Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Alvázszám alapján megtudnátok mondani nekem, hogy milyen lengőkar szettre van szükségem? (kis/nagy kónuszú, keskeny/normál szilent) Audi a4 b6, avf. PM-ben elküldöm annak, aki tud segíteni. Előre is köszönöm! -
Amarton
tag
64bites Win7-hez van valakinek működő eredeti VAS5054-hez driver?
Működésre akarom bírni, de nem tudok hozzá megfelelő drivert adni (valószínű, ami a CD-n van az csak a 32bites windowshoz jó, de ez csak találgatás) -
Ruelle13
újonc
Sziasztok. Otthoni tempómat szerelésre adtam a fejem. Előre kérnem a "miert nem vitted el szakemberhez" hozzászólások mellőzését. Bajusz kapcsolót beszereltem, csatlakozom van azonban a kábelezésnél akadtak problémák. Szerelés közben szembesültem egy olyan problémával, hogy a ecu csatlakozó valamint az ablaktörlő motor alatti csatlakozó között (lila fekete) nincs meg a megfelelő mennyiségű szál. Rákerestem és benzinesnél nincs behúzva gyárilag. Ebben szeretném a segítséget kerni. Ha van valakinek bekötési rajza azt szívesen fogadnám. Bajusz kapcsolótól a lila/fekete csatlakozóig való bekötés is érdekelne. Válaszokat köszönöm.
Vw golf 4 1.6 16v bcb
-
máyköl
veterán
Sziasztok,
Octavia 1 -ben (1.4 benzin) mennyi km a javasolt vezérlés-csere periódus?
-
tibbike01
őstag
Sziasztok,
2 héttel azután, hogy ki lett cserélve az összes lengőkar szilent, a műszaki vizsgán lehívott a szerelő, hogy nézzem már meg a bal oldali lengőkar hátsó szilentet, hogy hogy néz ki.
A szilent kimozdult a lengőkarból (Monroe márka), elvittem a szerelőmhöz, aki azt mondta, hogy vegyek normális (Lemförder) szilentet és kicseréli arra, mert valószínűleg a szilent rossz, amit vittem (mérethibás). 2 héttel ezelőtt, amikor elhoztam tőle az autót, a helyén volt a szilent (amúgy préselve lett betéve).
A jobb oldalon így néz ki, rendesen a helyén van:
Ennyire vacak lenne a Monroe márka?
Mi van, ha így járok az autóval?Futómű nem kopog, nem zörög egyébként.
Érdemes lenne már akkor mind a két oldalit Lemförderre cserélni? Nem hiányzik ez a macera újra...
-
válasz
Mágus2 #158703 üzenetére
Vesémbe látsz!!
Ma reggel indultam, "hideg" motornál nem csinálja. Ha bemelegszik akkor kezd hintázni egy kicsit. A motorblokk hosszirányban mozog egy kicsit, de úgy h a kasznit megmozgatja. Ami persze nem vészes. A szabadonfutó 30k és néhány hónappal ezelőtt lett cserélve. Remélem az nem lehet gond, de a fene tudja. A kocsi megy mint a golyó, de őszintén megvallva idegesít.
Köszönöm segítséged!!!(sajnálom, h nem tudtunk személyesen találkozni! )
-
válasz
zoo8800 #158717 üzenetére
VIBO mondta, hogy a bal oldalon a hangerő gomb rakoncátlankodik nála. De akkor nem azonos a probléma; amúgy nálam OK.
Az enyémben az AC OFF és a kézifék HOLD gombja jár "ragadósan" - azt gyanítom, hogy valamikor kifutott egy üveg kóla az utastérben, megvétel után annak a nyomait takarítottam a pohártartó aljából.
szerk.: Volt egy apró horpadás a tetőn (talán egy dió esett rá?), azt megcsináltattam 2 hete. Illetve magától megjavult a rakoncátlankodó komfort-ablakemelő a jobb egyen; most már nem felejti el a végállásait (kop-kop-kop).
-
Amarton
tag
Mi lett a Kodiaq-al?
Már nem lehet konfigolni sem.
WLTP áldozata lett? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #158698 üzenetére
Téli vagy nyári kell? Ha téli akkor bevárnám a friss idei teszteket, hamarosan publikálva lesznek. Amúgy meg gumis topik.
-
zoo8800
veterán
Golf7-esen kell VCDS a multikormány gombjainak cseréjéhez? Ugyanaz a cikkszámú alkatrész menne bele.
Tegnap 6 szerviz hajtott el, mert vagy nem foglalkoznak a típussal, vagy nincs időpont, vagy nem szerelnek be hozott alkatrészt.
-
Zizmand
aktív tag
válasz
macilaci78 #158698 üzenetére
Ha tényleg minden úgy van ahogy leírtad, akkor ezt a helyedben nem hagynám ki.
Nekünk is 195/65 R15 van, igaz ez B5.5.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest