- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
válasz Ted_Beneky #89698 üzenetére
Látom , mindenkinek megvannak a sajat élményei
-
ShadowX
őstag
Ma láttam egy újgenerációs maszkot. Csak az orrát takarta el a viselőjének. Ha akarta volna sem tudta volna a szájára húzni, mert nem volt több anyag benne.
-
-
-
sarkanyolo2
őstag
Na akkor ha már kajakiszállítás. Öröm az ürömben szigorítás ügyileg, hogy olyan éttermekből is rendelhetünk majd, ami egyébként nem szállít házhoz.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
Rimuru
veterán
válasz macilaci78 #89671 üzenetére
Én pedig alapvetően bunkó vagyok, a megrendelést azonnal kifizetem bankkártyával, borravalót meg nem adok - +1. Amugy az a vicces hogy netpinceren elore is adhatsz borravalot a futarnak, aki ezt kitalalta.
Vigyázat, csalok!
-
ShadowX
őstag
válasz macilaci78 #89671 üzenetére
Azt hittem csak én vagyok ilyen a borravalóval. Mióta ilyen "drága" lett a kiszállítás és mindenhol van (Pesttel ellentétben)...400-600 Ft Szeged belterületén, azóta leszoktam a borravalóról. Nem szép dolog tudom, de mire kijön egy pizza házhoz, 2000+ Ft, mert csomagolásnak is van díja, 150-200 Ft.
-
solena
tag
válasz macilaci78 #89675 üzenetére
Tudom, hogy a középkor óta van város joga, sőt, pár évig volt megyeszékhely az átkosban, de akkor is falu Tíz perc sétára lakom a belvárostól, és van nyitott elvezetőárok az út szélén. Pár házzal lejjebb komplett gazdaság van, két- és négylábú jószággal. A helyiek mentalitását már nem is említem (tisztelet a kivételnek). Szeged élhetőbb volt, és ha nem ide házasodok, simán költöznék vissza, pedig nem is vagyok szegedi
Ba'jur, beskar'gam, Ara'nov, aliit, Mando'a bal Mand'alor, An vencuyan mhi. - Resol'nare
-
nagyúr
válasz macilaci78 #89675 üzenetére
Igen, azt hinnéd, de ha megnézed személyesen, akkor kiderül, hogy egy nagy falu.
(Ami nem feltétlen baj szvsz, csak egy tény...)Aki él és nem boldog, az téved!
-
solena
tag
válasz DarkByte #89673 üzenetére
Ahogy fel van túrva az egész falu, lehet, még azzal járnánk jól
Négy-hat helyről tudok, ahonnan lehet rendelni kaját (ebből kettő számomra azonnal kiesik etikai okokból), ebből kettőnél online is, nem kell a telefont emelgetni. Abból az egyik új hely, még nem próbáltam. meg, persze ottvannak a menüztetők, de ők nem adhoc-ra vannak beállva
Ba'jur, beskar'gam, Ara'nov, aliit, Mando'a bal Mand'alor, An vencuyan mhi. - Resol'nare
-
solena
tag
Azt hiszem, én jártam jól, vásárhelyen se Wolt, se Netpincér, nincs ilyen problémám, hogy kin keresztül rendeljek
-
macilaci78
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #89669 üzenetére
Netpincér GO esetében a Netpincér által fizetett futár hozza a rendelést, mindig fizetős a rendelés. És ezért szerepel sok olyan étterem is az opciók közt, amik amúgy nem vállalnak kiszállítást, példáil McDonald's.
Netpincér rendelés esetén már sok olyan étterem van, ahol ingyen van a futár, általában olyan helyekről, ahonnan amúgyis.
Budapesten ráadásul az éttermek területi lehedettsége is eltérő. Például van olyan étterem, ami csak az adott és a szomszédos kerületbe szállítá ki saját honlapján, míg Netpincér GO-val elmegy messzebbre is a kaja.Én pedig alapvetően bunkó vagyok, a megrendelést azonnal kifizetem bankkártyával, borravalót meg nem adok. Ezalól kivétel, ha időben megjön a rendelés, 30-40 perc alatt.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
tisn
addikt
válasz sarkanyolo2 #89669 üzenetére
30% netpincer, a wolt 15%
vendeglatos ismi -
sarkanyolo2
őstag
Kis netpincér info. Kb 15%-os marge-al dolgoznak. Múltkor Pipi rendelés a netpincéren keresztül 3500, míg a saját weboldalukon keresztül 3000 forint volt, tehát például ők gyakorlatilag forintra beépítették a díjat.
(portfolio cikkben is 15%-ost említettek, így meg alá is van támasztva )
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
ShadowX
őstag
válasz macilaci78 #89667 üzenetére
Én ilyet el sem tudok képzelni, mikor a kormány csak a boldog házasokhoz "vágja hozzá" a családtámogatást...nem ismerek olyan embereket (sokat), akik csak ezért házasodtak volna össze. Hát nem ez a boldog házasság receptje?
-
lorcsi
veterán
válasz Frenky89 #89661 üzenetére
Nem csak sima netpincer van , hanem GO is ?
Mi a kulonbseg ?ShadowX:
Ja, nálunk is...ha szabi utani elso nap nincs bent a fonok akkor van egy kis nyugi
Egyebkent ugy osztja a melot...mintha ostorral csapkodnák .
Sot, van h szabit írat ki..es bejon dolgozni
Hetvegen unja magat...es hazaviszi a melot...stb..Martonx:
Pesten van egy csomó 40-es egyedülálló kollégámÚ baszki...azert 40re...ilyen szinret elerni..h semmi no ..sehol sem...es becsavarodastol fel otthon...nem normalis..
Ok, h kell a penz, de...az elet meg elrepül[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
martonx
veterán
válasz ShadowX #89660 üzenetére
Lehet, hogy ez akkor nem vidék - főváros eltérés, hanem generációs. De mindig nagyon jót mosolygok azon, hogy jó pár szingli kolléga mennyire rá van csavarodva a munkájára, és mennyire a munkatársai a baráti köre is, aztán mennyire maguk alá kerülnek a HO-tól, hogy hirtelen magukra maradtak a 30nm-es 40 millióért vett mini lakásban.
Én meg mennyire jól elvagyok a családdal, szegedi barátokkal.
Megtehetném, de telefonon direkt nincs fent semmi, ami a munkához kell. Ha szabadságon vagyok hagy teljen el az a fél nap akklimatizációval, üzenetek olvasásával, nyilván senki se várja el, hogy X nap kihagyás után hirtelen máris ott folytasd ahol abbahagytad.
Szvsz akkor jó egy szabadság, ha úgy megyek vissza, hogy arra se emlékszek mit hol hagytam abba. Ha úgy megyek vissza, hogy mindennel képben vagyok, máris teszem a dolgom, akkor minek mentem szabadságra?Én kérek elnézést!
-
Frenky89
addikt
válasz ShadowX #89656 üzenetére
Nagyon változó tud lenni, sok paramétertől függően (hétköznap/hétvége, napszak, stb.). Nem vezetek statisztikát, de nekem kb. az a tapasztalatom, hogy sebesség ügyileg Wolt <= Netpincér GO < Netpincér == saját futáros megoldások < pizzafutárok.
Pipi Zero-ból, Zero Street-ből, Malátából, Palántából, Zöldlevelecskéből, Monkey-ból, Pizzatoronyból, Rudi és Fickóból, Baan-tól szoktam rendelni változó rendszerességgel, mikor éppen milyen kedvem van.
A leggyorsabb a Maláta vagy Baan, mind a kettő Wolt-tal, általában 25-30 perc.
A leglassabbak pedig egyértelműen a pizzások.
(Meki, Burger, KFC vonalat nem erősítem, így nincs tapasztalatom, de tippre ők lehetnek a leggyorsabbak Wolt-tal.)Pipi van saját futáros verzióban telefonon és Netpincéren keresztül, illetve Wolt-on is. Általában a Wolt-os leggyorsabb, de a saját futárjuk is szokott pozitív meglepetéseket okozni. A Zero ugyan ez.
Malátát és Baan-t fent kifejtettem.
Palánta csak saját futáros, közepes sebességgel.
Levelecske saját futáros, vagy Wolt-os. Egyértelműen a Wolt a gyorsabb, a saját futár közepes sebességű.
Rudi és Fickó kb. Maláta szint.
A fent említett pizzás helyek tudtommal nincsenek se Netpincéren, se Wolt-on, de a sor végén biztos, hogy ők vannak (általában 1-1.5 óra a rendeléstől a szállításig).Egyébként én azért szoktam ezeket a kajafutárokat igénybe venni, mert egyszerűbb az egész folyamat. Telefon helyett egy pár klikk a rendelés, azonnal ki is lehet fizetni és gyors a szállítás is.
Mellesleg Monkey-val jártam nemrég úgy, hogy a szomszédba vitték ki a rendelésem, a szomszéd állítólag át is vette. Egy órával a rendelés után hívtak, hogy elszabták, de sürgősséggel csinálják az újat. Na innen még egy óra volt kb. mire hozták.
