Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#130497) cocka


cocka
veterán

Továbbra is el van csúszva az EPG, kb. jelenleg az a helyzet, ha bármit vissza akarsz nézni a visszanézhetők közül, ha az ominózus műsor a lejátszás kezdetekor már a közepén tart, mindig meg kell nézni, hogy előtte milyen műsor volt, az visszanézhető-e (mert ha nem még a műsor elejét is bukod) és előre kell tekerni annak kb. a közepéig, ott fog kezdődni a műsor. Ez akkor cumi, ha RTL csoportos csatornán van, mert akkor végig kell várni legalább 35-40 percet mire elindul a műsor.

Aztán abból ha megnéztél valamennyit, természetesen random ki fog lépni a menübe és folytathatod azzal, amit eredetileg is le akartál játszani és amiben a műsor elejének is lennie kéne!

Plusz továbbra is az történik bizonyos felvett műsoroknál, hogy bár ott a felvétel lejátszása gomb, a lejátszás nem indul el, miközben a visszanézős verzió meg elindul.

Természetesen, hogy még nehezebb legyen bizonyítani, nem minden műsornál jönnek elő ezek a problémák.

Az ügyintézők meg feltehetően továbbra is hülyének nézik azokat, akik ezeket tapasztalják. Hát nem tudom hogy segíthet egy ügyintéző a két fenti esetben, ha még életében nem használt VTV boxot. Mert ha használt volna, tapasztalná a problémákat.

Nekik az a hozzáállásuk, hogy a kedves előfizető állított valamit, bizonyítsa, de csak úgy ex has nem hiszünk az előfizetőnek. Mindez roppant érdekes egy olyan szituációban, amikor maga a szolgáltató is meggyőződhetne arról, hogy bugosak a szerverei.
Hát egy idióta sem dolgozik ennél a trágya cégnél, amelyik magánemberként tapasztalja ezeket a hibákat? Ha saját magánál nem is, akkor rokonnál vagy ismerősnél?

Igen és akkor lehet itt azzal takarózni, hogy de csak a lineáris TV adás működését kell garantálniuk. Igen de ez megint az a mese, mint a garantált netsebesség. Nem hivatkozhat arra, hogy ha megvan a garantált, akkor nem panaszkodhatsz. Mert ha rendszeresen csak ez a garantált van meg és sosem a kínált az már másik kategória, mert te nem a garantáltra szerződtél és nem a garantáltat fizeted!
Ez a felvételek lejátszása mizéria is hasonló. Ha rendszeresen nem tudod a felvételeket lejátszani, talán merhetem azt gondolni, hogy élhetsz panasszal. Mert bár csak a műsorvisszanéző a csomag része, a felvétel elvileg csak ingyenes opció, de ezt mindenkinek eleve beaktiválják. És ha valami opcionális szolgáltatás "ingyen" (tehát a csomagdíjban ez is benne van), annak nem kéne szükségszerűen rossznak lennie.

Az EPG-s cirkuszból meg úgy mosakodják ki magukat, hogy mutogatnak a csatornákra, hogy de ha ők nem tartják az EPG szerinti ütemtervet stb... De ez rendszeres, több különböző csatornán és nem egyedi eset! Akkor aki szolgáltatja nekik az EPG-t az a hibás! De már megint ott tartunk, hogy ezzel miért az előfizetőnek kell foglalkoznia?!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.