscica válasza F-ECT$ (#36400) üzenetére


szőröscica
addikt

Köszönöm a választ, akkor démonra talentelek majd.

(#36411) Arnold2 válasza szőröscica (#36410) üzenetére


Arnold2
őstag

Ha nem is a leggyorsabb, de véleményem szerint nagyon fun vele játszani és ahogy a többiek mondták, nehezen halsz :) S azért a lila meta form sem piskóta :)

HA 0-ról húzol egy lockot, akkor ajánlatos, mert az affly szerintem kezdő locknak nem feltétlen barátságos (de szigorúan szvsz).

(#36412) szőröscica


szőröscica
addikt

Második este wipeolunk chogallon, volt már olyan tryunk aminél 600k élete maradt csak, de egyre demoralizáltabbak az emberek. Ma még bő 1 óra raid time van, de szerintem megint nem lesz meg. :(

(#36413) Cathfaern válasza Lirion (#36409) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Catas zoldek jobbak, mint az icc25 normalbol eso cuccok... :)

(#36414) parandroid válasza Lirion (#36409) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

WotLK alatt nemigen mutattál volna nekem olyan dps-t, akinek 40k+ HP-ja volt. Ahogy Cathfaern is írta, a mostani geared ICC HC szintű, ne csodálkozz, hogy könnyűek a northrendi hc insták. Próbáld meg ugyanazt 187-es, vagy az alatti átlagos ilvl-lel (amivel anno mindenki nekiesett, amikor még újdonság volt, hiszen a 200-as cuccokat még csak a hc insták dobták), és meglátjuk, mi lesz a véleményed.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#36415) kenwood válasza Cathfaern (#36413) üzenetére


kenwood
veterán

Ez nem teljesen igaz.
Valoban magasabb az ilvl,de sokat elvisz belole a stamina (ilvl szempontjabol mindnen elsodleges ill masodlagos stat egyenrangu),igy ilvl 300ig eleg sok zold biztosit kevsebb dpst,mint az icc lootok.
Azt is bele kell szamolni,hogy az icc cuccok jo esellyel be vannak gemelve,enchantolva,ami a szintezo zoldeknel nem igazan jellemzo.

Lock temahoz pedig :
En foleg destron szinteztem.
A masodik tierben van egy olyan talent,hogy aftermath.
Ha ezt kirakod,akkor a mobok 90%-a azelott meghal,h megutne a petedet ,vagy teged.

imo-conflagrate-finish him

[ Szerkesztve ]

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#36416) H.O.D. válasza kenwood (#36415) üzenetére


H.O.D.
senior tag

Én most, lvl84-en cserlktem le a 264-es geart, mert nem tudtam már 2 mobot lenyomni elhullás nélkül. Csupa zöld cuccot szedtem ki AH-ból (au eddigi qiest rewardok mentek a vendor trashel együtt), meg valami kék staffot a nágusnak. Így kb. 75%-kal nőttek meg a primary statok (és hol van még a 110k stamina).

Azért gondoltam, hogy el todom húzni a gear fejlesztését, mert az elsó rewardok tényleg nem érték el a fullosan összerakott tier set szintjét, de 4 szint alatt ez megváltozott. Most már AH-ban is csak 20-30g egy zöld item (ezen a realmen), így nem volt gond átvedleni.

Where do you want to go today?

(#36417) F-ECT$ válasza kenwood (#36415) üzenetére


F-ECT$
titán

Persze: jó a destro, amíg 1 ellenfél van (vagy 2, ha az egyik fearelhető/banisholható), de 3-nál már csak a szaladás marad, különben leütnek. Demonnal még megoldható talán a 4 is, és ott sem fog megütni a mob, mert először a petre aggrózik, utána meg ott a HoG, ami megfogja pár secre.

Dive ever, work never.

(#36418) F-ECT$


F-ECT$
titán

4.1 PTR
Warlock

◦Haunt damage has been increased by 30%.
◦Shadow Mastery (passive) has been increased to 30%, up from 25%.

◦Mana Feed now restores more mana (four times as much) when the warlock is using a Felguard or Felhunter.

◦Shadow Bite (Felhunter) damage and effect has doubled.

Finom kis aff buff, ami kimaradt a 4.0.6-ból. Emelett Felhunter buff is, vajon így már használható lesz valamelyik buildhez?

Dive ever, work never.

(#36419) Healbacsi válasza kenwood (#36415) üzenetére


Healbacsi
őstag

A stamina mar fuggetlen az ilvl-tol.. ezt ugy ertem, hogy regen a tobbi statba beszamitott, hogy mennyi staminat adott az item. Most x ilvl garantal y staminat mind1, hogy cloth vagy platem, es a tobbi a stat az ilvl es a ruha fajtajanak fuggvenye..
Lirion maradt lvl 80, igy a catas zoldekben siman megkozeliti a icc hc 25-os lootok altal kitolhato dps-t, de mondjuk ott a statok is megfeleloen voltak valogatva, setbonus, gemek. Enchantolni a catas zoldeket is fel lehet.

H.O.D.: azert kell foleg 83 folott cserelni a geart, mert korabban 1% crithez kellett x rating, 83 folott ez durvan novekszik, igy a korabbi magas crited, hasted leesik, ha caster vagy, akkor a manakoltsegek drasztikusan novekednek, igy hiaba magasabb a manapool, nem ugy jossz ki belole.

[ Szerkesztve ]

(#36420) kenwood válasza F-ECT$ (#36417) üzenetére


kenwood
veterán

Destron is megvannak a tomeggyilkos talentek,( Shadowfury,Backlash,Nether Ward) de alapbol nem huzunk 2 nel tobb mobot,mert ha tul is eled,akkor is a hpd vagy a manad 50% ala megy,aminek a potlasa elviszi azt az idot,amit megsporoltal ahhoz kepest,h egyesevel olod.

Ha mindenkepp kettonel tobbet kell huzni, ( eleg ritkak az ilyen questek) akkor ledobod az infernalt es lezergeled az egesz brancsot 10 sec alatt :)

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#36421) F-ECT$ válasza kenwood (#36420) üzenetére


F-ECT$
titán

Tömeggyilkos a backlash vagy a nether ward??? Én is szeretem a destrót, de azért ne essünk túlzásokba. Egy shadowflame + shadowfury messze nem elég az aoe szituációkra, és utána eléggé meg vagy lőve. Értem én, hogy caster mob ellen jó a nether ward, meg azt is, hogy a backlash gyakran proccol melee ellen (már ha elér), és az infernal is jól jön 10 percenként, de a demonnal aoe téren jelenleg semmi sem veszi fel a versenyt.
Nem azt mondom, hogy 3 mobot kell mindig húzni, de szintezéskor (főleg mivel már kevesen szinteznek) előfordulhat, hogy a sűrű mobcsoportból rádaggrózik + 1-2, vagy épp repop van, és ekkor a demon a legjobb build arra, hogy túléld a szituációt.

Én még a fel armor nerf előtt szinteztem, és sem a folyamatos egyesével ölés, sem az esetleges aoe szituációk után nem kellett megállnom inni demon builddel, és a dps-em is közelítette a destroét.

Dive ever, work never.

(#36422) parandroid válasza H.O.D. (#36416) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

81-en már rengeteg 300-308-316-os ilvl-ű item hordható, ezeket én vagy félretettem prof fehúzások során, vagy kihasználtam azt, hogy mások prof felhúzás közben legyártják őket, és meglehetősen olcsún kaphatók AH-ban (ha ilyesmit láttam 100-150 arany alatt, sosem gondolkodtam, hanem megvettem). Ez jelentősen felgyorsítja a szintezést. Aztán 83-tól már equipelhető egy sor 333-as item, akár craftolt, akár repuból kiszedhető. 5 karaktert húztam már fel, de mire 81 lettem, muatatóba sem igen akadt már egyiken sem 289-esnél kisebb cucc...

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#36423) F-ECT$ válasza parandroid (#36422) üzenetére


F-ECT$
titán

Én meg simán a szintezés közben esett / q reward cuccokból kb 83-ra lecseréltem az egész icc geart, mert még gemek, enchantok és set bónuszok nélkül is jobb statokat adtak, mint azok.

Dive ever, work never.

(#36424) Lirion válasza H.O.D. (#36416) üzenetére


Lirion
addikt

Hehe, jó neked. Én 150-200as átlagáron vásároltam be geart AH-ból.. Sajna nagyon low popos a szerver és minden gecidrága. :(
Egyébként az a kibaxás, hogy a faszább enchantokhoz 300 ilvl kell, 80on meg csak 289-esek érhetőek el. :D Egyszer meg is cumiztam ezt, bevásároltam durva enchantokkal, aztán meg pislogtam, hogy nem megy fel a catás cumóra. Szerencsére AH-ba vissza rakva elkeltek és nem buktam sokat.

(#36425) H.O.D. válasza Lirion (#36424) üzenetére


H.O.D.
senior tag

Ezen a realmen (Azjol-Nerub) gyakorlatilag mindig olcsóbbak a cuccok, mint máshol. A Whiptail pl. most olyan 55g/stack, nem tudom, máshol hogy alakul.

Where do you want to go today?

(#36426) Wolverine válasza Lirion (#36424) üzenetére


Wolverine
félisten

Az első instance-okból 308-as loot esik, azokra már felmegy az enchant.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#36427) SzlobiG


SzlobiG
félisten

Nah ennyi volt beszüntettük a raidelést egyszerűen unja már kb mindenki a guildba az egész contentet semmi értékelhető újítás nincs már a játékba a bossok/mobok is mind ugyan azok átskinelve egyszerűen egy rakás f0s az egész nem is akarok többet írni mert úgy is nekem estek...:D

Viszont tudom, hogy nem lehet (lehet törlik is), de bs hordán nem kevés goldtól megszabadulnék jó áron jöhet privi ha valakit érdekel.:))

(#36428) Viktor77 válasza SzlobiG (#36427) üzenetére


Viktor77
titán

1. Aztán majd mikor jönnek ki az új insták, folytathatjátok a mostani raidek farmolását, mert nem lesz meg a gearetek a magasabb tier-hez.
2.Érdekes, hogy most unjátok meg, mikor LK alatt már a legutolsó pug is 11/12HC-ig jutott, annyira könnyű volt.
3. Pont most jók a bossok, egyik fight sem triviális (nem 5 fősekről beszélek).
4. És az ultimate kérdés. Végigvertetek mindent hc-ban?

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#36429) SzlobiG válasza Viktor77 (#36428) üzenetére


SzlobiG
félisten

Új insták alatt ZG-re ZA-ra gondolsz? Hát no comment, hogy megint egy régi instát pofozgatnak kicsit alakítanak rajta és ezzel megint megvan oldva pár hónapra az egész.(tudom, hogy más bossok lesznek) Találjanak ki valami teljes újat ne a régit hozzák elő megint.:(((
Ki volt írva egy halom recruit kb senki nem jelentkezett meg sorra mentek casualba az emberek vagy slackeltek farm raidre se akartak jönni mert unták/unjuk az egészet hiába a "free" loot.
Mi pont másképp látjuk a bossok mehanizmusát.:)
Nem vertünk végig sőt asszem csak 2 boss-t öltünk 25 hc-ba. A hc módok is úgy vannak kialakítva, hogy hc guildoknak mi meg nem vagyunk hc guild, meg amit írtam is, hogy meguntuk az egészet.

Ennyi.:)

(#36430) Healbacsi válasza Viktor77 (#36428) üzenetére


Healbacsi
őstag

Igazabol en is 6 ev utan lealltam a jatekkal (mar 2 hete), wotlkban leoltem mindent, de most kb nem erzem azt, hogy be kellene logolnom. A raidek vhogy nem adjak azt a varazst mint korabban (a harcok jok, de megis valahogy rosszak). Raiden kivul igazabol nincs mit csinalni, Az ocsik tobb mint 90%-a megvan, arenazni es rated bgzni lehetne csak. Az arena a pixelharcosok vilaga meg mindig, a rated bg franko lenne, de ahhoz biza csapat kell, sot a 15v15-ot el is toroltek, igy maradt a "megfelelo setupod van akkor nyersz" 10v10.
Eddig en is ellent mondtam a sok hurrogonak, de mar en is bealltam kozejuk. Valszeg csak kicsi pihenes kell, de valahogy ez most nem az igazi, kicsit olyan se fule se farka kiegeszito.

[ Szerkesztve ]

(#36431) Wolverine válasza SzlobiG (#36429) üzenetére


Wolverine
félisten

ZG és ZA 5 fős heroic lesz. Raid is jön, legalább kettő; az egyik biztosan Firelands Ragnaros az endboss, de előtte meg kell majd ölni Fandral Staghelmet is), a másiknak a War of the Ancientset tippelik - az eredeti Well of Eternity pusztulása, Queen Azshara, Broxigar, talán Sargerast is láthatjuk...

[ Szerkesztve ]

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#36432) F-ECT$ válasza H.O.D. (#36425) üzenetére


F-ECT$
titán

Mindegy, hogy hol vagy, mert ha minden drága, akkor te is drágán tudsz dolgokat eladni, ha meg minden olcsó, akkor te is olcsón tudsz dolgokat venni.

szerk: Whiptail asszem olyan 100g körül van Arathor hordán, legalábbis múlt héten 80g és 120g között mozgott.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#36433) F-ECT$ válasza SzlobiG (#36427) üzenetére


F-ECT$
titán

Megértelek, mindenki kiég bizonyos idő után. Akárhogy csűrik-csavarják a spelleket, talenteket, bossokat, mindent, úgyis kb minden raid bosson az van, hogy:
-állj ki a tűzből
-állj be a jóságba
-szóródj szét/fuss össze
-szakíts
-addot kiteold/öld

Én is jó ideig nem játszottam, és most megint játszok, de biztos eljön az az idő, amikor ismét megunom.

Dive ever, work never.

(#36434) Arnold2 válasza F-ECT$ (#36432) üzenetére


Arnold2
őstag

Tegnap tettem be 5 stack Whiptailt Arathor Ally AH-ba 69 goldért.

(#36433) F-ECT$:
Tegnap öltük elsőre Konklávé of Szélt, s így kiegészíteném a listát:
-Átszelel az egyik platformra
-Beszívja a speckó abilityt
-Visza szelel a másik platformra

:)

[ Szerkesztve ]

(#36435) Cathfaern válasza F-ECT$ (#36432) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Erősen függ attól, hogy milyen bevételi forrásai vannak az illetőnek. Ha az AH-s bevétele összemérhető az instázásból/questelésből/mobból kiszedett pénzből jövő bevételével, akkor nagyon nem mindegy. Viszont az utóbbi minden realmen fix. Ebből következőleg minél jobban támaszkodik valaki az utóbbira, annál inkább megérzi, ha az AH-ban magasak vagy alacsonyak az árak. És az emberek többségénél ez így van.

(#36436) F-ECT$ válasza Cathfaern (#36435) üzenetére


F-ECT$
titán

Igen, lefordítva: a 310%-os repülés 5k gold. Ha 1 stack növényt 200g-ért tudsz eladni, akkor csak 25 stacket kell összeszedni, ha meg csak 50g-ért, akkor 100-at.

Érdekes lenne megnézni, hogy a low/medium/high szervereken hogyan alakulnak az AH árak és az egyes emberknél lévő pénzmennyiség. Én mondjuk úgy gondolom, hogy a fix kiadásokra (flying skillek, spellek, dual és retalent kiadások, stb) kb szintezés alatt összegyűlik a pénz.
Ha valaki lvl85-ön mobozásból, napi q-ból szeretne megélni, az amúgy is megérdemli a sorsát, és neki valóban fájhat, ha magasak az AH-ban az árak, de továbbra is tartom, hogyha minden cucc sokba kerül, akkor ő is sokért tud az AH-ba cuccokat pakolni.

Én mondjuk szívnám a fogam, ha olyan szerveren lennék, ahol 50g-t kapok egy stack növényért, és a flaska annyiért sem menne el az AH-ban, aminnyiért a bele való növényeket meg tudom venni, mert akkor elég nehéz lenne pénzt csinálni.

Szóval a magas AH árak mögött ott a lehetőség, de ha minden szakmából túlkínálat van, akkor lenn vannak az árak, ami a napi q-ból élőknek jó, a piacból élőknek rossz.

Írni kéne Ghostbocinak, hogy dobjon össze erről egy cikket :)

Dive ever, work never.

(#36437) Ghoosty válasza F-ECT$ (#36436) üzenetére


Ghoosty
őstag

"Ha valaki lvl85-ön mobozásból, napi q-ból szeretne megélni, az amúgy is megérdemli a sorsát, és neki valóban fájhat, ha magasak az AH-ban az árak, de továbbra is tartom, hogyha minden cucc sokba kerül, akkor ő is sokért tud az AH-ba cuccokat pakolni."

Csak úgy szólok, hogy mindenki ebből szerzi a pénzt. Van a aki közvetlenül, van aki közvetetten. Ahhoz, hogy valaki megvehesse AH-ban a dolgokat, azt a pénzt ki kell farmolni valahogy, hogy legyen miből megvenni. Olyan szerintem nincs, hogy egy GM vásárolna "teremtett" arannyal. Amúgy mi a francra szokták az emberek elkölteni a pénzt?

Nekem kb 35k aranyam van, de nem nagyon van mit venni belőle. Legalábbis értelmes dolgot. A 20. féle mountra azért el lehet verni pár 10k aranyat.

más:

Volt már abból hír, hogy valaki egy kardcsapás nélkül felszintezett volna 85-re? Azt néztem, hogy a gyűjtögetős szakmák iszonyat sok xp-t adnak. Healer druidával, meg gyakorlatilag megölhetetlen vagyok heirloomos itemekkel, így lehetne csinálni pacifista karaktert. Mondjuk lehet, hogy nem lenne hozzá türelmem, de érdekes kihívásnak hangzik.

(#36438) Wolverine válasza Ghoosty (#36437) üzenetére


Wolverine
félisten

Már a WotLK-ban és korábban is voltak pacifista karakterek; de az utolsó hír ilyen projektről viszonylag régi.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#36439) Ghoosty válasza Wolverine (#36438) üzenetére


Ghoosty
őstag

Korábban hogyan csinálták ezt meg? Instáztak és/vagy más ölt helyettük? Vagy volt korábban is valami, ami ölés nélkül xp-t adott?

(#36440) F-ECT$ válasza Ghoosty (#36439) üzenetére


F-ECT$
titán

Egy pap nyomult így, a groupban csak healelt, míg a többiek öltek.

Volt még távolsági fegyvert nem használó hunter, semmilyen fegyvert nem használó wari, és egyéb nyalánkságok :)

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#36441) Wolverine válasza Ghoosty (#36439) üzenetére


Wolverine
félisten

Postázós küldetések és felfedezés.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#36442) F-ECT$ válasza Ghoosty (#36437) üzenetére


F-ECT$
titán

Amíg nem volt napi q, addig is megéltek az emberek (mondjuk sokkal rosszabbul), mert a mobok dobták a cuccokat + pénzt. Egy raiden lazán bejött 50g, míg a teljes javítás nem került 10g-be se.

Persze, minden pénz valamilyen szinten farmolásból jön, úgyhogy az idézett mondatomba képzelj bele egy "közvetlenül"-t. Félreértés ne essék: én is csinálok napi q-kat, és közben ha látok virágot, akkor kiszedem, de ez adja a bevételem kisebb részét. (Csak mobot/növényt/akármit farmolni nem megyek el.)

Hogy mire lehet költeni? Nekem pl van 80k goldom, és gondolkozok egy Vial of the Sands-on, ez olyan 40-50k. Emelett még kell pár db 359-es cucc, amik egy részét AH-ból is meg lehet venni. Mondjuk 20k-t nem adnék 1-1 darabért, de pl az övet és a gatyát onnan vettem, előbbit 3k-ért, utóbbit 4.5k-ért.

Dive ever, work never.

(#36443) Ghoosty válasza F-ECT$ (#36442) üzenetére


Ghoosty
őstag

Azt a részét sajnos nem ismertem a wow-nak, ahol nem voltak napi questek, elmondások alapján még talán jobban is tetszett volna a vanília időszak, de akkoriban nem volt rá pénzem.
Nekem pénzgondom sose volt, pedig én se farmolok, csak minden szürkét felszedek, mindent megnyúzok amit lehet és olyan dologra nem költök, amit jó esélyel pár nap múlva dobhatok ki a kukába.

Azt a Vial of Sands-ot azt se tudom, micsoda, de én tuti nem adnék érte 40-50k aranyat. A 4-5k epic cuccok a határeset, mert aktív raideléssel simán lehet őket kukázni elég hamar, de néha jól jöhet a plusz hp/dps/hps. Elvileg a normál raidet simán kéne teljesíteni 346-os kékekkel is. Sajnos nálunk túl sok a dps, így én rendszeresen kimaradok a raidből, (ezért húzok healert éppen) így nincs is értelme megvennem ezeket.

Amúgy köszi az infókat a furcsa szintezési szokásokról, de asszem nem leszek még "híres" egy darabig. Ilyen eszement dolgokra sajnos nincs időm. A gyüjtögetős még talán belefért volna, de megelőznének, mire befejezem. :)

(#36444) Wolverine válasza Ghoosty (#36443) üzenetére


Wolverine
félisten

A Vial of the Sands egy tárgy, amit alkimisták szerezhetnek Archaeology segítségével - ha használod, sárkánnyá válsz és repülhetsz mountként, valamint vihetsz egy utast is. És csak a vendortól megvehető alapanyag több, mint 20k goldba kerül, hogy valaki megcsinálja.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#36445) F-ECT$ válasza Ghoosty (#36443) üzenetére


F-ECT$
titán

A Vial of Sands egy olyan "mount", amikor valójában te alakulsz át sárkánnyá, és akár plusz 1 embert vihetsz a hátadon. Sajnos az árát a vendor cuccok drágasága adja, tehát ez később sem lesz olcsóbb, és bár én sem tudom mire költeni a pénzt, fájna kiadni 40-50k-t plusz egy mountért, főleg, hogy már 50+ van...

Egyelőre én sem nagyon raidelek (pontosabban nem progress raidelek), de szeretem ha a karim nincs nagyon lemaradva a többségtől, így amíg eljutok én is a T11-es raidekre(várhatóan 4.1 kijövetele körül), addig jók lesznek az AH-s 359-es cuccok. Mint írtam 4-5k-t én is kiadok értük ha ésszerű időn belül (1-2 hónap) nem várható az adott slotra hasonló szintű cucc, mivel ekkora össszeget kb 1 hét alatt összeszedek a napi rutinnal: pár napi q, gazak eladása, napi cd-s transmute.

Dive ever, work never.

(#36446) birno válasza Wolverine (#36444) üzenetére


birno
addikt

Az most bug vagy sem, hogy nem a hátán lehet utazni az adott mountnak?
Mert videok alapján nagyon béna, hogy a mount alatt van a karakter, amúgy viszont tetszene.

(#36447) Wolverine válasza birno (#36446) üzenetére


Wolverine
félisten

Grafikai bug. Elvileg dolgoznak rajta.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#36448) Scholes9 válasza Healbacsi (#36430) üzenetére


Scholes9
nagyúr

Lehet, h csak személyes vélemény, de ahogyan jöttek ki a kiegek, úgy csökkent egy-egy insta élvezeti értéke is, számomra legalábbis biztos :)

PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C

(#36449) H.O.D. válasza Scholes9 (#36448) üzenetére


H.O.D.
senior tag

A BC instákat én sem szerettem (a Hellfire Citadelt leszámítva), a LK érában sztem azért voltak jók. Abban igazad van, hogy a LK insták nagyon lineárisak, de egy-két kivételtől eltekintve nem voltak rosszak. Cata instát még nem láttam, arról nem tudok nyilatkozni. Tény ugyanakkor, hogy egy DDeadmines / Stratholme / Blackrock Spire szintjét nem tudták megütni, de azért ott még elég erősen megvolt az újdonság ereje is.

Más
Csak engem idegesít fel, mikor 3-4 mobot le kell gyakni egy-egy virágért, közben meg egy druid leszedi előle flight formban?

Where do you want to go today?

(#36450) Healbacsi válasza H.O.D. (#36449) üzenetére


Healbacsi
őstag

A szedes idejere probald meg cc-zni a mobo(ka)t, maskulonben lenyuljak, ahogy az a nagy konyvben le van irva:)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.