[ Szerkesztve ]
-
ShadowX
őstag
válasz martonx #89657 üzenetére
Nálunk egy ideje már (a pandémoa előtt már) beszüntették ezt a team building dolgot. Virtuálisan vannak ilyen csapatmeetingek, de ott inkább a munkát beszéljük ki (És nálunk nincs ilyen kuponozás, pedig nem hangzik rosszul. Gondolom cégnek sem rossz, mert simán leírja adóból).
A második felére reagálva, így vidékről nézve sem furcsa ez. Van egy olyan generáció, akiknek tényleg a munka az életük, baráti körük. Nekem is kezdenek összefolyni a határok, mióta full itthonról toljuk (március). Telefonon is fent van az outlook + teams páros, és úgy érzem jobban járok vele, ha mondjuk szabi alatt is naponta 30 percet azzal töltök, hogy átfutom az emaileket, minthogy 5 nap után az első napom bő fele ezzel teljen a munka mellett. Ciki, de ez van.
[ Szerkesztve ]
-
ShadowX
őstag
válasz pepe091 #89658 üzenetére
A toronyban rendszeresen ez történik, de ide sorolhatnám a Monkey-t is, meg az összes olyan céget mostanában, ahol nem a Wolt/Netpincér a kiszállító. Mióta ezek ketten bejöttek a piacra, azóta verhetetlen a gyorsaságuk. De a suszter maradjon a kaptafánál elvet vallom. Az éttermek főzzenek, a kiszállítással foglalkozó cégek meg szállítsanak ki.
-
martonx
veterán
válasz DarkByte #89655 üzenetére
Átlag 2 hetente, legritkábban havonta van valami team building szerű online esemény. Ilyenkor jön a wolt kupon. Az occulus quest 2-t is ezért küldték, hogy ha már full HO, azért legyen minél személyesebb.
Ez így vidékről nézve fura, de Pesten van egy csomó 40-es egyedülálló kollégám, akiknek a munkájuk az életük, a baráti körük, és kezdenek becsavarodni a full ho-tól.Én kérek elnézést!
-
ShadowX
őstag
válasz Frenky89 #89651 üzenetére
Na a gyorsaság az, ami ráfér a helyek többségére. Mostanában ha rendelek és a hely a "közelben" van, inkább megrendelem telefonon a kaját és én magam megyek el érte. Ha így teszek általában 30-40 perc alatt kész a rendelés. Ha kiszállítással kérem akkor 60-100. De volt már példa arra is, hogy 2 óra eltelte után hívtam a helyet, hogy köszi, de mostmár nem kérném a rendelést és még nekik állt feljebb, hogy miért.
Egyébként pofátlan drágák kezdenek lenni a kiszállítási díjak a tempóhoz képest, szóval ha gyorsak akkor inkább a Wolt-nal adom az ellenértékét.
[ Szerkesztve ]
-
martonx
veterán
válasz lorcsi #89648 üzenetére
Mert a munkahelyemről Wolt kuponokat tudok szerezni? Viccet félretéve, kényelmesebb egy helyen végignézni csomó kaja kínálatot, mintsem 20 felé regisztrálgatni. Ettől még ha megvannak a bevált rendelős helyeid, akkor teljesen felesleges köztes helyekre regisztrálni.
Én kérek elnézést!
-
lorcsi
veterán
tele a város wolt és netpincér kiszállítókkal
néztem az oldalukat, de nekem nem egyértelmű, h miért éri meg rajtuk keresztül rendelninektek van velük tapasztalatotok ?
miért éri meg ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
Krogoth
senior tag
válasz Ted_Beneky #89643 üzenetére
Lehet átkérted magad bridge módba, akkor nem is tudsz közvetlen az ő routerükre rácsatlakozni.
-
ritkaság
aktív tag
válasz Ted_Beneky #89643 üzenetére
Szia! Egyáltalán nálad optikai kábel van? Tudtommal, csak az tudja az 1000-est.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz Krogoth #89642 üzenetére
Nem rég azt mondták a panaszkezelők, hogy közvetlenül a modemükről szedjem a netet a gépre a sebességméréshez, hagyjam ki a routert, de már olyan régen foglalkoztam ilyennel, hogy utána kell olvasnom a beállításoknak, mert közvetlenül átdugva nincs net.
Csillagkaput a Csillag térre!
-
Krogoth
senior tag
válasz Ted_Beneky #89641 üzenetére
100/30al már nyújthatsz be panaszt, mert 300/75 a garantált. Digi saját speed test oldalán kell futtatni a tesztet.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz fradi81 #89636 üzenetére
Nekem ugyanez van, tegnap jött, (dec 31-ig ráérsz kifizetni), csak sajnos az Invitel 100/30-as nettel 4350Ft/hó volt, ez meg 1000-es nettel 6000Ft/hó, ami érthető, csak éppen elfelejtettek szólni róla eddig, most láttam. Bementem az Üfi-be és ott mondták mi a helyzet. Otthon nyomtam egy speedtestet és ugyanazt a 100/30-at kapom, mint az Invitelnél ...
Csillagkaput a Csillag térre!
-
fradi81
veterán
Hali
Volt invitelesek(telefon+tv+internet) nem kaptatok egy nagy számlát a digitől? havi 6ezer körül jött mindig inviteltől, utoljára csak 600ft, most meg már digitől jött egy 28ezres
Itt valami nem ok.[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
SirRasor
addikt
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz r3dsnake #89629 üzenetére
Nívó alá ne add, ha jót akarsz relatíve olcsón.
Kb. 200k egy ajtó beszereléssel, kiszállással stb., cserébe 10 év gari, masszív, mint egy fal és 3 különálló zár.Make Love not war!
-
r3dsnake
nagyúr
Terrasec/HiSec ajtókkal mik a tapasztalatok? Azt olvastam egy zárcsere mindenképp ajánlott valami jobb minőségűre, de amúgy nem rosszak. Milyen zárat érdemes nézni bele?
[link] Ezt néztem első körben.
[ Szerkesztve ]
-
martonx
veterán
Juhú, megjött az Occulus Quest 2-m
Ha valaki ingyen szeretné a VR-ezést kipróbálni (és eddig még nem tette volna), akkor itt a lehetőség szegedi PH tagoknak.
Annyi a bökkenő, hogy jelenleg csak free appok vannak rajta az Occulus Store-ból (elég sóher vagyok játékokra komolyabban pénzt kiadni).Én kérek elnézést!
-
hkaroly
csendes tag
-
Jimmy8
senior tag
válasz macilaci78 #89622 üzenetére
Így már megnyugodtam
-
martonx
veterán
-
Jimmy8
senior tag
Ingyenes lett megint a parkolás. Még jó, hogy vettem negyedéves bérletet . Szerintetek mi lesz a pénzzel? Valaki tudja, hogy az év elején ilyen esetben mi történt?
-
kraftxld
félisten
válasz csoszogi #89615 üzenetére
Köszi az infót, pedig a felvonulás láttán azt hittem, hogy Putyin vodkaszagú konvolya jön 2 perc mulva, vagy párszáz migránst zavarásznak, esetleg valamelyik díszmajom jön a helikopterével
Az 1 héttel ezelőtti Pázmánd-Kisapostag öregfiúk focimeccsen nem volt ekkora felhajtás| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
csoszogi
tag
-
veze
őstag
válasz macilaci78 #89609 üzenetére
+1
én is tőle vásárolok ilyesmit, még soha nem volt okom panaszra -
sss
őstag
válasz vizslakutya #89608 üzenetére
itmedia.sk is elég jó.
-
kraftxld
félisten
Tegnap este mi volt az Izabella híd Dorozsmai végénél?
Volt vagy 10-15 villogó rendőrautó.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
ShadowX
őstag
-
macilaci78
nagyúr
Telefonba kellene,semmi extra. - 4k videó 120 fps-sel?
Sincerity trading miért nem jó? Régóta bevált, megbízható forrás és eredeti, márkás termékek, 1-2 hetes tranzitidő.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
vizslakutya
senior tag
Gigaplaza nevű webshopról van tapasztalata valakinek?
Micro SD kártyára lenne szükségem és itt már gyanúsan jók az árak.
Telefonba kellene,semmi extra.
Köszi.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Valakinek egy garanciás, szinte új RX 550 videokártya? -
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Árnyékolt CAT6 vagy CAT6a típusú LAN kábelt keresek (tehát STFP) Szegeden, nem aranyárban, egy 3 és egy 5 méterest. A kettőt 3000 Ft-ért Edigitaltól be tudtam rendelni, de sokára érne ide az üzletbe (november 9, meg se lepődök már ezen).
Helyileg hol tudnék ennyiért beszerezni ilyeneket? Media Markba csak 3 méteres van 3000-ért.We are only Stardust...
-
vizslakutya
senior tag
válasz PowerBuldog #89600 üzenetére
[ Szerkesztve ]
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
PowerBuldog
veterán
Amúgy nincs köztük olyan ami az enyémhez jó lenne.
https://kulcsaruhaz.hu/spd/795918/GYARI-Renault-Megane-Scenic-1-gombos-433-mhz-ID64
Ez az egy is csak hasonló, de nincs rajta az infra jeladó kivágása.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Black Myth: Wukong
- Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...