Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
varsam
őstag
válasz
cellpeti #75396 üzenetére
Egy jóbarátom pár hete vett egy 1-es Octit, 1.4 motorral, sedant. Szerintem teljesen vállalható jó kis autó, A-ból B-be elvisz minden gond nélkül. Nem egy erőgép, de tudja országúton a 160-at is akár és nem kell hozzá kifutópálya, városban meg aztán bőven elég.
(#75399) joshua7
Na ezt bevállalnám, nagyon szép, és még szebbre meg lehetne csinálni. -
joshua7
veterán
-
net84
őstag
válasz
cellpeti #75396 üzenetére
Szia!
1.4 motorhoz volt szerencsem. Igaz VW-bol tartosan. Ott egy inditasi es hideg motorral fulladasi hiba lepett fel a tel vegen. Lamda szondatol kezdve hofokerzekeloig mondtak ra mindent. Aztan egyszer csak, "megjavult". Mivel par honapja nem produkalja a hibat, igy egyelore nem jutottunk semmi eredmenyre. Ezen kivul muszaki hiba a motorral nem volt, olaj, olajszuro, legszuro, stb., benzin es egy akku ami eddig kellett. Azt viszont volt szerencsenk kiprobalni, hogy az Oktavia kombit jobban meghajta az 1.4 motor, mint a Golf kombit. Erdekes volt. Mindketto 2004-es evjarat, mindketto gyari allapot. De kombi eseten szerintem keves ez a motor, inkabb az 1.6. Varoson kivul, megpakolva, 5 szemellyel halott a kisebb motor. Nagypapa tempo van, ha akarod, ha nem.
Az ablakemelo kapcsolok es az ajto nyitas erzekelok szeretnek megfaradni (de melyik tipusnal nem). A barati korbe legutobb beerkezo Oktavia kozpontija volt megkergulve, magatol nyitott-zart, ha olyan kedve volt. Mas hibaval en nem talalkoztam.
-
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
Skoda Octavian töröm a fejem, de benzinest akarok mindenképp. 1.4est vagy 1.6ost ajánlotok városinak? Néha lenne benne nagyobb táv, de nem számottevő.
Mire kell odafigyelni a vételnél? Mi szokott benne meghibásodni?
-
Balupapa
senior tag
nemnormálissssssssssssssss
rohangalosnak jo lesz -
Rick4
félisten
válasz
FRENK1988 #75385 üzenetére
Csak hogy konkrétum is legyen, hirtelen ezeket találtam:
Skoda Roomster 1.6 TDI 105HP:
0-100: 11.5s
Torque :250 / 1500
weight-to-poewr ratio:12.59Skoda Roomster 1.6 TDI CR 90HP:
0-100: 13.3s
Torque : 230 Nm / 1 500A4 1.9 TDI (AFN) 110HP:
0-100:10.5s
Torque : 230 Nm (1700 RPM)
Weight/Power ratio : 16.22 kg/kW (11.95 kg/PS) -
válasz
zsolt19900 #75389 üzenetére
Amit én szoktam. Felhúzom az ablakot, közben végig nyomva - esetemben (G6) húzva -tartom a gombot, amikor már bezáródott akkor még további 5-10 mp-ig nyomva tartom. Ez eddig mindig működött több Opel, ill. a Golf 6 esetében. Ezt mind a 4 ablaknál külön-külön megismétlem.
Automata lehúzással még nem tapasztaltam gondot, vagy nem rémlik, de ugyanezt tenném csak a másik irányban.
@net84: Golf6 3 gombos táv: nyitó gombot nyomva tartom - lehúzza az ablakokat; záró gombot lenyomva tartom - zárja az ablakokat.
-
net84
őstag
válasz
zsolt19900 #75389 üzenetére
Engem is erdekelne hasonlo. Pontosabban az, hogy a ketgombos taviranyitoval le lehet-e huzatni az ablakokat (illetve ha mar lefele megy, felfele is mehetne
). Jelenleg a sofor ajto zarjaval tudom engedni/emelni az ablakokat.
-
zsolt19900
őstag
tudnátok esetleg Ti is tippeket adni, hogy hogy tanítsam újra az ablakemelőmet?
-
FRENK1988
veterán
Urak a 110 lovas 1.9 tdi egy a4 b5-ben megy e ugy mint egy 1.6 crtdi egy rommsterben?
-
net84
őstag
válasz
tomcsi23 #75380 üzenetére
de minek neki a ceglogonk? Ezt nem fogom soha megerteni...
Magus mester! Konszern idegen kerdes. Adott egy olasz szeker (alfa). Gyari szoftverrel megnezve 2.2 bar turbonyomast mernek. Eredetileg 1.3-nak kellene lennie. Egyik szerelo szerint sok, valami szofveres/szenzoros hiba van(de nem er ra vele foglalkozni), masik szerelo szerint ez valojaban 1.2 bar, mert 1 bart le kell vonni a kornyezeti nyomas miatt. Mi az igazsag? Mindket szerelo egyebkent alfagurunak van kikialtva a kornyeken...
-
-
Degradator
tag
hi!
következő gondocska támadt: Seat Cordoba 2004 -es, akksilemerülés után új akksival nem nyitja a távirányító a kp zárat.
Nna most kézikönyvben faszán le van írva hogy kell újratanítani akksicsere után a computert h kinyissa azt a kurva kp zárat. megcsináltuk kétszer, de még mindig nem jó.
valakinek valami ötlete vagy hasonló gondja? -
net84
őstag
válasz
MunezXBK #75375 üzenetére
Tudod mi a rablas?
Az, amikor az ejszaka folyaman lelopjak az autorol a ceglogot/cegtablat. Mar csak azt nem tudom, hogy miaf@sznak kell neki egy olyan ceglogo, amihez semmi koze...teny, hogy magneses, de ha nem kezdi el feszegetni, akkor nem is tunik fel.
Megvan az uj, de azt egyelore nem merem felrakni. Csillaggarazs atka. -
-
tresh
veterán
válasz
Cheesy #75366 üzenetére
Viszont gondolom egy díszléc csere nem akkora műtét (és költség) mint egy ajtócsere. Ha ez igaz, akkor ki lehet jelenteni, hogy sehol nem rozsdásodik az autó karosszériája!!
Díszlécért megy a csata mert csak a gyári a frankó ami szépen a helyén lesz a tied is faceliftes verzió még ritkább hozzá a normális állapotú és aranyárban mérik
-
Cheesy
őstag
válasz
Mágus2 #75368 üzenetére
Ha már Blaupunktod van, véletlen nem szinkronizáltál vele telefonkönyvet Nokiáról?
A Blackberrymről tökéletesen lehúzta a telefonkönyvet, viszont a céges Nokia C2-ről valamiért nem tudja és hibát ír ki. Nem VW téma, dehamárszerk:
Közben ráakadtam egy ilyenre. Izé... ez rablás? -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Cheesy #75366 üzenetére
Megnéztem a 420-ast. Ott picit más a bekötés:
Neked eleve kilóg belőle az előerősítős kimenet, arra kell kötni a hátsókat, és azok is szólni fognak.
Az első képen lévő fantomtáp kell majd hozzá.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Cheesy #75366 üzenetére
Elvileg kaptál hozzá egy sárga csatlakozót. Az az erősítőknek fenntartott kimenet, oda kell bekötni a két hátsó hangszóró erősjtőjét. A kábelek ott vannak a fejegységnél.
Nekem Blaupunkt Helsinki 220 bt-van. Ahhoz is járt a csatlakozó.
a képeken ott vannak a tartozékok, az a sárga csatlakozó a te embered. A fantom tápot és is megvettem hozzá. Jól szól a rádió.
-
Cheesy
őstag
Végre valami jó(bb) hír:
Előbb beugrottam a városba a szerelőmhöz, mert kiderült, hogy egy kollégája karosszériás. Megnézettem vele az ajtóim alját (utolsó harmad között vannak a képek róla), hogy akkor meg lehet-e még menteni őket. Nézi, mondja, hogy nézzem már meg megint. Mutatja, hogy ezek a díszlécek, amik rohadnak, nem az ajtó. Mivel a díszléceket az ajtó alját átfogó és a perembe kapaszkodó karmok tartják. Az ajtó anyagának, a fémnek, első pillantásra kutya baja, de ezt csak akkor lehet biztosra mondani, ha leszedjük. Viszont gondolom egy díszléc csere nem akkora műtét (és költség) mint egy ajtócsere. Ha ez igaz, akkor ki lehet jelenteni, hogy sehol nem rozsdásodik az autó karosszériája!!
Mágus2Blaupunkt 420BT került bele. A desingja jobban beleillik, mint egy ilyen k'arcjátékos villogós. Csak sajna 1 telefont tud egyszerre kezelni
A Mester aki kalapálni szokta az autót autóvillamosságis végzettségű, ő érti mi egy kapcsolóábra ami a gyári és az új fejegységen is rajta van, én nem
Beszerelésnél csodálkozott is, hogy semmit nem kellett újrakötni, a gyári csatlakozókat rá lehetett dugni az új fejegységre.
Az antenna adapter vékony kábele az micsoda? -
tresh
veterán
válasz
FET-MEN #75353 üzenetére
Akkor teszel 215 ös gumit a 16-os ra
Nem a felni méretével van a baj csak sokkal szebb lenne az a gép (elegánsabb) az origi felnikkel vagy valami gyári vw/audi 16 -sal
Ace owner: még egy két hét és posztolja az új felnikkel a gépet és az remélhetőleg gyári lesz és nem ez a racsing
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest