Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:53:21

LOGOUT.hu

Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)

Figyelem! Fontos!
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy, aki hatósági karanténban vagy önkéntes karanténban van, esetleg beteg, köhög, lázas stb, annál sem a hibajavítás, sem a létesítés nem fog megtörténni, hanem halasztásra kerülnek!
Kérlek titeket, csak akkor hívjátok a szerelőket ha tényleg semmi bajotok nincs (bár ez sem garancia semmire)!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#123025) M.Ildiko válasza Hegyirabló (#123000) üzenetére


M.Ildiko
tag

Amit mondasz a szomszéd áráról az magentásnak tűnik. Azt is érdemes magenta esetén meggondolni, hogy a legolcsóbb otthoni telefont bevonni (akkor is ha nem is használod), mert a kedvezmény úgy jóval magasabb. Bp-en én is kb. 4600-at fizetek a tv-re, internet nélkül, de telefonnal (amit nem használok) + mobil. Így jön ki a 3 szolgáltatás, ebből legalább 2 otthoni. Ha a mobilt nem a telekomtól veszed igénybe, akkor is a 2 szolgáltatás 20%-os kedvezményt eredményez. (igaz én még 2019-es előfizető vagyok, akkor kedvezőbbek voltak a díj/szolgáltatás arányok)
Amit meg a fórumtárs mond, hogy ügyfelese válogatja, mert van eltérés az árnál. Nagyon kell tudnod, mit akarsz, és olyanra is rá kell kérdezni, ami kedvezmény lehet. Az időben fizetés, netes ügyintézés (nincs papiros számla) is kedvezmény, ezekre is rá kell kérdezni, hogy figyelembe vette-e?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.