Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38843) #99546112


#99546112
törölt tag

Én meg azt nem ertem hogy miért a upc-t ócsárolják egyesek az ára miatt... Legyetek 2 évig Telekom ADSL előfizetők upc után! Nekem most visszatérni hozzájuk mennyei érzés, most hogy végre sikerült kiharcolni a dolgot. Én sem voltam elég körültekintő, azaz de, mert amikor idejöttem és bementek ügyfélszolgálatra, szeretném költöztetni a szolgáltatást, adott címen van-e, ideköltözhetek-e?! Mert ugye szerződés szerint ha olyan helyre megyek ahol nincs az az én hibám és ha felmondom kötbér, ha nem mondom fel akkor fizetem a semmit. Mondták igen van, 100%, rendben mondom akkor ideköltözök, jöttek a szerelők, hoppá itt nincs is szolgáltatás, csak a túloldalban, az aknában nincs kábel... Frankó, majdnem a kötbért is rámtették, sőt úgy, hogy csak pár hónap volt a hűségből és még 2 évet rám akartak tukmálni személyes ügyfélszolin, halistennek nem mentem bele. De írtam panaszt és úgy döntöttek, hogy nem terhelik rám a kötbért hisz ők nekem azt mondták h itt van szolgáltatás.
Na mindegy, egyetlen választás a Telekom adsl volt+parabola marha drágán hozzáteszem, marhára örültem neki.. 20Mbit-ből 11-12 van meg 9 eszközre..hol elég ez már manapság..
Végül most örülök hogy sikerült megcsinálniuk, inkább fizetek nekik 10k-t, mint a telekomnak 12k-t a kb irtó gyenge és elavult minőségért! Digis is voltam már és tudom hogy annál jobb talán nincs is, de azért nem leszek újra kaptárlakó, nekem kell az udvar 😈😈 :C

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.