- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Extremex
tag
válasz
molnarpeter #190999 üzenetére
-
Extremex
tag
Sziasztok!
Adott egy vw passat 2005. 1.9pdtdi autó.
Castrol edge 5w 30 olaj megfelelő olajcserénél?
Olvastam hogy a pd miatt oda kell figyelni hogy milyen olajat veszek bele.
Előző tulaj nem tudom milyen olajat rakott bele. -
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
1stVikman #190993 üzenetére
Arra figyelj, ha magad csinálod, hogy a gázolajszűrő cseréje után meg kell járatni a pumpát a tankban VCDS-sel. (Engine - Basic settings - transfer fuel pump test)
Erre miért van szükség?
G6 nál sem kellett ilyet csinálni, 1x bent voltam a műhelyben mikor cserélték.
Szűrő csere után féldeci-deci gázolaj bele lett öntve abba kis tartályba ahol a szűrő van legalábbis nekem ezt magyarázta a szerelő. -
L1ZRRR
senior tag
válasz
1stVikman #190993 üzenetére
Direkt megnéztem véleményeket erről a filterről, nem voltak negatívval róla.
5/4.5-öt kapott, a MANN 4.7-et.
Félévnél tovább, úgy sem lesz benne több ideig, illetve csak maxmotion kap.Nem magam csinálom, opel márka szervízbe csináltatom, ott ismerősöm a tulaj.
5w30 castrol titaniumot kap.
Az ufira 4.1 pontott kapot az 5.ből
Elvileg pedig az a gyári, motortető felnyitása utána a száma is rajta van.
Az a baj, eredet vizsga keddre van időpont, és utána egyből megcsinálják az olaj cserét is.
A szűrőből meg csak ezek voltak készleten. -
1stVikman
senior tag
válasz
L1ZRRR #190971 üzenetére
Kár, ennél van jobb is.
Itt mobil 1 esp 5w30 olajat ajánlották bele, azt is használom, mióta nálam van.
Szűrőből meg Purflux - ot. Mann még nagyon jó, meg az ufi.
Egyedül pollenszűrőből ment Filtron K1311a aktívszenes, antibakteriális.Mondjuk Fabiaban meg csak Filtront használok, de az már 18 éves,kevésbe érzékeny technika.
Arra figyelj, ha magad csinálod, hogy a gázolajszűrő cseréje után meg kell járatni a pumpát a tankban VCDS-sel. (Engine - Basic settings - transfer fuel pump test)
Olajleeresztő csavar meghúzási nyomaték 30Nm, olajszűrő házon meg rajta van, ha jól emlékszem 25+5 Nm. Műanyag, ne repeszd el. -
-
rbalint88
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #190988 üzenetére
Az ecu-ba menon kivul gondoltam, de szamszakilag jogos eszrevetel
-
-
rbalint88
addikt
válasz
aero. #190986 üzenetére
Asszem 3 steckere van, ebbol ketto fent, egy lent focvis GTI-jen. A lentihez kellett a gyozkodes, az a coolercsore megy ra, onnan veszi a turbonyomas erteket. Ugye van egy nagy stecker, amin megyen az ecuba az adat, egy kanoc a map szenzorba, egy meg valami uzemanyaghoz kapcsolodo.
-
rbalint88
addikt
válasz
focvis #190984 üzenetére
“Bruttó 1, nettó 0,5 óra” mert a masik fel ora az volt, amig meggyoztelek, hogy meg lehet azt csinalni fentrol is
G8-nak talan meg bucibb az eleje, az lehet tenyleg csak haspajzsot leszedve megy, de akkor is megvan egy ora alatt. Nem tudom kint vannak-e a szereldmagadhoz hasonlo helyek, ahol lehet emelot berelni fel orara-orara.aero: gari elvesztesetol nem felsz?
-
aero.
veterán
válasz
MunezXBK #190981 üzenetére
Autokorbelnél a tiéd pl 125+fa. Ami érdekes, mert a GTI 90+fa, lehet a kompresszor miatt.
A SpeedBuster GTS most 274.5 euro 549 helyett neked., +48 le, +47nm.
A korbel csak 25 lovat ígér.focvis megrendeltem, de akkor már lehet lekellene dyno-zni is. Beszerelés mennyire ciki? Rémlik valami, hogy mókoltatok Bálinttal.
-
-
válasz
vzsryl #190968 üzenetére
Nem hiszem, hogy van rá ésszerű magyarázat. A motor új, tudja a jelenlegi normákat, a superb és a kodiaq is egyaránt a facelift időszakát éli. Egy RS pedig illene, hogy megkapja a legnagyobb motort. A sima passat alól is kirántották ezt a motort mert nem konfiguralhato vele jó régen, csak az arteon újabban.
Itt valami más lehet a háttérben
A cuprák bezzeg ugyanezzel a motorral jönnek csak 300+ le-vel.
-
Reggie0
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #190952 üzenetére
Igen.
-
válasz
T0mBd1gg3R #190970 üzenetére
Hogy a tiéddel még nem tették meg a Föld -Hold távolságot. Kétszer. ÉS ezért még talán bírja hozni a katalógust.
-
-
válasz
T0mBd1gg3R #190967 üzenetére
No jó mongyuk a tijedé még fiatal csikó. Akkor lehet.
-
-
válasz
vzsryl #190962 üzenetére
Ami bármikor ki és bekapcsolható menüből? Igen abban is. Meg a Octavia RS-hez is konfiguralhato már régóta.
Amugy nagyon jó autó volt, csak leállították a motor
gyártását a környezetvédelmi normák miatt.
Most fog visszatérni a facelifttel benzinesként. Kár, hogy csak 245LE-vel. -
csababarca
őstag
válasz
molnarpeter #190957 üzenetére
Köszi neked is.
Remélem, hogy csak annyi, mert az nem egy nagy költség valószínűleg. -
válasz
T0mBd1gg3R #190954 üzenetére
Ne higgyé az iljen táblázatoknak ha jót szeretnél magadnak. A konzerv nem jó. Minden motor és váltó más.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #190952 üzenetére
Vác felé a felújított M2-n ez valós kérdés
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
csababarca #190953 üzenetére
Szerintem lökös le, úgy látszani fog a helyzet. Tippre fényszóró vagy lökhárító tartó fül törés, műanyaghegesztő megoldja.
-
válasz
csababarca #190953 üzenetére
Ne akard tudni amíg csak esztétikai. Szerintem a lámpa rögzítői kuka. Piciőééééééééééz
-
-
csababarca
őstag
sziasztok. rámfordultak Lengyelországban, karc minimális, de mintha a jobb első fényszóróm benyomódott volna.
legalábbis nincs síkban a lökhárítóval.gondolom nem így kéne állnia. a lámpatest az áll mint a cövek, próbáltam visszatolni, de nem lehetett. a lökhárítót óvatosan próbáltam síkba tolni, de az sem jó megoldás.
Ötlet? vagy szét kellene szedni?
-
-
Reggie0
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #190929 üzenetére
Nekem csak 200 folott kezd normal uzemallapotban tisztulni a DPF, szoval nem hinnem, hogy ez a 15km-es vaci utvonalon barmit is szamitana.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest