Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winchester95
őstag
Sziasztok!
1.6 VW passat AHL 101LE 97évj.Van mikor elsőre beindul van mikor tekeri de nem röffen be.
20ból 1x csinálja.
Akku új.
Szerintetek?
Mi produkálhat ilyen hibát?
Hibatároló üres.Boldogat Mágus2!
[ Szerkesztve ]
-
-
Winchester95
őstag
Szerintetek a carverticaltól többet megtudok, mint a jszp lekérdezésből?
(Magyarországi autóról van szó). -
simonjoe
őstag
válasz Winchester95 #173512 üzenetére
..nekem csalódás volt, semmi érdemleges dolgot nem tolt, sőt, még valótlan dolgokat is.
Joe
-
IntelKiller7
veterán
Mitől lehet az, hogy néha túl dúsnak néha pedig szegényes keveréket írt VCDS-ben a kocsi? néha panaszkodott a 3. hengerre is.
Trafó hiba okozhatja? Most makkant meg a napokban a 3. hengerben a trafó.
Akár hónapokra visszamenőleg is okozhatta ezt a hibát a trafó már akkor nem normális működése?Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Bence942
tag
Tehát akkor ha program kiír egy hibakódot törlöm és nem jön vissza akkor meg oldódott a hiba igaz?
-
negyedes
addikt
A poen az hogy hoztak hozza meg egy borat, szinten 1.6 benzin ami pont ugyan ezt csinalja.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
bul07
nagyúr
válasz Graphics #173526 üzenetére
Már ha egyvalaki igénybe veszi megérte beírni ide
Csak nehogy nagyon megszeresse a kocsid
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
negyedes
addikt
-
negyedes
addikt
válasz Winchester95 #173533 üzenetére
nincs alapjarat melegen. Bora 1.6 v16 azd motorkod. [link] [link] kb igy csinal miutan eleri a 90 fokot.kormanymozdulatra, ablakfelhuzasra beesik az alapjarat es a lampak is elhalvanyodnak.
Ami csere volt: folytoszelephaz, egr, toltorele, uj aksi, gyertyak, minden kotelezo kopo alkatresz, mindket szonda. Mindenbol uj van fent, VAG alltal ajanlott.
Plusz volt egy beazott ECU amit javitottak.Volt villanyasznal is (2nel is), de semmit nem talaltak. Allitottag a levego tomegaram merot allitgattak a heten es akkor jo volt. De mire erte mentem mar megint elojott a hiba....
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
válasz negyedes #173534 üzenetére
Csak egy történet: volt egy (a jó kettő is de az elsőnél volt) OFF autóm (164 alfa 3.0) aminek elindulási problémája volt mint nálad. Amikor elindult akkor vette a fordulatot és ment is szépen. De hidegen indítva kínkeserv volt és fulladozott feszt, meg kormolt is. Mindenhol voltam vele még az atya úr istennél is senki nem tudta mi a tosz van.
Az utolsó bosch villanyász aszonta nem kér pézt csak hagyjammán ott a kocsit mert felidegesítette. Nah egy hét múlva szólt h mehetek , kész a kocsi meg az ő idegei is. A hiba egy szigetelésen belül megrohadt földkábel volt amit a helyén mérve mindig jó értéket mutatott, de pár próbálkozás után az ember elkezdett minden kábelt a kocsiban a csatlakozási pontról leoldani és átmozgatni majd úgy megmérni. No a végén meglett és kért 1500 Ft-t a kábelcseréért.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
momo2828
tag
válasz negyedes #173534 üzenetére
Nekünk a szintén azd motorkódos golffal is volt ugyanilyen tünet. Sok oka lehet persze, de nálunk az egyik hőmérséklet jeladó volt rossz, és melegen néha -40 fokot jelzett, amitől így fulladozott a motor. Ha az még nem volt diagolva, egy próbát megérhet.
[ Szerkesztve ]
-
negyedes
addikt
válasz momo2828 #173536 üzenetére
pont ezt mondta az elektromos szaki is hogy nem megfelelo homersegletet add vissza a szonda(de hogy melyik azt nem tudom), allitottak rajta valamit es minden rendben volt, amig meg nem erkeztem az autoert.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Graphics #173539 üzenetére
Ahhoz nem is kell egy erőgép, én még Lada Samarán tanultam
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Winchester95 #173503 üzenetére
Nálam a benzinpumpa reléje volt a ludas, kb. ez volt a tünet ,hogy minden 20. indításnál csak tekert, ha újra indítóztam, elkapta rögtön. Az egy fő relé, sok mindent kapcsol egyszerre. A mások ami éehet, az a gyujtás kapcsoló. Mindkettőt cseréltem, szóval nehéz megmondani pontosan melyik volt, mert kb egyszerre lett nálam cserélve és megszűnt a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
Winchester95
őstag
válasz Mágus2 #173541 üzenetére
Köszi!
Én is ezt mondtam nekik vagy a pumpa vagy a relé.
Bár én a relére gyanakodtam mert ha pumpa lenne akkor azért azt észre lehetne venni.Esetleg még annyit fűznék hozzá:
Az akkumlátor takarója hiányzik. (Nem maga a kis fedél hanem az egész.
Így a víz belefolyik szerintem jobban az autó bal oldalához.
Ott állt is a víz.
Kiszivattyúztam neki, de elvileg ott van egy lefolyó szerintem, ami el van dugulva.
Lehet ez a víz okozta ezt a hibát.
Vagy legalább is köze volt hozzá. -
balazs8907
tag
Sziasztok!Lenne egy olyan problémám (a4b8 2.0tdi CAGA)hogy alapjáraton hallani inkább, a nagynyomású szivattyú ciripelő hangot ad gázadáskor 1000es fordulattól. Az autó szépen húz nem fullad nem ingadozik az alapjárat, semmi egyebet nem lehet észrevenni.csak annyit hogy ciripelő hangot ad ami engem qrvara idegesít. Esetleg szivattyú csere vagy van benne még valami cserélhető alkatrész a nyomasszabalyzo szelepen(cserélve) kívül? Ha valakinek valami ötlet akkor azt köszönöm ✌🏼
-
Mágus2
Közösségépítő
-
Saccco
nagyúr
Lassan olajat kell cserélnem a kocsiban. Legutóbb cseréltük a gázolajszűrőt. Minden alkalommal kell azt is cseréli? 10.000km van/lesz benne. (1.9 PD TDI bjb)
Az egyik gondom az, hogy kétféle lehet és nem tudom/emlékszem melyik való bele...
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
válasz Graphics #173548 üzenetére
Sajnos nincs. Együtt rendeltem valakivel, még várom a választ. 🙃
Nem lehet lelesni mert belül van.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
papg79
tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni, hogy mi lehet ez a fura daráló hang a motortérben? Az autó egy 2003-as Sharan 1.9 PDTDI ASZ motorkódos. Én kettőstömegűre gyanakszom, mert az autó alapjáraton bizonyos időközönként beremeg, ami hideg motornál elég rendesen érezhető, mikor bemelegszik akkor már kevésbé, és ilyenkor hideg időben jelentkezik inkább. Ha pedig kinyomom a kuplungot a daráló hang és a re,megés is megszűnik. Nyáron a melegben nem volt ennyire jellemző. Előre is köszönöm a segítségeteket! S akkor a video:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake