Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#144082) elder troll válasza Kendek (#144080) üzenetére


elder troll
senior tag

Nekem úgy jött le a dolog, hogy a technikailag legel..khmm..abb széria lett a legsikeresebb, ahogy történt a másik oldalon a 360 RROD párossal. De akkor ennek voltak előzményei, sőt már-már tradíciónak mondható.
Elfogult és kütyükért rajongó szemüveggel így látom.
N oldalon is sokáig csak azt láttam, hogy egy 10 éves telefon/tablet belsővel megáldott akármi rekordokat dönt, és kellett hozzá 3 gép (v1, v2, oled), hogy ezt átértékeljem. Nyilván még mindig egy megjelenéskor is elavult hardvert látok, de megvan ennek is a helye a palettán.

#144081 hombre[EU]
Már többször volt említve a fillérszexelés, értem, én is hivatkoztam rá.
Azt olvastam régebben, hogy mínuszos a hardver eladás. De szerintem egy kicsit több tényezőből áll a dolog. Normális tervezés és kivitelezés esetén kvesebb garis ügyintézés, nem kell 3x áttervezni az egészet a külső burkolaton kívül, ami naivan milliós nagyságrend lehet dollárban. Gyártósor módosítástól a "biorobotok átprogramozásán" keresztül, az új szériahibák kiküszöbölésen át, stb. Szerintem hatalmas presztízsveszteség, amikor a vevő már a harmadik gépet viszi vissza a hibás odd miatt.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.