Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poo
senior tag
válasz tomi5244 #33300 üzenetére
Szia,
Biosban nyomj egy load default-t.
Először is kapcsold ki a pxe bootot a biosban a lan kártyánál
a hdd-t tedd ahci módba
biosban állítsd be normálisan a boot sorrendet és ne is legyen benne a lanos boot opció csak a hdd.
a telepítő amit használsz az egy gyári win 7 vagy valami kokányolt csilivili verzsőn?[ Szerkesztve ]
Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
-
rayoliviero
veterán
Már megoldottam. Nem kellett kikapcsolni, hanem a Win 7 usb tool helyett Power isoval tettem fel a Win 7-et a pendrive-ra. A Power iso nem tudom, hogy teszi rá a pendrive-ra a Wint, de a boot képernyő behozásakor lehet választani uefi és sima telepítést is. A Win 7 usb tool úgy teszi rá, hogy csak simát lehet, de azzal nem indult el a telepítés. De Power isonál sem az uefit választottam, hanem a simát és ott mégis elindult. Lehet ha a secure bootot kikapcsolom, akkor elfogadta volna a Win 7 usb toolal készített telepítőt is. Az egyszerűbb lett volna. De load defaultot csináltam amúgy BIOS-ban, de az nem kapcsolta ki a secure bootot. Asusban alapból be van kapcsolva.
-
Geryson
addikt
Mesterek! Soha nem volt még ilyen gondom. Kicseréltem a gépem kompletten, erre indítom és elindult a régi SSD-m a régi Win-el, persze kb. 500 hibaüzenettel, de megy. Újraindítom, kiválasztom, hogy install DVD-ről bootoljon, elindul az install, kiválasztom, hogy 64 bites verziót kérek (x86 és 64 között tudok választani) és a lemezkezelésnél nem találja az SSD-t, azt írja, hogy nincs csatlakoztatva meghajtó. Pedig tuti van, mondom bootolna is róla, ha hagynám...
Vagy az x86-ot kell kiválasztani?
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Geryson
addikt
válasz Geryson #33306 üzenetére
Na hát a kérdésemre a válasz megvan, tuti nem az x86 kell, ezt legalább már tudom. De miért nem látja az SSD-t? Azt írja, hogy illesztőprogramot be tudok tölteni háttértárolóról, de soha nem tettem én ilyet, pedig már vagy 2 éves az SSD (ráadásul nem is találok semmit a Kingstone honlapon).
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Ateszzero
őstag
Sziasztok és bocsi a nem ide való témáért , de valahol meg kell kérdeznem mert nagyon idegesítő.
Laptopon ha nincs print screen , hogyan lehet képernyőt menteni? -
LonGleY
veterán
válasz Ateszzero #33308 üzenetére
Szerintem egyrészt van (FN gombbal), másfelől pedig screenshot készítő progival, egyéni billentyűkombinációkkal. Az egyik legjobb és legegyszerűbb, friss fejlesztésű ingyenes program erre: Greenshot
De a winben is van egy snap tool (nem tudom pontosan a nevét fejből), ami a start menüből kikereshető, és amivel a képernyő egy kiválasztott szegletét tudod egyből képbe exportálni.
Ha ablakokat vágnál körbe pontosan és mentenéd átlátszóságot is kezelő PNG-be, arra megintcsak a Greenshot jó. Ha ugyanezeket egységes árnyékkal vagy vízjellel is ellátnád, a fizetős WinSnap lesz a barátod. Én ez utóbbit használom programok bemutatásához, így bármilyen háttér előtt úgy festenek ezek a képek, mintha tényleg ott lennének az ablakok.
[ Szerkesztve ]
-
Poo
senior tag
válasz rayoliviero #33305 üzenetére
Load default csak arra jó h az uefibe beépített okosságokat töröld amiket a gyártok önszorgalomból beleépítenek pont ezért h ne tudj egyszerűen és normálisan telepíteni, a secure boot meg hozzá kapcsolódik.Szerintem így ment volna.De az a lényeg h megoldottad
Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
-
RetepNyaraB
veterán
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Nem tudok felinstallálni net framework verziót. A 3.5 fent van, de a 4 , 4.5 nem megy fel.
Valaki tudna segíteni, mert bizonyos programokat nem tudok telepíteni, mert igénylik a 4-et.Ez a naplófájl.
OS Version = 6.1.7601, SP = 0.0, Platform 2
OS Description = Windows 7 - x64 Ultimate Edition
MSI = 5.0.7601.17807
Windows version = amd64_windowsfoundation_31bf3856ad364e35_6.1.7601.17514_none_615fdfe2a739474c.manifest
Windows servicing = 6.1.7601.17592
CommandLine = D:\db1beeca8e449c7ec266b874\\Setup.exe /x86 /x64 /web
TimeZone = Közép-európai téli idő
Initial LCID = 1038
Using Simultaneous Download and Install mechanism
Operation: Installing
Package Name = Microsoft .NET Framework 4.5 Setup
Package Version = 4.5.50709
User Experience Data Collection Policy: Disabled
Number of applicable items: 10
RmGetList failed with error: 5
Exe (D:\db1beeca8e449c7ec266b874\SetupUtility.exe) succeeded.
Exe Log File: dd_SetupUtility.txt
ServiceControl operation succeeded!
ServiceControl operation succeeded!
MSI (D:\db1beeca8e449c7ec266b874\netfx_Full_x64.msi) Installation failed. Msi Log: Microsoft .NET Framework 4.5 Setup_20131123_185424026-MSI_netfx_Full_x64.msi.txt
MSI (D:\db1beeca8e449c7ec266b874\netfx_Full_x64.msi) Installation failed. Msi Log: Microsoft .NET Framework 4.5 Setup_20131123_185424026-MSI_netfx_Full_x64.msi.txt
Final Result: Installation failed with error code: (0x80070643), "Végzetes hiba történt a telepítés során. " (Elapsed time: 0 00:02:00). -
Zolix
tag
válasz King Unique #33317 üzenetére
AVG Internet Security 2013, meg probálom nélküle.
-
Sholom
tag
Sziasztok! Hogyan lehet megállapítani telepítés nélkül egy usb-s Win7-ről hogy 32 vagyy 64 bites?
-
garcia66
tag
Sziasztok.
Más fórumra is írtam már, de senki sem adott választ, ezért itt is megpróbálom. Játszok egy online játékot.
2-3 napja játék közben a játék "leugrik" a tálcára - nem tudom jobban megfogalmazni, de remélem érthető. Ez igen kellemetlen. Van-e esetleg tippetek, hogy mitől van ez?
Annyit sikerült kideríteni, hogy csak teljes képernyős módban rak le. De akár 1 percen belül kétszer is, majd perceken át semmi. Ez akkor is megesik (mármint a tálcára rakás), ha nem játszok, csak be vagyok jelentkezve a játékba.
Már teljesen kivagyok, ma van időm játszani, erre nem tudok.
A választ előre is köszönöm.
Üdv.és win7-em van
[ Szerkesztve ]
"A béke arra jó, hogy újratöltsük a fegyvereket."
-
föccer
nagyúr
válasz garcia66 #33322 üzenetére
Próbáld meg windowed full screenre állítani a játék grafikai beállításai között, ha engedi. Ha le is dob asztalra egy pillanat alatt vissza tudsz lépni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
kormi0312
senior tag
sziasztok,
ma szerettem volna win7-et telepíteni egy 3TB-os winyóra és meglepődve tapasztaltam, hogy nem engedte a GPT partíció miatt. Ha nem olyan, akkor csak 2TB-os látott belőle - ezek szerint nem lehet úgy win7-et telepíteni 3TB-s HDD-re hogy ne legyen adattár "veszteség" ?
vagy csak én vagyok lemaradva a kor vívmányaitól? -
nemtabo
aktív tag
Talán tud vki segíteni. Új billentyűzetemen nincs alvó üzemmódba küldő gomb.
Itt találtam volna arra megoldást, hogy ne a startgombon keresztül kelljen vacakolnom, hanem billenytűkombinációt használjak.Win, [jobbra], [jobbra], S: Gép alvó módba küldése
Ez a [jobbra], [jobbra] mit takarhat?
"Mindig tévedek. Abban is, hogy tévedek! " Ki A Szösz
-
nemtabo
aktív tag
válasz RetepNyaraB #33328 üzenetére
Köszönöm.
A büdösbogárprogramozóját!
Azt hittem lenyomok két-három billentyűt. Az élet nem habostorta.
"Mindig tévedek. Abban is, hogy tévedek! " Ki A Szösz
-
kormi0312
senior tag
de gpt-s a winyó. és amikor a win7-et szerettem volna rátelepíteni csak 2TB-ig engedélyezte a meghajtó formázását és a hátralévő 700GB körüli értékkel nem tudott mit kezdeni ...
vagy úgy kell csinálni, hogy egy meglévő win7 rendszeren beállítani a 3TB-os winyónak egy 50GB-s GPT partíciót és egy 2700GB körülit pedig háttérnak? -
beach head
senior tag
sziasztok, hogy lehet kikapcsolni a frissítéseknél, hogy ne jelezze a microsoft securtiy essentialt? minden áron rám akarja erőszakolni jó microfosos szokásként
-
kispx
addikt
válasz beach head #33332 üzenetére
Kikapcsolod az essentialt (ás helyette valami mást felraksz) vagy jobb egérgomb frissítés elrejtése.
-
ryori
senior tag
Van e valami program, vagy mód arra hogy megállapítsam mi az ami állandóan elváltja a kijelölt ablakot? filmezés közben is megjeleníti néha a tálcát mintha task switch lenne, játékokat is ledobálja a tálcára. de nem tudom mi váltogatja, hogy lehetne ezt megtudni?
-
nagyúr
-
Colos1
őstag
válasz Colos1 #33088 üzenetére
Erre valaki?
Már megint kezdi...Viszont most feltűnt a mentett képen, hogy ha nagyítom, vagy kicsinyítem, akkor jó.
És ha a firefoxot nagyítom, vagy kicsinyítem, akkor is jó...
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
nussa5
aktív tag
-
nagyúr
-
brd
nagyúr
Azt milyen beállítás okozhatja, hogy van 2 program, egy videolejátszó (MPCHC, EVR custom rendererrel, és egy nagyon bonyolult MPEG2-es videot játszik le, okozva ezzel komoly ~3%-os CPU-terhelést), meg egy WinRAR, előbbinek above normal, utóbbinak normal a prioritása, utóbbiban elindítok egy benchmarkot (alt+b), majd elkattintok az ablakról, minden oké, szmússz a lejátszás, de ha belekattintok a WinRAR ablakába, elkezd akadozni a lejátszás, ha elkattintok, megint szmússz lesz. Hogy a francba lehet hatással egy alacsonyabb prioritással bíró, csak CPU-t használó program egy magasra, vagy mi fut még, amire az MPCHC-nek várnia kell, amikor a videot kirajzolja, és a WinRAR azt akadályozni tudja?
The only real valuable thing is intuition.
-
dodopek
addikt
Üdv Urak! Mi a fene az a writetodisk???
Közölte velem az utorrent, hogy ez letiltotta a dolgokat, és azóta se le, se fel...Bekavarhat az, hogy másik particióra feltettem 8.1-et, ugyanúgy torrent, ugyanaz a mappa megadva neki?
Köszi! -
kispx
addikt
Sziasztok,
olyannal találkozott valaki, hogy beüzemelnék egy nyomtatót de a driverjét nem találta a Windows Updaten, holott pár hónappal ezelőtt az előző telepítésnél megtalálta és fel is rakta magának. Valamit lehet ezzel kezdeni?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest