Új hozzászólás Aktív témák

• ShadowX

őstag

válasz martonx #88642 üzenetére

Tényleg nem Rolex Őkegyelmét szeretném védeni, de milyen más eszköz van ma egy polgármester kezében arra, hogy csökkentse egy városban az autóforgalmat, mint, hogy növelje a parkolási díjak árát? Van egy elég jó belvárosi irányba tartó tömegközlekedése a városnak (ráadásul busz, villamos és troli is, ami nem sok másik városról mondható el) mégis mindenki autóval akar menni mindenhova. A klinikák környékéért én is haragszom, hiszen oda nem viccből járnak az emberek és általában nem egészségesen, de szó szerint mindenki autóval akar járni minden ügyét elintézni és emellé még szeretne a célállomás ajtajában is megállni ha lehet. A klinikákhoz illett volna egy rendes díjazású parkolóházat építeni az tény. Mondom ezt úgy, hogy mostanában sokat kell a városban autóznom. Én már úgy vagyok ezzel a parkolás dologgal, mint a dohányzással. Ha ennyire szükségét érzi mindenki akkor legalább a pénz jöjjön belőle a kasszába (dohánytermékek árán is legalább 100%-ot emelnék és megtalálnám a módját annak, hogy a fogyasztók tb fizetési kötelezettsége is hirtelen 3x annyi legyen ;]).

Szóval vagy a díjemelés vagy a parkolók számának csökkentése a két lehetőség. A fejőstehenet meg csak nem engedik el.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés