Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33578) LonGleY válasza Pityu. (#33574) üzenetére


LonGleY
veterán

Miben jobb? Ez így egy üres hsz.

A MyDefrag már ismeri a különféle, kevésbé és sűrűbben használt fájlok csoportosítását, ráadásul 3 féle mód található benne (napi, heti, havi), és azon belül is kétfelé oszlik a felhasználás típusa alapján a töredezettségmentesítő funkció (rendszer vagy adatpartíció). Értelemszerűen a havi típus rendszerezi teljesen újra a fájlokat.

Namármost, ha te egy havi lefuttatás után egy másik, hangzatos feature-ökkel ellátott defrag programmal te bármiféle gyorsulást mérsz ki a rendszeren, akkor megeszem a kalapom...

Egyszerűen egy totál értelmetlen biznisz, és mind arra alapul, hogy az NTFS amúgy egy rakás szar, töredező fájlrendszer, a HDD meg kerreg, hisz az a szokása. Ebből él egy csomó cég, hogy elhitetik veled, hogy ettől aztán sokkal gyorsabb lesz a rendszered, sőt, hangja se lesz a merevlemezednek! (A systemturkák meg aztán ezeknek a csúcsa, de ezt már kifejtettem egy régebbi hsz-emben.) És persze fizess is érte, ha már ilyen jót teszünk veled... Ráraknak a felületre mindnféle effektált mozaikot, és máris a számítástechnika istenének kezét érzed a válladon.

Miközben létezik a MyDefrag meg a Defraggler. Hogy ezeknél "több" és "jobb" kelljen, azt még élő ember nem támasztotta alá. Mondok neked egy vicceset: mind ugyanazt használja: a windows defrag api-ját. :]

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.