Hirdetés
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ent
őstag
MAI VILLÁMÁR!
https://hardverapro.hu/apro/iphone_xs_64_gray_gyarilag_kartyafuggetlen_elado/friss.htmlWEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
CSorBA
őstag
Sziasztok! Ha valaki keresne 2x4Gb DDR3-as ramot: https://hardverapro.hu/apro/elado_kingston_8gb_ddr3_1866mhz_kit_2x4gb_hyperx_f/friss.html
-
őstag
Eladó egy PC unalom űzésre
https://hardverapro.hu/apro/hasznalt_pc_elado_i3_8100_8gb_rx_570_240gb_ssd/hsz_1-100.htmlÜdv:Attila
-
őstag
Bordányban jeges eső esett villámok és égzengés kiséretében...
Üdv:Attila
-
őstag
válasz quailstorm #86391 üzenetére
-
őstag
válasz quailstorm #86388 üzenetére
Egyedi gardróbszekrényt szeretnénk készíttetni, már kértünk is árajánlatot. Válóban nem olcsóak. Másik kiszemelt eddig a Gardróbcenter még. Tőlük is van ajánlat, nem sok a különbség. Velük van tapasztalat, de páromnak a Kreaform tetszik jobban. Valami más javaslat van esetleg?
-
őstag
válasz sarkanyolo2 #86384 üzenetére
Ha online elérhető valami referenciamunkája, akkor jöhet a link, köszi!
-
quailstorm
nagyúr
válasz johnny82 #86383 üzenetére
Céges, meg otthoni asztalok is onnan vannak. Jól dolgoznak, a kiszálló, összeszerelést végzőkkel is pozitív a tapasztalatom, mert igényes, feltakarít maga után, tudja mi az a porszívó. Teljesen egyedi bútort is legyártanak.
Ami negatívum: azért ez még mindig az akkus csavarozóval összehajigált bútorlapos bútor, tehát tökéletes illesztést ne várj mindenütt. Ezen kívül drága. Nagyon. Bár a többiek is drágák. Nem a kreaform a legdrágább Szegeden.
-
SirRasor
addikt
válasz macilaci78 #86382 üzenetére
Thx, akkor marad felhúzva
A tokos tippet köszi, este kipróbálom!Make Love not war!
-
macilaci78
nagyúr
válasz SirRasor #86380 üzenetére
Vagy 10 éve volt egy nagy jégesős vihar Makórákos-Mezőkovácsháza tengelyen.
Mezőkovácsházán a hőszigetelt házak kb úgy néztek ki, mintha sörétessel csipkézték volna ki a ház oldalát. A panelház egyik olcslán a redőnyök szarrá verve, a dupla üveges, reluxás ablakok a redőny mögött is betörve... Ott a redőny és az ablak is kuka volt, míg ha a redőnyt nem engedték volna le, legalább az megúszta volna.mintha azóta jobban járna a levegő a bal oldali sarokban - nálunk az erkélyajtó volt huzatos: műanyag ajtó, a pánt felőli oldalon húzott a hideg. A lakásfelújítós topikban mondták. hogy a gumiperemes tokban csúszkál az üveglap, egyszerűen nyitott ajtónál tokot nyomjam szét. Kb 7 mm-t mozdult is a tok az üvegen lévő porban hagyott nyom alapján. Ez már arra is elég volt, hogy a zár felől már érezhetően feszült is, résnyire nyitva akart maradni az ajtó.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
SirRasor
addikt
válasz PowerBuldog #86379 üzenetére
Az előző viharban feleségem volt csak otthon (mire hazaértem, már elment a nagy része) és azt mondta, hogy bizonyos lökéseknél azt hitte beszakad az egész ablaksor a nagyszobában. Ezért is gondoltam leengedni a redőnyt. Persze lehet nem lesz baja hosszú távon, de...mintha azóta jobban járna a levegő a bal oldali sarokban Szóval én inkább hajlok az ablakóvás felé
Make Love not war!
-
PowerBuldog
veterán
válasz SirRasor #86378 üzenetére
Nekünk a redőnyszerelő azt mondta, hogy szinte mindegy. A lényeg, hogy ne legyen részben leengedve, mivel úgy belekaphat a szél. Ha teljesen le vagy teljesen fel van húzva akkor nem tud. Az ablaknak szerintem nem lesz semmi baja ha nem vág neki valamit a szél.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
SirRasor
addikt
Jön a nagy vihar. A redőnyöket érdemes leengedni, vagy felhúzni?
Láttam leszakadt redőnyöket az előző vihar után, amin mind2 oldalnak jó érvet szolgál
Józan paraszt ész alapján leengedném, hogy ne az ablakot szakítsa be/gyengítse.Make Love not war!
-
Jinxb1rd
addikt
We are only Stardust...
-
Krogoth
senior tag
Estét.
Melyik cégnél érdemes C jogsit letenni? Normális oktató/kocsi ugye lényeges szempont. Esetleg, közelmúltbéli személyes tapasztalat is jöhet
-
Vesztor87
senior tag
válasz sarkanyolo2 #86368 üzenetére
Nekem upc van, érdekel a dolog.
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam egy kis kedvezményt szívesen megosztom bárkivel:
[link] -
sarkanyolo2
őstag
válasz macilaci78 #86369 üzenetére
Nono, országszerte. Megy a PM!
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
macilaci78
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #86368 üzenetére
Csak Szeged?
Milyen eszköz és mire kéne használni?Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
Rendelkezik itt valaki UPC TV+Internet előfizetéssel + legalább HD Ready tv-vel, aki részt venne egy 3 hetes tesztben? 20 000 Ft-ot fizet a dolog, annyi hogy használni kell az eszközüket amit adnak tesztelésre.
-
őstag
válasz regvoltrossz #86366 üzenetére
Itt pár éve neki álltak a faluba és hálózat fejlesztés címén valamit munkálkodtak na az óta lépten nyomon ha szél van elmegy az áram.
-
-
őstag
válasz regvoltrossz #86364 üzenetére
Tegnap Bordányba vagy 30 áram szünet volt nap közben...
-
regvoltrossz
aktív tag
Egy Ariston Pro Plus Eco 50v típusú villanybojlerhez keresek hozzáértőt. Olyan 5-6 éve lett felszerelve és azóta nem volt vízkőtelenítve. Elsődleges feladat tehát a vízkőtelenítés. Másodsorban a legutóbbi áramszünet óta az elektronikája sokszor megkergül, váltogatja a programokat, villog és E60-as hibaködot ad fel. (Ezen ahogy utánanéztem a fútőszál csere vagy vízkőtelenítés is nagy valószinűleg segítene, de maga az elektronika panel sem olyan vészes árú..).Próbáltam már végigkérdezni az Ariston szegedi képviselőit, de ők klímát, ipari hűtőket, gáztkazánokat javítanak, villanybojlert nem. A "régi" szakik meg csak a Hajdúhoz értenek ilyen elektronikáshoz nem.A Szegedi Szakemberek csoportban is próbáltam keresni, de ott sem jelentkezett senki Egyetlen ember volt aki azt mondta jön, de már több mint két hete csak hiteget, így lemondtam róla hogy ő bármikor is kijönne már
Ha valaki esetleg mégis ismer valakit aki nem hitegeti az embert hanem valóban ért is hozzá és kijönne az kérem ne tartsa magában ezt az infót!Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
Agyasima
őstag
válasz martonx #86352 üzenetére
A döglött példány az gyári vagy utángyártott? Ha utóbbi, akkor gyanúsan adtak hozzá kiszedéshez célszerszámot. ha az megvan / meg tudjátok keresni, onnantól kezdve simán meg lehet csinálni otthon.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
tisn
addikt
válasz martonx #86352 üzenetére
vannak a berko agiek, de nem biztos, hogy oket szivesen javasolnam.
elvittem hozzajuk egy autot, hogy ki van kotve az utolagos kozponti zar teljesen, mert a jobb hatso ajtot nem nyitotta es eleg zavaro volt. ezt akartam megcsinaltatni... elmentem, kifizettem, je tenyleg megy a kozponti, jobb hatso nem nyilik akkor vegre motort csereltek, es az megint plusz penz vo't... ha mar elsore elbasztak, legalabb ingyen csinaltak volna meg... -
martonx
veterán
Sziasztok, Szegeden vajon hol lehetne az autóba új rádiót (mp3 lejátszót) rakatni? A régi megadta magát, 16 éves volt, egész sokáig bírta
Némi guglizással Ribizsárt találtam, gondoltam hátha tudtok jobbat, olcsóbbat?Én kérek elnézést!
-
SirRasor
addikt
Make Love not war!
-
macilaci78
nagyúr
válasz Vesztor87 #86348 üzenetére
Ha csak az alacsonyabb áfa miatt, de olcsóbb. Viszont a szállítás nincs ingyen.
Temesvár, Arad Obi, Praktiker árai legalábbis csak ennyiben térnek el. Hogy beljebb, a határtól távolabb, vagy tüzépen milyen árak vannak, nem tudom.
Ha az itthoni viszonylatban jó minőséget keresed, az ott is hasonló áron van.
-
Vesztor87
senior tag
Sziasztok! Arról ki mit tud h románoknál olcsóbb az építőanyag? Szigeteléshez, vagy térkövezéshez kellene anyag.... esetleg ajánlott bolt is van?
-
fecus
őstag
2,4GHz-es, USB, access point képes WiFi adaptert keresek linuxhoz. A mostani még a szervert is kifekteti újabban.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
2000 Ft-ért eladó egy ilyen mobil telefontartó wireless töltős.
A műszerfalra tapaszthatót vettem helyette, mert azzal jobb pozícióba kerül a telefonom."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Cyrin
addikt
válasz martonx #86340 üzenetére
bizony jó nagy késést hoztak össze, főleg politikai okokból, mivel a választásokat úgy kellett elérni, hogy minél nagyobb legyen a káosz a városban, bontsanak fel mindent, de nehogy visszaadjanak valamit is, gyakorlatilag alig történt munkavégzés.
a MÁV vonalon is már tavaly közlekednie kellett volna a vonatoknak, most épp kitolták azt is idén év közepére. -
csoszogi
tag
Üdv
Okulásként leírom: a múltkor kérdeztem mi a teendő, ha ajánlott levél nem érkezik meg, amiben mondjuk személyi van.
A postán az első emeletre kell menni, ahol azt mondták: általánosan ajánlott/tértivevény küldeményt küldeményazonosító nélkül lehetetlen megtalálni, név cím alapján nem keresik. Ekkor jön a kérvény, panasz stb. hivatalos nyomtatvány, oszt vagy meglesz vagy nem.Személyi, útlevél stb: ebben az esetben a központilag illetékes kormányablakhoz (Szegeden a Rákóczi tér) küldik és ott lehet átvenni. Az iratot fél évig őrzik meg, utána küldik vissza a BM-be. Mi a mai nap át is vettük.
[ Szerkesztve ]
-
martonx
veterán
válasz macilaci78 #86334 üzenetére
"lassan elkészül a tram train is" - hát elég lassan tényleg erről van híre valakinek, hogy hol tart?
Én kérek elnézést!
-
macilaci78
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #86335 üzenetére
Ritkán vagyok Pesten. A munkahelyem és a lakhelyem is Budán van.
-
sarkanyolo2
őstag
válasz macilaci78 #86334 üzenetére
Jaja, már várom. Esetleg nem vagy Pesten véletlen Macilaci?
-
macilaci78
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #86333 üzenetére
Sőt, lassan elkészül a tram train is.
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
Bárki este 10 körül jön Hódmezőn keresztül Szegedre, ne tartsa magába. (Tudom, van busz is )
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek nincs véletlen egy mikis rossz fejhallgatója, aminek a mikije jó?
Tesztre kellene, de lehet egy csokit is megérne. -
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
Dolce Gusto picolo kávéfőző valakinek? 6000 Ft-ra gondoltam. Tök patent, nem volt széthasználva.
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
Eladó sorba kerül egy ágykeret+matrac kombó. (Krogoth, sorry )
-IKEA
-7 hónapos kombó
-160x200 a méret
-frissen Bubbles-ben mosott a mosható huzataKeret: Askvoll + Lönset ágyrács + Skorva középgerenda (új ár 60 000 Ft)
Matrac: MÖRGEDAL (új ár 85 000 Ft)Árfelbecslést is szívesen fogadok.
-
őstag
-
ritkaság
aktív tag
válasz sarkanyolo2 #86321 üzenetére
bocs, akkor én voltam figyelmetlen.
Win10-hez keresek hozzáértő emberkét.
[ Szerkesztve ]
-
-
csoszogi
tag
válasz macilaci78 #86316 üzenetére
kiskorú még...
pilóta : köszi akkor rákérdezünk, ott kell rákérdezni, ahol az ajánlott küldeményt lehet átvenni? Gondolom igen.
-
ent
őstag
Ahoj Kedves szegedi nép!
Ha véletlen érdekel egy pöpec mobil!Eladó: iPhone XS gyári független mobil
Üdv
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
macilaci78
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #86311 üzenetére
Lenne egy önhordó falépcső tölgyből, alatta bútorozva tölgy furnérral, felül a korlát helyett komódsor szintén tölgy furnérral. Mind színre pácolva, lakkozva, Budapest XI. ker-ben.
-
csoszogi
tag
válasz sarkanyolo2 #86310 üzenetére
nem, a papíron is amit kaptunk a kormányablakban, a lakcím szerepel, mint kézbesítési pont. Ez volt amit legelőször megnéztünk, nem e elbaltáztunk valamit.
-
nap
addikt
Fával, vagy bútorlappal dolgozik?
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
ritkaság
aktív tag
Hali!
Bezzeg, amikor asztalost kerestünk nem szóltál. Hetek óta várom az asztalos, de sajna leszerződtem vele.
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
Jóbarátom bútorasztalos, a január most lazább, úgyhogy ha emberi határidővel szeretnétek valamit, akár nagyobb munkát is, lecsaphattok rá. 😁
-
csoszogi
tag
üdv
Lenne egy kérdésem. Csináltattunk személyit a gyerkőcnek. December végén. Lakcímre kértük postázni. Elvileg már régóta postánál van (ügyfélkapun néztük). Ismerős január közepén csináltatott személyit és már megkapta.
Értesítő nem jött ajánlott küldeményről.
Kérdésem, mit lehet ilyenkor tenni? Postán utána tudnak nézni, hol a küldemény, csak cím alapján? Saját tapasztalat esetleg? -
Urak, jó estét lenne egy fotel, ami tulajdonképpen egy sarokülő garnitúra egy része, amitől valaki meg tudna e szabadítani a napokban egész véletlenül?
sajnos a műtétem miatt nem tudok cipelni, de nem nehéz, műtét előtt is egyedül tudtam mozgatni.
ingyé vihető, de ha valaki csak az elszállításban tudna segíteni, akár a szemét telepre, fizetném minden költségét, észerű keretek között
előre is köszönöm ha volna valaki aki segítene rajtam, nekem
a napokban hozzák vissza a eliptikus tréner gépet, amit ennek a helyére szeretnék tenni.[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
macilaci78
nagyúr
válasz fradi81 #86306 üzenetére
Ja, én 2T-t hajtok, de biztos van olyan mazochista, aki 4T 50 ccm-t használ.
A 4T azonos lökettérfogat mellett erőtlenebb, a végsebessége is kisebb, cserébe nem is tud fogyasztani. Azért az Etelka sor nem egy hegy... Ha ott gyenge, akkor a hidakon felmenni se egy nagy élmény vele, vagy monjuk a Hajós utcáról.Ha motorikusan rendben van, akkor a variátor hangolásával tudsz javítani rajta, de a végsebességből lehet, áldozni kell.
-
fradi81
veterán
válasz macilaci78 #86304 üzenetére
Melyik típus? Emelkedőkön nehezen megy fel, pl a vizitelep vagy etelka sor?
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
4t 50-es robogót használ valaki?
moto g72, Ninebot d28e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest