Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Mondjuk ünnep van nem csoda ha ilyenkor ez van. Tv-be semmi értelmes mindenki nyomja a netezést, letöltést.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok T-home ADSL netem van egy DSL-360R modemmel,5 megás kb.olyan 600kb/s-al lehet letölteni.Szóval amikor torrentet töltök le akkor egy ideig tölti lefelé, utánna egyszercsak megszakad a kapcsolat az internettel.Viszont 60 másodperc múlva újracsatlakozik kb 15-20 percenként szakad meg.
Utorrentet használok, de eddig ilyen gondom nem volt.A torrent maximális sebességgel jön lefelé,van,hogy a 640kb/s-es sebességet is eléri,én arra gondolok,hogy magas letöltési sebesség miatt nem bírja a net és ezért szakad meg,szerintetek mi lehet a gond? -
lehella
senior tag
válasz havri1 #24803 üzenetére
nálam is épp folyamatban van a váltás Extráról NetmániaL-re, de az extra az 26/6-ot tudott, az új pedig majd kiderül, mindenesetre ha 30/5 lesz, az nem olyan nagy tragédia
Ezeket a 931-es ZTE routereket lehet valahogy okosítani? Szeretném valahogy távolról bekapcsolni a számítógépet a routeren keresztül.[ Szerkesztve ]
www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
Nescafé
őstag
sziasztok
Jól látom hogy dsl családi csomag már nincsen ami nekem van 15mb/s,hanem más lett a nevük dsl netmania ....[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
bul07
nagyúr
Na meg igényeltem a 30/5 csomagot , elsőnek azt mondta hogy nem engedélyezi a rendszer de a másikba megnézve meg engedélyezte
Azt mondta hogy 72órán belül aktiválják , hát szeretettel várom
Belépve a honlapjukra még nincs átállítva a csomag ,remélem csak az átfutás miatt[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz #78121280 #24863 üzenetére
Ez lett volna most a kérdésem de meg is válaszoltad
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bopeti98
őstag
Nektek is szakadozik a net?
-
bul07
nagyúr
válasz bopeti98 #24873 üzenetére
Nálam is rendben van , igaz román határ mellet
(#24876) bopeti98
Nálam nem szakadozik[ Szerkesztve ]
-
wmati
addikt
válasz kabelmania27 #24878 üzenetére
Nekem nem eset vissza pedig tegnap este ugyan ez volt a bajom
-
bopeti98
őstag
válasz kabelmania27 #24878 üzenetére
Nekem sem estek vissza. Kb fél óránként szakad meg de nincs 1 perc sem a szakadás. Kb 10-20 másodperc múlva vissza is jön a net.
-
törölt tag
Jujj beléptem a My T-Home-ba és egy másik ügyfél adatai vannak előttem.
Ilyenkor mi van??? -
törölt tag
válasz dr.bubo #24884 üzenetére
Ja DSL Alap van neki.
Közben meg jött egy email, hogy páros belépőt nyertem
Örömmel értesítjük, hogy szeretnénk meghívni Önt és partnerét Október 25-én, HOLNAP, az Ízek Palotája című film vetítésünkre.
Helyszín: Sugár Mozi, 1148 Budapest, XIV. kerület, Örs vezér tér 24.
Időpont: 2012. október 25. csütörtök 19:00Kicsit messze van tőlem Budapest.
[ Szerkesztve ]
-
dr.bubo
őstag
válasz #78121280 #24885 üzenetére
Azért megnyugodtam, nem az én profilomba léptél be. (kábelnetem van)
Mivel nyerted a belépőt?
Én a egyszer a UPC oldalán töltöttem ki játék kérdéseket és egy ipod shuffle-t nyertem.[ Szerkesztve ]
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
törölt tag
-
Kronk
őstag
Sziasztok
Pénteken megrendeltem a 25/5 vdsl helyett, a 30/5 vdsl-t, ma már meg is jött
Letöltés 31 körül van, feltöltés nem nagyon változott.
Viszont a netem, az utóbbi hónapokban eléggé sokszor szakadozik.
Jelenleg egy speedport w721v van nálam. Mostanában milyen vdsl eszközöket ad a t-home?
Lehet ideje lenne cserélni.http://totesz.myminicity.com/
-
dr.bubo
őstag
válasz bopeti98 #24897 üzenetére
Super TV2 HD is lesz a UPC kinálatában. T-Home-nál bekerül esetleg a HD csomagba? (TV2 HD sem került be)
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest