Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok!
Szegeden hol tudok nagyon olcsón szilikon tokot venni telefonra? Galaxy s10 lie
-
vizslakutya
senior tag
-
Met
nagyúr
válasz ShadowX #89997 üzenetére
Nem magánszemély hanem egy üzlet.
Nem tudom utánvéttel kérni és gyanús nekem a bolt.
Azért gondoltam arra hogy valaki elmegy, megnézi hogy tényleg azt küldik amit rendeltem és átveszi.
4 db könyv amit sehol máshol nem találok csak náluk, új könyvek (állítólag). Ezért gyanús nekem, ráadásul valami reklámajándékos cég."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Van itt Szegedi kolléga aki a Csaplár Benedek utca 4. környékén mászkál?
El kellene onnan hozni 4 db könyvet és bedobni egy foxpost automatába.
A többit privátban."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
ShadowX
őstag
válasz macilaci78 #89994 üzenetére
Domino irodabútor.
Tudnak intézni sok mindnet. -
macilaci78
nagyúr
válasz csoszogi #89992 üzenetére
A Párizsi krt-on a megyei rendőrkapitányság mellett van/volt egy székes, Antares.
Én ülőlapot, háttámlát cserélek hétvégén egy IKEA-s széken, a karfák épek. Ha megfelel, ingyen elvihető, de Budapesten van. Foxpost pici pénzért elviszi.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
csoszogi
tag
az alábbi székhez : [link]
keresnék karfát. Eltört a jobb oldali. Mindegy is milyen, ha nem pont ilyen de a likak jó helyen vannak az már okés, csak egyáltalán merre nézelődjek? Netet kicsit túrtam de nem igazán találtam semmit.
-
fecus
őstag
-
GrotESC
aktív tag
Ingyen elvihető régi dolgok: [link]
Hol lehet leadni elektronikai hulladékot?
Brit tudósok megállapították, hogy tíz emberből négy az hat.
-
fradi81
veterán
-
fradi81
veterán
Edigitalból lett véve házhozszállítással egy bosch mosogatógép, a jótállási jegyet nem kellett volna kitölteniük? Vagy ez már nem szokás?
moto g72, Ninebot d28e
-
Jimmy8
senior tag
Szegeden tudtok ajánlani egy megbízható szerelőt-műhelyt, ahol tolatóradart tudnák beszereltetni?
-
Ledium, a Boldogasszony sugárúton
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Sziasztok!
Led szalaghoz adaptert hol tudnék venni?
Köszönöm. -
McCartman
őstag
szia, engem érdekelne, ment PÜ.
@quailstorm: érthető, semmi gond.
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
ShadowX
őstag
Találtam a rendrakás során itthon:
4 db eredeti oral b precision clean pótfej + 2 db lidl-ös pótfej - 2k/6db
2 bontatlan nivea after shave balzsam (1 sensitive + 1 original) - ingyen elvihető -
SirRasor
addikt
válasz r3dsnake #89973 üzenetére
ilyenem volt és egy hulladék.
Ha folyamatosan vertem, akkor valamennyire világított, amúgy nem. Ha legalább 1 percig bírta volna utána, akkor jó lett volna, de nem.
Vannak hasonlókMake Love not war!
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Szerintetek létezik még ilyen "öröklámpa" valahol megvásárolható formában? És ha igen, hol?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
válasz vizslakutya #89970 üzenetére
ebben semmi, de én nem ezt az oldalt találtam meg
plusz szerintem az sem lenne bonyolult, h emailban leírt problémára reagáljanak..esetleg meg is oldják..mondjuk egy héten belül
környéken hondákat törik fel sorra...közvilágítás hiányával ezt elő is segítikbejelentem akkor itt is, hátha hamarabb megtalálják, mint az ügyfélszolg. saját mailjai közt
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
lorcsi
veterán
-
lorcsi
veterán
ha kiégett a ház előtt a közvilágítás, azt hova kell bejelenteni ?
csinált már valaki ilyet..utána ki is mentek ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
Jinxb1rd
addikt
Karácsonyra tökéletes ajándékként íme:
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
fradi81
veterán
Magyar nyelvű használati útmutatót nem kötelező mellékelni pl. egy Alzának?
moto g72, Ninebot d28e
-
Agyasima
őstag
válasz macilaci78 #89951 üzenetére
Köszi!
[sarkanyolo2], neked is!toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
őstag
-
McCartman
őstag
válasz quailstorm #89955 üzenetére
Azt nézegetem már de gondoltam megkérdezem hátha lenne valakinek itt helyben eladó akinél csak porfogó már.
Nanom is volt anno, szerettem de sajnos egyszer ki lett mosva és megkotlott. A mai érintőképernyős világban lassan nem is emlékszik rá az ember, de meg volt az előnye a régi kezelőfelületnek, zsebedbe nyúlva vakon is tudtad vezérelni, nem volt hátrány. (ahogy mondjuk sms-t írni nyomógombos telefonon )
Ez egy negyedik gen-es ipod touch, lehet mar lassan 10 éves is, fizikai nyomógombja rég meghalt de a virtuálissal még használható, akksija köszöni szépen, jólvan, pedig nem sok törődést kapott szegény utóbbi években. Nincs szivem megválni tőle, 32 gigás mp3 lejátszónak mai napig megfelelne.Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
quailstorm
nagyúr
válasz McCartman #89953 üzenetére
Nekem van, kettő is, de nem eladó, kölcsönvehető csak.
iPod akku akár tönkre is mehetett már, az én nano 4th genemet is már rég szét kellett volna szedni mert nyomja az akku belülről a kijelzőt.Aliexpressről vegyél utángyártott kábelt (itt ugye nincs MFI), amíg nem adóztatják rommá.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Srácok a Digi-t mint szolgáltatót hogy lehet elérni mert a telefon nem sikerült.Esetleg mail cím hiba bejelentésre?
Üdv:Attila
-
McCartman
őstag
sziasztok,
van valakinek használaton kívüli régi iphonokhoz, ipodokhoz való széles, 30 pin-es töltőkábele elfekvőben?
Van egy régi ipodom, időnként eszembe jut, hogy töltögetni kellene ha elviekben még mindig működik de elkallódott valahol a kábel..[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
macilaci78
nagyúr
válasz Agyasima #89948 üzenetére
Én konyhai gépet rendeltem. Egyetlen üzletet ajánlott fel személyes átvételre. Leadtam a megrendelést, ki is fizettem online, majd felhívtam a megrendelés azonosítóval az ügyfélszolgálatot, hogy módosítsam az átvétel helyét. 6 napra rá jött az sms, e-mail, hogy ott vagyok, mehetek érte.
Sokan álltak sorba, de a 3. ember voltam, akit kiszolgáltak.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Agyasima
őstag
Ha így teszik, azt bizony baromira titkolják.
And now for something completely different: Edigitalból akartam rendelni a "szokásos recept szerint:" Szegeden nincs raktáron, de pár nap alatt idehozzák és mindenki örül. No, ez a szolgáltatás megszűnt. Személyes átvételre nekem össz 1 db pesti boltot ajánl fel. Hogy ezt miért csinálják? Ennyire durva a forgalmuk, hogy megtehetik? Vagy úgy vannak vele, hogy kifizetem a házhozszállításit? Apró dolgok esetén nem túl életszerű.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
nap
addikt
válasz Agyasima #89916 üzenetére
Annó a Helsinki volt hasonló, amikor még svéd volt az IKEA... Másolták is rendesen a honi bútorgyárak.
Talán még most is tartanak készleten a fenyőbútorosok ilyen kihúzható kanapékat...browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Agyasima
őstag
válasz SirRasor #89944 üzenetére
Az összértékelése annak sem rossz. Igaz, tényleg van pár, ami nagyon negatív. Azt látom ugyanakkor, hogy azok közül nem egy még garanciális volt. Pl. az általad idézett is. Miért nem gariztatja az ilyen? Pláne ha az első éjszaka után már gáz volt. Ilyenkor mindig beugrik, hogy a poszt-toló valamit elhallgat. Mindenesetre van rá 2 év gari + 1 évig visszaviheted. Szóval részemről még agyalós a dolog.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
SirRasor
addikt
válasz Agyasima #89942 üzenetére
Kapásból nem azt néztem, hanem a 85k-sat, amiben már benne van a 2 szivacs ára is.
Azon belül meg olyat kerestem, ahol nem kisgyerekek, hanem felnőttek használják és amiket sorban találtam, mindenhol az volt, hogy GYENGE.Ez volt az utolsó, amit elolvastam és inkább bezártam az oldalt:
"Még tavaly augusztusban vettünk az ágyból kettőt. Már az első éjszaka jelentkeztek problémák, ugyanis a bal oldali elem megvetemedése miatt kijár a kallantyú amiben meg kéne akadnia a kihúzható elemnek, így gyakorlatilag leszakad az ágy miközben alszol. Egy éjszaka négyszer kellett újra meg újra összerakni, azóta is gyorskötözővel lehet csak kihúzott állapotban aludni rajta, és ez még csak az egyik ágy. A másik a mai napon végleg megadta magát, úgy ahogy van leszakadt a kihúzható elem fém pántja, még csak össze sem lehet csukni. Plusz mókának még a rácsok is eltörtek, amik mellesleg belülről rohadnak. Akkora csavarok tartják össze az ágyat mint egy fog, amit a mai napig nem igazán tudtunk megfejteni miért is van. Maximum az vegye meg akinek kisgyereke van, nem húzza ki napi, de megkockáztatom hogy heti szinten, vagy nem számít neki 80 ezer forint, vagy szeret agyvérzést kapni, mert előbb utóbb úgyis tönkremegy. Jó lenne továbbá ha a terhelhetőséget is feltüntetnék, ugyanis nem mindegy hogy 50 kg vagy 150 kg. Ha nem lenne a kerettel probléma, akkor is kifejezetten kényelmetlen, túlságosan puha két szivaccsal, folyamatosan fáj a hátunk, ha meg ki van húzva akkor pedig minden egyes ágyrácsot érzel magad alatt. Senkinek nem ajánlom. Ha lehetne mindenre mínuszt adnék."
Make Love not war!
-
Agyasima
őstag
válasz sarkanyolo2 #89940 üzenetére
Mármint az Omifutár a haverod? Mert akkor tényleg mehetek maga érte.
[veze] Annyi időm sajnos nincs. (Legutóbb októberben rendeltem tőle bútort. A végét január elején kaptam meg.)
[SirRasor] A 4,7/5 szerintem nem olyan rossz. Bár az összeset nem, de pár negatív hozzászólást elolvastam, nem tűntek vészesnek. Te mit láttál, ami elrettentett?
[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
válasz sarkanyolo2 #89940 üzenetére
Lehet mégis meg kell várnia amíg hazaér a nyaralasból a mostani asztalosa
-
fradi81
veterán
válasz vizslakutya #89934 üzenetére
Üresre gondoltam ami tölthető, de akkor szerintem ez is megfelel a célnak
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
Olaj sprét látott valaki Szegeden 2000Ft alatt?
moto g72, Ninebot d28e
-
SirRasor
addikt
válasz solena #89925 üzenetére
A többiek onnan akartak minden áron rendelni, úgyhogy akkor miért ne.
De rántott húst nem lehet, mert savanyú íze van rendszeresen....hát...akkor legyen pizza. Legalább olcsó
Ja pici lány megkapta a maradékát most estére, ami eddig hűtőben volt dél óta. Mákos tészta. Azt monda: "Apa...ennek pisi íze van." De nem igaz, mert megszagoltam és moslék szaga voltlorcsi 32cm-es. Amúgy totál igazad van; erre nem is gondoltam.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
Agyasima
őstag
válasz vizslakutya #89921 üzenetére
Köszi, rákeresek!
-
fradi81
veterán
moto g72, Ninebot d28e
-
Doggy dog
senior tag
Sziasztok!
Gondolom más is futott már ebbe a digi vezetékes hibába....
Mi lett a megoldás?APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Agyasima
őstag
válasz vizslakutya #89917 üzenetére
Tegnap este még nem volt. Mármint olyan készlet, amit ki is szállítanak. Most éppen "kifogyóban".
-
Agyasima
őstag
Bútor/asztalos kerestetik. Egy ilyen/ilyesmi ágyra lenne szükségem.
A szegedi bútorboltok online kínálatában nem találtam hasonlót. Tippetek van, hol lehet mégis?
Vagy tudtok asztalost, aki megcsinálná ezt még idén?
A mostani asztalosom épp nyaral:
-
Rimuru
veterán
válasz macilaci78 #89912 üzenetére
Biztos?
Azt gondolom hogy legalabb 90 szazalekuk magasrol tesz ra (es persze tisztelet a kivetelnek).[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
-
SirRasor
addikt
Ez nem sima adagoló, hanem a mosószert félig(negyedig...vagy akárhogy) vízzel kell keverni és HABOT ad ki.
https://www.youtube.com/watch?v=5PX5qH3J4nQ[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
veze
őstag
-
SirRasor
addikt
válasz fradi81 #89901 üzenetére
Ezért vettem manuálisat. - 300 ml-est.
Csak akkor még 450 huf volt darabja.
Na itt van alin olcsóbban. 2 db 1kMás: keresek olajlámpást. Hol lehet olyat venni Szegeden?
Ilyesmire gondolok:Más: reggeli élmény: lidliben voltam 8 előtt és pont kerestem egy téphető zacskót a zöldségeknek. Megláttam egy tekercset, de beelőzött egy nyugger, fogta az egészet és elvitte magával
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
ShadowX
őstag
válasz Ted_Beneky #89906 üzenetére
Mikor eladtam az irodaszékem (13k) az egyik vevő azt kérte, hogy vállaljak 1 év teljeskörű garanciát az egészre. Kötötte az ebet a karóhoz még azután is, hogy elköszöntem.
-
ShadowX
őstag
válasz macilaci78 #89904 üzenetére
Sajnos nem járok Pesten mostanában. Ha innen megy valaki, akkor oda tudom neki adni. Vagy a szokásos csomagautomata.
-
ShadowX
őstag
válasz macilaci78 #89902 üzenetére
Magyar.
Tudom, hogy kéne, csak nincs kedvem az olyan érdeklődőkhöz, akik 1000Ft-ra alkudnák le úgy, hogy még az 1500Ft-os postaköltséget is én fizessem...Ha 1-2 napon belül itt nem kell senkinek, akkor felrakom. -
fradi81
veterán
Alfawise szappanhab adagoló szétszedett állapotban elvihető ha kell valakinek, hibái: törött tartály, vizes csöpögős habot ad. [kép]
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gainward GeForce RTX 4070 Ghost 12G (RGB) eladó! Még közel 36 hónap Alza garanciával!
- Fujitsu asztali PC , i5, 240 gb ssd, 500 gb hdd, 10 gb ram , gt 1030 2 gb videókárttya
- Bambu A1 Mini
- HP Elite X2 1013 G3 I5-8250U 16 GB 256 SSD 1920X1280 IPS TOUCH 120HZ garanciás laptop és tablet
- BenQ ZOWIE XL2540K Esport GARANCIÁLIS monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest