Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1129) Voice24


Voice24
őstag

Az előbb nézegettem pendrive-ról videókat, és egy 720p-s Discovery természetfilm közben vettem észre egy gyanús foltot a bal felső sarokban. Elindítottam a panasonic virágos demóját, és ennek majdnem homogén háttereinél (pontosabban a világoskék, világoszöld háttereknél) már egyértelmű volt, hogy van egy rtl logóm :((
Remélem, hogy csak ghost, és nem beégés, még nincs két hónapos a tévé. Pedig elmondhatom, hogy figyeltem az üzemeltetésre, az elkapcsolgatások megvoltak, hosszú órákat soha nem ment egyfolytában az rtl, de más adó sem. Ha hétvégén is dolgoztam, mindig felhívtam a család figyelmét a dologra, és nagyjából be is tartották. Komolyan vettem az itt kapott tanácsokat, mondhatni aggódtam a tévéért.
Tudom, ne nézzünk rtl-t, de ezen az alapon ne nézzünk tévét sem, mert az adók jelentős részének nem túl áttetsző logói vannak. Továbbá, ha egy ghost egyszer előjön, az normál tévézési szokások mellett nem is nagyon fog eltűnni, mert olyan nincs szerintem, hogy egy bizonyos csatornát napokig egyáltalán ne nézzünk csak ezért, tehát a foltocska (legyen az akármelyik adóé) kapja az utánpótlást előbb-utóbb.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.