Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz totya694 #89792 üzenetére
A régebbi autókban nem lesz kötelező...na itt ette meg a fene az egészet
"200 kilós, 10 ezret pörgő motor motorféke brutálisan erős tud lenni egy autóéhoz képest" - eddig amilyen merciket vezettem, mindegyiknek brutális motorfékje volt, bár lehet a nagy ccm miatt - amit nem értek, hogy - pláne a fent említett motorfékek esetén - miért nem kapcsol ilyenkor a féklámpa? Elvileg az arra szolgál, hogy a mögöttem jövő lássa, hogy fékezek...logikus volna motorféknél is világítania, nem?
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
martonx
veterán
No igen, pont akkor fog megszűnni a motorozás (és itt a nagy motorokra gondolok, nem a robogókra) értelme. Autóval még többnyire igaz is, hogy az ember csak el akar jutni A-ból, B-be. Motorozásnál szerintem nagyon elenyésző azok száma, akik azért motoroznak, mert nincs más, és ez a legjobb alternatíva.
[ Szerkesztve ]
Én kérek elnézést!
-
őstag
válasz macilaci78 #89795 üzenetére
Az önvezető autók nagy számú eterjedéséhez azért kell egy stabil gazdaság és stabil internet hálózat(nálam épp 8.-ik napja 0,1~1Mbps közt mozog a feltöltési sebesség a 200/50 előfizetettből)Szakadozó mobil hálózat.Ilyen szolgáltatókkal és szolgáltatásokkal nem lehet egy ilyen projektet megvalósítani...
"Még csak az kéne, hogy valaki a virtuális térben feltörje a kocsimat és a sebességasszisztensbe bele nyúlva belerepítsem egy nyergesvontatóba..."
Ez a szituáció már megvolt nem is egy amcsi bűnügyi filmben...(ha csak azt nézzük,hogy fikció mert ez csak film akkor egy komoly veszély)Üdv:Attila
-
macilaci78
nagyúr
válasz totya694 #89794 üzenetére
Az önvezető autó a végcél és a tényleges autóvezetés olyan úri passzió lesz, mint ma a hobbi autóversenyzés.
Ami szerintem visszás, az pont a tartósság. Minél több az okosság, annál gyorsabban avul, veszít az értékéből, használhatóságából. Így van ez az okostelefonokkal, okostévékkel, de még az autókkal kapcsolatban is. Oké, hogy egy autót 100k km-re terveznek, de simán elmegy 400k km-t is, mire az adott ország gépparkjának átlagos életkorát eléri és eddig nem rontja a statisztikát. Telepakolják minden jóval, ami meghibásodási kockázatot ad, drága szervizelést, esetleg a gyártói támogatás megszűnését.
És ott van, amit pedzegetsz, az adatvédelem. A természeti kincsek, erőforrások mellé lassan a legdrágább, legkelendőbb árucikk az adat, információ lesz. Idővel te magad leszel a termék.
És ki fogja fizetni az én megfigyelésemhez szükséges adatforgalmat?
Na meg az IoT eszközök sebezhetőségétől hangos a média. Még csak az kéne, hogy valaki a virtuális térben feltörje a kocsimat és a sebességasszisztensbe bele nyúlva belerepítsem egy nyergesvontatóba...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
őstag
válasz martonx #89793 üzenetére
Természetesen vannak hasznos elektronikai megoldások az új autókban,motorokban de azért már itt kezd átbillenni egy határon.
Csak abba gondolj bele,hogy az összes 30-as övezetében az autód,motorod ténylegesen csak 30-al tud menni.Akár egy rendes vagy elektromos kerékpár megelőzése is gondot okoz...
Mindent felvesz majd az autód ez persze valahol előny de és az adatvédelem?Milyen OS lesz a verdába?Mennyi adatot tárol(hat) és meddig?
Üdv:Attila
-
martonx
veterán
válasz totya694 #89792 üzenetére
Akkor már tényleg csak a motorozás marad. Bár az új motorok is egyre több védő elektronikával jönnek. Gombnyomásra tudod gyengíteni a motort, véd az ABS is, már visszaváltás miatti kerék csúszás védelem is van bennük, sőt a legújabb motorokban már a motorfék erejét is gombnyomásra lehet szabályozni (aki nem motorozott, annak kedvéért, egy 200 kilós, 10 ezret pörgő motor motorféke brutálisan erős tud lenni egy autóéhoz képest).
Én kérek elnézést!
-
Polemius
senior tag
válasz ShadowX #89789 üzenetére
Csak az autóba rendőr is kellene. Meg eleve, az autó sincs ingyen. Persze, a büntetés hoz bevételt, de a Zállamnak. (Na meg, ha működik és mindenki szabályosan fog közlekedni, akkor nem lesz bevétel sem. )
A balesetveszélyes helyekre lehetne fix kamerát tenni, mint sok helyen világszerte. Mármint a _valóban_ balesetveszélyes helyekre, nem úgy mint a VÉDÁkat telepítették.
Arról nem is beszélve, hogy átgondolt, újragondolt forgalomszervezéssel is sokat lehetne tenni. Pl. a telizöld szerintem borzasztó veszélyes, mert legtöbben nincsenek hozzászokva, sokan azt sem tudják mi van olyankor. -
ShadowX
őstag
válasz pepe091 #89788 üzenetére
Erre volt jó a civil rendőr audi. Én abból vennék Pintér helyében több százat és folyamatosan járőröztetnék. Amúgy vannak olyan tipikus pontok a városban, ahol mindenki tudja, hogy rengeteg a szabálytalanság. Ezekhez lehetne gyakori járőrözéseket csinálni és büntetni, mert a szép szóbol nem ért a magyar. Ugyanezz lehetne a 30-as övezetekbe. Trafit rakni és mehetnek a csekkek.
-
MODERÁTOR
-
SirRasor
addikt
válasz ShadowX #89783 üzenetére
Pár napja a Makkosházi Lidlinél ütöttek el majdnem egy apát a gyermekével. Mondjuk ott pont az apa volt a hülye. Fékezve megállt az autó, majd az apa BEMENT a kocsi elé, hogy ne tudjon elmenni és nekiállt reklamálni. Utána, amikor indult a kocsi, még rá is vágott a kocsira...
Ha ezt egy kattant sofőrrel csinálja meg, lehet el is üti. Ráadásul ilyen viselkedést tanít a gyermekének, hogy az a megoldás, hogy rongáljon Nagyon sötét van egyesek fejében...
Ezt persze végig is néztük a gyerekekkel jó közelről és a kislányom (!!6!!) még 2 napig rendszeresen felhozta, hogy milyen rossz emberek vannak már, hogy csak úgy csapkodják a másik tulajdonát...Milyen megoldás a jó? Amit az egyik munkatársam akar csinálni pont az ilyen helyzetek miatt: testkamera, aztán az mehet be a rendőrségre, ha a rendszám is látszik.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
ShadowX
őstag
Az lehet, de csak ez vált eddig be. Ekkor jöttek rá, hogy valamit talán nem úgy kellene csinálni, ahogy csinálták. Ha csak egy pillanatra is elgondolkodtak, már megérte.
Valahogy elvesztettem az utóbbi 1-2 évben a türelmem az ilyen alakokkal (és itt nem azokról beszélek, akik egyszer-egyszer véletlen nem figyeltek eléggé, hanem azokkal akik direkt csinálják a fesztivált).
-
ShadowX
őstag
válasz macilaci78 #89781 üzenetére
Én volt már, hogy rávágtam autó tetejére, oldalára mikor a sarkamba jöttek, szintén ugyanitt. Csak kár, hogy nincs bennem hirtelen akkora lendület, hogy behorpasszam a lemezt ott ahol gyengébb.
-
őstag
-
macilaci78
nagyúr
válasz ShadowX #89776 üzenetére
Ha megvan a rendszám, akkor rendőrségen fel lehet jelenteni. Ha van kamera a közelben, kikérik a felvételt és megdádázzák. A rendőrségről aláírt jegyzőkönyvvel gyere el.
A Kresz nem ismer olyat, hogy a kijelölt gyalogátkelőhelyen, amiben nincs jelzőlámpa, ott a gyalogosnak ne lenne elsőbbsége, főleg ha már mögötted ment el.Én anno egy Opel Astra motorháztetejére ültem rá a Városházától a Korzó Mozi felé menet a zebrán, augusztusban, kora délután.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
ShadowX
őstag
Biztos, hogy látott....a kivasalás kb. 2 órája történt....se köd, se szürkület, se sötét ruházat (vajszínű kabát volt rajtam). Idő pont mint a képen lent, csak hideg van. Irányt bejelöltem amelyikbe haladtam és a nyíl hegyénél jártam, mikor a sarkamba jött (mert mögöttem akart elmenni). Kicsit hátrébbról vágódott be a körforgalomba, mint a képen a Twingo (akkor jártam a járdasziget zebra felőli részénél).
Biztos látott a nyomorék, mert amikor elhagyta a számat a "qrva any*d" akkor lefékezett egy pillanatra és hátranézett.
Gyerekkel nyilván extra óvatos vagyok, mindig a kijelölt gyalogátkelőket használom, sosem megyek át míg nem egyértelmú, hogy valaki meg akarja adni az elsőbbséget. De néhol akkora a járdaszegély, illetve olyan lyukak vannak az úton, hogy a nagykerekű babakocsik is elakadnak benne vagy időbe telik áttolni rajta a kocsit, esetleg kikerülni. Eddig nem értettem miért olyan óvatosak a babakocsisok, de hát ilyenkor tanul az ember.
Kedvencem a Felső Tiszapart a maga 2-2 sávjával. Na ott gyalogos legyen a talpán akit nem próbáltak még meg kivasalni. Ha megkapom a külső sávban közlekedőktől az elsőbbséget, akkor tuti lesz valami vadállat, aki kivág mögülle, hogy a belső sávban ne adhassa meg az elsőbbséget. Persze ilyenkor sehol egy rendőr, azok is olyanok mint a parkolóőrök, mindig ott bukkannak fel ahol nem kéne. A közlekedési morál kb. Bukarest színvonal lett Szegeden is.
-
tisn
addikt
válasz ShadowX #89776 üzenetére
biztos latott? ebben az esos, kodos, taknyos, szurkuletes idoben a std sotet ruhazat nem tul nyero
tegnap este akkor vettem eszre a gyalogost, mikor elmentem mellette (valoszinuleg az A oszlop is takarta), siman kivasalom ha 3 lepessel elorebb jar.esszel kell menni, ha elsobseged is van maximalisan figyelni, foleg gyerekkel!
szemed mindig az autokon, szemkontaktus, inkabb varj kicsit.(es normalis, nagykereku babakocsi, ami atmegy mindenen)
-
ShadowX
őstag
Ma reggel majdnem kivasaltak a Szilléri körforgalomnál a zebrán (mert jó mókának tartotta a paraszt, hogy fékezés és megállás nélkül majd biztos elfér mögöttem, mikor a zebra második szakaszának közepén voltam)...lehet a bosszankodáson, egy qrva anyázáson kívül mást tenni ilyenkor? Sajnos ugyanezt tapasztalom mikor a gyereket tolom a babakocsiban. Nyilván babakocsival nem olyan egyszerű a padkák, lyukak, kátyúk és felbontások miatt közlekedni, így néha kénytelen vagyok teljesen megállni és óvatosan áttolni az akadályon a babakocsit, de már ott vannak a sarkamban, mert olyan qrva sietős, hogy nem várhat 5 másodpercet. Kezdem azt hinni, hogy az új autókban csak extraként lehet megvenni a féket és valakik inkább költenek hátsófelni fűtésre, mint fékre meg irányjelzőre.
Persze megjegyeztem a rendszámot és ha legközelebb látom, akkor "megajándékozom" 4 új gumival az illetőt....
-
DarkByte
addikt
válasz macilaci78 #89773 üzenetére
Köszi!
-
macilaci78
nagyúr
válasz DarkByte #89772 üzenetére
Például egy nagy teljesítményű.
-
DarkByte
addikt
válasz macilaci78 #89764 üzenetére
Kíváncsiságból tudtok linkelni egy ilyen eszközt? Hogyan kell ezt elképzelni? Köszi!
-
veze
őstag
válasz ritkaság #89769 üzenetére
a mosogépek eleve kb 5 év élettartamra vannak épitve ma már, lejar a garancia van utana még esetleg 2-3 ajandék év jól működés utána egy meghibasodás = az uj (ismét garanciás) gép aranak felével..2/3-ával ( hegesztett müa üst, dobbal egybeépített csapágy, egybe épített elektronika ami csak cserével javítható stb. A jól képzett mérnökök tudják hogyan kell egy mosogépet ugy tervezni hogy annak javítása gazdasagtalan legyen. Ez az elvárás tőlük a gyártó részéről, nem az hogy 20 évig működö szervizelhető gépet alkossanak)
Nálam a mosogép is jól működik, igaz nem nézegetem a belsejét, az a dolga hogy mosson és kész A mosoporok egyébként is lágyitják a vizet, tehát nem csapvízkeménységű vizzel végzi a mosást egy gép sem. Az más kérdés, hogy ahol pl17es a víz ott több mososzert( vagy egyéb vízlágyító adalék) kell adagolni, mint nálunk ugyanolyan hatás elérésre.[ Szerkesztve ]
-
ShadowX
őstag
Tudtam, hogy lesz valaki, aki statisztikát hoz.
Azért is írtam, hogy a közepesen kemény relatív, mert értékek közé van szorítva a keménység, aminek van egy alsó, meg felső határa. Amit én látok az az, hogy 1 hét zuhanyzás után több, mint 1 órát takarítom a vízkövet minden héten, és ebben még szerelés is van, mert a kis alkatrészek köré rendszerint beeszi magát. Ráadásul a tisztîtószerek sem olcsóak, ha mondjuk krómot akarok tisztítani. Tudom-tudom, a házi praktikák...nekem nem váltak be. -
-
macilaci78
nagyúr
válasz ShadowX #89763 üzenetére
Sógoromék használnak, semmi sem vízköves.Kb 300k volt az a berendezés, amit a vízóra után közvetlen beraktak és van olyan kapacitása, ami tároló nélkül ellátja a háztartást. Üzemeltetési költségről nincs infóm.
Munkahelyen 60k-ért szereltettünk be egy kicsit 10 literes tárolóval, azóta nem kellett vízkőmentesíteni a vízforralót, kávéfőzőt. Ennek már kb 6 éve. Eddig semmit nem csináltunk vele, a szűrőket elvileg évente kéne cserélni 10-15 k-ért.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
ShadowX
őstag
Valaki használ zuhanyzóban/fürdőben vízlágyító berendezést? Marhára unom, hogy qrta kemény Szegeden a víz és mindenhová beeszi magát és csomó időt elvisz az alkatrészek takarítása...ha használ valaki érdekelne, hogy ez csak valami kamu, vagy tényleg érezhető a hatása.
-
pschio
őstag
válasz SirRasor #89747 üzenetére
Ez engem is igen érzékenyen érintett. Én valószínűleg a Synology moments-re váltok. Nagyon hasonlít. A NAS-on eddig is mentve volt minden. Ez meg a felhős backup volt eddig a fotókról. Júniusig használom, aztán kitalálok valamit.
[ Szerkesztve ]
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
SirRasor
addikt
Van egy 480 GB-os WD Greenem. Ma vettem át, de most este tönkrement a kuncsaft laptopja...aligha fogja kifizetni az SSD-t, ha már nem megy a laptopja se.
Szállítással 18k volt. Nyilván gari van stb...valakinek kell? Egyszerűbb, mint visszaküldeni.Make Love not war!
-
Ted_Beneky
senior tag
Milyen az az "álcázott hidegfront"? Az Időkép szerint ez várható hétfőn.
Csillagkaput a Csillag térre!
-
-
-
SirRasor
addikt
Azt a rohadt mocskos...pont azon gondolkoztam, hogy a guglis szeméthalmazból, ami a telefonon van, ki kéne válni. De annyira praktikus a névjegyzék, keep stb, de azokat mind ki lehet váltani. A fotókat viszont nem. Lényegében korlátlan tárhely a fotóknak örökre
Ez most jött:Akkor marad az, ami régen. Telefonon van valamennyi kép, amit havonta lementek és itthon, a fő gépen elérem. Viszont akkor az itthonin kell valami izmosabb redundancia...minimum vennem kell még egy 4TB-os lemezt és RAID1-be rakni. Pedig már pont azon gondolkoztam, hogy ha összébb húzom a gatyát, akkor 1 TB-os SSD-n is elférnék...
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
Krogoth
senior tag
-
őstag
Másnál is csapni való a Szélmalom szolgáltatása?
Tegnap délelőtt még jó volt de estére szakadozott a net a TV adások is vacakoltak.
200/50 előfiztésből ma 14/0,8-at is mértemÜdv:Attila
-
John_Doe
senior tag
Aki még mindig keresi itt a hír és benne a link a rendelethez. Kötelező maszkhasználat: egész Szegeden hordani kell
Shal'kek nem'ron!
-
nagyúr
válasz Ted_Beneky #89738 üzenetére
Már regel óta ott van az alagsorban kirakva a rendelet, közvetlenül az ajtó mögött, amire az van írva, hogy "vigyázat, a leopárd harap". Nem az ő bűnük, hogy nem olvastad el
Aki él és nem boldog, az téved!
-
csoszogi
tag
válasz macilaci78 #89734 üzenetére
Leginkább pulutodurumo szerint használom, de nem mindig oké. Ami nekem a leginkább bejött:
egy darab papírzsepi a maszk alá lehet nem pont úgy, mint a videón, ki kell tapasztalni kinek mi jön be. A zsepi lazaságából adódóan megfogta a párát.
Van még pár hasonló, meg egy rakás nevetséges videó is ezzel a kérdéskörrel kapcsolatban a neten. -
macilaci78
nagyúr
Halott seggére a meleg puszi... Mindent próbáltam anno: borotvahab, szappan, tusfürdő, mindenféle márkás és nem márkás páramentesítők, még profi búvároknak való 3,5k Ft/10 ml-t is.
A legtöbb, amit elértem, hogy valóban nem párásodott a szemüveg, legalábbis nem a megszokott módon, de a fizikát nem lehet megbaszni. Kb 0,5 mm átmérújű vízcseppek gyűltek össze a lencse felületén és egy fátyolos, homályos réteg helyett úgy láttam a világot, mint egy légy.pulutodurumo: nálam a drót nélküli maszk esetében ilyenkor az orromnál tényleg nem jött fel levegő, viszont mellette igen és pont a lencse mögé egyenest az alsó szempilláimra. Baromi zavaró volt, 2-3 szusszanás után igazítottam is másfelé.
lorcsi: a törlés sem ér sokat, amíg a lencse hideg, addig lecsapódik rá a pára.
Viszont tegnap kaptam kézhez a rendelt airsoftos védőmaszkomat. Szájat, orrot eltakarja, nem sál, nem kendő, többet nem is kívánhatnék. Szerintetek egy maszkviselés ellenprzésére kijelölt személy fel van ilyenre készülve?
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
válasz macilaci78 #89730 üzenetére
Van nalam egy ilyen drotos is, kiprobalom hazafele...hatha...
pulutodurumo:
Ha magasra huzom a maszkor es rateszem a szemuveget...lecsuszik a picsabaNap:
Ezt es a borotvahabot olvastam meg...kiprobalom...
Remelem bejon az egyikHa a para nem lenne, le se sz.rom ezt a maszkos temat
Boltba...kicsit zavaro...5 percig torolni[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
macilaci78
nagyúr
válasz lorcsi #89729 üzenetére
Olyan mosható szövetmaszkok váltak be nekem, amiknek az orrnyergébe drót van építve. Felveszem, rányomom az orromra, mintha zsebkendőbe fújnám az orrom és szépen rásimul az arcomra, így kilégzéskor felfelé nem jön a levegő, nem szuszogom össze a szemüveget.
Bár én utcán nem hordok maszkot (Budapest), de ha rosszul áll a maszk, bent is párásodik a szemüveg. Utcán ha megállsz, hamar elkezd párásodni, de ha elindulsz, a menetszél, huzat már elég ahhoz, hogy a felszálló pára ne jusson el az arcodig.
Sokat küzdöttem ezzel még kezdő airsoftos koromban. Ha van egy minimális menetszél és nem direkt a szemüvegre szuszogsz, az már elég a páramentességhez.Deichmannban vettem maszkokat a múlt hét végén, 1000 Ft egy pár.
-
nap
addikt
válasz Krogoth #89721 üzenetére
Aha, meg azt is írják, hogy kihirdetés után érvényes...
Azt nem írják, hogy kihirdették-e már, vagy mikor és hol fogják kihirdetni...
A város hivatalos rendeletei között 06.26.-i az utolsó.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
-
Krogoth
senior tag
válasz macilaci78 #89723 üzenetére
Mol ipari park körforgalomtól már magánút, kérdés, hogy az még Szeged, vagy már Algyő
-
Rimuru
veterán
válasz macilaci78 #89723 üzenetére
Kenyelmen kivul van barkinek egyeb erve?
Szerintem jol dontott a vezetes vagy legyen mindenhol kotelezo vagy sehol se.
Vigyázat, csalok!
-
solena
tag
válasz Ted_Beneky #89720 üzenetére
Az oldalán kint van, hogy Szeged teljes belterületén kötelező. Nem sz*rral gurigázik
Itt vásárhelyen meg még nincs infó
Ba'jur, beskar'gam, Ara'nov, aliit, Mando'a bal Mand'alor, An vencuyan mhi. - Resol'nare
-
ritkaság
aktív tag
válasz sarkanyolo2 #89717 üzenetére
Csináltasd meg a főbérlővel.
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
Tudtok bárkit aki Szegeden bekötne egy mosógép kifolyót? (Vettem egy rossz könyököt és nem vagyok hajlandó többet mászkálni és költeni az albi gépére )
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
r0by
addikt
-
Kékes525
félisten
Tudtok valamit arról, hogy szegeden a közterületeken hol kötelező a maszkhasználat?
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Vicoo
senior tag
én annyi pia miatt voltam szarul hogyha nem innék ezek miatt , akkor absztinens lennék
-
Krogoth
senior tag
A kijárási tilalom és a közterületi magatartási szabályok
Este 8 óra és reggel 5 óra között – e rendeletben meghatározott kivétellel – mindenki köteles a lakóhelyén, a tartózkodási helyén vagy a szálláshelyén tartózkodni
Az (1) bekezdéstől eltérően kutyasétáltatás céljából este 8 óra és reggel 5 óra között megengedett a lakóhely, a tartózkodási hely vagy a szálláshely elhagyása, illetve a közterületen tartózkodás azzal, hogy a kutyasétáltatás során a lakóhely, a tartózkodási hely vagy a szálláshely 500 méteres körzete nem hagyható el
A közterületen, a nyilvános helyen, illetve a szabadtéri sportpályákon az egyéni szabadidős sporttevékenység – különösen futás, gyaloglás, kerékpározás – gyakorlása megengedett.
Kijárási tilalom van 20-5 között. Kutyasétáltatás lehet és mehetsz futni, gyalogolni biciklizni.
Most akkor miaf@szvan? Nem mehetsz ki, kivéve, ha sétálni akarsz? -
veze
őstag
válasz pulutodurumo #89704 üzenetére
én ezt az egyet öt és fél hat évesen éltem meg, amikor még szörpön éltem..nem föiskolásan, abban a korban már mindegy volt, csak ne édes diólikör legyen
-
MaciG
addikt
Üdv.
Valaki esetleg tudja-e, hogy Szegeden van-e valahol LG szerviz, ahol foglalkoznak garanciális ügyintézéssel? Mert a google a Szuper Elszo 57 Kft-t adja ki ( Szeged tábor utca 3), viszont az LG hivatalos oldalán meg nincs erről a boltról infó.
BANZAII
-
ShadowX
őstag
válasz pulutodurumo #89704 üzenetére
Nálam nem a berúgással volt a probléma, hanem a visszaköszönéssel. Utána undorodtam meg.
-
pulutodurumo
addikt
Én ezt nem értem. Ha mindentől rosszul lettem volna utána, amitől piszkosul
bebaberúgtam, már rég absztinens lennék. Nekem ismeretlen ez a fajta undor. Főiskola, egyetem de szép is volt... No nem a piálás miatt, de azt is ki kellett próbálni."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest